Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia
Re: Re: basistule
TOTI CÂCAŢII ÎN CUR AU SEMNAT HÂRTIA IGIENICĂ A LUI GÂDEA
Meseriasii De la presedintele pantofar,m-am ales cu rabdarea de a sta in bocanci,asta pana la un moment dat.De cand cu presedintele marinar,greu ma abtin sa calatoresc departe,desi i-mi vine sa o fac,sunt chiar poftit.Urmatorul presedinte ma astept sa fie,de ce nu poate,bucatarul 'MasterChef',care in campanie cu siguranta ne va ura,'Sa mancati bine!'.Slogan cu priza la romani,cu reusita cred de,50% plus un gurmand,adica eu.Pana la alegeri,probabil scarbit de atata ingurgitat de sila,cu bila incarcata,sigur voi fi la regim si nu vor mai avea atingere la mine,astfel de meseriasi.Dovediti de vremuri,incompatibili cu cea mai inalta functie in stat,meseriasii sa nu-si mai bage nasul unde nu le fierbe oala,scutindu-ne de nepriceperea lor,macar o generatie.Tepesul din mine se gandeste la tine doamne,de-ai veni sa imparti niste dreptate,doar ca acum se numeste justitie si cica e independenta,imparte-o tot in doua cete,nas cu ei,nas fara ei.Unele tepe tu doamne,ca sa le ascuti mai fin,una tine pentru nasu,apoi sa-mparti fin cu fin.N-as fi,ori n-as mai fi?...This is the question.
Re: DE 2 ZILE SEMNEZ IN DRACI !
#21578: LATRINIST DE SERVICIU - DE 2 ZILE SEMNEZ IN DRACI !
Ce iai ars pe gunoaiele de la antene in frunte cu dejectia suprema turnatoru Felix Varanelu pisat pe el. BRAVO?
Re: Re: Noi cei multi si prosti
#21584: Ghita comanda pizza - Re: Noi cei multi si prosti
Ba prostu pulii la referendum am fost 7 milioane de oamenii , ba este o petitie ! nu incelegi !
21568Re
Re: Re: Re: basistule
si a lu ma-ta nu ba cum sa fii multumit de jegosul asta ?!
Re: Re: Re: basistule
Re: Re: Re: Noi cei multi si prosti
#21608: Axl - Re: Re: Noi cei multi si prosti
pai daca au fost 7.4 milioane unde au disparut? Ei nu mai vor sa dea jos pe Base? S-au saturat? Au emigrat? N-au internet? Sunt morti in cimitirele din teleormani? Unde sunt aei oameni acum? Ca petitia e de 30 de ore si referendumul a tinut 12 ore. Va rog sa raspundeti, si dupa aceea sa ma injurati. Multumesc!
Re: Re: Re: Re: basist = prost
#21615: Ghita si mai cum - Re: Re: Re: Noi cei multi si prosti
ghita e basist, si atunci : Trebuie o petitie catre Academia Romana ptr. ca in viitorul DEX sa existe cuvantul "basist" si explicatia acestuia !
Re: MATRAFOX NESIMTIT CAT ESTI OARE DE TAMPIT
#21528: SATUL DE NESIMTIREA BASISTA - MATRAFOX NESIMTIT CAT ESTI OARE DE TAMPIT
Ba pulalaule de nesimtirea lu Felix turnatoru nu esti satul cum fuge de justitie ...Pula mea va stie k asa de prosti sinteti unii maxim de prosti..
Re: Re: Re: basist = prost
Re:
Sigur ajungeti la 200000. Dar comparativ cu romanii cu drept de vot si internet veti fi doar 4%. Asta e. Cam atatea oi poate Ghadita Ciobanul sa le stranga cu fluierasul lui Voiculescu. Parerea mea.
Re: Re: Re: Re: Noi cei multi si prosti
#21615: Ghita si mai cum - Re: Re: Re: Noi cei multi si prosti
7.4 mil in inchipuirea lor de psihopati doar.sunt 60 de mii de turbati doar vezi sus la statistici
| This discussion has been closed. |