Abuzurile din Romania trec oceanul
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#25674: Heil Hitler - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Mi-ai aruncat-o mai devreme p-aia cu ironia.
Nu esti mai breaz sau esti mai abil.
Re: Re: Re: Re:
Si ce sa facem? Sa nu mai vorbim de Dracu, sa nu mai ironizam personajele sinistre? Sa nu mai ironizam personajul sinistru Ceausescu, Stalin sau chiar Ariel Sharon? Cenzura a apus de mult...aaaa...am uitat de personajele sinistre voiculescu si basescu. Sa stii ca si romanii au suferit mult si au fost deportati in Siberia. dar ce sa fac sa nu il mai ironizez pe Nichita Hrusciov?
Re: Re: Re: Re: Re:
De mânia lu' băse poate mai scapi dar de mânia evreilor sigur nu.
Re: Re: Re: Re: Re: Re:
DECI DRACU NU-I ASA FR NEGRU PAN' LA URMA. MMMM....
DECI EXISTA ''MAI RAU''
Ce va fi mai apoi? Vom trai si vom vedea.
Re:
LUMINATI-MA VA ROG SI PE MINE CE-I CU PROCENTUL ASTA DE 75-80% DE SE TOT VEHICULEAZA PE-AICI
Re: Căntarul vs.fanul
Băsistii,nu trbuie să se simtă neaparat bine ,ei trebuie doar să. se simtă.Atăt.#25022: Fan Hitler -
Re: Re: Re: Re: Re:
#25678: Heil Hitler - Re: Re: Re: Re:
Anumite lucruri, oameni, fapte ar trebui sa fie TABU.
Ar trebui sa luam ca exemplu media care refuză să mediatizeze numele asasinului lui John Lennon tocmai sa nu dea curs intentiei acestuia de a-si lega numele de un personaj cunoscut chiar prin intermediul unui asasinat.
MDA, DE AZI INAINTE CAND MI-O MAI TAIA CALEA PISICA NEAGRA PROMIT SA NU MAI MERG LA SERVICI
Re:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#25687: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Acum esti la servici sau in timpul liber?
Eu nu cred ca ar trebui ca anumite, oameni, fapte ar trebui sa fie TABU. Uite, chiar daca e si foarte multa propaganda sa stii ca media canalul tv National Geografic, de dimineatza pana seara vb de Hitler, de al doilea razboi mondial, etc...
In ceea ce priveste a doua problema ridicata cu asasinatul lui John Lennon imi scapa putin logica l-a ce ai vrut sa zici.
Banuiesc ca zici ca nu e mediatizat acel caz. Nu stiu in SUA daca a fost sau nu mediatizat, dar in Romania nu cred ca prezinta interes acel subiect si de aceea nu e mediatizat
petitia in van
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#25691: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
SINCER? NU STIU CUM SUNT. IN ASTEPTARE, ASTEPT SA MA SUNE PATRONU SA-MI SPUNA DACA A GASIT CEVA DE LUCRU
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#25692: Heil Hitler - Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Discovery, National Geografic prezinta istorie nu bascalie.
S-ar putea sa mai existe cel putin un individ pe planeta care sa vrea sa faca ce a facut asasinul lui Lennon. Hai sa-i incurajam.
decribilizeze...ddicribilizeze...decrebilitizexe...DESECRETIZEZE !!!
Felicitari pentru domnul Mihai Gadea si domnul Adrian Ursu pentru initiativa.
Am asteptat aceasta petitie,deoarece suntem satui si dezamagiti de situatia actuala din Romania.Basescu si lingaii lui au facut mai mult rau Romaniei decat toate popoarele migratoare luate la un loc.
Am asteptat aceasta petitie,deoarece suntem satui si dezamagiti de situatia actuala din Romania.Basescu si lingaii lui au facut mai mult rau Romaniei decat toate popoarele migratoare luate la un loc.
| This discussion has been closed. |
Re: Re: Re: Re:
#25675: - Re: Re: Re:
AI INCA FRICA COMUNISTA?