Angajatii Antena 3 sa nu mai fie fortati sa manance zilnic rahat
Re: Incredibil cat de prosti sunt romanii
#180: cristian turturescu - Incredibil cat de prosti sunt romanii
Si? Ni mai poti trai in Romania? Pleaca afara, ti-a recomandat-o chiar tatucul tau pe care il slujesti! Da' cica acolo trebuie sa muncesti, nu sa postezi propagandistic. Iaca na, noi ne permitem sa platim taxele, ba, pentru ca nu prestam dejectii online pe 3 lei pe zi. Fara week-end-uri!
Sunteti f tari
Vali
a chemata pe mama VICTORIA
DOAMNE OCROTESTE-I PE ROMANI DE ASA CEVA
Re: Re:
Basisti prosti. Chiar si voi stiti ca singurul om cu imunitate este Traian Basescu..
Re: Romania vs Romani + Adendum
#52: leazA - Romania vs Romani
"Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost..."
Philippe Geluck, citat despre prostie
Tu, daca nu simti nimic si spui ca totusi ti-e bine inseamna ca n-ai murit INCA deci esti doar PROST(PROASTA).
Toti ceilalti ce au inca puterea de a se apara in fata ABUZURILOR BASISMULUI sunt inca in simturi, inca le pasa, le este frica sa nu piarda bruma asta de libertate pentru care unii au luptat si au murit iar altii ca tine NU dar de bucurat de libertate s-au bucurat toti, inclusiv TU. Blazarea si capitularea, pe care o afisezi, denota un caracter labil, slab, las, chinuit de neputinta.
Democratia permite ca dupa ce LIBERTATEA a fost cistigata sa o poti APARA CONTINUU, astfel ca un neavenit ca base, spre exemplu, sa nu o poata stirbi in niciun fel insa pentru asta trebuie sa fi TREAZ, in permanenta alerta, dispus la LUPTI pentru LIBERTATEA TA iar nu o molusca nevetebrata si inactiva care vietuieste ca drojdia in raft.
Clasa politica ce-i drept este lamentabila(ingaduitor fiid) dar trebuie FORTATA, prin orice pirghii democratice, sa serveasca INTERESELE INTREGII NATIUNI ROMANE dar sunt probleme cu ce-am pierdut deja si probabil va fi definitiv pierdut.
Fata de cele spuse "Romania vs Romani" este o tema falsa, nu numai basistii sunt romani si se razboieste Romania cu ei ci romanii sunt in foarte, foarte, mica masura basisti dar si foarte multi ANTIbasisti precum si unii incapacitati ca TINE. Totdeauna voi prefera un adversar pe fata decit un las ce sta pe margine.
Romanii nu-s natie de sclavi doar TU esti SCLAVul propriei neputinte pentru ca VIATA-I O CONTINUA LUPTA, sa stii si TU.
Adendum - este valabil si pentru toti cei ce gindesc ca leazA - LUATI ATITUDINE DACA N-ATI MURIT!
Re: Re: Incredibil cat de prosti sunt romanii
#204: cretian cuculescu - Re: Incredibil cat de prosti sunt romanii
Iti permiti pe dracu . Tu esti o beizadea care nu are habar ce inseamna sa muncesti ! numai un comunist ca tinte poate tine in brate un securist ca voiculescu . Intrega tara geme sub guvernare. La dorna tocmai a inchis 3 frabrici .800 de aoameni au fost concediati ! marile companii ocolesc romania datorita nivelului de impozitare mare ! taranii o sa fie jupuiti ! In capul tau este intuneric !
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re: Re: La MUIE lu gadea, LABA-dea, ursu si toatat LATRINA3
#151: - Re: La MUIE lu gadea, LABA-dea, ursu si toatat LATRINA3
Mda, desi esti o laba trista si incoerenta meriti sa mori in chinuri alaturi de conducatorul mult iubit.
Alte cuvinte n-ai în tiuga aia seacă ? Preiei tot de LABAdea ?
Re: Re: Macac pe petitia voastra de CACAT
#153: Nostradamus - Re: Macac pe petitia voastra de CACAT
Sa inteleg ca esti un basist nespalat.
Păi da. Mă spăl la CUR după ce mă CAC, deasupra ta. De fapt mă speli tu cu LIMBA
Re: Romania vs Romani
#52: leazA - Romania vs Romani
Cam ai dreptate. Si eu am tot cam aceiasi parere ca si tine. Doar ca ii place sa ii mai injur pe DISTRUŞII ăştia care au ei impresia că le va fi bine cu alţii. Toţi sunt acelaşi JIGODII. Dar nu ei sunt de vină. Ci PROŞTII care îi pun acolo. N-am votat decât odată în viaţă în 96. Am SUPT-O şi eu crezând că va fi mai bine cu ăia. Aşa că de atunci nu am mai călcăt la vot.
Pt SPĂLAŢII PROŞTI pe creier
Magarie
LABAdea e un slugoi basist nespalat
| This discussion has been closed. |