VREM PARTENERIAT CIVIL IN ROMANIA

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția VREM PARTENERIAT CIVIL IN ROMANIA


Musafir

#251

2014-06-06 19:36

Estoy de acuerdo y en todo los paices se debe de dar

Musafir

#252

2014-06-11 05:28

Cândva, în negura Istoriei, nişte "băieţi deştepţi" au identificat posibilitatea de a şi-i face slugi pe semenii lor. AŞA s-a născut religia. Şi fiindcă trebuie desăvârşită "opera", oamenilor li s-a spus şi o poveste înfricoşătoare: AŞA s-a scris Biblia! Restul e adăugire...
ionica ghinea

#253

2014-06-11 05:29

Cândva, în negura Istoriei, nişte "băieţi deştepţi" au identificat posibilitatea de a şi-i face slugi pe semenii lor. AŞA s-a născut religia. Şi fiindcă trebuie desăvârşită "opera", oamenilor li s-a spus şi o poveste înfricoşătoare: AŞA s-a scris Biblia! Restul e adăugire...

Musafir

#254

2014-06-20 02:06

we support gays
Marioca

#255

2014-06-24 10:53

O sa ardeti pe veci in iad Sodomitilor alaturi de stapanul vostru Lucifer, Asta nu e "iubire" cum ii ziceti voi ci e boala psihica si cea mai mare uraciune inaintea lui Dumnezeu cel viu.Nici diavolii nu fac cea ce faceti voi, ei doar indeamna omul . Sa va dea Dumnezeu minte cat mai sunteti inca in viata ca dupa mi-e mila de voi ca dupa cum spune si Parintele Arsenie Boca la cel care moare in pacate poate sa i se arda dupa si un vagon de lumanari si nu il mai ajuta
Arsenie Boca

#256

2014-06-24 21:06

Agheasma pe care am băut-o zilele trecute mi-a dat o ęręcţíe nemaiîntâlnită, de au început fraţii de la schitul nostru să mă strige Părintele Trepied. A trebuit sa înnoptez cu fiecare dintre călugari ca să mi se tragă la loc mădularul cel scârbavnic şi aducător de păcat. Dimineaţa când mă trezeam, îmi luam coşul şi mergeam să culeg castraveţii din fiecare chilie. Un efect secundar a constat în faptul că mi-a aparut acnee pe bųcí. Părintele Papącíơc mi-a spus că numai prin post, rugăciune si abţinere de la pręącųrvíe (cu alţi călugări şi copii) reuşeşti să te vindeci de acneea de pe bųcí şi de toate cele lumeşti. Nu cred ca am să mă pot abţine deoarece ieri mi-a tot dat târcoale maica Ecaterina mişcându-şi ląscív ţâţele.
Doamne ajută !
Breaking news de la BOR

#257

2014-06-24 21:33

Biserica Ortodoxă Română a lansat şamponul mănăstiresc şi balsamul duhovnicesc

Doamnelor şi domnilor, fraţi şi surori! Deoarece nu doreşte ca drept-credincioşii să intre în contact cu produse de provenienţă păgână, Preafericitul Patriarh Daniel a hotărât ca aceştia să folosească doar şamponul Arsenie Boca, plin de har, 100% ortodox, destinat spălării pe creier.

Puteţi gândi cu propria minte fără să aveţi nevoie de clişeele promovate de preoţi? Creierul dumneavoastră funcţionează ireproşabil? Logica, raţiunea şi spiritul critic vă definesc? Aveţi bacalaureat sau aţi finalizat studiile universitare? Noul şampon Arsenie Boca vă eliberează de aceste afecţiuni diabolice, permiţând doar „învăţăturile” Bisericii. Aveţi îndoieli în privinţa religiilor şi a zeilor? Doriţi să scăpaţi de păcatul strămoşesc: circumvoluţiunile? Neuronii constituie o povară? Sinapsele vă incomodează? Harul şamponului Arsenie Boca face ca toate aceste impedimente apăsătoare să dispară ca prin minune, lasându-vă creierul neted astfel încât muştele să vă poată patina pe el.

