VREM PARTENERIAT CIVIL IN ROMANIA

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția VREM PARTENERIAT CIVIL IN ROMANIA


Musafir

#301 Re: Re: Re:

2014-12-24 06:51

#110: Fost Comunist a.k.a. Megaortodox-Andy - Re: Re:  

 Doamne!!! Ce grozăvii spuneţi!

Nu e mai normal să fii normal?

Sau să stai cuminte în banca ta.


Musafir

#302

2014-12-27 19:41

nu cred ca este posibil in romania, in bulgaria la fel

Musafir

#303 Re:

2014-12-28 23:18

#283: -  

E greu să fi moral. De ce nu acceptăm că ceea ce facem noi nu este bun sau moral? De ce nu acceptăm că Biserica are standarde morale absolute, adică sfinţenia? Dacă noi nu putem să ajungem la aceste standarde, nu este cazul să blamăm Biserica. Biserica urăşte PĂCATUL, iubeşte pe păcătos. Cred că nu ai avut parte de acest înţeles.

Nu noi dăm normative Bisericii. Ci Biserica nouă. Altfel ar fi milioane de biserici, dar de fapt nici una divină.

NU ESTE NEVOIE SĂ FACEM FACULTATEA LA OXFORD SĂ ZICEM. DAR DACĂ VREM SĂ FIM ACCEPTAŢI TREBUIE SĂ ÎNDEPLINIM ANUMITE STANDARDE. Nu blamăm facultatea pentru noi nu putem ajunge acolo. Şi nici nu spunem că ne urăşte pe ceilaţi care nu ajungem acolo.


Musafir

#304 Re:

2014-12-28 23:21

#256: Arsenie Boca -  

Săracul de tine. Se vede că-ţi place să te bălăceşti în mizerie. Eşti bine să fi ocolit. Miroşi urât. Vrei să-i ataci pe alţi. Te murdăreşti tu rău de tot.

Încearcă să ieşi din mizerie. Te va sufoca. Sau te va purta în cele mai adânci latrine.

 


Musafir

#305 Re:

2014-12-28 23:23

#257: Breaking news de la BOR -  

 Poate în noul an nu mai puneţi mizeriile astea peste tot. Se vede nivelul. Dacă astea sunt argumente...


Musafir

#306

2015-01-02 03:50

hola amigos
Călugării Ghelasie şi Felasie

#307

2015-01-05 13:58

Fiilor drept-credincioşi, citiţi următoarele adevăruri despre viaţa cea binecuvântată a părintelui Arsenie Boca şi luaţi aminte că veţi putea intra în Împărăţia Cerului doar dacă le veţi mărturisi întru mântuirea cea dătătoare de viaţă veşnică:

► Atunci când Dumnezeu a spus “Să fie lumină!”, cita din Arsenie Boca.
► Se spune că Dumnezeu a făcut Pământul, Soarele, Luna, stelele, plantele, animalele şi omul. Pe Dumnezeu l-a făcut Arsenie Boca. De mai multe ori şi în poziţii diferite.
► Moise a primit Cele 10 Porunci de la Arsenie Boca.
► Când merge la culcare, Bau-Bau se uită în şifonier şi sub pat ca nu cumva Arsenie Boca să fie acolo.
► Arsenie Boca a scris un almanah gastronomic intitulat “Cartea de bukkake”, datorită faptului că iubea credincioşii exact ca sarea-n bukkake. În curând va apărea un al doilea volum denumit “Bukkake tradiţionale”.
► Atunci când a înviat, Iisus a suferit un preinfarct în momentul în care a auzit că pe Pământ există unul mai bun ca el. Era vorba despre Arsenie Boca.
► Arsenie Boca a inventat motorul cu agheasmă, motor ce respectă standardele Euro 666.
► Arsenie Boca îl vede pe Omul Invizibil.
► Dacă tu ai 10 lei şi Arsenie Boca are 10 lei, Arsenie Boca are mai mulţi bani ca tine.
► Nu există femei frigide sau lesbiene, ci doar femei care încă nu l-au cunoscut pe Arsenie Boca.
► Când Arsenie Boca s-a hotărât să fumeze, ţigările au început să se îmbolnăvească de cancer.
► Conchita Wurst este fiica lui Arsenie Boca pentru că, la fel ca tatăl său, are barbă, cântă pe nas şi se îmbracă în rochii lungi şi negre.
► Arsenie Boca practica sporturi full-contact anąl cu Iustin Pârvu, Ilie Cleopa şi Arsenie Papacioc folosind mirul pe post de lubrifiant.
► Dacă Arsenie Boca ar fi purtat elice în loc de potcap, s-ar fi numit Arsenie Belişcopter.


