Desfintarea Politiei Locale

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Desfintarea Politiei Locale

anonimul

#2376 pol loc

2017-05-08 07:22

Traiasca Politia Locala!
carmen

#2377 Niste prosti cu tupeu

2017-05-12 08:57

Niste prosti care doar fac ce le ordona primarul: abuzuri, incalcarea legilor, puteri sporite in a da amenzi, etc. Tara asta secatuita de astfel de lipitori, care in loc sa protejeze cetateanul, ptr salariul primit.... protejeaza infractorii (de care nu se ating) si abuzeaza oamenii cinstiti, abuzand de legi dupa ureche. Mii de oameni care nu-si merita salariul. Sunt utili numai primarilor si nu pot fi reclamati decat la judecatorie ptr faptele lor. Desfiintati si trimisi la coarnele plugului.

gigel

#2378 politia locala

2017-05-22 14:10

La sapa si la coarele plugului sa ajungi tu.
Multi vorbiti dupa ureche si din perspectiva unui taietor de frunza la caini, care o ardeti cat e ziua de lunga pe facebook.
Daca ar fi dupa voi ati distruge tot, ati da afara oameni care s -au chinuit prin scoli pentru a avea un loc de munca sigur si bn platit.Defapt mai bn spuneti ca va roade invidia cand auziti de un militar, politist ,politist local, jandarm, intr -un cuvant bugetari la modul general ca o ard sigur pe un salariu mediu decat multi dintre voi la patron pe un salariu minim pe economie.Diferenta dintre astia care comentati si aia de mai sus, e ca astia din urma s -au chinuit sa faca ceva in viata.Nu au acceptat ideea de a ajunge slugi la privat.

Musafir

#2379 Re:

2017-06-06 18:33

#1: -  

 Adevaru este ca sunte-ti fricosi si incompetenti majoritatea dintre voi.

 

Un Cetățean

#2380 Throw the baby with the bath water!!!

2017-06-06 21:49

Numai din cauza că poliția locală nu'și pregătesc personalul, asta nu înseamnă că poliția locală este inutilă și trebuie desființată! 

Toate instituțiile descentralizate de la sistemul național și care funcționează la nivel local sunt mai ușor de controlat de către cetățeni decât cele la nivel național.  Ar fi de dorit o mai amplă descentralizare a instituțiilor in stat și controlul acestora să fie la nivel regional.  Astefel, fiecare regiune și/sau metropolă să'și țină sub control și gestiune afacerile regionale prin implicarea cetățenilor în politicile regionale și/sau locale comform nevoilor și cerințelor din respectivele regiuni și/sau metropole unde aceștia lociesc, muncesc, produc bunuri și servicii, se dezvoltă și î'și trasează rostul vieții. 

Dictatura de la o capitala îndepărtată unde domnește oligarhia și mogulismul nu este o soluție, și asta a fost dovedită de către sistemul bolșevik al PCR.  

Oamenilor, căutați soluții la nivel local, acolo unde puteți să petiționați în persoană autoritățile care sunt derilict în prestarea slujbei care le'a fost încredințată!

Dacă primarii nu'și îndeplinesc datoria după cum cetățenii doresc, atunci votații afară din funcții la următoarele alegeri și alegeți oameni de caracter care se țin de cuvânt și materializează promisiunile și programele de dezvoltare pe care voi le acceptați și pentru care votați afirmativ. 

Comuniști sunt cei care vor centralizare, nu cei care vor mai mult control la nivel local!!! 

Sigur tu esti politist adevarat facut la apelul de seara

#2381 Re:

2017-06-07 11:56

#17: -  

 

Cata Lin

#2382 Re: Re:

2017-06-07 16:26

#1209: - Re:  

 Sa dai u amenzi corect nu atunci cand are sefu nevoie de bani si va ameninta ca va da afara daca nu aduceti bani la buget ;-) si daca tot amendati parcarea ilegala pe trotuar asigurati.va ca si langa primarie faceti treaba 

Uwuvuewueuvue onyteye uguembuem ossas

#2383 Re:

2017-06-07 20:03

#1: -  

 aha

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2017-06-07 20:44


butonel

#2385 Re:

2017-06-07 21:34

#1: -  

 in Târgoviște am văzut că aceștia "se transportă" cu o dubiță cu geamuri fumurii iar șoferul, invariabil, poartă ochelari de soare!!! și are un "aer" cel puțin de "gheneral",

Alin

#2386

2017-06-08 05:16

Am citit si eu cateva din mesajele voastre , sunt politist local mentionez asta de la inceput ca sa nu existe dubii si nu inteleg sub nici o forma de unde atata ura fata de aceasta institutie .

Atat Politia Romana , Politia de Frontiera , Politia Locala , Jandarmeria Romana sunt institutii menite sa vegeze la mentinerea ordinii si linistii publice (cu un plus pt Jandarmerie care are in atributii si restabilirea acesteia) ele colaborand (existenta de patrule mixte Politist Local cu Politist Roman , Politist Local cu Jandarm , Politist Roman cu Jandarm , Politist de frontiera cu Politist Roman , Politist de frontiera cu Jandarm ) la nivel zonal in functie de specificul misiunii .

