Abuzurile din Romania trec oceanul
Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#23573: Adrian Nastase - Re: Re: Re: Re: Re:
IDIOT, IDIOT, IDIOT...
Re:
Lili, si tu esti Basista? Cum sa platesc? V-am facut cinstea sa va fur. Acum vrei sa platesc? Cu ce drept imi ceri asta? Petitia asta e corecta. Sunt abuzuri. Auzi, sa ne puna sa platim ca am furat. Daca doream sa platim nu mai furam, cumparam. Basisto!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#23580: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Nu trebuie sa iti repeti numele de trei ori. Ca sa fiu mai corect nici macar o data. Intelesesem toti ca numele tau e IDIOT!
Pentru lingăii băsisişti
Sa se duca darcului cu blonda lui si cu toata mafia instalata de el.
Americani daca-l luati la voi va dam o sugestie, intrebati-l unde-i flota, poate voua va spune ca pe noi ne-a mintit destul
Re: Pentru lingăii băsisişti
#23584: TD - Pentru lingăii băsisişti
Liviule, te-ai enervat? Au fugit moroii? Stai linistit ca, slava Domnului, la noi nu va exista corectitudine si democratie. Sa fie la americani. Am zis cuvantul ala naspa: demcorati. Piei drace!
Dacă acesta este statul pe care credeţi că trebuie să ne ajute americanii să îl consolidăm, atunci numai Dumnezeu ne mai poate ajuta.
Re:
Re:
Cum adica in locul meu? Adica sa plec de aici, de la baietei la puturoasa aia de Dana? Eu nu plec de aici! Basisti!
Re:
Daca erai baietel, te invitam sa vezi ca eu sunt Bombo. Fetitele nu sunt la mine. Incearca la Jiji.a
Re:
Suntem doi dobitoci! Dar numai eu sunt adevaratul fiu al Mamei Omida.
Re:
Vezi, masterando, de ce e naspa in Romania? Cu gramatica ta ai reusit sa ajungi la master. In orice tara ai fi ramas vanzatoare la aprozar. Generatia voastra "v-a" conduce Romania? Unde esti tu, Ceausescu Doamne?
| This discussion has been closed. |
Re:
#23574: -
Musafirule, vii sa ne scarpinam la hemoroizi? SDa ne numaram ouale?