Abuzurile din Romania trec oceanul
Re: Dar voiculescu?
#24052: Valentin - Dar voiculescu?
PAI SE PARE CA JUSTITIA A LUAT DRUMUL CARE TREBUIE, DE ASTA-I CIRCUL ASTA PEAICI
Re:
TANTI, JUSTITIA N-O FAC PROCURORII SI JUDECATORII CI AVOCATII CU PROBELE LOR INFECTE PUSE LA DOSARE SI CARE SUNT PLATITI DE VOI FRAIERII
Re:
Geniule...cum de ti-ai dat tu seama ca sunt basist si il apar pe Basescu?....explica lumii sa te faci de ras. Ce e greu de priceput?
Am zis ca am semnat petitia ca basescu a facut abuzuri si hotii. Sa ma ierte Dumnezeu daca te inteleg
Pro Băsescu
petitie
Re: Pro Băsescu
#24116: Fan Băsescu - Pro Băsescu
N-am buton de LIKE ca ti-as da vreo doua.
In 2009 majoritatea romanilor nu l-au vrut pe Basescu presedinte. Dar o si mai mare majoritate nu l-au vrut pe Geoana presedinte.
In 2014 majoritatea romanilor nu il mai vor pe Basescu presedinte. Dar e foarte probabil si posibil ca pe Ponta majoritatea romanilor sa nu il vrea presedinte.
Deci REFERENDUMUL DE DEMITERE A PRESEDINTELUI e IRELEVANT SI INUTIL. Stim ca pe un actual sau viitor presedinte majoritatea romanilor nu il vor presedinte. Ar trebui scoasa din viitoarea Constitutie aceasta Institutie.
Dar cum PROSTII in Romania sunt majoritari, majoritatea nu vor intelege ce am spus;''';;
In ciuda masivului vot popular de neincredere, un personaj abject ocupa in continuare fotoliul de la Cotroceni cu sprijinul lacheilor sai dar si datorita pactului de coabitare care a inselat asteptarile majoritatii populatiei. Initiativa dvs. este laudabila dar, pentru ca, personal, sa urmaresc in continuare cu mare interes emisiunuile postului Antena 3, as prefera ca unii realizatori cum ar fi Sandra Stoicescu sa renunte la strategia din ultima vreme in care adevarul este prezentat in mod trunchiat in privinta neintelegerilor din USL: si cei mai aprigi sustinatori ai PSD-ului pe care-i cunosc recunosc intelegerea vinovata initiata de prim-ministrul Ponta cu presedintele uzurpator si campania dusa impotriva lui Crin, singurul luptator adevarat impotriva acestui regim anacronic dar si singurul lider din USL NESANTAJABIL.
| This discussion has been closed. |
In 2009 majoritatea romanilor nu l-au vrut pe Basescu presedinte. Dar o si mai mare majoritate nu l-au vrut pe Geoana presedinte.
In 2014 majoritatea romanilor nu il mai vor pe Basescu presedinte. Dar e foarte probabil si posibil ca pe Ponta majoritatea romanilor sa nu il vrea presedinte.
Deci REFERENDUMUL DE DEMITERE A PRESEDINTELUI e IRELEVANT SI INUTIL. Stim ca pe un actual sau viitor presedinte majoritatea romanilor nu il vor presedinte. Ar trebui scoasa din viitoarea Constitutie aceasta Institutie.
Dar cum PROSTII in Romania sunt majoritari, majoritatea nu vor intelege ce am spus;'''.,;'';