Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia
Daca pe Ceausescu l-au omorit,ce pedeapsa ar trebui aplicata acestui impostor si cu adevarat securisto-comunist,pt. ca sint sigura ca inca profeseaza,din moment ce a comis atita rau,si inca o mai face...e chiar intangibil?Ma rog la Dumnezeu sa va apere si sa va dea forta sa rezistati in continuare,sinteti singura tv. care aveti acest curaj si demnitate,va iubesc din suflet,si imi pun speranta nu in u.s.l,pe care i-am votat ,avind aceeasi speranta ca o sa ne scape poporul de nemernicul de la conducere.Multa sanatate si forta sa luptati cu entitatea aceasta negativa...va iubesc mult,si nu sant singura..Respect!
acuma,dragii mei de la antena 3 de ce nu incercati sa terminam cu mascarada asta in care se erijeaza basescu de aparator al justitiei si al statului de drept,in sensul ca sa propuneti lui "vanronpui"sa-i impuna lui base.. sa-i dea afara pe morar ,zegrean ,papici,haineala,danilet,si sefa asta de la dna,ca uite m-am ramolit si-mi scapa numele,si cu asta gata ,justitia o sa fie aparata .de ce trebue neaparat sa o apere basascu? faceti o petitie lui barosu cu propunerea asta,si sa terminam odata cu cirul de aparator al justitiei din partea lui base..., doamne ajuta! mihai sau mircea dati-mi si mie un semnal ca v-ati uitat pe propunerea mea.asi avea multe de comentat ca realmente ma doare ficatul,ca totusi 47 de saptamini este multe ,cum ar spune eba.asa ca PA..pici
Saraca tara, saraca...
Re:
Subiectul este Băsescu. Nu este vorba de comentariile presei. Problema este comportamentul nesăbuit al unui preşedine de ţară. Nu mă interesează soarta lui Voiculescu, Năstase, sau alţii de la USL. Mă interesează o justiţie corectă care să-i pedepsească pe toţi infractorii. De ce încercaţi să deviaţi obiectul acestei petiţii?
Re: Re:
Fără probe toate sentințele se vor sparge în capul celur care le-au dat .
Re: Re:
Telepatia salveaza basau... deocamdata! Dar ii vine randul curand!
blestem
DEMISIA LUI BASESCU
SEMNEZ SI SUSTIN DAR FARA MARI SPERANTE DEOARECE CHIAR DACA PLEACA BASESCU , URMEAZA ANTONESCU SI PONTA (SAU ALTII) , CARE SUNT SI EI RACOLATI DE ALTE SERVICII SECRETE (INCLUSIV DE ALE NOASTRE) SI MERITA INCHISOAREA DAR NU PENTRU TERMOPANE CI PENTRU TRADARE SI GENOCID , ALATURI DE TOTI FOSTII CONDUCATORI (CUNOSCUTI SAU NU DE PUBLICUL LARG) VANZATORI DE TARA DE DINAINTE SAU DE DUPA 1989.
Pe acest animal ar trebuii sa-l punem pe rug, chinuit si umilit pana isi da ultima suflare..sa moara incet putin cate putin trimis in direct in carcera fara apa, mancare si sa nu vada lumina zilei chinuit ....
O mica rugaminte:in imaginea , unde „individul”pune vestita intrebare,”A3 e aici?”, cu cateva momente inainte, am vazut cum acesta a avut un atac de plans (in hohote) , tras rapid inapoi,de MRU , Neamtu,,acoperit de Blaga, Macovei si toata sleahta lui, Dupa o clipa a primit acea „facla intinata” , el , tot transpirat ,(ud), a rostit acea intrebare .!!! Nu am mai vazut acel moment (cu plansul) , niciodata . Daca ati putea s-o gasiti si difuza , (de omie de ori), ar fi grozav !
Cu dorinta si urarea , sa fiti „vesnic” in casele noastre ,a dvs. fidela telespectatoare , Ute
| This discussion has been closed. |
Stiu ca n-ar conta ,dar mi-ar fi placut sa vad milioana de semnaturi
Elena Trifu,Ploiesti