Abuzurile din Romania trec oceanul
o initiative pe care eu o apreciez.
Re: Alooooooooooooooooooo, nu se aude ?
#23623: Mihai Gadea - Gata, bai !
Re:
Intreaba daca vreau sa fiu eliberat. Imi place mai mult aici, cu multi baietei, decat langa nemernica aia de Dana!
Re:
Raspuns: 7,4 milioane. Si sa nu ii superi. Cu ajutorul lor am putut fura jumatate din Romania! Basistule!
Nu se poate !
Si daca il dam jos ce rezolvam ?!
scrisoare catre americani... mi`e scarba...ne vindem asa..?! dam de altii si acolo ... tara asta trebuie luata inapoi de noi !! daca ne ajuta americanii vom munci pentru ei ! vom fi sclavii care alimenteaza USA cu bani..off
ideea este ca trebuie sa ne unim cumva... undeva... si sa facem ceva ! astia vand tara sub ochii nostri ... si cei ce abia asteapta sa vina la putere... noua ne trebuie un om pe care nu l-as putea vota pentru ce nu exista !!! deci ... e groasa... ne-am dat dracu si cu base si fara base...vin altii si tot asa ! hai sa promovam si sa ne gandim la un posibil presedinte care nu ar fura un ban !!! poate un om cu fff multi bani ... un tiriac !? oare vrea ?! oare ar fura ?!
Re: Nu se poate !
#23637: Mihai Gadea - Nu se poate !
S-au culcat baieteii si ma plictisesc. Mihaita, mi-e dor de tine. Ma oftic cand ma gandesc ca frumoasele tale buze il desfata pe basinosul ala de Varan. Te astept langa mine. Putem face impreuna Antena Rahovei sau a Jilavei (ca gaura de cur).
Re: Si daca il dam jos ce rezolvam ?!
#23638: Turbovit - Si daca il dam jos ce rezolvam ?!
Daca ajunge Tiriac la carma vinde toata tara. Votati-l pe Dragnea. El fura de la morti si da la vii.
Macar
Re:
Nu vin autorii (chiar si semntarii) sa ma ManiPuleze si pe mine? Va astept. AI scris cu majuscule numele aluia? Basistule!
Tovarasi,oameni buni,stati la locurile d-voastra .......
IN SEAMA ACEASTA PETITIE - Puilor aceasta petitie nu este pentru J.K sau OBAMA sau USA sau UE ,NU
NU,NU,NU. PETITIA este pentru a justifica ,,actiunile pe viitor cu ajutor strain.BASE si et.Comp.
este foarte naiv in privinta OCCIDENTULUI.Cand astia zambesc si zic really sa sti ca e de RAU. NU
Voiculescu,Nastase,Dragnea ESTE PROBLEMA ci cei de afara care au fost pacaliti de BASE cu promisiuni DESARTE.
Re: Re: Nu se poate !
#23639: Adrian Nastase - Re: Nu se poate !
Adita, as veni la tine, nu stiu daca ti-ar da aia voie macar sa ne numaram oualele la vorbitor, acum tocmai ii fac o felatie lu sefu si senzualele mele buze sunt inclestate pe fleoscaita lui pula, am de munca, nu i se mai scoala de cand a primit 5 ani la mititica, cand insa va fi langa tine, la Jilava, va dau la amandoi un simultan de sex oral in gura !
| This discussion has been closed. |
In curand la Antena 3 slugoii basisti vor incepe sa sa devoreze intre ei. Tipic sobolanilor care simt ca nu mai au scapare. Romania a reusit sa-si creeze anticorpii care sa combata infectia portocalie si furunculul de la Cotroceni. Multumin Antenei 3 ca ne-ati dat speranta si ati fost in prima linie a luptei cu infectia basista. E timpul sa traim intr-o Romanie sanatoasa.