Desfintarea limitatoarelor din Deva
Sunt de acord cu limitatoarele de viteza, dar nu cu acest model !!
Vrem revenirea la vechile limitatoare care nu sunt asa de daunatoare masinilor. Cosilierilor care au fost de acord cu montarea acestor limitatoare sa le fie imputate,a nu se uita ca toti acesti domni consilieri au fost votatati de catre noi. Asteptam mai mult de la ei...
This comment has been removed by the person who wrote it.
Bine ca avem limitatoare ,dar nu se vad masinile cu numere rosii care au transformat parcarile din Deva in targ de masini ...
Poate daca vom trimite facturile cu reparatia masinilor defecte din cauza limitatoarelor,, d-nului primar si consilierilor sai "se va renunta le ele...
Cred ca ar trebui sa ne ceara si noua, contribuabililor ,parerea pentru ce se face in acest oras, in care locuim si in care paltim taxe.Cand ii votam ne promit sa tina seama si de parerile noastre, chiar sa ne reprezinte si sa ne ajute.Multumesc.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Limitatoarele actuale aduc doar dezavantaje tuturor conducatorilor auto. In localitatea Cluj, puteti sa vedeti un model de limitator de viteza cu adevarat performant. Oare de ce nu se adopta si la noi exemplele care deja au fost testate si functioneaza cu succes si in alte localitati? Daca se poate, de ce sa NU pierdem banii publici, ca ma apoi, sa o luam de la capat cu demontatul si remonatul altor inventii de la firme binevoitoare. Din pct meu de vedere, aceasta speta, demonstreaza din nou ca interesul autoritatilor locale este unul indoielnic, si se bazeaza doar pe diferite avantaje. Alta explicatie nu am! Jenant! Oare cand o sa vina cineva in fruntea urbei cu adevarat interesat de nevoile si cerintele cetatenilor din municipiul Deva?
Aceste limitatoare sunt daunatoare autoturismelor si periculoase pt biciclisti si motociclisti.in afara de faptul ca aduc daune ele nu sunt nici semnalizate nici reflectorizante,lucru foarte grav.trebuie facut cevaz sdi pt pietoni,dar nu poti proteja ceva distrugand altceva.daca nu sunt gropi sunt canale,dacas nici una nici alta nu intalnesti,atunci dai de aceste ''tzatze ale lui margineanu''!avem un oras frumos,incetati sa va mai bate-ti joc.noi v-am ales sa faceti lucruri bune in interesul populatiei si urbei,nu in intereseul vostru.ne-am saturat de aroganta dvs.de modul in care va face-ti datoria.multyumesc tuturor celor care semneaza.
hotii
un cotidian hunedorean a scris ca fiecare opritor de cauciuc a costat 233 de lei.Va rog spuneti-mi ca visez
| This discussion has been closed. |
Nu va bateti joc de banii soferilor si contribuabililor!!!