Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia
Re: Re:
Re: Re: basist = prost
basistul a descoperit apa calda, si atunci : Trebuie o petitie catre Academia Romana ptr. ca in viitorul DEX sa existe cuvantul "basist" si explicatia acestuia ! :)))
Re: Re: DE 2 ZILE SEMNEZ IN DRACI !
Re: Re: Re: Re: Re: basist = prost
Ghita e cioban. Dar nu ati raspuns la intrebare. Gadea cu dex cu injurii cu tot umplutura de texte poate sa stranga mai multi fani decat Ghita Ciobanul agramat si prost?
Re:
#21420: - nu esti student se vede dupa text esti un amarit de turnator la milite cu 4 clase iar acum postezi prostii pentru 2 beri.
Chiar daca marinarul ne crede prosti macar sa stie ca suntem multi. Ii putem face o barca si sa-l exilam aiurea din tarisoara asta batjocorita de el si clica lui. Intr-o tara bananiera poate domni cu burta la soare cate mandate crede ca poate. Asa sa-i ajute Dumnezeu!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: basist = prost
#21632: Ghita Ciobanul agramat si prost - Re: Re: Re: Re: Re: basist = prost
ghita e basist si nu stie sa scrie, si atunci : Trebuie o petitie catre Academia Romana ptr. ca in viitorul DEX sa existe cuvantul "basist" si explicatia acestuia ! :)))
Re: basist = prost
#21556: In urmatorul DEX: basist = prost, persoana ce nu gandeste... - basist = prost
Si tu ce esti lingau de curu cu caca a lui Voiculescu
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
Re: Re: Re: Re: Re: Noi cei multi si prosti
#21625: - Re: Re: Re: Re: Noi cei multi si prosti
Exact. rezultatul o sa-l scot pe imprimanta si il pun in rama. Cand mai vin cu abertiile lor de 7.4 milioane de zombi teleormaneni, o sa le-o arat.
Re:
"meserias" ce zici de faptul ca toti acesti semnatari nu au toti pc-uri ?
Re: Re: basist = prost
#21640: Dreptate in tara mea - Re: basist = prost
Uita-te sa vezi ce scrie 21462, si atunci : Trebuie o petitie catre Academia Romana ptr. ca in viitorul DEX sa existe cuvantul "basist" si explicatia acestuia ! :)))
Subiect
BASESCU E LA PUTERE VIERMILOR!
Re: ...
e lasa ma ca eu imi iubesc propriul organ, fata de voi care sugeti toti de la oraganul varanului, futuva-n gura de hoti, mincinosi si prefacuti ordinari - faceti tarii un favor si scutiti-o de voi si de basescu si de toti puturosii ordinari. Mi-e scarba sa mai deschid TV-ul futuva-n gura de nespalati!
| This discussion has been closed. |
10 ANI