Abuzurile din Romania trec oceanul
Am semnat in prima zi pe 09.ian., am primit e-mailul din 12ian azi 14ian. si am confirmat semnătura.
Special pt ZARA
-CONSIDERATI ca este o JUSTITIE DREAPTA (INTELEGAND PT TOTI LA FEL) ca numai anumiti indivizi sa
fie judecati si condamnati ? Acest ultim passage deranjeaza nu Ponta sau Basescu. Spre exem.
Videanu =clean Udrea clean Berceanu clean,Blejnar clean, etc... RETORIC DE CE DRACUL SAU LUAT DE
la F.M.I. 30 Miliarde Imprumut. Tot o zi buna va doresc si SUCCESURI si COIABITARI multiple.
Re: Continutul petitiei este absolut halucinant.
#25472: Zara - Continutul petitiei este absolut halucinant.
"cand conform legislatiei Basescu are dreptul, in calitate de presedinte sa numeasca o singura persoana iar restul le numesc partidele, in functie de rezultatele in alegeri.(unde USL-ul are 80%)"
Fals.
Nu mai vorbi de dezinformare cand tu faci acelasi lucru.
Intra pe saitul CCR-ul si vezi ce scrie acolo.
Re: Continutul petitiei este absolut halucinant.
#25472: Zara - Continutul petitiei este absolut halucinant.
pai baba proasta,cand piticania cu base au taiat pensiile si salariile (pentru care trebuiau executati ca tradatori
CE A FACUT AZPAZIA mos ZEGREAN ,DNA,ANI) si in nici o tara din lume Nu s-a intimplat asa NU A FOST HILAR.?
Cutia Pandorei a deschis-o Antonie Iorgovan cand a conceput o Constitutie cu dedicatie pentru Ion Iliescu. Dupa un Ceausescu, orice om cu scaun la cap, ar fi ales o forma de guvernare care sa nu mai creeze posibilitatea unui singur individ sa aiba asa mare putere. Republica parlamentara ar fi fost o alegere fireasca.
uslinosi jegosi
Am semnat cu toata inima din dorinta ca sa fie cunoscuta situatia reala de la noi din tara.Sa nu va lasati si sa initiati astfel de actiuni ori de cite ori e cazul.Va mutumesc
Re: uslinosi jegosi
#25487: voiculescu - uslinosi jegosi
Ai curaj sa juri ca n-ai furat nimic in timpul existentei tale? Ma indoiesc.
petitia oligofrenilor
Sunt 3 comentarii probasiste!
Ar fi foarte de dorit sa le stergeti.
In general, ar trebui sa investiti mai mult timp, effort si competenta in "cyber warfare"
pentru ca basescu foloseste diviziunile special create in servicii pentru a castiga razboiul de imagine si influenta pe Internet. Presupun ca aveti acces la cateva companii pentru ajutor
Re: petitia oligofrenilor
#25490: marian - petitia oligofrenilor
Daca tu ai impresia ca esti inteligent atunci ce dacu' cauti p-aicea?
musafirii contra firii
Re:
Re: Re: petitia oligofrenilor
#25494: Fan Hitler - Re: petitia oligofr daca esti fan hitler, e bine sa te arunci in crematoriu..
Re:MONARHIA in 1990..
ar fi fost solutia cea mai buna, dar ...da-mi Doamne MINTEA romanului de pe urma.
DE ACORD CU REPUBLICA PARLAMENTARA /FARA FOSTI activisti si cei cu functii pe la Secu ,Militie si Armata.
NU S-A VRUT -rezultatul se vede in VILE.
Re: Re: Re: petitia oligofrenilor
#25497: marian - Re: Re: petitia oligofrenilor
Eu recunosc ca sunt basist. Poti face si tu acelasi lucru?
Re:
la puscarie cu clanul partidului conservelor - p.c. ciuvia, si ceilalti la jilava..imi place ca acolo unde comentariile nu convin, se da posibilitatea sa stergi comentariul..la lingaii psd..
| This discussion has been closed. |