Gratiere pentru Gica Popescu
Re:
#3000: - Idiotul 3000...ba tiriplic,impozit a dat,dar ce a furat NU!Nimeni nu este mai presus de lege idiotule!Olteanul prost zis Gica are 4 coaie?Locul hotilor si infractorilor este la PUSCARIE!Ai inteles idiotule??????????Moldovean,banataean,oltean hotul este HOT!
Re: Re: Re: Re: Re:
#2943: Hotii la ...Jilava! - Re: Re: Re: Re:
Ce vocabular infect ai....asa iti este si sufletul si caracterul ! sigur ....ai ceva ....parnaie la activ....FRUSTRATULE!
Re: nu eliberarii
Hahaha....iti dai seama ?la 18 ani.....cat a turnat acest om?Cine poate crede asa ceva......NO COMENT!
Re:
Vezi ca....ai gresit adresa! aici se voteaza PENTRU si nu CONTRA!
Re: sarantoci si slugi
#2917: vai, vai - sarantoci si slugi
Iar eu....tie, iti doresc sa te salveze "BASESCU SI ECHIPA LUI"!
Re: Re: nu eliberariiEste evazionist,spala banii fr Becali!
#3006: Un om,un simplu om - Re: nu eliberarii Simplu dar si idiot!A FOST DEMASCAT DE cnsas ca turna pe ceilalti.fotbalisti .blugi,cafea,videocasete!Oricum este INFRACTOR si EVAZIONIST!Stai linistit ca Bas nu-l gratiaza pe infractorul Popescu!Dura lex sed lex simplu si idiot care esti!
Re: Nu votati!!!
Bai....nea....CAISA...stai pe....site-ul tau!eu stiu ca ...prostia nu doare...dar nici limite nu are....aici....nu e terenul tau!TRECI IN FORMATIE!
Re:
Ce castigi tu ca sta acolo?Nu e mai bine sa lucreze in libertate si sa aduca bani statului ,decat sa-i tinem tot noi cu bani?Stii cat se cheltuie pt.un detinut pe o luna?Deci fa un calcul cum e mai bine!
Re: Re: Re: nu eliberariiEste evazionist,spala banii fr Becali!
#3009: Valentin B - Re: Re: nu eliberariiEste evazionist,spala banii fr Becali!
M-ai dat pe spate ! SOC!SOC!SOC!TOATE SITE-URILE BASISTE SA FIE PE FAZA SAU ...PE RECEPTIE!INFORMATIE DE ULTIMA ORA:UNUL DINTRE CEI MAI...FIDELI OAMENI AI VOSTRI A FACUT O MARTURIE ...NEMAIAUZITA DESPRE GICA POPESCU!Pe mine cel mai tare m-a ....amuzat ca....catalogheaza oamenii....in prosti,idioti...dar stiti de ce? pentru ca el e cel mai mare dintre ei!pentru ca doar aceste standarde le are, pentru ca....altceva nu vede !MAAAAAAAAARE MILA IMI MAI PRODUCI!
este unul din cei mai buni sportivi -fotbalisti din Romania ;
merita eliberat;
Re: Re:
Felicitari ! Inseamna ca inca mai pot spera intr-o normalitate.Legea este aceasi pentru toti !
Re:
Handicapat idiot dobitoc ce esti! Vrei sa zici ca daca stii sa dai cu piciorul in minge poti face orice ca esti iertat?
nu e corect
DOAR VI SE PARE !
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
| This discussion has been closed. |