Educatie de nota 10
Re: concursuri
Eu ca parinte sunt impotriva concursurilor tinute sambata sau in zile ale scolii altfel. Eu ca parinte nu-mi imboldesc copilul sa participe la concursuri. Il intreb daca doreste sa mearga si ii explic ce inseamna acest lucru, cu ce repercursiuni vine, cu ce obligatii suplimentare. Daca in continuare isi doreste, il sustin si incerc sa-i ofer cadrul pt a se pregati suplimentar. Altfel, nu sunt vanatoare de diplome si premii. Daca nu ar mai fi concursurile la care sa ii stimuleze dascalii sa mearga, noi parintii nu i-am impinge. Dar la sedintele cu parintii ni se reproseaza tot noua parintilor ca nu ii obligam, ca nu ii indemnam sa participe, ca e spre binele lor, ca asa e moda.
Re:
De acord cu camerele de supraveghere dar as vrea nu 3 ci in fiecare zi cate o ora de sport. Poate asa vom avea copiii mai putin obezi si mai sanatosi chiar daca parintii sunt ocupati toata ziua si nu au timp de ei. Investitia in sanatate mi se pare mai importanta si decat cea in educatie!
Re:
Este minunat ce spuneti. Un sistem cu un examen la fiecare materie ar fi foarte bun, sau de ce nu proiecte la fiecare materie, pentru care elevii sa lucreze in echipe.aceste proiecte sa fie apoi sustinute de copii. Copii nostri, absolventi de facultati nu au idee ce inseamna sa faci parte dintr o echipa, sa iti imparti cunostintele cu ceilalti si sa ii invesi si sa inveti de la colegii tai.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Copii sunt obositi psihic, nu mai au timp pt.alte preocupari, ore foarte multe pana la ora 15 in clasa a VII-a ?!!! Enorm de mult si nu inteleg de ce ne ragasim in anii 1980 cand scriam in nestiire. Acum avem acces la tehnologie se pot da diferite fise dupa care sa invete iar in timpul orelor ar trebui sa povesteasca foarte mult lectiile, sa le faca si lor placere sa fie la aceste ore. Stres maxim
| This discussion has been closed. |