Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia

666

#6301 CATUSE FRANCEZE PENTRU BASESCU !

2014-01-16 21:48

Inainte de a pleca spre Rouen am petrecut doua zile la Paris. Am petrcut cateva ore la PRESS CLUB DE FRANCE unde am intalnit printre altii cativa ziaristi japonezi stationati in capitalla

franceza. Dupa careva pahare discutia sa aprins. Subiectul principal : Redeschiderea dosarului de Rouen. Dosarul se refera la incendiul urias din portul de la Sena cand actualul presedinta a incendiat 37 de nave , plus nava pe care o comanda. Apoi dupa ani apare la un post de TV beat si povesteste plin de nonsalanta cum a falsificat probele inseland autoritatile

franceze. Intrebarea la care incercam sa dam raspuns dece Sarkozi , presedintele francez

care a facut totul sa acopere urmele, sa hotarat peste noapte sa-i puna catusele pentru un termen lung. Intradevar daca este gasit vinovat Basescu poate lua intre 20 de ani de puscarie si inchisoare pe viata.

Auzind discutia sa apropiat de bar un lup vechi al ziaristici de la Le Monde pe care il stiam de pe vremea cand era corespondent la Tokio. EL nu numai ca a facut lumina in acest caz dar

a desvaluit o noua crima a piratului de la Bucuresti. O palma pe care presedintintele Frantei nu o va ierta niciodata si abia asteapta sa o dea inapoi.

LOVITURA MILITARA DIN CIAD PREGATITA LA BUCURESTI

( Intalnirea lui Basescu cu seful rebelilor Colonelul Mahamat Abbo Sileck la Constanta,Tabere militare inpanzesc teritoriul romanesc, , Intalnire cu membri romani ai LegiuniI Straine, Vizita de doau zile la fabrica de arme Cugir., Transporturi uriase de arme romesti catre Libiia de unde ajung in Ciad, , Intelegere secreta Basescu – Kadaffi

Rebeliunea din Ciad, pusă la cale în Romania .stire preluata de agenţii de ştiri precum Associated Press, AFP sau Reuters.
“Comandantul „Alliance Nationale de la Resistance” din Ciad (ANR – Alianţa Naţională pentru Rezistenţă), colonelul Mahamat Abbo Sileck, s-a plimbat, săptămâna trecută, nestingherit, prin România. 
Războiul civil din Ciad se poartă cu arme româneşti, dezvăluie liderul ANR, cea mai importantă facţiune rebelă de pe teritoriul Ciadului.”
 REBELIUNEA INDREPTATA IMPOTRIVA PRESEDINTELUI IDRIISS DEBY SPRIJINIT DE FORTELE DE INTERVENTIE FRANCEZE.

REUTERS : Sambata 2 februarie 2008, forte rebele inarmate cu arme romanesti preluate din Libia au patruns in capitala Ciadului, N’Djamena, pe care au parasit-o dupa doua zile de lupte intense cu armata guvernamentala si forta de interventie franceza (”Epervier Force”).

Bilantul: 160 de morti si 1000 de raniti, potrivit datelor Crucii Rosii Internationale. Ultima incursiune a rebelilor in N’Djamena s-a soldat cu un mare numar de refugiati: sute de mii de locuitori ai Ciadului s-au indreptat spre granita cu Camerunul vecin. Franta a incercat sa intruneasca, intr-o sesiune de urgenta, Consiliul de Securitate al ONU, Presedintele Nicolas Sarkozy a anuntat imediat ca Franta “isi va face datoria”

RAZBOIUL ROMANO FRANCEZ DIN AFRICA

Presedintele Sarkozi nu a ezitat sa trimita avioane de lupta franceze care au bombardat, in cateva randuri, coloanele de rebeli inarmate de Romtehnica si conduse de fosti membrii ai legiunii straine antrenate in Romania,

Razboiul romano francez sa transformat intr-un razboi intre Sarkozi si Basescu si se pare ca este castigate de partea franceza. Redeschiderea

dosarului Basescu de la Rouen este o faza finala a acestui conflict. Se pare

ca zilele in libertate a presedintelui roman sunt numarate.

Musafir

#6302

2014-01-16 21:48

jos hotii de basescu cu ai lui

Musafir

#6303

2014-01-16 21:48

basescule nu as fi crezut ca esti mai trdator decat ceausescu...

Musafir

#6304

2014-01-16 21:48

du-te la Jilava tradatorule

Musafir

#6305

2014-01-16 21:48

sa plece pe luna
JOS CHIORUL

#6306 ASTA'INBASESU

2014-01-16 21:48

SENZATIONAL ! FBI AL URMARESTE PE BASESCU !







