Abuzurile din Romania trec oceanul
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#25696: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Nu stiu daca esti acelasi "musafir" de a scris si mai devreme. recunosc ca nu inteleg f bine ce vrei sa dovedesti ca ar fi bine...sau daca ironizezi ceva....probabil sunt eu prost
Nu a zis nimeni de bascalie.
Daca in a doua fraza esti ironic, asta ar insemna ca nu ar mai trebui sa se prezinte stiri cu asasinate....sau cum?
Felicitari pentru domnul Mihai Gadea si domnul Adrian Ursu pentru initiativa.
Am asteptat aceasta petitie,deoarece suntem satui si dezamagiti de situatia actuala din Romania.Basescu si lingaii lui au facut mai mult rau Romaniei decat toate popoarele migratoare luate la un loc.
As mai adauga si umila mea parere..."CAT UN AL TREILEA RAZBOI MONDIAL"
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#25702: Heil Hitler - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
PROBABIL IDEEA ERA CA VEI MURI CA EL, EU ATAT AM REUSIT SA INTELEG (NU PRETIND C-AS FI PREA DESTEPT)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#25702: Heil Hitler - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Intentia declarata de a-si lega numele de un nume cunoscut chiar asasinand era ideea, nu orice crima cotidiana.
Re: decribilizeze...ddicribilizeze...decrebilitizexe...DESECRETIZEZE !!!
#25697: Heil Hitler - decribilizeze...ddicribilizeze...decrebilitizexe...DESECRETIZEZE !!!
Ma uite, pt un penibil idiot care imi imita si semneaza cu nickurile mele, aici iti dau dreptate. Poate ca exagerezi putin la sfarsit....dar esti pe calea cea buna
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#25704: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Hai sa-l dam pe Hitler exemplu de inteligenta. Poate se gaseste vre-un descreerat sa-i imite ispravile.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#25705: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Incerc sa intuiesc ce vrei tu sa spui...poate ca ai si dreptate pe undeva....dar scuze...imi e greu sa inteleg clar ce spui..asa ca las balta discutia
REMEMBER
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#25710: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
NU STIU DACA E CORECT. ORICUM HITLER A FOST O PERSOANA IMTELIGENTA, UN PROST NU REUSEA CE-A REUSIT HITLER. NU AR FI UN EXEMPLU DE URMAT, DAR PROST N-A FOST
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#25710: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Mai nene, esti foarte limitat. Deci nu trebuie sa spui ca Hitler e inteligent si gata, ca a facut aia si aia. Educatia asta inseamna...sa spui pe langa ca era inteligent a facut o serie de abuzuri de lucruri oribile etc....si ca acestea nu trebuie sa se mai repete
Re: Grozav.
Sa fi sanatos. Sa ne traiesti. Esti un baiat muncitor. Insistent. Bravo.
Re:
ADICA? CAM CE-AI VREA SA FACA? SA MEARGA LA SERVICI IN LOCU VOSTRU? (AR TREBUI MULTIPLICAT). SA NU MAI ARUNCE STICLE DE PLASTIC PE STRADA? ETC
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#25715: Heil Hitler - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Bravo ma. Ai prins-o. Bucurate.
.....dicribilizeze..decretiblizexe..DESECRETIZEZE.....
Am asteptat aceasta petitie,deoarece suntem satui si dezamagiti de situatia actuala din Romania.
Basescu si lingaii lui au facut mai mult rau Romaniei decat toate popoarele migratoare luate la un loc.
Aveti sprijinul meu si a intregii majoritatii a poporului roman,prin simplul motiv ca...,ASA NU SE MAI POATE,,trebuie sa luptam pentru combaterea falimentului Romaniei.
Cu stima Holzer Gheorghe, Com.Matasari,Jud. Gorj.
INTREBARE INDECENTA ASTEAPTA RASPUNSURI DECENTE
DACA NU JUSTIFICATI DE CE? (SE INTELEGE, SENTINTA IN URMA UNEI DECIZII CORECTE)
Re: .....dicribilizeze..decretiblizexe..DESECRETIZEZE.....
#25720: Heil Hitler - .....dicribilizeze..decretiblizexe..DESECRETIZEZE.....
Bai explica de ce te semnezi cu nickul meu? Lamureste-mi si mie neuronul te rog
Am asteptat aceasta petitie,deoarece suntem satui si dezamagiti de situatia actuala din Romania.Basescu si lingaii lui au facut mai mult rau Romaniei decat toate popoarele migratoare luate la un loc.
Subiect
Fan Hitler, Heil Hitler,MARLANUL, aia cu niku si muia, si multi alti musafiri sunt acelasi personaj.
Obraznicule. Ne-ai manipulat. De-acu n-o sa ne mai uitam la Antena3 ci la B1 ca sa aflam adevaru'. Of ce decizie grea.
| This discussion has been closed. |
Re: decribilizeze...ddicribilizeze...decrebilitizexe...DESECRETIZEZE !!!
#25697: Heil Hitler - decribilizeze...ddicribilizeze...decrebilitizexe...DESECRETIZEZE !!!
Ai zis-o calumea si apasat. Bravo ma. Ai sange.