Din cate vad se bate fierul pe lipsa de pregatire a politistilor locali , va intreb cine este mai pregatit un absolvent de facultate de drept facuta la zi la buget sau un absolvent de liceu cu bac-ul luat si in cine aveti mai multa incredere sa aplice in spiritul legii normele legale ( pt angajarea in cadrul Politiei locale clasa I de executie  echivalentul subofiterilor di cadrul Politiei Romane  la primii este cerinta obligatorie asemenea studii pe cand la secunzii sa ai bac-ul luat doar ), tin totodata sa va anunt ca politisti locali au scoala absolvita in cadrul M.A.I. obligatoriu prin lege la fel ca si cei care intra in Politia Romana pe sursa externa .

Nu neg faptul ca in randul politistilor locali nu ar fi si oameni slabi pregatiti dar cu aceasta meteagna se lovesc si celelalte institutii , dar nu trebuie sa generalizam ca unii sunt mai slabi ca altii , in calitate de cetatean daca sesizezi un abuz din partea orcarei persoane purtatoare de uniforma te adresezi cu plangere la adresa persoanei care te-a prejudiciat Institutiei din care face parte si Parchetului dar necunoasterea legii de catre cetateni nu poate fi invocata in acest sens , daca agentul respectiv are atributii  in anumite domenii tu ca cetatean trebuie sa respecti uniforma (am vazut multe comentarii cu privire la atributiile "Localilor" pe linie de siguranta traficului si circulatiei pe drumurile publice )

Legat de dotarea Politiei Romane da sunt de acord cu o mai buna dotare a acestora dar sa stiiti ca aceasta dotatre nu depinde de banii atribuiti Politiei locale aceste Institutii fac obiectul a doua Ministere diferite ci de buna manageriere din cadrul structurii (tine mai mult de probleme tehnice , licitatii si risipa de fonduri Prezente in ambele institutii ). Aici ar fi o groaza de spus OF-ul politistilor romanii fiind impartasit si de noi si de jandarmi , echipamente uzate la maxim si multe alte chestiuni .

In incheiere ca sa nu ma indepartez prea mult de la subiectul aceste petitii intre cele doua Politii exista colaborare si sprijin reciproc , numai ca exista unii membri ai Politiei romane care se simt lovitii ca avem cam aceleasi atributii (un lucru benefic eu zic deoarece nu pot fi pretutindeni nici politistii romani si nici cei locali astfel ei se completeaza reciproc ) dar aici intervin putin de cate ori ati vazut echipaje de politie romana oprind atelaje in trafic pe segmente de drum unde accesul lor este strict interzis ei avand atributii pe asa ceva de ce nu o fac (Multi se simt injositi daca o fac , pe cand localul o face si nu comenteaza...) cat si faptul ca unii politisti locali sunt usor inganfati . Dezaprob aceasta petitie in totalitate si o pun pe seama rea-vointei unor oameni care s-au lovit de normele legislative aplicate de cei din Politia locala . In toate statele europene exista acea descentralizare a politiilor in : politie locala ,politie metropolitana ,politie regionala si politie nartionala , de ce vrem sa fim noi diferiti daca in celelalte tari sistemul functioneaza ? 

vali

#2387 politia locala

2017-06-09 00:11

Daaaaa, multe vreti voi, e plin de petitii pe aici pt toate nimicurile.Oricum pt cultura voastra generala, petitia online e frectie la picior de lemn, nula, 0, nu are nici o valoare juridica, mai cititi un pic .Nea Nicu avea o vb ...o sa desfiintati voi politia locala cand o face plopul pere si alunul micsunele.Institutiile statului nu se infiinteaza dar nici nu se desfiinteaza peste noapte.Hai roiul la protest la pta Victoriei acum, pana una alta ma bucur si abia astept al doilea rand de mariri salariale pe anul asta ca sincer chiar merit pt ca am raspundere si lucrez cu capul nu cu carca.
gogu

#2388

2017-06-09 06:00

Sunt neprofesioninisti ,badarani, neciopliti,cu titulatura de politie "eventual boacteri locali"

Poate sunt buni sa pazeasca turma de oi sau cardul de gaste.

carmen

#2389 Ptr 2378 zis si Gigel

2017-07-04 05:41

Mergi si alearga niste babe ce vand verdeata in piata si amendeaza-le, mama lor de infractoare.

