Apăraţi istoria românilor
Adevarata istorie a romanilor trebuie promovata prin toate mijlaocele posibile. Aceasta reprezinta una din cele mai mari valori ale romanilor. Nu o lasati sa dispara.
cu bine,
grid modorcea
de "jenanta" in care se gaseste datorita noua, cei care ne-am dorit mereu in fruntea activitatilor culturale numai intelectuali rasati. Personal am sperat de la domnia sa ca odata inaintand in varsta orizonturile sale nu numai ca se vor largi, dar se vor si umple cu necesarele cunostinte culturale ce te fac vrednic de aprecierea propriului tau popor. Se pare, din pacate, ca domniei sale ii sunt mai placute in primul rand "aprecierile total dezinteresate" de aiurea. Cam trist acest inceput de secol cand Patapievici&company ne desfiinteaza cu girul unor aculturali vremelnic "puternici".
Astept cu speranta si incredere reactia si mai verticala a mediului academic.
Cu nadejdea ca vom sti ca popor, ca Dumnezeu ii ajuta si ocroteste pe cei vrednici de cele daruite prin mare mila sa si deci vom fi in stare di nou sa aratam Lumii intregi ca vrednici suntem de darul divin
pe numele sau actual - ROMANIA.
Petre Alexandru
Cititi si comentati si aici
Nu au pic de suflet de romani
Rusine asa zisilor intelectuali (ar trebui sa nu-si mai spuna ca sunt Romani)!!!
Oare nu au auzit de marele N. Iorga? Ar trebui dusi pe bancile scoli din nou, sa inceapa cu istoria din clasa a 5a si sa continue mai departe.
Re: tot despre....
Amice, esti idiot! De ce simti tu nevoia sa-i pupi sfintele boashe kiorului aici, in public?
Re: Re: tot despre....
Nu inteleg despre ce vorbiti mai ales ca batjocoriti un cuvant frumos "sfintenia". Am incercat sa ma pun in locul unui om care trebuie sa semneze pe banda rualnta toate cate i se aduc, intr-o tara in care hartia semnata poate acoperi orice porcarie si care este arhirecunoscuta pentru birocratia ei. Dar la o citire atenta veti vedea ca am subliniat clar ca asta nu il disculpa cu nimic. Nici pe dansul si nici pe ceilalti care au aprobat acest material. Pacat ca nu ati retinut asta. VA rog vorbiti la feminin pentru ca chiar m-am si semnat, spre deosebire de dv. care nici macar atata demnitate nu aveti. cristina poponete, sociolog militar (cat a mai ramas).
Re: Re: tot despre....
p.s. daca stiam sa fac ceea ce credeti dv. nu decideam ca e mai bine sa fiu o venetica. Sa fiti dumneavoastra sanatos! c.p.
comandă, sistematic, demnitatea noastră a românilor, nu trebuie decît respectată Constituția și aplicate Legile Țării.
Sustine Teoria lui Rosler care spune ca in anii 900 cand au venit ungurii in transilvania ,nu era populata,era vid.Aceasta teorie o sustine Ungaria .
Acest tradator de tara si neam trbuie urgent schimbatdin functia respectiva si nu numai .
| This discussion has been closed. |