Petiție împotriva cazării refugiaților în căminele studențești
This comment has been removed by the person who wrote it.
Nu au ce cauta in tara, nu numai in caminele studentesti.
Re:
Nu religia lor este problema aici. Cred ca ai gresit topicul. Se vorbeste despre locurile de cazare in caminele studentesti, nu despre viziuni limitate in ceea ce priveste religia.
Vreti razboi civil? Pentru ca asa incepe un razboi civil
In tara asta ungurii fac ce vor, tiganii fac ce vor, evreii mai rau, cred ca ajung atatia tradatori de tara, avem alte probleme aici, nu sa facem jocul americanilor.
dar cu oamenii străzii ce se intampla ? Pe ei de ce nu ii ajuta nimeni . Bine ca avem resurse sa ii ajutam pe altii ca pentru romani nu este niciodata !!
Atentie
Voiam sa votez, dar vad ca voi sunteti de acord cu initiativa de a caza refugiati pe teritoriul Romaniei. Sper totusi sa va documentati despre acesti oameni care patrund in Europa!
Re:
Lagare mai bine :)) Nu stim ce vor! Asa ca nici ei sa nu se astepte sa primeasca pe tava totul de la statul roman. Acestia nu muncesc dar sunt cazati pe gratis, li se va da mancare, asistenta medicala si plus 4 lei de cheltuiala pe zi :))
Re:
amice tu esti complet deraiat de la subiect,aici e vorba de cazare nu de incercari ale teroristilor de a ne spala creierii ca sa acceptam religia lor,asta e vorba de cazarea refugiatilor din zonele de razboi asa ca inainte sa deschizi gura intereseazate bine despre subiect,si apropo daca ai vedea de unde vin ei nu cred ca ai avea tupeu sa vorbesti
| This discussion has been closed. |