Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-01-16 23:58


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-01-16 23:58Musafir

#7853

2014-01-16 23:59

16 ian. 2014-01-16
ORGANIZAŢIA NON GUVERNAMENTALĂ
MONDIALĂ LA TIMPURI NOI CU NOUA GENERAŢIE
PENTRU DREPTATE ŞI ADEVĂR ÎN UNIVERSALITATEA LEGILOR DIVINENr.2/16 ian 2014

Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia

Evident ca, aceasta masura trebuie imperativ lichidata, cat mai urgent, cu insasi toata camarila acestui despot care impreuna cu acesti mizeri sustinatori, au distrus acest neam la propriu.
Gura targului solicita legi speciale pentru toti care nu si-au facut datoria fata de neam, le-au lipsit moralitatea si au complotat in bresle tip haite, clanuri si grupuri de interese. Acestia cu totii trebuie sa fie arestati, condamnati, la ani grei de temnita si confiscarea tuturor averilor familiilor largite. In aceeasi masura trebuie trasi la raspundere si acei participanti la „martea neagra”, cat si toti cei care au participat direct la vânzarea industriei si bogatiilor romanesti. Acest neam a devenit atat de sarac incat nu isi mai permite sa asculte de asa-zisi povatuitori internationali denumiti in popor ca Pittbulli sau Acarieni. Exclus vânzarea bogatiilor subsolului de orice fel sau vânzarea oricarei surse de venit.
Nu ne trebuie revizuire a Constitutiei stabilita pe aceleasi criterii mafiote si vetuste. In schimb trebuie o constituanta unde participanti sa fie in totalitate tot neamul romanesc. Procedura va fi aceasta, online cu mai multe imbunatatiri si secretizare a votului prin serie si numar buletin, CNP, nume, adresa, la care va trebui adaugat un cod personal format din 5 cifre si litere.
Aceasta procedura se va extinde pe intreg mapamondul. Creatori si fondatori va fi acest neam romanesc atat de exploatat si obidit de toate pariile lumii care mimeaza democratie, cand de facto procedurile lor sunt vetuste si pe fond sunt mafiote, avand ca baza exploatarea omului si a natiilor. Si comunismul a sucombat de aceeasi mimica. Din ceea ce capitalismul ne-a demonstrat, aceasta era trebuia sa moara inaintea comunismului.
Da, ne gasim la inceputul unei noi ere net superioara capitalismului salbatic, cat si a comunismului. Conducerea printr-un singur guvern mondial e pe sfarsite. Ca orice imperiu nu va ajunge a-si desavarsii menirea preconceputa. Ei cu totii sunt in plin babilon. Sunt precum o haita de lupi la care din lipsa hranei insuficiente a apetitului lor bulimic, se sfasie intre ei. Veti vedea ca bogatiile subsolului acestui neam nu se va mai exploata de straini, iar romanii il vor utiliza numai strict nevoilor lor si la momentul oportun. Strainii nu au constientizat ca toate imperiile care au muscat din bogatiile acestui teritoriu sacru si divin, cu toate au disparut. Nu tratati cu ingamfare acest popor ca sfarsitul va va fi aproape!

Uniune Europeana! V-ati umplut de ridicol si analfabetism. Cereti-va scuze la cei 7,2 milioane care au spus DA demiterii acestui odios regim al dictatorului nepereche Basescu (Pe site am aratat cu 10 zile inainte de referendumul demiterii, ca cifra reala va fi de 7,2 milioane pe care o sustin. V-am mai spus la sfarsitul lui septembrie 2012, toate procentele la alegerile din 9 decembrie, fara a gresii vreun procent.)

Tot asa veti vedea ca ce v-am spus mai sus se va implinii!

