Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia
Re:
Daca basescu este badaram, pe cei de la trustul intact cum ii numesti?
Doamne ajuta!
am ajuns sa schimb canalul la tv.cind vb.Basescu.Nu-l mai pot nici sa-l vad,dapai sa-l mai si ascult.Pt.voi cei ce ati initiat ceasta petitie multe felicitari si cred ca trebuia mai demult sa faceti asemenea demersuri.Bafta in continuare.
Vreau sa scapam odata de nenorocitu asta de Basescu. Vreau ca Ministru Ponta sa faca tot posibilu sa creeze locuri de munca, si munca cetatenilor Romani sa fie platita nu batjocorita de toti patroni din Romania . Nu poti trai din 8 milioane pe luna! Vreau ca Ministru ponta sa demonstreze Basistilor ca, daca basisti nu mai sInt la putere si nu mai fura, Romani pot trai bine In tara lor si nu va ma-i trebui sa fie slugi In Tari straine. Va multumesc ca miati dat ocazia sa votez pentru demiterea lui Basescu. Vreau ca Basescu sa fie condamnat pentru toate abuzurile si fraudele pe care le-a facut.
Felicitari Antena 3,M.Gadea,A.Ursu,M.Badea,sa plece acest individ ordinar sa ne lase in pace,Eu timp de aproape 10 ani nu am avut un presedinte al Romaniei care sa tina la tara si la cetatenii ei. Va dau un exemplu din istorie,Hitler acest individ isi iubea poporul sau german si tara sa Germania (el a fost din Austria).Doresc ca T.B.(CUCU)sa nu isi termine mandatul la timp de Craciun sa aiba bratari la ambele maini impreuna cu acolitii lui din justitie si ceilanti gealati. Continuati emisiuni si mai dure impotriva acestui mascarici si a maimutoilor lui.'' VA FELICIT ANTENA 3 PENTRU TOT CEA CE FACETI,SUNTETI CU ADEVARAT PROFESIONISTI ''.
De zece ani tot stam cu cutitul infipt pana la os si rasucit in fiecare zi prin actiunile iresponsabile ale acestui neavenit. Prapastia pe care o vede este a sa si nu a noastra. Se vede clar ca este un animal prins in propria capcana.Sa-i fie inchisa orice iesire. GATAAAAAA !
| This discussion has been closed. |