Catre conducerea postului tv Antena 1
Re:
eu una nu masimt jicnita si daca urmaresc emisiunea urmaresc ca vreau eu ei -concurentii nu sunt obligati sa ne suporte sau sa stea sluji in fata noastra vorba aia cand iubesti nu o faci din interes sa primesti ceva inapoi asa ca nu ei au de castigat ca dureaza emisiunea ci din contra ei s-au expus in fata noastra dar in loc organizatorii sa faca din emisiune ceva educativ au transformato in balci
Va rog luati atitudine fata de comportamentul lui Ray, Traian!! Învătati-i DV. sa se comporta CIVILIZAT!!!
Jalnicul Raymond
Re: Raimond si Oana ( subiectul )
#6: Cristina - Raimond si Oana ( subiectul )
Cristina,draga mea,vai de gramatica ta!mi se crucesc ochii incercand sa inteleg ce dracu vrei sa scrii.HA!!!!!!!!!!!Scuze esti si tu tiganca?Asta ar expilca de ce nu stii sa scrii gramatical!Te-a pus satra tine?
Re: 9
Daca ei sunt terminati,tu cum esti?Se vede ca habar nu ai sa scrii gramatical,daramite sa ai un dxialog civilizat,tu preferi cei de teapa ta tiganii rai si tina si retardatii corina si traian
Re: Re:
#116: atena - Re: SI EU TE FUT TOT IN GURA!SA MA CAC IN PIZDA TA NUMAI CAPETE DE PULA DIN TRENUL BUC-BRASOV S-O LINGI PE TANTA-N PIZDA DUPA CE O FUTE RAY!!!!!!!
Re: Jalnicul Raymond
#132: Miky - Jalnicul Raymond ai dreptate ,ea este doar o curva nimfomana!Perfect,e doar o curva,a gresit Ray!!
Re: Petitie
SE ...SCALDA .. IN ACEEASI ALBIE , SI RAYMOND ,SI TRAIAN ,SI ANDREI, SI LAUR , DIN PUNCTUL MEU DE VEDERE!!!! NUMAI CA S-A DEPASIT LIMITA!!!!!!!!!! ASA ZISA " REACTIE DE FURIE" ESTE O MARE JIGNIRE LA ADRESA UNUI POPOR ..! S-O FACA LA ADRESA ETNIEI DIN CARE FACE PARTE IUBITA LUI , SI IN CADRUL ETNIEI !!!!!! EU MA SIMT JIGNITA DE UN TANAR CARE ARE STARI SIMILARE SEVRAJULUI SI-I RECOMAND SA SE TRATEZE DAR NU IN PUBLIC! REFULARILE SUNT SEMNE DE SLABICIUNE SI INCAPACITATE DE A TE CONTROLA CARE SUNT DE NATURA PATOLOGICA!!!!!!!!!
VAIDA..AFARA!
Pe cine intereseaza unde,cum,cind se reguleaza Vaida?E prea mare palaria pentru moldoveanca venita cu microbuzul in capitala!Afara dna Vaida esti depasita de situatie..obsedata de cojones,prohab,japjap si alte obscenitati..Rusine...!
| This discussion has been closed. |
Petitie