Rusine Curtii Constitutionale, care printr-o erata l-au salvat pe acest neavenit Basescu. Si astfel au prelungit suferinta acestui neam. Nici ei nu vor scapa de judecata. La fel vor raspunde fiecare pentru faptele lor mizere.
CCR, v-am inaintat atunci in termen contestatie la hotararea voastra data. Procedura de organizare a referandumului ati considerat-o ca valida, insa dupa cum v-am precizat acest odios trebuia descalificat intru-cat s-a antepronuntat. Indemnand putinii sustinatori la neparticipare. Astfel acesta a boicotat competitia. CCR, trebuia sa-l descalificati prin abandon. Prin urmare, astept solutionarea petitiei noastre care a ramas valida, iar cei care complotand mizer impotriva celor 7,2 milioane, daca aveti moralitate, dati-va demisia ACUM!
CNA, ati fost o inchizitie de a salva aceasta camarila in detrimentul acestui popor.
CSM, vedeti ca nimeni nu-i mai presus de lege, iar acest turn de fildes se va darama din temelii. Cu totii cei nominalizati, cat si restul infractorilor chiar nu constientizati ca din istoria veacurilor sfarsitul intotdeauna vine fulger pe neanuntate, precum era Ceausescu, a URSS-ului si a atator imperii etc… CSM! Ce masuri ati luat cu procurorii sau judecatorii care nu isi fac datoria? Cum e posibil ca acel analfabel de la Pitesti care a omorat 3 persoane si ranit alte 5, sa primeasca condamnare, un an cu suspendare. El fiind si sub influenta bauturilor alcoolice parca, dar de ce nu v-ati sesizat ca nu a obtinut carnetul de conducere legal atata timp cat el nu stia sa citeasca si sa scrie. Da, intr-adevar chinuiti acest neam! Vinovatii chefuiesc, iar rudele victimelor o tin de-a pururi intr-o durere. Sunt in asentimentul celor care nu isi gasesc dreptatea, iar pentru ca inamovibilitatea a-ti inteles-o prost si nu interveniti moral, plansurile, jalea si blestemele tuturor obiditilor, e firesc sa va ajunga din urma, asa cum ei vi le formuleaza a fi pana la al 7 lea, uneori al 9 lea neam.
Pe per total serviciile dvs. sunt jalnice ! Suntem pentru o justitie independenta! Posturile sa fie ocupate numai prin concurs, exclus eternitatea. Functiile de conducere sa fie de cel mult doua cicluri a 3 ani. Iar toate serviciile sa se subordoneze societatii civile. Mass-media sa fie suverana, fara nici o opreliste. Insulta si calomnia sa se rezume la pretentii in civil, iar Mass-media mincinoasa, de la momentul constatarii sa fie amendata, iar dupa un barem sa fie inchisa.
Antena 3 ! Continuati aceasta procedura pe care am aratat-o inca de acum doi ani si perfectionati-o pentru a intra in rutina noii generatii, si nu numai. Faceti grile complexe cu doua variante DA si NU.
Până în 21 decembrie e prea mult! Istoria acestui neam numai trebuie sa stationeze. Alegerile pentru 24-25 mai sa fie pentru desemnarea deputatiilor europeni, dar si pentru demiterea presedintelui Basescu ( care daca ar avea bun simt si-ar da singur demisia ). Totodata, imperativ trebuie sa aiba loc proiectul constituantei pe noi criterii, tip grila. De aceea se poate prelungi pana la filele saptamanii pentru ca votantii sa citeasca fiecare articol consemnand cu Da sau Nu. Fiecare propunere de articol trebuie sa aiba cel putin 3 variante. Noi optam pentru desemnarea a 3 presedinti. Unul ales din ilustrii economisti, altul din ilustrii juristi, iar al 3 lea sa fie ales din randul orcarui independent. Hotararile in orice domeniu se vor lua in unanimitate sau 2 la 1.
Partidele se vor desfinta, inclusiv parlamentarii!
Primarii oricarei localitati implicit vor fi dintre ilustrii gospodari, dar nu mai mult de doua legislatii de trei ani.
Orice initiativa legislativa va fi supusa referendumului votat indiviz de fiecare cetatean intre 16 si 75 ani. Cine este analfabet, NU voteaza! Multe propuneri le-am expus de-a lungul aniilor, pana cand site-ul mi-a fost atacat de blestematii analfabeti tradatori de neam, cam in perioada 28 noiembrie – 1 decembrie 2012.
Voi noua generatie cu moralitate inalta, vedeti ca asa cum v-am anuntat, timpul vostru a cam sosit. Nu va inscrieti in nici un partid ca va pierdeti dreptul de a mai fi alesi. In aceasta era nu se admit demonstratii, violenta, injurii, etc …
Exprimarea voastra se rezuma numai si numai prin participarea la aceasta forma de dialog si votare. Ocupare de functii si servicii se va face numai prin inscriere, CV performant cu moralitate inalta si castigarea concursului pentru ce ati optat.
Va imbratisez din toata dragostea mea – noastra, iar bunul Dumnezeu sa ne fie protector si povatuitor de-a pururi.