Simţiţi că nu mai puteţi gândi? Creierul dumneavoastră a început să dea rateuri? Mintea vă este din ce în ce mai înceată? Aţi început să ascultaţi manele? Sunteţi un individ tălâmb şi votaţi la îndemnul preotului? Aţi rămas fără discernământ? Vi se întâmplă să aveţi salivă în colţul gurii din cauza IQ-ului de euglenă? Înseamnă că şamponul Arsenie Boca şi-a făcut efectul în totalitate, micşorându-vă encefalul, iar acum sunteţi pregătit să treceţi la pasul următor în vederea atingerii stadiului de moarte cerebrală: balsamul duhovnicesc Iustin Pârvu. Acesta lasă loc numai superstiţiilor şi stereotipurilor. După ce îl veţi folosi, veţi putea simţi o dorinţă enormă de a accesa Internetul pentru a posta citate din Ilie Cleopa, Arsenie Papacioc sau Petre Ţuţea, imagini cu icoane făcătoare de minciuni sau profeţii apocaliptice ale unor sălbatici cu patrafir.

Reţineţi faptul că doar astăzi Biserica Ortodoxă Română vă vine în ajutor pentru a ajunge în Rai. Cumpărând cele două produse de mai sus, primiţi, în mod suplimentar, un pachet de lumânări şi o porţie de colivă. Toate acestea la preţul de numai 30 de arginţi! Nu mai aşteptaţi! Sunaţi chiar acum la 0722.666.666 şi veţi beneficia de o promoţie de-a dreptul divină!

Folosiţi zilnic şamponul Arsenie Boca pentru a avea o minte ageră precum cea a unei râme călcată de tramvai! Nu uitaţi să folosiţi şi balsamul Iustin Pârvu! Cel mai bun remediu împotriva maladiei numită inteligenţă!!!

Cei ce vor apela în următoarele 10 minute vor primi gratuit, repet, gratuit, Îndreptarul de Spovedire sub Sutană cu cele 33 de pilde ale Sfinţilor Părinţi pentru înfrânarea de la păcatul coţăielii înainte de Cununie.

Musafir

#258

2014-06-28 23:17

Sustin legalizarea parteneriatului civil, indiferent de sexul partenerilor, pentru ca e vorba de un contract voluntar, incheiat intre adulti, caruia statul nu ar trebui sa-i puna piedici.

Musafir

#259 Re: sex fara implicatii, concubinaj fara restrictii, dar asigurare materiala

2014-07-02 22:33


Musafir

#260

2014-07-04 15:22

Rumania ha sido históricamente una sociedad luchadora por sus derechos, libertad y progreso. En España ya derrotamos los prejuicios que impedían el matrimonio igualitario y nadie salió perjudicado al contrario todos salimos beneficiados. Estamos con vosotros!

Musafir

#261

2014-07-12 22:08

Todas las personas tenemos los mismos derechos no importa su sexo o color todos tenemos derecho a ser felices no solo los heterosexuales tienen derecho a casarse en este mundo lo que mas se necesita es igualdad..!!

Musafir

#262 Re: sex fara implicatii, concubinaj fara restrictii, dar asigurare materiala

2014-07-16 12:29

Fratele Filimon Felasie

#263

2014-08-27 07:34

abcdef abcdef abcdef

Fiilor drept-credincioşi, citiţi următoarele adevăruri despre viaţa cea binecuvântată a părintelui Arsenie Boca şi luaţi aminte că veţi putea intra în Împărăţia Cerului doar dacă le veţi mărturisi întru mântuirea cea dătătoare de viaţă veşnică:

 

► Atunci când Dumnezeu a spus “Să fie lumină!”, cita din Arsenie Boca.
► Se spune că Dumnezeu a făcut Pământul, Soarele, Luna, stelele, plantele, animalele şi omul. Pe Dumnezeu l-a făcut Arsenie Boca. De mai multe ori şi în poziţii diferite.
► Moise a primit Cele 10 Porunci de la Arsenie Boca.
► Când merge la culcare, Bau-Bau se uită în şifonier şi sub pat ca nu cumva Arsenie Boca să fie acolo.
► Arsenie Boca a scris un almanah gastronomic intitulat “Cartea de bukkake”, datorită faptului că iubea credincioşii exact ca sarea-n bukkake. În cųrând va fi editat un al doilea volum denumit “Bukkake tradiţionale”.
► Atunci când Iisus a înviat, a suferit un preinfarct în momentul în care a auzit că pe Pământ există unul mai tare ca el. Era vorba despre Arsenie Boca.
► Arsenie Boca a fost cel care a creat prima carte de colorat inspirată din mitologia ęvręíąscă. Aceasta este Biblia. În cųrând va fi lansată şi pe vinil în interpretarea părintelui Maricel Pedofileanul.
► Arsenie Boca ştie ce este lerul despre care cântă Ştefan Hruşcă.
► Arsenie Boca a inventat motorul Euro 666.
► Arsenie Boca n-a avut copii, dar el e adevăratul tată al lui Luke Skywalker.
► Arsenie Boca îl vede pe Omul Invizibil.
► Dacă tu ai 10 lei şi Arsenie Boca are 10 lei, Arsenie Boca are mai mulţi bani ca tine.
► Arsenie Boca e atât de tare, încât Chuck Norris şi Superman laolaltă nu-l pot egala.
► Nu există lesbiene, ci doar femei care încă nu l-au cunoscut pe Arsenie Boca.
► Arsenie Boca nu poartă ceas. El decide cât e ora.
► Arsenie Boca a înghiţit odată un borcan de somnifere. L-au facut să clipească.
► Când Arsenie Boca s-a hotărât să fumeze, ţigările au început să se îmbolnăvească de cancer.
► Dacă Arsenie Boca ar fi purtat elice în loc de potcap, s-ar fi numit Arsenie Belişcopter.


