Cotizatie OAMMR de ce ?
Cotizatie mult prea mare, in conditiile in care platim toate cursurile , iar cand am apelat sa sprijine personalul sanitar intr-o problema de grup mi s-a raspuns ca ei nu se ocupa decat cu organizarea cursurilor, care nu sunt pentru toate specializarile! Eu am cerut cursuri pe specialitatea mea de igiena si mi-au raspuns ca nu au asa ceva! Atunci pt ce dau banii???!!!!
Pt. noi cei care lucram in ambulatoriu nimeni nu face nimic.
NIMENI NU NE APARA DREPTURILE SI AVEM NISTE SALARII DE MIZERIE.
La Gorj s-a stabilit o taxa in valoare de 126 lei pt toata lumea,adica este o suma fixa
Re: membru nemultumit
Pentru ca nu mi se pare normal sa dau niste bani unei organizatii care nu face nimic pentru mine.
De ce trebuie sa plătesc cotizatie daca am fost in concediu de cresterea copilului? Contractul meu a fost suspendat si am primit bani de la stat si nu de la spital. Chiar nu inteleg de ce!
Pentru a nu mai fi bataia lor de joc ar trebui sa semnam aceasta petitie sa fim mai multi si sa ne spunem ofurile, altfel nu o sa fecem nimic.
pentru indemnizatiile de conducere ale presedintilor si vicepresedintilor din consiliile judetene. Cereti in virtutea art. 13 lit.b si c din Statutul OAMGMAMR , bugetul de venituri si cheltuieli ale filialei din care faceti parte. O sa vedeti ce mii de lei au indemnizatii pentru nimic, munca o fac angajatii cu contract de munca, insuficienti pentru o gramada de documente si aplicatii inutile, implementate numai din dorinta de a plati cuiva licente de programare. In Harghita de exemplu, unde s-a reusit performanta de a fi ALESI cu votul in necunostinta de cauza al membrilor, 3 BARBATI si nicio doamna, indemnizatiile de conducere sunt de aproximativ 4000 de lei pentru presedinte si un pic mai jos pentru ceilelti doi barbati. O fi bine pentru 3 ore pe saptamana de semnat documente intocmite de 1 angajat cu contract de munca ?
Rusine,suntem oameni nu sclavi.
Re:
Exact asta este si intrebarea mea. Daca lucrez in mediul privat, de ce trebuie sa le platesc o caruta de bani? Mai nou, odata cu includerea sporurilor in salariul de baza, a crescut exponential si cuantumul cotizatiei. Aberant, in conditiile in care luam aceiasi bani in mana!!!
Nu sunt de acord cu functionarea OAMMR. Sa le fie rusine.
Doresc desfiintarea acestui ordin OAMMR cat mai repede cu putinta.
La gunoi cu hoitul de oammr, pute rau.
sustin gratuitatea sau micsorarea costului cursurilor
| This discussion has been closed. |