Abuzurile din Romania trec oceanul

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Abuzurile din Romania trec oceanul

Leana

#25601 basexu

2014-01-14 09:33

Basexule, cand te vedem in parnae? Gura ma-tii de nenorocit.
MARLANUL

#25602 DEMISIA DR COPY PASTE

2014-01-14 09:33

Pe vremea cand ataca la baioneta guvernul MRU, pentru ca daduse lumina verde la exploarea gazelor de sist, Victor Ponta nu-si imagina probabil ca peste mai putin de doi ani va fi nevoit sa se lupte pentru a impune acest proiect.
Pe vremea cand ii spunea, pe buna dreptate, presedintelui ca nu poate sa spuna tot ce-i trece prin cap, ca nu are voie sa atace deciziile CCR, pentru ca trimite un mesaj gresit societatii, Victor Ponta nu se gandea ca peste putin timp va avea de infruntat decizii ale CCR unde il va durea mai rau.
Pe vremea cand spunea ca acordul cu FMI este o crima impotriva poporului roman, Victor Ponta nu lua in calcul ca va fi nevoit sa semneze cu mana lui unul. Pe cand promitea scaderea ca in povesti a taxelor si impozitelor, Victor Ponta nu se gandea ca va fi nevoit sa adune mai intai bani suficienti la buget pentru a tine corabia pe linia de plutire cu fiscalitatea de acum.
Pe vremea cand ataca legea educatiei adoptata prin asumarea raspunderii guvernului Boc, nu isi imagina ca va emite un ditamai Cod al insolventei nici macar prin asumare, ci prin ordoanta de urgenta si va fi sanctionat pentru asta.
Pe vremea cand critica, pe buna dreptate, guvernul Boc pentru numarul mare de ordonante de urgenta emise, nu se gandea ca va ajunge sa fie campionul absolut al ordoanantelor, 100 pana acum, avand in spate o majoritate parlamentara la care guvernele anterioare nici macar nu visau.
Pe vremea cand ataca neobosit coruptia si clientelismul din guvernele anterioare nu gandea probabil ca “guvernul cel mai cinstit” va fi campionul inculpatilor, incompatibililor, celor in conflict de interese si chiar al condamnatilor.
Pe vremea cand cerea demisia lui Emil Boc pentru ca in strada iesisera o mie-doua de protestatari, cu nemultumiri difuze, nu isi imagina ca va veni vremea cand impotriva sa vor aparea manifestari masive de 5.000, 10 mii de oameni, ca va arunca in greva categoriile sociale pe umerii carora plange cel mai mult, in frunte cu medicii si profesorii.
In general, Victor Ponta s-a comportat mereu ca un copil care crede ca daca el isi acopera ochii cu mainile si nu mai vede pe nimeni nu este nici el vazut.
Dar cu mainile la ochi, Victor Ponta s-a izbit violent de o realitate pe care acum o vede clar, dar pentru care nu are solutii. Exact solutiile pe care le clama in opozitie.
Ipocrizia lui Victor Pona si-a atins limita. Si cel mai rau este ca ii explodeaza in fata toate minciunile, toate demagogiile. Ii explodeaza insa si putinele lucruri corecte pe care le-a zis, pentru ca nu a crezut in ele, pentru ca le-a folosit oportunist, in functie de interesul politic al momentului. Si iata-l facand exact, dar exact ceea ce critica mai sever.
Deocamdata nu scade in sondaje, pentru ca electoratul pe care se bazeaza nu are sensibilitati principiale majore, iar majoritatea scarbita de acest tip de amoralitate oricum este retrasa din jocul politic, in mare masa a absenteimsului.
Dar toate reprezinta un simptom al faptului ca Victor Ponta nu controleaza guvernarea, ca nu are nicio linie, nicio viziune, nicio strategie. Iar asta incepe deja sa se traduca in ceea ce ii afecteaza si pe cei care nu dau doi bani pe principii, dar vad ca farfuria si portofelul le sunt din ce in ce mai goale.
Si poate ca pana la urma vor intelege si ei, ca dintr-un caz-scoala pentru politica romaneasca, ca nu exista bunastare fara principii. Ca o tara condusa de un om, care nu crede de fapt in nimic si nu respecta nici macar propriile vorbe rostite ieri, nu poate fi decat o tara saraca.
Din pacate asta se aplica marii majoritati a clasei politice romanesti, pentru care Victor Ponta este foarte reprezentativ.
Sursa: Ziare.com

Musafir

#25603 Re: JANDARMERIA APARA HOTIA

2014-01-14 09:34

#25596: MARLANUL - JANDARMERIA APARA HOTIA

Marlane lasa maculatura ca nu ne mai intelegem pe aici.

