Spune NU eutanasierii cainilor comunitari - PROTECTIA ANIMALELOR
Video:
http://www.trilulilu.ro/video-animale/cel-mai-destept-caine-din-lume
Hai sa facem cevA
Si voi spune NU atunci cand constiita imi arata nu este OK.
Cine crede ca se vor folosi metode reale de eutanasiere ( mai intai adormi animalul apoi faci injectia letala care opreste mai intai repsiratia si apoi inima).Sunt ingrozita de dementia de care sufera specia umana. De fapt el este animalul bolnav. Dar nu recunoaste. Iar predispozitia inspre dementie creste atunci cand sunt adunati in masa. Toti care au putere in ei sa omoare fara sa simta in ei groaza, nu dau decat dovada celor de mai sus.
Intr-o tara civilizata cum ne verem a fi, astfel de decizii cum este eutanasierea on masa a cainilor nici macar nu poate fi luata in calcul. Nu este vina lor ca sunt pe strada, oamenii sunt de vina pentru tot. Va rog nu fiti indiferenti la suferinta lor!
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re:
Re:
foarte idiot comentariu! afla ca mai sunt si oameni cu inima, care comenteza si fara sa fie platiti! stii de ce? pentru ca mai sunt si oameni cu caracter - care nu se dau in vant dupa bani! nu uitati ca si tu protestezi pro eutanasierii, asa ca de unde stiu eu ca nu esti tu ala care primeste bani? ingust la minte....
| This discussion has been closed. |
nu uciderea de nevinovați!