Data Presedinte ONG,
16.01.2014 Semnatura


Musafir

#7854

2014-01-16 23:59

Domnule Presedinte sa nu uiti ca Romania nu e a ta si a procurorilor tai , ci a noastra,a celor multi , care nu te mai vrem ! Deasemeni sa nu uiti ca acest popor are o istorie in spate iar istoria in general se repeta dar nu la fel! De cand ai venit tu la putere eu cred ca Ceausescu a fost ingeras !
MOLDOVA E ALATURI

#7855

2014-01-16 23:59

PIATRA NEAMT,IASI,SUCEAVA,BOTOSANI,VASLUI......SI TOATA MOLDOVA STRIGA TARE JOS BASESCU JOS BASESCU

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-01-16 23:59


FAMILIA CU 30 DE MEMBRI SUSTINE ANTENA 3 PIATRA NEAMT

#7857 Re: BASESCU = CHIOR SI POPONAR SI BETIV ORDINAR

2014-01-16 23:59

#7834: MIRCEA BADEA - BASESCU = CHIOR SI POPONAR SI BETIV ORDINAR

MIRCEA BADEA OM PUTERNIC ..SUSTIN MIRCEA BADEA MIHAI GADEA ..SUNT DIN PIATRA NEAMT SUNT ALATURI


Musafir

#7858

2014-01-17 00:01

Sper sa semneze cat mai multi romani aceasta petitie. Sper sa se trezeasca odata acest popor si sa-i vada adevarata fata a acestui dement!

Musafir

#7859 Re: Re: APARAM PRESEDINTELE TARII

2014-01-17 00:01

#7856: - Re: APARAM PRESEDINTELE TARII

DA APARATI TU COPII DACA POTI CA ATUNCI CAND IESIM O SA VA INECAM VOUA COPII BASISTI

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-01-17 00:01Musafir

#7861

2014-01-17 00:01

Lasa-ne.lasa-ne ........! LA BRUTARIE!!!!!

Musafir

#7862

2014-01-17 00:02

Pupincuristi basescieni, nu voi uita niciodata hotiile clanului Al' Basone ce sunt sfidatoare, si revoltatoare (flota a disparut, la fel si casa din Mihaileanu, copartas la jaful cu Behtel, trecerea din domeniul public in domeniu privat a parcurilor bucurestene, ce se doreste agricultor de fan si prune la Nana. Sper sa-i pot vedea pe agramatii care avand un singur merit, acela al "originii sociale sanatoase" sau cocotat "pe puncte" ajungand "inamovibilli", cred ei pentru vesnicie, jburataciti din functii, beneficiari modesti ai unui ajutor social. Propaganda basista si guristii ei, continua sa serveasca loznci, promisiuni mincinoase , lustruind imaginiea falsa conform careia "guvernatorul impus" ,dragutul ar vrea El sa-si tina promisiunile, dar uite ca nu poate din cauza lui X sau Y , din cauza ticalosilor insemnati cu numarul fiarei ,322, din cauza climei, caci iarna nu-i ca vara, din cauza vecinilor tarii, din cauza celor 75% din romani, care in loc sa faca multi copii zombi , se apuca de lucru , pleaca din tara, si nu se apuca de baut, astfel incat sa nasca copii minunati: europarlamentari balbaiti in gandire sau notarite de larga recunoastere internationala produse de conceptie la betie ale badaranului Basescu. Clanul Al' Basone e speriat...ei au simtit ca le fuge presul de sub picioare, ca au facut un pas in gol, iar cu urmatorul vor ajunge in fundul prapastiei(abia astept ziua de ignat 2014, si pentru ca sunt milos as vrea ca peste10 mil. de romani de pretutindeni sa le acorde asomarea cu ocazia alegerii noului presedinte cu o luna inainte) Pana atunci voi fredona plin de speranta : ...MARS AFARA... !