MARLANUL

#25604 DEMISIA PINOCHIO !!!!

2014-01-14 09:34


Guvernul Hopa Ponta ar trebui sa ne impoziteze si aerul care il respiram! Si ar mai fi si impozit pe nr de pasi care il facem in fiecare zi!

Musafir

#25605 Re: a-ti mintit poporu cu tembelizoru

2014-01-14 09:35

#25591: Heil Hitler - a-ti mintit poporu cu tembelizoru

NU MA INTERESEAZA CE ZICI, PROBLEMA CU VOI ESTE CA NICI NU INCERCATI SA VEDETI DACA ''UN ARGUMENT'' ESTE VERIDIC SAU NU. VOI STITI ATAT: VREAU SA PLECE BASESCU SI NU INCERCATI SA VEDETI SI DE CE VRETI ASTA. NU MA INTERESEAZA BASESCU, POA' SA PLECE UNDE A-NTARCAT DRACU COPII, DAR AS VREA SA STIU DACA ATI INTELES CE VA FI DUPA EL, VA VOR CRESTE SALARIILE AD-HOC, VOR DISPAREA TAXELE CA PRIN MINUNE, VA CRESTE ECONOMIA ? INDIFERENT PE CINE VRETI VOI SA PUNETI LA CONDUCERE

MARLANUL

#25606 DEMISIA DR COPY PASTE

2014-01-14 09:35

Vă mai aduceţi aminte cine scotea acest strigăt de opresat revoltat: „Jandarmilor li s-a spus că, astăzi, va fi o lovitură de stat. Li s-a dat muniţie. Fac un apel să înţeleagă că nu trebuie să facă ceea ce le spune Băsescu, aşa cum n-au făcut nici când le-a spus Ceauşescu să tragă în oameni. Este foarte grav ce se întâmplă. Credem în continuare că democraţia poate fi salvată. Ne aflăm într-un moment prin care România n-a mai trecut din decembrie '89. Uitaţi-vă câţi jandarmi sunt aici. Ca să ce? Să se lupte cu poporul român? Şi ei fac parte din poporul român"? Era Victor Ponta, în timpul marelui marş sindical din noiembrie 2010. Cu tricolorul legat la gât şi Marian Vanghelie făcându-i drum, mergea spre Palatul Parlamentului împreună cu „poporul”, oprindu-se cât să amplifice, în faţa camerelor de filmat, minciuna despre „glonţul pe ţeavă” şi să incite mulţimea care s-ar fi aflat în pericol de moarte. Scriam, atunci, că lui Victor Ponta i-ar fi plăcut să vadă sânge. Era singura explicaţie plauzibilă pentru încercarea sa de a-i instiga pe protestatari împotriva forţelor de ordine, o baltă de sânge pe asfalt transformând mitingul într-o nouă revoluţie, care i-ar fi schimbat, fulgerător, destinul şefului PSD. L-ar fi propulsat la Putere ca "liderul din mulţime", contopit cu victimele prin ADN-ul căzut în stradă şi Victor Ponta şi-ar fi lins, tacticos, degetele pline de hemoglobină.
Trei ani mai târziu, în noiembrie 2013, acelaşi personaj vorbeşte din funcţia de prim-minstru. Despre protestul de la Pungeşti, unde 200 de jandarmi au fost trimişi împotriva a tot atâţia ţărani înşiraţi pe marginea unui drum, majoritatea bătrâni şi femei, care nu vor ca Chevron să extragă gaze de şist, în ograda lor: „Am înţeles cât timp lucrurile nu blochează circulaţia, nu se blochează drumuri naţionale, e în regulă, dar după aia ce facem ? E anarhie. Deci, eu ii susţin pe jandarmi, m-au informat şi cred că, în conformitate cu legea, trebuie să acţioneze”.
A doua zi, vineri, în şedinţa de guvern, după ce opozanţii proiectului Roşia Montană au spart (gest reprobabil n.n.) luneta maşinii ministrului Culturii: „Există o linie roşie peste care nu accept să se treacă. Colegul nostru, domnul Barbu, a fost agresat. Nu e vorba de domnia sa, că e bărbat, rezistă, e vorba de faptul că nu ne întoarcem la anii '30, când îşi făceau legionarii de cap pe străzile Bucureştiului. Jandarmii au procedat foarte bine, foarte elegant, dar în momentul în care se trece linia roşie şi vorbim de agresiuni, ameninţări, blocarea unor drumuri, aveţi din partea mea mandat foarte clar de intervenţie conform legii”.
În aceeaşi zi, seara, după şedinţa USL: „Am cerut ministerului de Interne, reprezentanţilor statului să ia masuri foarte decise şi foarte dure dacă e vorba de violenţe, de agresiuni, perturbare a bunei funcţionari a societăţii. Nu voi avea niciun fel de ezitare, am sprijinul USL în acest sens. Violenţa şi anarhie, nu!”.
I s-a schimbat radical optica dlui Ponta. Nu mai vede în stradă şi pe mirişte „poporul”, ci grupuri mici, anarhiste şi legionare, care, finanţate de duşmanii României, s-ar opune progresului ţării. Protestul lor, aşadar, nici nu ar fi îndreptăţit. Manipulează însă ca şi acum trei ani. Exacerbează un incident izolat, singurul în peste o lună de manifestaţii, pentru a induce opiniei publice ideea că protestatarii sunt violenţi şi folosirea forţei împotriva lor - inclusiv împotriva bătrânilor ţărani, care, apărându-şi drepturile, au blocat o proprietate privată - s-ar justifica pe deplin. Aşadar, dl Ponta încă mai vrea sânge. Nu mai are unde se cocoţa, dar nişte bastoane peste guri şi spinări, mai multe capete de manifestanţi sparte ar arăta ţării întregi cine este şeful, intensificând gustul puterii care-i provoacă atâta plăcere. Cum dl Ponta pune atâta accent pe forţă când se confruntă cu „minorităţi” paşnice, mă întreb ce ordin va da dacă oamenii vor ieşi în stradă, ca la revoluţie.
Rodica Ciobanu este senior editor al ziarului Gândul
MARLANUL

