Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia
Re: antena e praf
uita-te in oglinda...ce vezi? pai sigur!o dejectie...un gunoi...vierme
Petitia
Am 23 de ani sunt din Craiova si nu am fost la vot pentru alegerea presedintelui, pentru ca se vedea in ochii domnului Presedinte Traian Basescu faptul ca castigase alegerile cu voturile din Franta, aceea cifra uriasa!!
Re: RAHOVA FEMEI
This comment has been removed by the author of the petition.
Re: Raspunde-ti la intrebare!
#7875: Je - Raspunde-ti la intrebare!
Chiar ca aveti dreptate, din indepartata dvs. Canada....Basescu e preferabil in raport cu Constantinescu....am trait s-o aud si pe asta..! Stati acolo in Canada..si daca puteti sa nu mai participati la vot, v-am ruga sa n-o mai faceti, caci e clar ca de la cei ca dvs. ne-am procopsit a doua oara cu Basescu. Nu stiti mai nimic din ceea ce se petrece, asa ca lasati-o mai moale cu lectiile...Traiti-va viata aceea frumoasa si lasati-ne si pe noi sa ne alegem conducatorii, dupa cum si cat ne duce mintea.
Re: Re: Re: APARAM PRESEDINTELE TARII
#7859: - Re: Re: APARAM PRESEDINTELE TARII
Inteligentului care a facut comentariul vreau doar sa-i spun: "Mars mah! Analfabetule! Invata sa scri corect, chiar si injuriile poetice si apoi iti castigi dreptul la replica...si de ce nu? Respectul!"
Re:
Domnule, Ghise e un fixist si necunoscator al legislatiei: lucreaza recum urechistii din muzica. Conform constitutiei, referendumul este validat sau invalidat de Curtea Constitutionala a Romaniei, ale carei hotarari sunt obligatorii. Ceea ce sustine Ghise este o aberatie. Dar PSD-ul nu trebuie sa se planga, deoarece ei - pe timpul lui Nastase au bagat aceasta prevedere in Constitutie. Pana in 2003 orice hotarare a CCR putea fi anulata cu 2/3 din parlament.
This comment has been removed by the author of the petition.
| This discussion has been closed. |
la puscarie