BASESCU IN COLIMATORUL FBI!

O VESTE BUNA DE LA NEW YORK

DOSARUL CRIMINAL SI TERORISM BASESCU REMIS CATRE FBI INCEPE SA DEA ROADE!

NEWS ALERT: Traian Băsescu se teme că F.B.I. ar putea să-i blocheze conturile din Bruxelles Înainte a de efectua orice program oficial, în cadrul vizitei pe care a făcut-o vineri la Bruxelles, Traian Băsescu a fost, în jurul orelor 10, la sucursala locală a Băncii Credit Lyonnais. Aici, a avut, circa 30 de minute, o întrevedere între patru ochi (de fapt, trei!) cu o persoană din conducerea băncii. Surse din preajma Chiorului spun că motivul vizitei îl constituie faptul că Băsescu doreşte garanţii din partea băncii că datele sale de cont, unde a adunat o sumă impresionantă de bani, nu vor fi divulgate FBI-iului, care a declanşat o anchetă discretă cu privire la averea lui. Aşa-zisul preşedinte al României e suspectat că a cîştigat-o din afaceri cu armament, vîndut unor puteri şi facţiuni militare ostile politicii SUA, atît columbiene, cît şi libaneze şi palestiniene. Zvonurile din anturajul prezidenţial spun că, în cazul în care Traian Băsescu nu va fi convins că banca respectivă nu va rezista anchetei FBI, este decis să mute conturile în anumite bănci din Japonia, cu care colaborează încă de pe vremea în care era doar comandant de navă.
colonelul_2006

#6307 comentariu

2014-01-16 21:48

cunosc douo persoane care au lucrat cu ticalosul de basescu e primul din aceasta tara care ar trebui sa faca puscarie bravo antena 3 un om de ultima speta ROMANI UNITIVA Hai sa scapam de nenorocitul asta . basescu cel mai mai mare infractor

Musafir

#6308

2014-01-16 21:48

Basescu este un shmecher, care a dus pe Romanii de nas cum a vrut, dar cred ca acolo e multi mai multi care-l ajuta, in tara si in afara ei.

Musafir

#6309

2014-01-16 21:48

cel mai rau m-am simtit umilit in 2005. eu traiesc la Moscova de 14 ani si atunci am vazut intradevar caracterul nostru de rominii,cind impreuna cu Basescu a venit la Moscova si regele, pe 9 maide ziua victoriei, au venit sa primeasca niste tinichele de la rusi, ce dracu cautau ei acolo?

Musafir

#6310

2014-01-16 21:48

DUMNEZEU SA-L IERTE PENTRU TOT RAUL FACUT ROMANIEI!

Musafir

#6311

2014-01-16 21:48

Imi este rusine de nesimtirea acestui intrus,potlogar si jegos atat prin vorbe cat si prin fapte, ce ne-a facut tara de ras in toata lumea! Rusine sa-i fie atat lui cat si neamului,acolitilor si lingailor lui.rusineeeeeeeeee..... Sa se duca dracului cu toti acesti nenorociti!

Musafir

#6312

2014-01-16 21:48

Demis de romani in 2012!!! Sa plece...!
FINUL OBSERVATOR , DESPRE NASUL

#6313

2014-01-16 21:48

LEGAT DE AFACERILE FAMILIEI BASESCU:-ORICE AR FI FACUT LA FEL!
666

#6314 Scrisoare deschisa cetatenilor Romaniei

2014-01-16 21:48

Ultimele dovezi de inbecilitate a politicii externe sunt binevenite, El dovedesc

celor interesati cine este Presedintele Romanieii, Ele apropie desnodamantul. Adica trimiterea lui Traian Basescu nu la roata de gunoi a istoriei, ci direct la lada de gunoi.

Agresivitatea acestei boraturi de port care loveste un copilas sau daun cap in gura

unui nevoias ,care incerca sa-si castige existenta ...... devine evidenta.

Basescu este un elefant intr-o odaie pline de oglinzi si sticlarie. La fiecare miscare

loveste ceva sau pe cineva.

Atat pe pe plan extern si mai putin intern se incearca solutii de a scapa de acest elefant ,cu alcol in trompa. Pe plan intern toate incercarile sunt cosmetice pentruca

preluarea puterii ,in conditiile actuale, ar insemna sinucidere politica.

De aici de la New York sau Tokyo, de la distanta ,lucrurile sunt vazuta poate mai bine. Oricum diferit. Se tot vorbeste de daramarea lui Basescu fara sa se realizeza

ca Basescu....este demult terminat.