#25607 S.O.S PUNGESTI!!!!!

2014-01-14 09:36

JANDARMERIA APARA HOTIA! PLECATI DIN PUNGESTI BATAUSILOR! RUSINE PNL PENTU PACATOSUL DE MINISTRU CARE APARA INTERESELE LUI CHEVRON
MARLANUL

#25608 DEMISIA DR COPY PASTE

2014-01-14 09:36

Acum doi ani usl tipau ca Basescu este un dictator si presa este sub papuc DAR CE VEDEM SI SIMTIM ACUM PRESA CU PUMNUL IN GURA SA NU DESCHIDA CIOCU SA ARATE CE SE INTAMPLA IN TARA IN AFARA DE NASU IAR CE SE PETRECE CU TARA INCEPE DICTATURA USL MAI GRAV CA CETATENI TARI NU TOTI NU ISI DA SEAMA CA TARA NOASTRA SE INDREAPTA SPRE O TARA CU DICTATURA USL .

Musafir

#25609

2014-01-14 09:36

ONTRINUATI NU VA LASTI

Musafir

#25610 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-01-14 09:37

#25598: Heil Hitler - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Romanii or sa fie de acord dar cum ii imbrobodim pe finlandezi.

Heil Hitler

#25611 Re: Re: a-ti mintit poporu cu tembelizoru

2014-01-14 09:38

#25605: - Re: a-ti mintit poporu cu tembelizoru

Nu are rost sa il bagi in seama ...e un handicapat retardat de imi copie nickul si zice ca e basist...vb aiurea ..chipurile sa ma decredibilizeze


Musafir

#25612 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-01-14 09:39

#25610: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

CU EMISIUNE 6 LUNI PE ANTENA3 PE TEMA ASTA POATE REUSIM

MARLANUL

#25613 UNITI SALVAM ROMANIA

2014-01-14 09:39

Cititi "Confesiunile unui asasin economic" de John Perkins si o sa aflati de Chevon si Bechtel care si-au varat coada in tari de mana a treia! Tipul care a scris catea este un american care a lucrat in lumea afacerilor dubioase si “s-a pocait”. O multime de politicieni americani erau in consiliile de administratie a acestor firme. De ex: Geoge Schultz fost ministru al apararii si George Bush senior Presedintii unor state au incercat sa se opuna americanilor si pana la urma “au murit intamplator” in accidente. Vezi: Panama si Ecuador. In Ecuador intr-o zona virgina era un trib de indieni care nu voiau sa plece de acolo. La un moment dat a venit o fundatie umanitara sa-i ajute cu alimente si haine ca vezi Doamne erau saraci. Se pare ca in alimente le-au pus tot felul de otravuri si s-au imolnavit. Tot ei le-au construit spitale si dupa aceea i-au convins sa plece de acolo ca apa ea otravita si de aceea se imbolnaveau. Si imediat dupa ce au plecat au venit baietii destepti sa foreze ca binenteles zona mustea de petrol.tOTI POLITICIENII INCLUSIV PONTA SI BASESCU SUNT TRADATORI DE TARA!!!!

