Cerem desfiintarea UDMR pentru subminarea puterii de stat
Re:
bai cacatule!ardealul ati furat de la noi bulangiule tu nu sti nimic s-au vreti ca sa vina ungurii peste voi cum a venit putin peste crimeea?asta vreti?asa va fi nenorocitilor cu opincile voastre neam de tigani unde mergeti numai de rusine ati facut tara asta,de aceea vrem autonomie sa nu depindem de voi jegosi
PROTEST IMPOTRIVA EXTREMISTILOR MAGHIARI
http://www.petitieonline.com/protest_impotriva_extremistilor_maghiari
Re: Re: FERESTE-NE DOAMNE DE NEBUNI
MAI AM UN SINGUR DOR , IN LINISTEA SERII
SA-I VAD PE EXTREMISTII MAGHIARI
IN AFARA TARII !!!
Re: Re: Re: FERESTE-NE DOAMNE DE NEBUNI
#130: KEUL FLORIN - Re: Re: FERESTE-NE DOAMNE DE NEBUNI
ASA SA NE AJUTE DUMNEZEU !!!!!!!!!!!!!!
nicaieri in lumea civilizata infiintarea unui partid nu se poate face pe criterii etnice...constitutia Romaniei o chiar interzice, deci acest partid este ilegal...
Re: Re:
mai Athilla cel curajos, la noi in apuseni santeti tare iubiti, noi va adoram-----mai ales in gulas, santeti asa de buni, iar daca nu vrei sa depinzi de noi dute la obarsie, inpoi in asia ca noi popoarele de sine statatoare din europa nu plangem dupa voi, si da, sa sti ca mi-ar place sa incercati sa veniti peste noi, ca numai asa am putea scapa lumea de voi, stiu ca nu va tine, si acum cu europa asta a pulii si cu nato asta de cacat tebuie sa va suportam ca asa sunt timpurile dar autonomie la mine in tara o sa vezi tu numai cand o sa -ti bagi pula in mata aia curva ce te-o facut....aia ai singura autonomie ce o sa o aveti aici....sa va futeti mamele si copiii in gura.......si daca nu aveti cu ce va ajutam noi....ca sintem buni tare....
Re: Re:
Bagami-as PULOCUL in GULASUL LUI MATA, DE UNDE MORTII MATII ai ROMANIA TARA UNGURILOR MAI CEANGAULE FARA TARA, DE CE VA ZIC AIA DE LA BUDAPESTA MOGHIOR-TZIGANO?
România este un stat național unitar, constituit pe baza principiului autodeterminării - manifestat prin vot universal, cel mai democratic și care a instituit egalitatea cetățenilor. Rezultă că ONG-irile și partidele politice pe baze etno-culturale nu mai sunt legitime și că urmăresc autonomii prin dezbinarea națiunii și refacerea unor structuri geo-politice bazate pe forță, supunerea majorității și anularea voinței exprimate de singura putere legitimă - națiunea - care a decis statul modern pe în care s-a constituit. Ca și Tokes, UDMR a urmărit constant falsificarea istoriei României și justificarea autonomiei teritoriale, deși nu au făcut de cât să se îmbogățească necinstit, să își bată joc de populația maghiară sărăcită crunt de ei și să dea vina pe autoritățile române. Trebuie desființate privilegiile politice ale tuturor minorităților, care decid pe votul a 100 - 300 de minoritari legi strâmbe pentru interese de grup, comparativ cu un parlamentar român care are puterea voturilor a zeci de mii de români.
| This discussion has been closed. |
Re:
#123: -
sigur tu nu esti nici din covasna si nici din harghita de vorbesti asa,mai bine taci