Ca sa dovedesti ca esti devotat mainii care iti da un blid in plus. Coada de topor ce iti vinzi sufletul ptr o slujba "bine platita".

gigel

#2390 gigel

2017-07-26 09:21

Serios draga mea Carmen?
Chiar crezi ca politistii locali sunt niste bestii atroce lipsite de demnitate si tin cu tarie sa persecute oamenii neajutorati?
Chiar crezi ca politistii locali nu au sentimente si nu fac diferenta intre o contraventie minora la lg 12 comisa de o batranica de 80 de ani ce vinde verdeata ce poate fi trecuta cu vederea si o contraventie flagranta comisa de un tupeist ce ameninta ca el e miezul ......... si el isi poate permite sa urineze pe toata lumea?
Tin sa te anunt ca pe astia ultimii i -am lovit din plin cu cele mai dure masuri fara resentiment sau regrete, astia care la orice ora din zi si din noapte probabil nu au scrupule cand iti incalca tie drepturile si demnitatea de cetaten onesc.Revenind la blid, e adevarat, e unul in plus fata de restul cetatenilor care lucreaza la patron, dar nu uita ca blidul ala in plus e cel care face diferenta si ca el ma determina sa imi fac treaba constincios, unde mai pui ca e si pe masura periculozitatii, fata de unul care invarte la tejghea saorma pe lipie. Doar ai vazut ce a patit politistul acela in Suceava, asa bine putea fi in locul lui si un politist local, ca cel din Drobeta Turnu Severin care a fost omorat in timpul serviciului tot de un tanar pus pe fapte mari dupa ce l -a izbit cu capul de un zid.Deci intr -un cuvant din cauza asta blidul meu e mai mare.Nu mi -am vandut sufletul nimanui, din contra eu sunt in str pt a apara cetateanul si sunt constient de lucrul asta, doar trebuie sa compensez intr -un fel blidul ala de mancare, insa treaba cu ......"mai bn dovedeste ca esti demn da -ti demisia da un ex" si etc sunt cretinatati.Daca mi -as da demisia din politia locala draga Carmen, ajungand muritor de foame, dar un muritor de foame "demn " m -ai primi la masa ta mi -ai da sa mananc din blidul tau?

Musafir

#2391 gigel

2018-01-08 15:25

Aloooooo,baiiiiiiii politistii adevarati,pardon pedofilii adevarati nu mai vreti ma voi sa desfiintati politia locala? Ce pregatire aveati voi ma in plus? Pregatire in hartuirea minorilor? Tot in aia 3 ani de academie a intrat si disciplina asta ?

viorel

#2392

2018-01-09 16:24

Si cand te gandesti ca pedofilii adevarati se simteau lezati de faptul ca cetateanul ii putea confunda pe locali cu ei ,cu pedofilii nationali.Pot sa le zic decat hai sictir ,nu va e rusine,urlati ca va pateaza PL renumele ,se pare ca voi singuri l-ati manjit cu mizerie umana la greu in timp ce faceati pe sfintii ,chiar mai sfinti decat Armata Romana.Voi sunteti o rusine si pentru Politia Locala,faptele grave pe care le acoperiti cu orice pret arata ca neghiobiile politistilor locali sunt simple copilarii.


Musafir

#2393 Re: pt toti handicapatii si oligofrenii de dinainte

2018-03-22 08:14

#1158: - pt toti handicapatii si oligofrenii de dinainte 

Ba pulitist muist retard...zapcangiu spagar imputit...

 


Musafir

#2394 Re: Niste prosti cu tupeu

2018-03-22 08:16

Marius

#2395 Paznici cu tupeu

2019-07-31 06:56

Profita de legea gresita si copiaza uniformele Politiei Romane pentru a inspira incredere.
Este anormal ca primariile sa aiba dreptul la o armata proprie alcatuita din tarani analfabeti pusi pe fapte rele.

Helioglobalus

#2396 Gardieni publici

2019-09-23 18:21

Gardienii publici, adică polițiști dați afară pentru măgării,tractoriști șomeri, boschetari și bețivi au ajuns poliție locală, adică sclavii și bodyguarzii primăriei, fără școală, fără creier și fără bun simț, dar cu salarii grase și uniforme noi, în timp ce Poliția nu a mai primit uniforme noi din 2008! Scandalos!


Musafir

#2397 Re: Deunde pula mea va m-ai venit și această

2019-09-30 20:34

#2: Agentu'007 -  

Idee??? Care poliție te apără dacă esti de la tară .???.Dece nu va desfintati pe voi.

CATALIN
Musafir

#2398 Re: ESTI un incult daca sustii ca nu au pregatire . Din potriva , fac scoala , cursuri in unitatile

2019-10-03 13:48

#5: -  

 

CATALIN

#2399

2019-10-03 13:57

Aveti pareri si idei deplasate . In toate tarile din lume exista politie locala . Dar daca noi avem multi infractori , persoane certate cu legea care sustin asemenea aberatii , sau avem rude -interlopi . DIN CAUZA ASTA VA DERANJEAZA POLITIA LOCALA . Pentru cultura celor INCULTI , politistii locali , pe linga cei care au facut Facultatea de politie locala , in termen de un an de zile de la angajare fac cursuri obligatorii in unitati specializate ale MAI . NU MAI SUSTINETI IDEILE UNOR INFRACTORI SI ANALFABETI 

CATALIN

#2400 Re: Paznici cu tupeu

2019-10-03 13:59

NU COPIAZA PE NIMENI . COPIEZI TU INFRACTORII DACA NU CUMVA , CHIAR ESTI .