S.O.S. familia!

S.O.S. familia! / Anunțuri / Spre informare / Comentarii


Musafir

#51 Re:

2013-08-20 18:08


Musafir

#52 Re: Re:

2013-08-20 18:17

#32: - Re:

Subscriu! Un mare BRAVO pentru cine a scris acest comentariu! Asta-i genul de discurs de care are nevoie Romania!

 


Musafir

#53

2013-08-21 09:16

N-avem ce parlamenta cu o asemenea scarbosenie. Este exact cum criminalii sau talharii dintr-o tara sau din lume s-ar uni intr-o uniune, intr-o federatie sau ONG si ar incepe sa-si ceara "drepturile" lor. Adica societatea sa le dea liber la a ucide si a jefui, deoarece la ei aceasta apucatura, inclinatie e de esenta genetica si, ma rog, asa le cere ADN-ul lor. Ba mai mult decat atat, conform unui grafic de comun acord intocmit sa le aloce persoane pentru a fi ucise (pai daca asa cere ADN-ul, ce sa faci, te pui cu genetica ?)si adrese de case bogate pentru a fi jefuite (pai ce sa faci, te pui cu hoby-ul cuiva intr-o tara "democratica")? Acolo am ajuns deja si ramane sa vedem ce vrem, de fapt, mai suntem un stat care isi exercita puterea pe teritoriu sau suntem o satra tiganeasca, o pravalie de oltean fara usi si fara geam.

Musafir

#54

2013-08-21 10:49

Laudabila initiativa de informare
valentim

#55 despre familie

2013-08-21 13:26

Sunt perfect de acord cu cele prezentate de Dvs. Este,pana la urma o chestiune de elementar bun-simt!

Musafir

#56

2013-08-21 14:01

Vedeţi ce bani iau pentru îndobitocirea românilor asemenea mizerabili :
"Atât pentru CME, cât și pentru președintele său, anul trecut a fost, din multe puncte de vedere, catastrofal. După ce veniturile din publicitate au scăzut cu 6 procente, obiectivele financiare nu au putut fi atinse, ceea ce a făcut ca veniturile lui Adrian Sârbu din 2012 să atingă un minimum al ultimilor ani: două milioane de dolari, spre deosebire de 3,7 milioane de dolari, în 2011, respectiv 5,5 milioane, în 2010, notează Capital."
MAMA

#57

2013-08-21 14:19

Este odios ce se antampla an mijlocul omeniri dar asta nu este totul,am citit an-tr- o revista germanma cum un pedofil cerea anfiintarea de case de toleranta cu copii argumentand ca o fac copii din placere!Urmeaza casatoria om animal!Ore chear nu se mai poat opri aceste spurcaciun?
daniel

#58 Re: INTRIGATA

2013-08-22 15:38

#46: AMELIA - INTRIGATA

Dvs ati auzit de decadere morala?! sau nu stiti ce este morala! cred ca dvs nu ganditi, sunteti atat de indoctrinata incat daca pedofolii incep sa-si ceara drepturile si la noi in tara, o sa-i sustineti! si ei sunt tot handicapati?! Poate si criminalii vor vrea sa aiba drepturi, dreptul sa ucida, ca asa e scris in ADN-ul lor. Asediul Homosexualitatii si decaderii morale sunt semnele decaderii civilizatiei si involutiei nu evolutiei umane, alienare mintala in urma faptului ca occidentul a intors spatele lui Dumnezeu. Dumnezeu ii lasa in voia mintii lor pacatoase, sa faca lucruri scarboase.... nu stiu ce e asa de greu de inteles, si ce e asa de dorit si pentru tara noastra! Este evidenta orbirea spirituala si atacurile sustinute de a ucide familia, al carei inventator a fost Dumnezeu Un barbat si o Femeie!

 

Ei vor dreptul de a ucide familia, de a calca in picioare valorile morale, de a vicia gandirea copiilor nostri, vor dreptul de a atrage blestemul si judecata lui Dumnezeu, nu numai peste ei ci si peste noi! DAR NU AU NICI UN DREPT!

Cea mai mare criza a vremurilor noastre nu este politica sau finaciara ci CRIZA MORALA, SPIRITUALA, pentru ca am intors spatele lui Dumnezeu! ... de aceea viitorul este sumbru pentru Romania, nu ne asteapta vremuri bune!

Bine ca mai sunt oameni care nu stau cu mana in san, sau cu capul in nisip, facandu-se ca ploua la tot potopul de desfrau care ni se baga pe gat.

Toti vrem mancare buna pentru trupurile noastre, cat mai bio, dar este regretabil ca sufletele nu ne pasa de ele. le hranim de la tomberon (televizor) cu toate mizeriile si gunoaiele urat mirositoare.... Si apoi ne mai miram ca nu ne pasa, NU ne pasa pentru ca suntem deja bolnavi, suntem intoxicati, iar dvs. Amelia sunteti cel mai bun exemplu! Suntem intrigati cand se spune raului rau, si binelui bine! Suntem ceea ce mancam, si fizic dar si spiritual!

Doamne ai mila de noi!


Musafir

#59

2013-09-20 03:44

Noi incalcam multe din PREASFANTA CARTE!Vreti sa acc eptam si o nunta HOMO?Eu sunt GRECO-CATOLIC,nu accept o imperechere intre 2(doi) indivizi de acelasi sex.Nu suntem unicelulari!Nu suntem o singura celula!

Musafir

#60

2013-09-20 03:48

Cum sa se poata admita asa ceva?De aceea ne bate DUMNEZEU cu toate!Suntem prea PAGANI,RAI,HOTI,MINCI NOSI,CRIMINALI.Oare nu putem sa stopam tot?

Musafir

#61

2013-09-20 03:54

Noi ne apropiem sfarsitul,ca OM,RASA!Nu sunt fanatic religios,rasist!Sunt OM!Vreau ca sa nu am frica ca o sa fie terminat copilul meu de un POPONAR,LESBI!Nu accept asta in veci!!!

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-10-26 10:35





Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...