PNL trebuie sa ramana in ALDE

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția PNL trebuie sa ramana in ALDE


Musafir

#1

2014-05-29 18:53

PNL in ALDE, Antonescu demisia!

Musafir

#2

2014-05-29 19:54

Nu isi poate bate joc de voturile oamenilor! Chiar s-au uitat asa usor momentele din 2012?!? Asistam la sinuciderea politica a unui partid istoric!

Musafir

#3

2014-05-30 06:34

Istoria liberalismului este legata de istoria gandirii politice a umanitatii. Militati pentru pastrarea valorilor si principiilor liberale. Votati Liberalii!

Musafir

#4

2014-05-30 09:42

PNL TREBUIE SA RAMANA PNL; VANZATORII SI TRADATORII DE NEAM SI TARA SA "PIARA" ( DIN VIATA POLITICA ).

Nu pot sa cred ca in actualul PNL, toti se duc ca ... mioarele, dupa " musiu' crin " . Nimeni din PNL nu mai are responsabilitate fata de noi, cei ce i-am votat ?! HEI OAMENI BUNI, AM CREZUT DIN TOATA INIMA CA SUNTETI LIBERALI, NU LIBERTINI !!!
Bașpunar

#5 Ciuma roşie (PSD-UNPR-PC).

2014-05-30 19:58

Sclavii si slugile ciumei rosii dau dovada ca nu pot gandi decat dupa minciunile si manipularile celor din televiziunile lui Dan Voiculescu și Sebastian Ghiță. Dragilor, incercati sa rationati, nu fiti papagali repetitivi, si sa va raspundeti la:
1. Cine a facut pactul pe justitie cu Basescu?
2. Cine a dublat sau triplat ministerele ministrilor PNL?
3. Cine nu l-a numit, la propunerea PNL, pe Klaus Iohannis ministru?
4. Cine din PSD a "muncit" la spargerea PNL? S.a.m.d.
Crin Antonescu şi Klaus Iohannis trebuie sa contnuie deratizarea/igienizarea morala a P.N.L. Toti bolșevici liberali cumparati sau ademeniti de Pinocchio Ponta si ciuma rosie cat si penalii sa fie exclusi sau marginalizati. Si aici nu este vorba doar de rusinea nationala Călin Popescu Tăriceanu, mai prost decât Geoana şi mai canalie decât Basescu! Minciunile ciumei roşii şi ale lui Pinocchio Ponta ne ruinează speranța in justiție, adevăr, dreptate şi o viată mai bună. Să-ţi fie ruşine, bolșevic Pinocchio Ponta!

Musafir

#6 Fuziunea nu este o soluție

2014-05-30 20:42

Aici nu e vorba de Ponta, de Blaga sau de alții! Vorbim strict de coloana vertebrală a PNL, de mesajul pe care l-a transmis in campania electorală și unde s-a ajuns la nicio săptămână de la alegeri!

1. De ce au mințit alegătorii și marea masă a membrilor partidului că PNL rămâne în familia liberală?
2. De ce au susținut sus și tare că PNL nu mai are nevoie de alianțe nici cu unii nici cu alții, mai ales că am văzut cu toții rezultalele dezastruoase ale înfrățirii su PSD?
3. De ce le-au forțat mâna europarlamentarilor aleși să semneze adeziunea la PPE?

Sunt întrebări simple la fapte cu repercursiuni grave asupra imaginii și credibilitații PNL. Filialele din teritoriu nu au fost consultate atunci când liderul PNL a decis să schimbe radical destinul partidului. Trecerea la PPE este nestatutară! Poate fi făcută doar în urma unui congres prin schimbarea articolului 6 din statut!

Musafir

#7

2014-05-31 08:54

Cand l-ati pus pe Cacarau cel adormit presedinte nu v-ati gandit si la asta ? nu iti trebuie multa carte ca sa vezi ca e un fripturist ordinar ...

Musafir

#8

2014-05-31 13:45

Liberalii trebuie sa-si pastreze identitatea istorica, iesirea din ALDE, va fi un pas catre pierderea identitatii pt. care au pierit in gulagul comunist Bratienii si atat de multi alti martiri ai acestui popor.
eugen

#9 ALDE este de stanga

2014-06-01 10:15

Cum poate sa fie PNL un partid de dreapta in Romania si in Parlamentul European sa faca parte dintr-o alianta a partidelor liberale care se declara de stanga? Identitatea PNL trebuie sa Rama a de centru-dreapta si in Romania si in Parlamentul European.