Musafir

#308

2015-01-07 09:09

Sa vedem ce se intampla. Sper ca totul sa fie ca afara in foarte putin timp.
MAT

#309 DA!

2015-01-07 09:10

Sper ca totul sa fie ca afara (Franta, Anglia, etc)


Musafir

#310 Re:

2015-01-08 05:37

#307: Călugării Ghelasie şi Felasie -  

 Câtă puţinătate!!! Te bălăceşti în obscenităţi. Se spune că atunci când din punct de vedere verbal vii des în zona sexualităţii+obscenităţi ai probleme cu sexualitatea...

Dar care este legătura între petiţie şi ce scrii tu? Oricum se pare că iubeşti mult aceste gunoaie, căci text este foarte elegant spus. 

 

Anton Constantinescu
Musafir

#311

2015-02-11 16:33

Romania a ramas in urma multor tari civilizate in multe privinte, dar sper sa recuperam cumva decalajul, atat cel economic cat si cel referitor la respectarea drepturilor omului.
Deocamdata nu suntem departe de mentalitatea din Rusia lui Putin si de fanaticii musulmani.
Sustin din toata inima aceasta propunere, intrucat si eu am avut enorm de suferit pe cand traiam in Romania din cauza orientarii mele sexuale. Dupa ce am fost umilit timp de multi ani in tara, am ajuns totusi sef de laborator de cercetari in SUA, unde sunt respectat si ca homosexual.


Musafir

#312 Re:

2015-02-15 23:00

#311: Anton Constantinescu -  

 Rămâi acolo. Am cunoştiinţe - nu prieteni!- care aparţin acestei categorii. Ca oameni, este ALEGEREA LOR. Dar au ales să fie discreţi. Ne-am învăţat să ne legitimăm lucrurile pe care le facem, deşi ele nu sunt fireşti şi morale. Pentru unii firesc şi moral este să consume alcool sau droguri. Pentru alţii firesc şi moral este să aibă relaţii incestuoase sau pedofile. Unii s-au „căsătorit” cu animalele... Mâine se vor cere drepturi şi pentru aceste lucruri „fireşti şi morale”. 

De unde ştim ce este moral? Că scuze şi justificări au şi cei care ucid, şi cei care violează, şi cei care tâlhăresc...

yuki

#313 Re:

2015-03-01 22:45

#Romania nu romana:D

putem_vrem?

#314 oare?

2015-03-08 01:12

Putem, dar vrem?

contractul ajuta la...?

nanyele

#315 am semnat petitia

2015-03-09 23:58

Nu o sa intelegeti pentru ca santeti crescuti cu poza lu ceasca in perete pe copertile  cartilor de istorie mincinoasa ex(mihai viteazu care platea TRIBUT  la turci si cam 99% a luato pa coaja mereu ca toti marii nostri voievozi care luau ultimu banut taranului roman sa dea dreptu de smecher otomanului) crescuti cu TV snagov,o copie dupa ala rusesc,exact ca PM (pistol mitraliera) adica Kalasnicovu rusesc,si popi mincinosi si kgb-bisti,imperiu roman(italieni de care unii prosti din tara rad ca sant broscari) aveau drumuri pietruite pana la coloseum  di roma apa calda in casa si wc de la fantani termale piscine etc ,in timp ce traian romanu, avea o caciula de astrahan si un topor plus o barba nespalata si o blana de oaie plina de raie.ADEVARU DOARE RAU NU?.Am semnat aceasta petitie poate noi generatia tanara vom reusi sa invingem rasismu,salbaticia,prostia,necunoasterea,romania a intrat in UE 2007 ...chiar daca nu am meritat (se stia ori intram ori ne luau rusii) dar dragilor parlamentari vedeti ca prin 2001 ati semnat ca veti da legi pt.persoanele cu o alta orientare sexuala,aici este vorba de libertatea persoanei in sine ,democratie,e treaba fiecarui individ ce face cu viata sa personala in dormitoru sau.