Nu este sustinut de mai nimeni, cu exceptia unei clici portocalii,,,,niste sobolani gata sa paraseasca si ei corabia. Serviciile l-au lasat de mult din mana nefiind dispuse sa joace pe un cal pierzator.

Basescu in plina cadere libera sta agatat doar de o ramurica de copac. Nu trebue decat o rafala de vant sau in branci sa-l azvarle in prapastia, care a sapat-o el insusi pentru aceasta tara. Poate sa oricine si oricand sa o faca. Este nevoie de decizie si un salt calitativ ....sau cu alte cuvinte trecerea de la vorbe la fapte.

Romanii nu au capacitatea de a lua decizii... asteptand sa o faca altii....eventual strainii. Cer scuze daca sunt gresit. In SUA oamenii schimba serviciul profesia mutand-se neincetat dintr-un loc in altul. Lipsa de decizie si mentalitatea mostenita din comunism a fost si pentru mine un handicap multi ani de zile.

Repet ideia .......Basescu poate fi schimbat in decurs de saptamani, daca exista putina vointa si concentrare in aceasta directie.

La sfarsit de an am trimis un memoriu catre FBI numit Dosarul Criminal si Terorism al cetateanului roman Traian Basescu de profesie ofiter maritim cu domiciliul provizoriu Palatul Cotroceni. Cazul a fost preluat spre surprinerea mea chiar de autoritatile romane, acest dosar fiind predat de politie Parchetului.....si unui departament specializat in terorism. Desi panica este cumplita si presedintele se simta incoltit nimeni nu misca un deget. Dosarul are 62 de pagini despre crimele Basescu si a mafiei romane de armament. In concluzie fiecare politician , jurnalist sau simplu cetatean preluand o singura pagina ....o singura acuzatie. facand o adresa forurilor europene sau o ancheta personala poate termina pe Basescu.

Repet .....Decesul politic al Presedintelui Basescu este real si palpabil. El trebue numai inregistrat
un inselat

#6315 demisie basescu

2014-01-16 21:48

Am fost un fraier,m-am lasat inselat pana in 2008 de acest om malefic,dar acum nu-mi doresc nimic mai mult decat sa-l vad coleg cu Nastase. Oare nu-si da seama cat de penibil este cand vorbeste despre indenpendenta justitiei cand se vede foarte clar ca el este seful si toate se desfasoara dupa cum doreste el si gasca lui de hoti?
musafir
Musafir

#6316

2014-01-16 21:48

demis si judecat pentru situatia din tara


Musafir

#6317

2014-01-16 21:49

DEMISIA!!!

Musafir

#6318

2014-01-16 21:49

SA NE AJUTE DUMNEZEU ,CEIA CE NU CRED CA VA DEMISIONA.

Musafir

#6319

2014-01-16 21:49

nu prezinta siguranta pentru viitorul romanilor
etbag

#6320 Jos Basescu!

2014-01-16 21:49

Basescule, iti doresc sa ajungi un bunic pensionar cu o pensie de 400 lei/luna iar eu sa-ti urez "sa traiesti bine!". Asa ai facut tu cu bunicii mei!

Musafir

#6321

2014-01-16 21:49

Un DA!hotarat din partea celor care iubesc aceasta tara.Cerem pentru a doua oara demisia acestui individ care tradeaza interesele Romaniei,cerem demisia dar si raspunderea morala si penala pentru
tot ceea ce a facut impotriva intereselor statului roman,impotriva Romaniei si a natiunii
romane.

Musafir

#6322

2014-01-16 21:49

Dragi romani ,va rog treziti-va!!!!poate asa il dam jos pe IMPOSTOR!!!!!

Musafir

#6323

2014-01-16 21:49

vreau sa aud cat de curand cuvantul,,VICTORIE,,
JOS BASISTIII PUPINCURISTI

#6324

2014-01-16 21:49

SENZATIONAL ! FBI AL URMARESTE PE BASESCU !







BASESCU IN COLIMATORUL FBI!

O VESTE BUNA DE LA NEW YORK

DOSARUL CRIMINAL SI TERORISM BASESCU REMIS CATRE FBI INCEPE SA DEA ROADE!