Musafir

#25614 Re: Re: Re: a-ti mintit poporu cu tembelizoru

2014-01-14 09:41


Musafir

#25615

2014-01-14 09:41

Semnez cu toata vointa mea,dar oare se va schimba ceva...?!

Musafir

#25616 Re: UNITI SALVAM ROMANIA

2014-01-14 09:41

#25613: MARLANUL - UNITI SALVAM ROMANIA

PAI ATUNCI DE CE NU TRECETI FRATE LA ''ACCIDENTE INTAMPLATOARE'' DACA TOT VRETI BINELE TARII SI AL VOSTRU?

Heil Hitler

#25617 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-01-14 09:41

#25610: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Ma gandesc ca ar fi o solutie. Ii trimitem pe astia de la Antena3 in Finlanda. Astia sunt maestrii ai manipularii. Dar si asa ar fi o problema, nu prea cred ca aia pun botu cum pune romanu


Musafir

#25618 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-01-14 09:44

#25617: Heil Hitler - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

DACA AIA NICI ASA NU PUN BOTU' INSEAMNA CA SUNTEM ''UNICAT'' SI NE MERITAM SOARTA

Heil Hitler

#25619 La B1...

2014-01-14 09:44

Musafire si MARLANE, petitia noastra a ajuns la 2711 semnaturi...
Vede-ti ca am fost destepti cam inceputo tomnai din 2012 de cind tovarasul presedinte locuia la garaj...

SS a traim bibi...

Musafir

#25620 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-01-14 09:44

#25617: Heil Hitler - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Daca o invita si pe Pora s-ar putea sa fie un succes. Are botu' mare. Merita incercat.


Musafir

#25621

2014-01-14 09:46

Va felicit pentru curajul Dv de a scoate la lumina mizeria oprimarii in care se zgat cei mai multi romani.
Aveti vizibilitate, deci puterea si sansa de a ne reprezenta pe noi anonimii care numai astfel, subscriind la o ideie, putem sa ne exprimam vointa.
Consider ca cei care abuzeaza, gresesc intentionat sau fara vrere (inseamna ca sunt incompetenti) trebue sa raspunda personal pentru "deciziile" lor.
Daca ai ajuns sa decizi pentru viata altora trebuie sa stii ca vei plati cu aceiasi moneda.
Conceptia ca judecatorii/justitia sunt mai presus de OM este o mare eroare. Si ei sunt oameni, dar trufia puterii ii orbeste pe cei mai multi.
Slujitorii Domnului spun "sunt un umil servitor al omului" [vezi Papa Francisc] si aceasta "patura sociala" bogata (ca sa nu fie corupta) se poarta condamnabil de incorect.
SA RASPUNDA CU LIBERTATEA LOR, AVEREA LOR PENTRU ERORILE SI REAUA CREDINTA IN LUACREA DECIZIILOR.

Musafir

#25622 Re: La B1...

2014-01-14 09:47

#25619: Heil Hitler - La B1...

PE MINE NU MA INTERESEAZA ALTA PETITIE, MA INTERESEAZA ASTA CARE SE MEDIATIZEAZA IN DRACI. DE CE? DE CE? DE CE? CARE E SCOPUL EI? SUNT MII DE PETITII PE NET, PENTRU ASFALTAREA STRAZILOR, PT CURATENIA ORASELOR ETC, DE CE NU SUNT MEDIATIZATE DIN 5 IN 5 MINUTE. DE CE? POTI DA TU UN RASPUNS SEMNATARULE?


Musafir

#25623 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-01-14 09:47

#25618: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Indiferent ce vremuri vor urma oricum ne meritam soarta.

E un fel de-a spune ca apa-i uda.


Musafir

#25624

2014-01-14 09:48

Semnătura dvs. a fsot confirmată. ???

Musafir

#25625 Re: Re: a-ti mintit poporu cu tembelizoru

2014-01-14 09:48

#25605: - Re: a-ti mintit poporu cu tembelizoru

Mai rău decât a fost cu acest nenorocit, n-are cum să fie. Acesta a pus capacul pe copârșeu și de aici, groapa.

Aici suntem în momentul de față, la pământ.