Cluj=Kolozsvár=Klausenburg
Si in alte limbi Ár Fi bine sa NU mai atitati cu asemanea incapatinari populátia civilizata acestei órás studentesc.
Nici clujenii nu sunt mai prejos!
Dar קלויזנבורג (Cloizânburg) de ce nu? Sau nu e european sa ne aducem aminte ca nenea Horthy a trimis vreo 16000 de clujeni la moarte? :) Au avut o influenta asupra Clujului mai mare decat nemtii.
Cluj=Kolozsvár=Klausenburg
- Ilyen politikusnak nincs helye Europában. Szégyen Romániának, lemondás 24 órán belül. Felirás német nyelven is, az államelnök ethnikai német.
- Asemenea politicieni nu au ce cäuta pe scena politicii europene. Rusine ptr. Romänia, demisie in 24 de ore. Inscriptii si in limba germanä, presedintele tärii e de ethnie germanä.
Re:
Daca eu, clujean, sunt la origini rus, ucrainian sau polonez o sa puneti si numele clujului cu caractere chirilice?
Clujul englezesc
Din cate stiu eu, limba internationala este momentan engleza. In acest caz ma gandesc ca un nume englezesc s-ar potrivi mai bine sub cel romanesc pentru amaratii de turisti care trec pe aici indiferent daca sunt maghiari sau germani sau orice alta nationalitate.
limbi daca nu chiar in trei ,romana.maghiara si germana
Re: esti romanca cum sunt eu american
Citeste istoria si ai sa vezi de unde vine numele de napoca,Clujul a recapatat in 1974 numelei adevarat...Cautati cretinilor Napuca(napoca)
Re: justitie pe pizda ma-ti..
#3: Marsh in gura ma-ti de boanghina inapoi in Asia...
| This discussion has been closed. |