Desfintarea Politiei Locale
Am înregistrat 2 dobitoci la ei în sediu, când mi-au fabricat 2 procese verbale . Vreți link ? Este în SoundCloud.
Vara se ascund cu masina la umbra si dorm ca nesimtiti!Nu mai vorbesc de ce sa intamplat la Iasi !Fiind in subordinea primarului normal ca nu pot fi independenti!De fapt nu au pregatirea necesara si autoritatea unui politist !
Incompetenți
Aceștia mi-au amendat mama pentru că i-a "deranjat" (chipurile) la un conflict pe care ei trebuiau să îl aplaneze șantajând-o că o amendează, dar nu au amendat-o la fața locului, ci la sediul lor au întocmit amenda prin poștă unde au pus un motiv inventat de ei!
Re: politia locala
Degeaba te-ai chinuit prin școli, n-ai învățat nici să scrii puturosule. Căpușați munca celor ce produc ceva în țara asta.
Re:
Băăă, tu te-ai uitat în oglindă când ai scris? Cum ai putut trece la facultate sau la ''SCOALA DE PREGATIRE IN UNITATI SPECIALIZATE ALE M. A. I.'' după clasa a-II-a ?
Re: Re:
Poliția locala? Foștii gardieni publici care păzeau parcurile... Niște nepregătiți, pe uniforma trebuia să rămână scris Gardian public,iar mașinile sa fie la fel ! Albastre și să scrie. Gardieni publici nu sa se confunde cu poliția ADEVARATA...
Re: Incompetenți
Așa este sunt tupeiști,am auzit multa lume care au luat amenzi aiurea ! Sa se întoarcă la păzit toalete și parcuri că asta e de fapt un gardian public
Desființarea poliției locale
Sunt de acord cu desființarea poliției locale ploiești deoarece sunt platiti degeaba și nu-s fac datoria asa cum cere legea.
sunteti idioti
politia locala din contra nu trebuie desfiintata ci echipata. daca erau sectoristii-militienii de cartier ei gaseau imediat pe Alexandra si LUIZA....POLITIA DE CARTIER DESCURAJEAZA INFRACTORII SI CUNOSC FIECARE FAMILIE IN PARTE
Gigel
Câinii latră ursul merge ,vrabia malai visează ,nu mor caii când vor câinii! Cam ăsta e treaba cu desființarea PL ,boii latră iar politia locala își vede linistita mai departe de existenta și activitatea ei.
Mi se pare aberant sa băgați toți oamenii în aceiași oală. Nu am nicio legătură cu niciuna dintre structurile polițienești, ba chiar sunt de acord că UNII ar mai avea nevoie de o perioadă de școlarizare. Revenind la această petiție, la "poliția normală", cum o numesc unii, câți oameni sunt pregătiți? Câți au ajuns polițiști după 2-3 luni de școală sau "la apelul de seară", vorba unui profesor universitar. Daca se dorește o schimbare in țara asta, haideți să facem o schimbare corectă, nu una bazată pe antipatiile unor frustrați care vor sa para importanți.
ghiveci
Re:
Esti un sovietic care te dai drept politist local. Si eu sunt Saloane,chiar sunt. Ma crezi?
Re: woarlock
Esti un dobitoc asta esti,si eu sunt Saloane. Ma crezi?
Re: Re: Hat
Re: Re: Woarlock
Politistii Locali , conform Leg 155/2010 sunt școlarizati 3 luni,in scolile de politie,ca orice alt politist angajat din sursa externa.
Re: ortografie
Nu se stie? Vreti sa va spun eu cum lucreaza in Politia Nationala pilele unchilor,matusilor,si amantele? Mergeți la Politia Nationala din Calarasi
Re: desfiintarea pseudo-politiei
#9: fuhrer - desfiintarea pseudo-politiei
Prietene, in ceea ce priveste Primarul,in călărași primar este altcineva ,Dragu este un simplu consilier local.
Re:
Tu nu ii recunosti ,insa la o adica ,te ard la buzunare ,asa prosti cum ii crezi :))
| This discussion has been closed. |
SI NOI AVEM FACULTATE DE POLITIE LOCALA . CEI CARTE NU FAC FACULTATEA FAC SCOALA DE PREGATIRE IN UNITATI SPECIALIZATE ALE M. A. I.