Cotizatie OAMMR de ce ?
Pentru ca nu mi se pare corect sa plătim cotizație si cursuri in același timp, pentru ca nu mi se pare corect sa beneficieze de cursuri gratuite doar anumite persoane, pentru ca nu mi se pare corect sa fim dezinformați. Aceasta organizație nu ne ajuta in niciun fel. Nu se implica in acțiunile noastre, nu ne motivează, nu exista transparenta. Creditele nu se mai reportează, dar de ce? Doar sunt plătite de noi.Daca urmezi o facultate in domeniu, unde obții credite, de ce nu sunt recunoscute? Doar înveți, nu? E bine ca s- a gândit cineva sa ia inițiativă. Va felicit!
Incredibil
Doar 283 semnaturi! Doar atatea persoane suntem "nemultumite"? Pacat, inseamna ca ne meritam soarta!
Este bătaie de joc ce se întâmplă. Plătim sume exagerate comparativ cu salariile pe care le incasam PENTRU NIMIC!!!!! oammr nu.mi asigura mie nimic și dau bani degeaba!!! După ce ca dau 1/100 din salariul meu BRUT mai plătesc și cursurile care sunt obligatorii!!!! Le plătim salariile degeaba acelora care stau la birou și învârt niște acte de colo- colo!
sunt revoltata ca desi nu mai sunt angajata din 2010 trebuie sa platesc anual o taxa si cursurile asta ca sa pot fii membra.
Am semnat
sunt niste nesimtiti mai ales ,, doamna'' de la oammr Mures ca nu ii poti spune asa,vin din concediu de crestere a copilului si ma duc a 4 oara ca imi trebuie ba hartia asta ba aia ba nu ai credite ba ai ca intr-saptamana au aparut dar nu stiu de unde,mai vorbeste si urat de parca eu sunt de vina de indiferenta si incompetenta ei.va rog Doamne cata nesimtire!!!!!!!!!!
,
Buna ce as putea face daca doamna care primesteactele la oammr vorbeste urat cu noi si te cheama sa i i aduci ba hartia aaia,ba aia nu ii buna , ba mai trebuie si cealalta hartie As vrea sa fac o sesizare sau sa o dau in judecata.va rog ajutati-ma ce sa fac
1% din salariu brut.. , hai pardon, dar de cand banii ce imi intra mie in buzunar sunt salariul brut?
cotizatie oammr de ce?
Nu mi se pare corect nici achitarea cotizatiei cat timp esti in concediu pentru crestere copil. Te pune sa platesti 1 la suta din minim pe economie. De ce? Cand nu ai profesat si nici de certificatul de libera practica nu te folosesti.
| This discussion has been closed. |
Jalnic !