Musafir

#10

2014-06-01 11:59

Este nevoie de mai multa democratie in PNL,de un lider echilibrat care sa-i adune in jurul sau pe liberalii autentici.Aceste calitati le are Calin Popescu Tariceanu.
PNL TM (fost PNL curand)

#11 Re: ALDE este de stanga

2014-06-01 18:28

#9: eugen - ALDE este de stanga

ALDE o fi de stanga in raport cu PPE, care e un partid fascistoid. Logic ca fata de fascisti, indiferent ca ei isi spun populari sau altfel, partidele normale sunt mai la stanga. Popularii europeni sunt anti piata libera (sunt pentru piete de monopol), sunt etatisti (impozite mari si stufoase). Opusi liberalismului din toate punctele de vedere. Popularii sustin un corporatism de tip fascist, nu libera intreprindere. Un partid liberal se potriveste in PPE ca nuca in perete.

Goth

#12 PPE si PES - groparii tarilor europene

2014-06-01 18:50

Unificarea asta cu PDL si trecerea PNL la PPE il fac pe Ponta presedinte automat la toamna. Nici astia 15% care au votat PNL nu vor mai vota la toamna cu ei, decat maxim o treime din ei, poate. Cei 15% sunt aproape toti antibassisti, antipdlisti. Sunt si antipsdisti in marea lor majoritate, asa ca nu vor vota nici PSD, pur si simplu nu vor mai vota. Dar de aici, din nefericire, PSD si Ponta castiga, nu voturi in plus, ci pondere in totalul voturilor care se vor exprima. O miscare mult mai inteligenta era ca PNL sa nu se alieze cu popularii de aici si de afara si sa mearga singur la prezidentiale. In turul doi, probabil beneficia oricum de voturile din partea PDL-PMP-FC, fara sa-si piarda propriul electorat.

hi hi hi!

#13 Re: ALDE este de stanga

2014-06-01 19:37

#9: eugen - ALDE este de stanga

Siguuur ca da, ALDE e socialist, comunist, rusofil, putinist, samd, ce mai, e "câh", din moment ce e altceva decat PPE,  nu-i asa, "Draga Stolo" (ca pe el l-ai citat, papagaliceste)? De fapt, discursul politic al popularilor e cel mai bolsevic prin demagogie, ipocrizie si denaturarea realitatii. Popularii sunt neototalitaristii Europei, mai rau decat asa zisii extremisti proaspat intrati in Parlamentul European!


Musafir

#14 Huooo!!

2014-06-02 08:26

Rusine, PNL, va inhaitati cu distrugatorii Europei!

Mda

#15

2014-06-02 19:43

Sigur nu voi vota un partid popular. Ideologia popularilor e la fel de opusa liberalismului ca si cea comunista si ca cea fascista (cu care se si aseamana).
Daniel

#16

2014-06-03 08:42

Cine si cati or sa-i mai voteze daca au mai ramas in USL cand Ponta a inceput sa-si incalce promisiunile din campanie, cand au fost atatia ministri penali in PNL, cand sunt si ei pentru stat capra la americani si UE, pentru gaze de sist, cand au trecut PNL la populari si cand se inhaiteaza cu basistii? Aveau ocazia sa duca o politica proromaneasca si nationala, diferentiindu-se de tot restul, au ales sa cante in acelasi cor antiromanesc cu partidele securisto-comuniste slugi la straini.

Musafir

#17

2014-06-03 20:34

Ceva este putred la fosta conducere a PNL (INCA MAI SCRIU CU MAJUSCULE!)Cred ca este o problema (cu simpatie zic!) cu NEAMTUL! Care este treaba cu retrocedarile de case si cu societatea aia a lui neonazista?!!!@

Musafir

#18

2014-06-05 11:19

PNL este si trebuie sa ramana LIBERAL si fara PDL sau alte aripi prezente sau trecute basiste

Musafir

#19

2014-06-05 11:57

Fara Crin Antonescu,propun pe Calin Popescu Tariceanu presedintele partidului!

Goth

#20

2014-06-05 19:37

Nu voi vota un PNL incuscrit cu popularii si infestat de basisti.

