Abuzurile din Romania trec oceanul
Pro Traian Băsescu
Re:
STAI LINISTIT CA FACE ACEEASI POLITICA CARE A FACUT-O SI OTV -- UL
Pro Băsescu
Vrem sa scapam de el si sa revenim la o viata normala.
1. Sa beti in loc de apa din pishatul lui Traian Basescu.
2. Dimineata, in loc de magiun pe paine sa mancati din cacatul lui Voiculescu Dan..
3. In loc sa trageti din tigare, la cafea, mai bine trageti din pula lui Gadea Mihai.
4. Va doresc ca, in loc de maioneza in mancare sa dati peste sperma lui Badea Mircea.
5. Va doresc ca sa simtiti pe tot parcursul zilei, in gura, gustul de cacat diareic al lui Voiculescu Dan.
6. Va doresc sa nu mai aveti unde munci.
7. Va dorec sa nu mai aveti la ce sa va uitati la TV (eventual sa ramaneti fara TV)
8. Sa cacati gura in timp ce se pisa orice om echilibrat din tara asta (denumit de postul vostru odios, generic, basist!)
9. Sa il lingeti in cur pe Emil Boc.
10. Sa o lingeti in pizda pe Elena Udrea.
Pofta mare! USL-ISTI LESINATI!
Re: Re:
Hitler, are dreptate „ 24128 :musafir ”; exact ce-ți spuneam eu de-atâtea ori . Să nu-i mai contrazici pe toți cei care comentează , ci spune-ți părerea ta. Dacă suntem civilizați , ne putem înțelege.
Re: Re:
Coclit ca toti basistii. Si ce-i cu asta. Ce n-avem dreptul la viata?
Re:
#24101: Fan Hitler - "Deci REFERENDUMUL DE DEMITERE A PRESEDINTELUI e IRELEVANT SI INUTIL. Stim ca pe un actual sau viitor presedinte majoritatea romanilor nu il vor presedinte. Ar trebui scoasa din viitoarea Constitutie aceasta Institutie.
Dar cum PROSTII in Romania sunt majoritari, majoritatea nu vor intelege ce am spus;'''.,;'';
S-ar părea că acest Fan Hitler este singurul băiat inteligent din România. Mă mir că nu i-a crăpat capul până acum de atâta inteligenţă ...Oare el o înţelege ce a spus in ultimele fraze ???...
| This discussion has been closed. |
Re: Re: fascistule!
#24142: - Re: fascistule!
Cum iti permiti sa ma faci fascist! Sunt basist, sa-ti intre bine in cutia aia de pe umeri.