NEWS ALERT: Traian Băsescu se teme că F.B.I. ar putea să-i blocheze conturile din Bruxelles Înainte a de efectua orice program oficial, în cadrul vizitei pe care a făcut-o vineri la Bruxelles, Traian Băsescu a fost, în jurul orelor 10, la sucursala locală a Băncii Credit Lyonnais. Aici, a avut, circa 30 de minute, o întrevedere între patru ochi (de fapt, trei!) cu o persoană din conducerea băncii. Surse din preajma Chiorului spun că motivul vizitei îl constituie faptul că Băsescu doreşte garanţii din partea băncii că datele sale de cont, unde a adunat o sumă impresionantă de bani, nu vor fi divulgate FBI-iului, care a declanşat o anchetă discretă cu privire la averea lui. Aşa-zisul preşedinte al României e suspectat că a cîştigat-o din afaceri cu armament, vîndut unor puteri şi facţiuni militare ostile politicii SUA, atît columbiene, cît şi libaneze şi palestiniene. Zvonurile din anturajul prezidenţial spun că, în cazul în care Traian Băsescu nu va fi convins că banca respectivă nu va rezista anchetei FBI, este decis să mute conturile în anumite bănci din Japonia, cu care colaborează încă de pe vremea în care era doar comandant de navă.
666

#6325

2014-01-16 21:49

Doresc tuturor un an bun si indeplinirea dorintei mai tuturor, de a scapa

de Traian Basescu, Scriu aceste randuri din Japonia unde a-mi petrec trecerea

catre noul an cu larga mea familie de aici. Anul Nou in Japonia, numit si Shogatsu este cea mai importanta sarbatoare din calendarul japonez. La miezul noptii de la templele budiste se pot auzi clopotele care bat de 108 ori (de opt ori pentru anul vechi si de 100 ori pentru anul ce vine), invocand astfel Anul Nou. La 2 ianuarie voi participa cu sotia mea Kiyoko la Ippan Sanga, ceremonia prin care publicul poate oferi felicitari cu ocazia anului nou familiei regale. Suveranul japonez iese la balconul resedintei, insotit de sotia sa, urandu-le, la randul lor, un an nou fericit supusilor. Plec la mijloc de saptamana spre New York. Memoriul meu catre FBI incepe sa dea roade. Voi avea o intalnire " cu usile inchise "cu membrii ai unei comisii specializate a senatului. Am discutat problema contrabandei de arme romanesti cu un asistent al senatoarei Senatoarea Feistein ( California ) persoana care raspunde de supravegherea FBI si a CIA .

Punctele principale de acuzare care pot duce expulzarea catre SUA a cetateanului roman Traian Basescu cu meseria ofiter de marina, avand rezidenta temporara Palatul Cotroceni Bucuresti -Romania sunt urmatoarele.

- Export de Rachete sol-aer catre organizatie terorista columbiana FARC conform raportului ONU si Oxam 2009. - Legislatia SUA cere mandatoriu inchisoare pe viata. Rachete romanesti care au cauzat doborarea de helocoptere NATO si moartea a numerosi piloti purtand uniforma armatei americane cer pedeapsa capitala....adica scaunul electric.

-Intelegerea secreta Basescu - Ben Laden si majoritatea organizatilor teroriste obtinuta cu ajutorul agentilor arabi din servicile romanesti. Pentru promisiunea scrisa de a nu ataca teritoriul roman , teroristii nu sunt anihilati ci doar expulzati formal pe I5 ani de zile. In acest fel a fost elibrtarati apropiati a lui Ben Laden, echipa de rezerva a atacului 9\11 si 2000 de "cetateni"arabi conform datelor ministerului de interne doar in 2010. Tinand seama ca terotistii pregatiti in Romania si apoi expulzati sunt trimisi pentru atacurile impotriva Europei vestice necesita convocarea de urgenta un tribunal international.

- Contrabanda de arme catre SUA. 52 de Congresmeni au trimis o scrisoare presedintelui Obama considerand armele romanesti sunt un pericol existential pentru SUA. Nu demult Hilarry Clinton a considerat armele romanesti principalul vinovat de " masacrul de la granita cu Mexicul. Raportul departamentului de stat confirma ca mai mult 2200 politisti si civili au fost ucisi cu pistoale mitraliere exportate prin Romarm. Scaunul electric.

- Spargand toate embargourile armele romanesti vandute la un sfert de pretretul pietii au cauzat moartea a sute de mii de oameni si refugiati. " Un AK 47 la pretul unei gaini" spune CNN. In aceasta situatie Presedintele Romaniei trebue acuzat de crime impotriva umanitatii si adus in regimul de urgenta in fata unui trobunal international.

Inchei cu constatarea ca in calitatate de sef al CSAT presedintele tarii trebue sa aprobe sub semnatura orice transport de arme.

Sper ca in decursul anului 2010 sa fiu chemat in fata unei comisii speciale a senatului Roman unde in calitate de ziarist specializat in terorism si transport ilegal

pentru a prezenta dosarul criminal Traian Basescu.

Sunt convins ca Dan Voiculescu Vicepresedintele Senatului va arata interes acestui caz,