Abuzurile din Romania trec oceanul
vă susţinem
Basistii ca si Udrea, tin la tavaleala. Pe ei i-au tavalit multi. 100 si de mii si tot nu se lasa. Le place sa ia tarusii la control cu orificiul precedat de nume si de renume desigur. Minunat, dragoste cu nabadai. By the way, sobolanul de Cristoiu a pasrait nava EvZ.
Re: Re: Re:
Basistule! Cum spui, ma, ca imi merit soarta? Nu am ajuns unde sunt fiindca justitia e Basista? Cred ca tu esti idiot. Vezi ca te taie Varanul de la portia de cur.
Luati-va guvenatorul caconsultant.
Noi l-am demis, voi l-ati reinstalat.
Nu e bine ce face-ti don'le prersedinte, nu e bine...
eu as vrea ca basescu sa se duca acolo unde-i este locul si sa ia cu el si acea parte a clasei politice care il reprezinta
nu mai suportăm
Demisia
Re: Re: Re: Re:
#23558: Adrian Nastase - Re: Re: Re:
Tu stii sa citesti ROMANESTE? Sau poate doar esti beat?!! Prin "prosti dar multi" ma refeream la faptul ca BASESCU desconsidera acest popor! Acesti "prosti" L-AU trimis acasa iar niste javre care vor sa ne dea lectii de democratie (americanii) si-au batut joc de vointa poporului. NU americanii trebuie sa vina sa faca ordine la noi in tara. Noi insine trebuie sa facem "curatenie"! Incearca sa intelegi ceea ce citesti si abia apoi sa vorbesti!
Re: Re: Re: Re: Re:
Am inteles ce ai spus: ca sunteti multi! Stiam. Da' stati prost cu IQ-ul. Am inteles! Fiindca sunteti multi si aveti IQ-ul mic din cand in cand tre' sa mai vina cate cineva sa v-o traga sa respectati legea, constitutia, etc.
| This discussion has been closed. |
Re:
#23548: -
Sa stii ca americanii stiu ca sunteti multi. D'aia vin periodic aici; sa va opreasca.