Gratiere pentru Gica Popescu
Nimeni nu este mai presus de lege!!!
Ce a facut fostul fotbalist?A furat,a inselat cluburile de fotbal,statul..Asta are 4 coaie ?De ce sa fie gratiat?Este doar un hot si infractor..la puscarie ste locul lui!Infractorii si hotii la P U S C A R I E !
Cand greseste a doua oara, il certam.
A treia oara il pedepsim.
Si marii nostri fotbalisti sunt niste copii.
Ii pedepsim cu bataia de la prima greseala ?
Nu e corect.
gratiere
In concluzie,comparativ cu alti smecheri din tara care bine merci stau pe banii statului (furati cu acte),merita gratiat.
Re: Re: Re:
Eu sunt simplu...si...din cate stiu...simplitatea nu strica niciodata , tu....in lipsa de argumente jignesti!un om inteligent nu procedeaza asa!se vede clar ca esti un frustrat , nici simplu nu esti nici complicat, nici destept, nici intelept,esti...NIMIC!
exista si premianti ?
Libertate pt Gica si in mod deosebit luiGigi Becali
Re: Re: Re: Re:
#2938: Un om,un simplu om - Re: Re: Re: Hotii si Infractorii la PUSCARIE! CUM SA APERI UN EXCROC ,UN HOT SI INFRACTOR!SA FACA PEDEAPSA CURVA ASTA DE OLTEAN!
NU GRATIERII!
Singura greseala a lui Gica a fost si va ramine ca sa intors in locul ala infect. Pentru fapta care se afla in momentul acesta in puscarie este nevinovat. Romania nu a stiut sa isi pretuiasca valorile. Sunt nascut din greseala in locul acela dar schemecheria vietii mele a fost ca am reusit sa fug cit mai departe de locul ala. Cazul lui Gica ma intristeaza, ma revolta la culme, dar in acelasi timp imi da o satisfactie personala ca nu am gresit cind am luat decizia sa parasesc locul ala pentru totdeauna. Sper din toata inima ca Gica sa fie eliberat cit mai curind. With best regards Adrian
nu eliberarii
| This discussion has been closed. |
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam