Demisia Laurei Georgescu, Presedinte CNA
Ceva INADMISIBIL.
La aceasta ora si la asa DEMOCRATIE care a FOST si ESTE foarte PROST INTELEASA de multi dintre noi, este INADMISIBIL ca aceasta d_na Georgescu, care este SPAIMA MASS_MDEIEI si a PRESSEI.!! :) este arma ucigatoare a lui Victor PONTA ( de fapt un ALT_PROSTANAC manipulat. ) este vizibil si in acela-si timp direct sunb INCIDENTA NESIMTIRII.!! Domnilor sau Tovarasilor ( daca mai sunteti ) daca NU EXISTA , P R E S A , ne_ar fi VANDUT astia din propriile CASE.!! Dar PRESA le_a stat cam in GAT.!! :( FELICITARI ptr JURNALISTII ce_au COLOANA VERTEBRALA foarte SANATOASA majoritatea dintre ei , dar la aceasta ora in TOP sunt JURNALISTII de la B1 incepand cu RADU_BANCIU si toti ceilalti ce nu se lasa cumparati sa cum sunt cei de la VARAN, acel EXCROC VIZIBIL care a furat tara de la dupa EVENIMENTE si pana acum.!! Hai sa fim seriosi trebuie sa luam POZITIE toti cei_ce gandim si ne DRORIM mult RAVNITA DREPTATE spre BINELE tuturor celor AFLATI in paturile sociale INFERIOARE .!!
sa se schimbe ceva in bine in tara. Sper ca d. Iliescu e mandru de ce a realizat in anii astia, aprope 25 , in care , cu onor a condus tara , desi nu mai era presedinte.Nici nu mai avem sperante pt. viitor, vazand ce se intampla in tara.Acum sunt acasa, in vacanta si ma minunez cat de repede vreau sa plec in Canada, acasa.
Si nemiram de undeare Elena Udrea bani?
Va spun eu,cand Basescu a ajuns Primar, Elena Udrea era la Directia Contencios,Legislativ Juridic la Primaria Generala, si la sugestia ei au facut din dosarale depuse la legea 10/2001 o comoara.
Au cautat in decretul 92/50 mai intai proprietarii fara mostenitori si de aici s-au imbogatit. Din ceel 47.000 de dosare din Bucuretsti, ceel putin 10.000 nu au mosternitori si ei le-au deturnat, impreuna cu EXECUTORII Judectaoriesti cara au intocmiti NOTIFICARI aberante. Ma tem ca nici in 20 de ani nu va destructura guvernele acre voturma ceea ce au construit cei doi.Basescu cu Udrea,pe care ii leaga o realtie puternica de dragsote si afaceri.
Vorfi cei mai bogati aoamneiu din raomania, daca GUVERNUL nu le ancheteaza averea prin intremediul Parchetelor,DNA si alte structuri.Romanai a a juns un stat mafiot cum era Italia acum,30 de ani.
Am acesete parere dintr-o exeeprinata proprie, si am degand sascrsiu o carte.
Eu sunt in conflict cu Traian Basescu din 2001, cand i-amcotestta prima NOTIFICARE eronata supra imobilului in care aveam si eu un apartament.
Marcela
nu are nimic de spus ?
Romaniatv
| This discussion has been closed. |