Musafir

#21

2014-06-05 20:44

Nu sunt membru PNL dar faptul ca la alegerile din 2012 am votat USL in baza promosiunilor facute in campania electorala de catre PNL si PSD, vot care s-a dovedit ca a fost batjocorit ( la fel ca si cel de la referendum de altfel), de catre anumite persoane ce nu au putut renunta la orgolii si functii pentru ceve ce insemna mai mult dect propria lor pesoana, am votat aceasta petitie. Nu pot sa ma resemnez vazand acum pa "prea presedintele" antonescu ( special nu am scris numele cu majuscula), cum ii face jocul "prea demisului presedinte " basescu ! Ma simt tradat, umilit, inselat , mintit ... PNL TREBUIE SA RAMANA PARTIDUL ETALON AL POLITICII, AL ETICII, AL SPERANTEI

Musafir

#22 Re:

2014-06-05 20:47

#16: Daniel -

nu mai umblati cu cioara vopsita, dand vina pe unii si pe altii, cand antonescu singur cu gura lui a recunoscut ca anumiti lideri veniti in PNL din PDL "lucrau" la afiliere in PPE inca din 2014!


Musafir

#23 Re: Re:

2014-06-05 21:04

#22: - Re:

Păi dacă erau unii din PDL care lucrau la afilierea în PPE, Vălean de ce a declarat ieri că e fericită că e în PPE și că pasul ăsta trebuia făcut mai demult? PDL-ista din interior era chiar cea care se culca cu Antonescu!


Musafir

#24

2014-06-07 12:35

Pentru a convinge PNL,condus de..."D-l,C.P.Tariceanu,...sa propuna guvernului sa o masura simpla de reforma,economica si sociala prin care TOATE PRETURILE SA SCADA justificat,legal moral si transparent cu 24% FARA modificarea valorii tva si a relatiilor cu FMI,CE,BM si UE.
-Masura consta in:-TVA nu trebue redus ci RESTITUIT IMEDIAT a II-a ,..a IX-a zi de la achitarea facturilor de consum energie si materii prime achitate,NU PESTE 90 DE ZILE CA IN PREZENT.Din acest moment,LOGIC,suma rstituita 24% imediat,NU mai poate fi inclusa in cheltuelile cu producerea de bunuri si servicii.La aceste preturi de productie scazute justifict cu 24% se adauga OBLIGATORIU tva de 24% NU DE 9% si accizele,acolo unde este cazul.Acestea vor fi incasate de buget din vanzarea produselor sau serviciilor.
-Suma restituita 24% poate fi reinvestita iar in caz de INUNDATII,..calamitati,..pierderile ar fi mai mici cu 24% NU 100% ca in prezent.
-Ar CRESTE puterea de cumparare cu 24% ECHIVALENTUL maririi tuturor salariilor,pensiilor,ajutoarelor,...cu 24% FARA sa se introduca pe piata bani in numerar,asta evita inflatia,..
-Evaziunea s-ar AUTODIZOLVA pentru ca evazionistii de azi,nu vor refuz STIMULAREA producerii de bunuri si servicii,prin restituirea legala si imediata a 24% din investitie,...
-De ce tva trebue restituit peste 90 de zile si nu IMEDIAT?Aceasta mica modificare BIROCRATICA garanteaza deblocarea economiei,scaderea reala a tuturor preturilor cu 24% CRESTE INCREDEREA POPULATIEI in guvern,.. Avem solutie este pacat sa nu fie promovata in parlament ca urgent sa fie aplicta.NU CRED CA CINEVA NU VA FI DEACORD CU ACEASTA MASURA SALVATOARE.Orice zi de intarziere in neaplicarea acestei masuri este o FRANA in crearea de locuri de munca.Eu am trimis aceasta masura si la guvernsi la min.de Finante dar si la min.muncii,dar doamna Campeanu dar au ignorato.Acum se pare ca se dezbate cu FMI,..Va ROG actionati in forta promovand aceasta masura pentru a atrage de partea aceasta cat mai multi RATACITI.-Nu trebue sa fim impotriva PSD psd se compune din MILIOANE de ROMANI,poate si rude de ale noastre Noi trebue sa fim impotriva celor care blocheaza evolutia societatii.De ce sa nu producem noi banii si trebue sa asteptam cu caciua in mana la inalta poarta.Va garantez ca ceasta masura este unica solutie salvatoare fara costuri financiare ci un PIC de VOINTA,respect si dragoste de tara.Succes.
Aurel
Musafir

#25

2014-06-07 15:22

Doamne ferește-ne de un președinte ca Antonescu!!!!! Prin comportamentul său impulsiv, schimbarea opiniei de la o zi la alta nu este altfel decât actualul președinte, pe care sper că nici un român nu și-l mai dorește.
D-le Crin Antonescu, dacă vei mai reuși și aducerea PNL în PPE vei rămâne cea mai detestată personalitate din insoria PNL ! De când ești membru al acestui partid ai făcut totuși un lucru bun, DEMISIA de la conducere.