Abuzurile din Romania trec oceanul
ilegalitatile justitiei din aceste vremuri sunt uriase si fiecare act de injustitie este indreptat impotriva cetateanului si pentru protejarea celor ce lucreaza in structurile politice si de putere ale statului.
Re:
Sa treci pe la Liviu. Plateste bine. In ultima vreme s-a obisnuit cu moroii, ca ii tepuieste si nu plateste. Spune-i ca te-am trimis eu!
Re:
Daca nu ai fi fost o oaie spalata pe creier care casca ochii la maimutarerile lui badea, la vulgaritatile lui gadea si pun pariu pe ce vrei tu ca il urmaresti pe capatos in fiecare seara...nu ai fi ajuns in situatia in care esti! Cel putin ti-ai fi dat seama ca nu din cauza lui Basescu esti unde esti.
Pentru majoritatea romanilor ai macar bunul simt si scrie numele presedintelui cu litera mare. Nu te lua dupa oligofrenul de gadea pentru ca ala mananca cacat pe 10.000 de euro pe luna.
Să-i facă dosarul odată lui Băsescu
Nu mai bate-ţi câmpii. Toată lumea ştie că în politică nu intri decât dacă cheltui o grămadă de bani. Dar dictatorul trebuie să ia locul lui Gigi şi Năstase căt mai curând. Ţara asta nu mai are răbdare. Daia ajungem la aberaţii politice ca cea de acum.
DK vreau liberalism: ARD nu, PNL-PC nu, atunci cine dreaq?
Despre social democratie nici nu mai vorbesc. Rahat!!
De zece ani imi desfasor activitatea profesionala intr-o institutie de forta a statului (din M.A.I.) si regret nespus ca am un astfel de sef de stat.. Imi doresc sa am zile sa traiesc si sa-l vad intr-o duba de-a noastra.
Re:
Care este unitatea de masura a inteligentei? Ţianul! Miliţianul vrea numai in duba! Eu am fost in duba si pot spune, ca in reclama, miliţienii au .... mică!
Re:
Este pregatita justitia pentru a-l baga la puscarie pe numitul Basescu Traian pentru genocidul din perioada 2009- 2012?
uaaaaaai ce cretin esti!!! tu stii macar ce inseamna "genocid"??
da-te-n pula mea de incult sper ca Ponta sa aiba numai suporteri ca tine :))))))))))
D-le Roman din Spania
!
vorbe.
Gata, bai !
| This discussion has been closed. |