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-01-17 00:02Musafir

#7864

2014-01-17 00:03

Din pacate securistule o sa pleci si tu si base..poate sa te ia woodrea pe langa ea ca si asa ramasa fara cucos

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-01-17 00:03Musafir

#7866 Re: Re:

2014-01-17 00:03

#7812: Antena3 - Re:

Nu, domnule Cozmin, vorbesc despre abuzurile clanului basist, dumneata nu le-ai vazut niciodata sau te faci ca nu vezi? Ce va mai dati destepti, voi astia din servicii..macar daca ati intelege ca nu se poate merge asa la infinit...e pacat, macar daca stai sa te gandesti la mediul in care traieste familia ta...sau asta iti doresti?

 


Musafir

#7867

2014-01-17 00:03

O mai fac odata, (dupa ce am facut-o la referendum) si as mai face-o de oricate ori e nevoie pantru a scapa de aceasta ciuma neagra , cu numele Basescu, ce s-a abatut asupra Romaniei

Musafir

#7868

2014-01-17 00:03

Domnule Gadea nu se poate asa ceva,cum poate sa faca tot ce vrea si nimeni,chiar nimeni nu ia atitudine.

Musafir

#7869

2014-01-17 00:03

TIC TAC TIC TAC . E ca picatura chinezeasca pentru tine Chior Beshinos .

Musafir

#7870

2014-01-17 00:03

sper sa ajunca pe la puscarie numai atat cat sa aiba timp colegii sa-l faca posta

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-01-17 00:03


BRAILEAN

#7872 MUIE LUI BASESCU

2014-01-17 00:04

SUNT DIN BRAILA SI TOATA BRAILA SPUNE LUI BASESCU CARE ESTE UN PRESEDINTE DE CACAT LA PROPRIU CAT SI FIZIC BETIV SI ALCOOLIST NENOROCIT. TOATA BRAILA I-TI SPUNE BAI BASESULE SI ORDINARULE SA TE DUCI DRACULUI LA PUSCARIE PE VIATA

Musafir

#7873

2014-01-17 00:04

prea multa atentie acestui individ....celui ce afirma ...iarna nu-i ca vara !!!!!

Musafir

#7874

2014-01-17 00:04

nu demisia vor astia....ci toti securistii dintre voi
Je

#7875 Raspunde-ti la intrebare!

2014-01-17 00:05

Este cel mai bun presedinte de care Romania avut parte in ultimii 20 de ani. Este singurul care condamna coruptia profunda in toate ramnificatiile ei din Romania.Nu este perfect dar nici macar nu ajunge la nivelul hotilor cocotati sus inaintea lui. Clasa politica si mafia romaneasca l-au lasat sa muste din ciolanul lor si a ajuns sa fie singurul care a respins ciolanul si incearca sa infunda puscariile cu ei. Inginer constructor de profesie fiind, m-am intalnit cu multe specimene corupte in politica romaneasca pentru proiecte importante si strategice, multe din care nu fost finalizate in detrimentul cetatenilor data fiind foamea de bani a coruptilor. Am ajuns sa plec din tara din cauza faptului ca toti membrii de partid si oameni cu functii inalte sunt intr-o mare increngatura corupta. Exemplu, la inceperea unui mare proiect de turnuri in Iasi arhitectul sef al primarului PSD primea spaga in numele primarului sau, de la partidul PDL pentru aprobari de proiect. In orice functie publica se intra pe baza de cunostinte, relatii si spaga.
Acum sunt in Canada, am terminat un Master, lucrez in domeniul meu si mi se deschid multe usi pentru un trai bun decat as fi visat in Romania.
Pentru cititori, daca vreti sa va folositi creierul pentru un minim de efort, incercati sa cititi teza de doctorat a lui Ponta si sa vedeti acuzele de plagiere (Sunt clare de la o posta), ba mai mult, incercati sa va faceti o mica idee de cum era Nastase premier si indrumator al lui in acelasi timp. Toti cei care se perinda la putere sunt deja selectati de mult si Basescu, e sigurul care a muscat mana lor.
Puneti-va intrebarea, A fost mai bun Constantinescu? (Un presedinte care declara ca a fost invins de securisti) sau Basescu?