Musafir

#264

2014-08-31 17:57

E bine să-i ajute. Dar vă rog: pune engleză ca limbă secundară a paginii, deoarece este un pic cam greu de citit și traduce. Frumoasă zi.
Enrique

#265 Apel pentru laicitate

2014-09-01 10:25


Musafir

#266

2014-09-22 20:00

From Colombia suport you Guys!!!

Musafir

#267

2014-09-27 13:09

si eu sunt o persoana gay de 18 ani careia ii este interzisa sa fie pe strada cu un baiat si sa se tina de mana pentru ca lumea nu ma poate accepta doar pentru ca sunt diferit...daca sunt diferit nu inseamna ca trebuie sa fiu numit un ilegal

Musafir

#268

2014-09-30 18:14

E momentul sa ne trezim!
LGBT

#269

2014-09-30 20:37

E momentul sa fim uniti si luptam impreuna pentru ceea ce vrem caci doar impreuna putem obtine rezultate favorabile. Asa ca iesiti la lumina oameni buni nu mai stati ascunsi. Si noi suntem platitori de taxe si impozite si normal ar fi sa avem aceleasi drepturi asa cum avem si aceleasi obligatii fata de stat.


Musafir

#270

2014-10-06 18:56

doresc legalizare unei "normalitati" ceea ce ste normal si evident in lumea civilizata in lume ala care rivnim de decenii sa devina realitate si in romania...mai ales ca sintem de 7 ani tara membra in ue...pacat ca sintem doar la nivelk declarativ nu si faptic....vreau sa traiesc intr-o tara in care sa nu imi fie frica ca imi exprim sentimentele fata de cien vreau si cum vreau sa fiu catalogat drept apartinind mereu unei anumite "minoritati" gen sexuale sau de alt fel...ce inseman normalitae din punct de vdere sexual?
doa rpt procrearea speciei umane ..consideram normala realtia dintr esex opuse?discutia este f indelungata cu multe opinii pro si contr un subiect care nu se va incheia niciodata cit va exista omenirea cred..da consider ca titi timp cit alt natiuni..au consimtit sa lelizeze relaltiile lgbt dpdv legal..nu vad de ce nu si in romania nu s-ar aplica aceste lucruri? aceeasi politica comunitara...desi cred ca nu legea lipseste rominilo ci educatia civilizatia si bunul simt..mentalitatea poppulatiei per ansamblu..car mereu nu este pregatita sa accepte asa ceva in peisajul mioritic..dei se considera ca romanii sint ospitalieri primitori si toleranti..atunci sa demonstreze acest lucru...da rtine de fiecare individ de respactarea persoanei de alaturi..ca sa te respecti pe tine trebuie sa respecti pe cel de liga tine chiar dc nu esti de acord cu el sa fii tolerant deschis...parerea mea.

Musafir

#271

2014-10-07 16:22

FELICITARI

Musafir

#272

2014-10-11 12:15

e bine ca la noi trebuie sa schimbam mentalitatea din scoli si parinti aia batuti in cap.loam cume in olanda si ie bien credetima

Musafir

#273

2014-10-14 06:30

equality for all proves freedom for all.

Musafir

#274

2014-10-18 10:05

Saludos desde Puerto Rico. ¡Venceremos!

Musafir

#275

2014-10-22 07:31

Ciudat ca trebuie sa platim pentru vizibilitate