Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia
23232
Nice try, antena3 fags
4636345
Nice try, antena3 fags
3423423
Nice try, antena3 fags
Un talhar (hotz) care-si uraste propriul popor, care incearca sa ne indobitoceasca prin orice mijloace!
Acesta & inca o mare gramada ca el, pe care o protejeaza, ne face sa avem o stare de "fuck off" permanenta fata de propria noastra identitate!
Va multumim ca existati si......va rog din suflet sa ramaneti asa.....nu ne "parasiti"!!!
Mult success & va sustinem!:-)
valy
Re: 42352345
da ai dreptate si toti trebuie condamnati pt viol asupra lu mataaaaaaaaaaaaaaa
Nu renunt....
Sunt constient la ce PERICOL ma expun, ce atacuri vor urma din fata politicienilor, a serviciilor (interne sau externe), a hotilor de tara; dar in afara de viata nu au ce sa imi ia...asa ca RISC....macar INCERC..stiu ce a zis si Tutea...vedem ce iese...Deja am inteles ca o mare parte din oameni nu poate accesa acest site, sa poata citi mesajele mele..........,
Sunteti penibili ba cu diversiunile care le incercati..
32323
Nice try, antena3 fags
23242
Nice try, antena3 fags
Mariana
3432423
Nice try, antena3 fags
Re: Re: basist = prost
basistu' s-a camuflat in antibasist, si atunci : Trebuie o petitie catre Academia Romana ptr. ca in viitorul DEX sa existe cuvantul "basist" si explicatia acestuia ! :)))
basistii n-au fost in stare in toate petitiile lor de pana acum sa adune...10.000 de semnaturi !
basistii sunt in moarte clinica, e timpul sa-i ajutam ! :)))
3242342
Nice try, antena3 fags
Re: 42343
BINE CA TU AI ACASA ABONAMENT LA INTERNET SEPARAT DE NEVASTATA
232323
Nice try, antena3 fags
Re: Re: basist = prost
basistu' s-a camuflat in antibasist, si atunci : Trebuie o petitie catre Academia Romana ptr. ca in viitorul DEX sa existe cuvantul "basist" si explicatia acestuia ! :)))
basistii n-au fost in stare in toate petitiile lor de pana acum sa adune...10.000 de semnaturi !
basistii sunt in moarte clinica, e timpul sa-i ajutam ! :)))
De-aia ai nasul mare si chelie!Mincinosuleee!
3343
Nice try, antena3 fags
ms bai bolcas
Aut domnu` arbitru!
| This discussion has been closed. |
232
Nice try, antena3 fags