Abuzurile din Romania trec oceanul
Sunteti fara indoiala o secta, SECTA ANTENA 3 .
Stau si ma minunez si nu imi vine sa cred.
Cine nu e cu voi , musai in puscarie sau impuscat.
Treziti-va oameni buni , mergeti la o biserica sau faceti ceva sa va mai vina bunatatea in suflet.
Re: Re: Re:
Re: SA VA FIE RUSINEEEEEEE PRIN CE INCERCATI SA PROMOVATI
#10985: Antena 3-televiziune de rahat - SA VA FIE RUSINEEEEEEE PRIN CE INCERCATI SA PROMOVATI
MAI PUPINCURIST BASIST DUTE LAB1 SI NU MAI BRUIA ACESTI OAMENI SERIOSI SI ONESTI CARE SI-AU EXPRIMAT OPINIA IN ASA NUMAR MARE ,IN NICI 24 DE ORE PESTE 56000. ACESTA ESTE ADEVARUL NU MINCIUNILE LUI BASESCU . SI VOI ATI INCERCAT SI ATI REUSIT VREO1500 IN 3 ZILE. DACA NU SE POATE ALTFEL SA SE CONTRACAREZE MINCIUNILE LUI BASESCU SI ACOLITILOR LUI NUMAI ASA ,ESTE O IDEE FOARTE BUNA SI TREBUIE CONTINUATA CU BAROSSO,MERKEL,REDING, CA SA AFLE ADEVARUL DE LA POPOR DACA PRESEDINTELE MINTE CU NERUSINARE.
Re: Dan Voiculescu
#10919: ANTI - tonomate - Dan Voiculescu
si cum l-ati dovedit telepatic?
pe cei care i-au ales....Afara cu javrele si cu prostitutia politica,..afara cu lingaii,cu capusele si parazitii din viata politica a TARII.
Sper sa fie un succes nu un esec,ca referendum-ul.
avem dreptul la viata ,hotarim cind ne nastem si trebuie sa fim buni .
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re: Sunteti fara indoiala o secta, SECTA ANTENA 3 .
#11052: - Sunteti fara indoiala o secta, SECTA ANTENA 3 .
MAI BASANAU, TOATA TARA ESTE O SECTA? 8 milioane de cetateni onesti reprezinta pentru mintea ta basificata, o SECTA? HUOOOO, BASANAI !!! LA JUDECATA CU VOI, BASAI !!!
Re: Re: Re: Re: SA VA FIE RUSINEEEEEEE PRIN CE INCERCATI SA PROMOVATI
#10969: Asa cred - Re: Re: Re: SA VA FIE RUSINEEEEEEE PRIN CE INCERCATI SA PROMOVATI
BASISTI NU POT IGNORA FLITUL!!!!!! BASESCU SA PLECE!!!!!!!!!!!!
domnule Obama,Basescu a fost ales de niste nefericiti romani cu aprox 4,5 mil voturi.In anul 2012 peste 7,5 mil.romani l-au gonit de la Cotroceni i-au spus "IESI AFARA JAVRA ORDINARA".Cancelariile occidentale pe care a reusit sa le manipuleze au ordonat poporului nostru "Basescu ramane",iar acest securist acest neom fara caracter fara nici cea mai mica idee de ce inseamna spiritul democratic al unei natiuni a ramas .Ne-a luat libertatea de a mai trai si a mai spera .
BASESCULE te vreau presedintele 1. GERMANIEI, SUA,,,,,cate doua mandate sa le faci si lor ce ne-ai facut si noua.
Re: Re:
Gadea sa puna mana pe justitie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HA, HA, HA, tare de tot ....
| This discussion has been closed. |
Re: Re: Re: Re: SA VA FIE RUSINEEEEEEE PRIN CE INCERCATI SA PROMOVATI
#10969: Asa cred - Re: Re: Re: SA VA FIE RUSINEEEEEEE PRIN CE INCERCATI SA PROMOVATI
Basistule! IESI AFARA JAVRA ORDINARA! Sa TRAIESTI BINE IN PUSCARIE ALATURI DE MENTORUL tau BASE!