Deci este dreptul fiiecarui roman in parte sa faca ce vrea cu viata lui personala,nu sant un gay dar lupt pentru libertate, democratie inclusiv casatoria intre persoane de acelasi sex.Statul roman ar trebui atacat la strasburg pentru nerespectarea tratatului semnat in 2001.Sant un crestin dar cu mentalitatea UE,copii sant indoctrinati de religii(toate in general ex.cea musulmana si ortodoxa)si nu numai,vor alege drumul lor cand vor creste.Religiile au creat razboaie ex(cruciadele) si inca creaza salbateci,precum islamisti....din aceasta cauza nu sant deacort cu religia in scoli(de nici un cred) pentru ca ies copii controlati mental indoctrinati in minciuni si prostie.


Musafir

#316 Re: am semnat petitia

2015-03-11 18:58

#315: nanyele - am semnat petitia  

 Voi, generatia tanara, ar trebui sa va cunoasteti, in primul rand, radacinile adevarate si sa ganditi cu mintea voastra, nu sa "copiati" comportamente pe care le vedeti la altii si pe care vi le prezinta ca fiind "cool". Nu poti sa fii crestin cu mentalitate UE, la modul la care prezinti tu situatia, intrucat este o contradictie totala. Nu religiile au creat razboaie, ci unii oamenii, care s-au folosit intotdeauna de mintea mai slaba a semenilor lor, prin manipulare, asa cum face si cu voi astazi, pentru ca, nu-i asa, e "cool" si la moda sa faci ce fac toti ceilalti, fara sa va dati seama ca sunteti precum o turma...

Cautati ceea ce credeti ca aveti nevoie in interiorul vostru, nu in afara...

 


Musafir

#317

2015-03-11 21:57

Stirile din Romania sant mai mult decat orice revoltatoare. Felul in care se trateaza legile si institutiile de tip european si democratic, pentru care o parte a acestui popor si-a riscat chiar si viata, sant deplorabile. Iar o parte a romanilor care se manifesta pe internet sant o rusine. Mi-as dori sa vad ca macar persoanele care poarta responsabilitate in politica si in institutii incep sa se deschida la cap si sa lucreze serios si in spiritul comunitatii europene. Inceputul l-ar putea face cu legi si amendamente / ordonante care poate nu sant deosebit de populare in acest moment (deci nu pot fi folosite ca reclama pentru campanii electorale), dar care ar semnala cu atat mai clar hotararea celor pusi sa organizeze si conduca tara de a lucra cu seriozitate in toate domeniile si obiectivitate pentru TOTI cetatenii pe care sant alesi sa ii reprezinte.
Ally

#318 Re:

2015-03-11 22:18

#67: Sil -  

Nu, intr-adevar, mai bine sa creasca orfan si opresat prin diverse orfelinate mizerabile sau langa parinti analfabeti, someri, betivi si abuzivi, dar "normali" fiindca fut sexul opus ^^. Foarte realist si inteligent. Iar in ceea ce priveste perceptia si atitudinea fata de homosexualitate de-a lungul istoriei, in mod sigur nu ai citit nimic despre asta si nu te-ai informat decat cel mult dintr-o brosura foarte obiectiva a unei edituri crestine care s-a folosit de toate studiile in domeniu *lol*. Prostitutia nu este o orientare sexuala, ci o meserie - care nu ar exista si prospera daca nu ar exista cererea (legea cea mai simpla a pietii: unde este cerere apare si oferta). Si cine sant clientii cei mai tenace? Cred ca nu trebuie sa cautam cu lumanarea pentru a gasii taticii "normali" care se duc sa se mai relaxeze de efortul de a isi educa copiii ^^.    


Musafir

#319

2015-03-12 09:37

Doresc si sustin infiintarea parteneriatului civil, indiferent de orientarea sexuala.

Musafir

#320 Re:

2015-03-12 19:15


Musafir

#321

2015-03-12 20:38

Pierduti sunt unii, pe ape tulburi...


Musafir

#322 Re:

2015-03-19 13:38

#321: -  

 Când începi să justifici nefirescul și imoralitatea...


Musafir

#323

2015-03-21 02:10

Da sunt de acord cu parteneriatul civil in romania

Musafir

#324

2015-03-22 10:21

de ce nu ;)

Musafir

#325

2015-03-23 09:57

Szkoda że w Polsce tego nie ma :-( Pozdrawiam SebastianPublicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook