VREM PARTENERIAT CIVIL IN ROMANIA

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția VREM PARTENERIAT CIVIL IN ROMANIA


Musafir

#151 Leziunile creierului pot fi de vină

2013-10-05 21:59


„Homosexualitatea este cea mai frecventă deviere de comportament sexual, după masturbaţie, şi prima formă de deviaţie sexuală majoră. Ea poate avea drept cauză şi afecţiuni negenetice cum ar fi leziuni ale creierului, context în care se perturbă mecanismele de inhibiţie selectivă pentru sexul genetic, deci apare hipersexualitatea cu comportament sexual aberant în alegerea partenerului/ei, determinând, de exemplu, actul sexual cu animale sau folosirea de obiecte neînsufleţite. Sexualitatea se defineşte inclusiv genetic, prin genele situate pe cromozomii de sex, persoana percepându-se psihic ca bărbat sau femeie, constituind astfel identitatea de sex, cu comportamentul şi atracţia sexuală faţă de persoana de un anumit sex. Astfel, orientarea poate fi corectă - normală, sau incorectă - deviantă”, afirmă specialistul. "

Musafir

#152 Avorturile, casatoriile intre persoane de acelasi sex si egoismul duc lumea catre catastrofa

2013-10-05 22:03

În opinia expertului american, pentru așa-numita ”iarnă demografică” există câteva cauze principale, una din ele fiind cultivarea individualismului și egoismului, urmată de lipsa de responsabilitate față de societate. ”Altădată nimeni nu-și punea întrebarea despre lăsarea de urmași, aceasta era ceva firesc, ca și respirația”, a subliniat Feder.

Printre factorii declinului demografic se numără de asemenea popularitatea în creștere a mijloacelor de contracepție, a adăugat expertul, amintind că, potrivit datelor ONU, fiecare a doua femeie din lume folosește contraceptive, astfel că la nivel mondial se fac 42 de milioane de avorturi pe an, ceea ce este comparabil cu populația Spaniei.

Pe de altă parte, a mai subliniat expertul american în cadrul conferinței din capitala sârbă, ”căsătoriile între persoane de același sex, promovate de UE, ONU și actuala administraţie a SUA, au rupt orice legătură între căsătorie și nașterea de copii”.

Reprezentantul Congresului Mondial al Familiilor a afirmat totodată că această perspectivă a depopulării cu care se confruntă în prezent omenirea a mai fost înregistrată doar o singură dată, în secolul al 14-lea, în timpul epidemiei de ciumă.

În acest context, a rezumat expertul american, ”ideile care duc la catastrofă demografică trebuie schimbate imediat, ca să mai existe un viitor”. – Agerpres
peace

#153 Re:

2013-10-10 08:14

#47: andy -

ai probleme amice? sau nu esti in stare sa vezi diferenta intre sex si parteneriat?

tie la ce iti trebe sa te casatoresti, ca doar poti sa te f*ti si fara asta???

 

peace

#154 Re: sustinere pentru drepturi egale universale? - din textul petitiei

2013-10-10 08:19

#139: - sustinere pentru drepturi egale universale? - din textul petitiei

esti prost facut gramada... dar gramada rau!

ce legatura e intre ce enumeri tu (care sunt niste abuzuri apropo) si intre o relatie de comun acord intre doua persoane mature?

 

de prosti ca tine e plina lumea! mai si vbesti de pericole pt societate!


Musafir

#155 legatura clara dintre homosexualitate si pedofilie

2013-10-12 16:47

articol despre legatura clara dintre homosexualitate si pedofilie

http://adevarul.ro/international/europa/der-spiegel-istoria-aliantei-socante-miscarea-gay-pedofili-germania-anilor-80-1_5220ca67c7b855ff562bddd0/index.html


<<În anii 80, grupurile de activişti pentru drepturile homosexualilor din Germania au format o alianţă cu pedofilii, militând pentru legalizarea sexului cu minori. Este o perioadă neagră pentru comunitatea gay, despre care puţini au curajul să vorbească astăzi, anunţă publicaţia germană Der Spiegel.


In iulie 1981, revista pro-gay „Rosa Flieder“ publica un interviu cu Olaf Stüben, unul dintre cei mai cunoscuţi pedofili din Germania de la acea vreme, care scria pentru ziarul de stânga, Die Tageszeitung. Stüben milita deschis pentru acceptarea pedofiliei drept un lucru sănătos şi moral.

Pedofilul a fost întrebat dacă este acceptabil ca adulţii să întreţină raporturi sexuale cu copii şi tineri. Stüben a răspuns detaliat despre partide de sex cu băieţei şi declara că a venit vremea ca atingerea copiilor să nu mai fie un lucru tabu. „Inocenţa copiilor este o invenţie a lumii burgheze de la începuturile capitalismului“, susţinea Stüben.

Dar interviul din revista Rosa Fielder nu era o raritate. Din contră, în anii 70 şi 80, multe publicaţii pro-gay promovau deschis sexul cu copii, publicând chiar şi poze cu băieţei dezbrăcaţi. Revista „Don“ a prezentat cinci reportaje cu experienţele unor bărbaţi pedofili. Titlul era „Nu suntem violatori de copii!“.>>

Musafir

#156 Familia naturală este o valoare universală recunoscută de dreptul internațional

2013-10-14 21:50

13. Declarația Universală a Drepturilor Omului și Convenția Internațională privind Drepturile Civile și Politice proclamă simultan că familia este „unitatea naturală și fundamentală a societății și este îndreptățită să primească protecția societății și a statului”. Limbajul celor doua tratate este la fel de clar în a stipula că „bărbatul și femeia, la vârsta potrivită” au dreptul de a se căsători și de a întemeia o familie. Doar aceasta, familia naturală, bazată pe uniunea dintre un bărbat și o femeie cu scopul de a naște și crește copii, este recunoscută de normele de drept internațional.
14. Aceleași instrumente stipulează că drepturile individuale sunt legate de obligațiile și responsabilitățile față de societate și că aceste drepturi ori libertăți pot fi limitate de lege, atunci când este necesară protejarea ordinii publice, a sănătății, a moralei, precum și a drepturilor celorlalți indivizi. Ordinea publică este recunoscută de dreptul internațional ca setul de norme și valori fără de care societatea democratică nu poate fi sigură și stabilă.
15. Familia naturală este o valoare universală recunoscută de dreptul internațional și stă la baza fiecărei societăți. Îi este imposibil oricărei societăți, inclusiv celor democratice, să existe fără aceasta. De aceea, subminarea familiei, discreditarea acesteia, limitarea drepturilor naturale ale părinților, egalizarea cu alte forme de coabitare, inclusiv cele homosexuale, propaganda împotriva familiei și împotriva valorilor sale de bază subminează chiar fundamentul ordinii publice.

Musafir

#157 pedofilia este o orientare sexuală care nu poate fi schimbată, la fel ca homosexualitatea

2013-10-14 21:58

Iată două cazuri care fac legătura dintre homosexualitate si pedofilie:
1 - Deja este de notorietate (s-a mai amintit şi aici de altcineva) invitaţia făcută de Accept, în luna februarie, "profesorului" Gert Hekma, care predă "studii gay si lesbiene" la Departamentul de Sociologie şi Antropologie al Universităţii din Amsterdam. Acesta urma să ţină o conferinţă la Facultatea de sociologie a Universităţii din Bucureşti, dar, în urma protestelor mai multor organizaţii şi persoane responsabile, conducerea facultăţii (care nici nu ştia iniţial ce anume promovează acest profesor) a anulat evenimentul. Ce anume spune onor dl. profesor (doar cîteva citate):
„Este o diferenţă între pedofilie – sexul cu copii mai tineri – și efebofilie, relaţia sexuală cu copii ceva mai mari de 12 ani. Dar cel mai adesea, termenul de pedofilie este folosit pentru ambele.”
„cred că această adevărată vînătoare de vrăjitoare contra sexului între adulți şi copii e un fel de succesor al nebuniei împotriva masturbării.”
„grecii o făceau cu băieţi între 11 și 18 ani. Noi spunem acum că le făceau rău, dar pe atunci era cel mai bun lucru care i se putea întîmpla unui băiat.”
„Aş spune că vârsta consimţământului sexual poate fi coborîtă. N-aș cere imediat să fie 6 ani, dar 12 pare o vîrstă potrivită, deocamdată. Noua legislaţie care interzice pînă şi imagini modificate cu copii este complet absurdă.”
„Sunt într-adevăr acuzat că ţin partea pedofililor. Ei bine, e mai degrabă adevărat.”
Interviul se află într-un fişier .doc pe situl www.uva.nl
2 - Un articol din presa de peste Ocean, intitulat "It Begins: Pedophiles Call for Same Rights as Homosexuals" (Începe: pedofilii cer drepturi similare cu homosexualii) în care se vorbeşte despre acţiunile de lobby pedofil din prezent, pe acelaşi calapod cu cele ale activiştilor homosexuali de acum cîteva decenii.
Ce se spune acolo, printre altele:
- APA, Asociaţia psihiatrică americană, cea care în 1973 a eliminat homosexualitatea de pe lista bolilor psihice, în 1998 a spus că pînă acum, potenţialul negativ al relaţiilor sexuale dintre adulţi şi copii a fost exagerat, majoritatea adulţilor abuzaţi sexual în copilărie nereclamînd efecte negative.
- În documentul guvernamental federal al USA de prevenire a delictelor pe bază de ură, lista orientărilor sexuale are un statut protejat. Pedofilia, chiar dacă nu este definită explicit, a primit si ea acest statut.
- Doi profesori de psihologie din Canada, unul de la Universitatea din Montreal, altul de la Universitatea din Kingston, Ontario, au susţinut in faţa parlamentului ca pedofilia este o orientare sexuală care nu poate fi schimbată, la fel ca homosexualitatea.
- mişcarea de recunoaştere a drepturilor egale ale pedofililor cu homosexualii este din ce în ce mai activă, pe măsură ce grupurile LGBT continuă să se afirme.
Articolul poate fi citit în engleză aici: http://patdollard.com/2013/07/it-begins-pedophiles-call-for-same-rights-as-homosexuals/

Aşadar, pedofilia vine din urmă cu paşi mărunţi, dar siguri, metodele fiind deja verificate şi au dat rezultate. Iar voi, dragi militanţi, activişti sau gay de rînd n-o mai daţi cotită, pentru că nu vă crede nimeni.

Musafir

#158 de fapt Lucifer m-a adus

2013-10-14 22:03

Iată, spre exemplu, declaraţiile foarte mediatizate ale scriitorului homosexual american Kevin Sessums, prezent în România în perioada 3 – 8 iunie, în cadrul „Săptămânii diversităţii”: “Eu cred că totul se leagă într-un fel, nu există coincidenţe. Ca scriitor, sunt convins că totul înseamnă ceva. I-am vorbit prietenului meu Hugh Chapman despre asta şi el mi-a zis: ‘să ştii că de fapt vrei să faci sex cu un înger’. Şi de fapt despre asta e a doua mea carte: cum să combini partea sfântă a îngerului cu dorinţa carnală. În carte înţeleg că, de fapt, singura mea şansă de a mă vindeca de dependenţa de droguri este să nu fac sex cu îngerul, ci să-l iubesc pe Lucifer. Că Lucifer nu e o entitate rea, că trebuie să îmbrăţişez întunecimea pentru a deveni o persoană întreagă, şi nu să o resping. Şi mă gândeam la Lucifer în faţa Ateneului Român, unde e o statuie a lui Eminescu, şi mă întrebam dacă e o femeie sau un bărbat, că arată foarte bine, şi în timp ce mă gândeam la asta am observat că e Eminescu, poetul vostru naţional. Şi capodopera lui îl include pe Lucifer. Şi m-am gândit că m-a adus Dumnezeu în România, dar de fapt Lucifer m-a adus.”
“Credeţi în Dumnezeu?
Cred în mai mulţi Dumnezei. Mă rog în fiecare noapte la Dumnezeu, apoi mă rog la Ganesha, Pravati, la Krishna şi Vishnu, mă rog la toate entităţile pentru că eu cred că toţi sunt parte a lui Dumnezeu. Şi cred, de asemenea, că am fost creat după imaginea Lui Dumnezeu şi dacă am fost creat după imaginea Lui înseamnă că există o parte a Domnului care este gay. Asta cred.”

Musafir

#159

2013-10-17 07:44

Gay rights are human rights.

Musafir

#160 Re:

2013-10-17 13:19

#159: -  

 it's a lie!


Musafir

#161 obsesia homosexualilor ca societatea să le accepte comportamentele

2013-10-20 20:32

Homosexualii nu mai fac un secret din faptul că, după ce ar obţine legalizarea „parteneriatelor civile”, vor cere căsătorii depline şi adopţii de copii. De fapt, o reprezentantă a homosexualilor declara în februarie 2007, în emisiunea „Ora de ştiri” de pe canalul TVR2, că după acordarea dreptului la căsătorie („parteneriat civil”), ei vor cere dreptul de a adopta copii.

Una dintre întrebările frecvente puse de promotorii căsătoriilor între homosexuali este „Cum te afectează pe tine şi pe familia ta faptul că ei se căsătoresc? Ce treabă ai tu cu asta?”

În timp ce discutăm despre drepturi pentru homosexuali, nu trebuie să uităm despre cine vorbim.

Homosexualii sunt persoane atrase de persoane de acelaşi sex. Preponderent, această atracţie nu este una romantică, ci sexuală; în majoritatea cazurilor, homosexualitatea înseamnă relaţii sexuale cu persoane de acelaşi sex. Încercând să normalizeze aceste comportamente, pentru a scăpa de oprobiul public, homosexualii ne vorbesc despre dragoste şi clamează „Sunt liber să iubesc pe cine vreau!”

Statisticile indică o instabilitate cronică a relaţiilor de „dragoste” între homosexuali; aceştia îşi schimbă foarte frecvent partenerii. Pe lângă această instabilitate, actele lor sexuale – sex anal, sex oral, precum şi o serie de alte acte indescriptibile – au de-a face cu o serie de boli specifice acestei categorii de indivizi.

Unii homosexuali aleg să îşi schimbe viaţa şi apelează la ajutor psihologic pentru a trece la heterosexualitate.

Acestea fiind spuse, sunt mai multe motive pentru care noi toţi şi întreaga societate vom fi afectaţi dacă se legalizează căsătoriile între homosexuali.
1. Nu este vorba despre o simplă căsătorie. Dacă ar fi vorba doar despre Ion şi Vasile, care vor să se căsătorească, probabil am ajunge la o înţelegere. Nu ar fi nici o problemă dacă doar i-am lăsa pe cei doi să se căsătorească. Însă nu despre asta e vorba. Nu asta e solicitarea activiştilor homosexuali.
Cererea lor este aceea ca noi toţi, în societate, să ne modificăm radical definiţia şi înţelegerea asupra familiei. Să spunem că, de fapt, mama şi tata, bărbatul şi femeia, soţul şi soţia nu contează într-o familie.
Am trei copii. Am datoria să îi cresc în aşa fel încât să ajungă oameni sănătoşi. Nu pot permite nimănui să le spună că sexul lor, băiat sau fată, bărbat şi femeie, nu contează într-o familie.

Când activiştii spun că căsătoria homosexuală este la fel de importantă, valoroasă şi necesară ca familia mea, acesta este mesajul transmis copiilor mei. Ei spun că sexul lor, bărbat sau femeie, nu e important pentru familie. În felul acesta e afectată familia mea şi, ca tată, nu voi permite niciodată asta. Pentru că bărbatul şi femeia contează mult prea mult pentru a putea spune că e doar o chestiune de preferinţă.

2. Adopţii de copii. Declaraţia reprezentantei homosexualilor e mai mult decât lămuritoare. Promotorii căsătoriei între homosexuali aduc aici un argument sentimentalist. „Nu e mai bine pentru un copil să fie crescut de doi adulţi decât să trăiască în canal sau într-un cămin unde e supus abuzurilor?” Răspunsul e că ambele lucruri sunt rele şi că nu suntem deloc în situaţia de a alege între ele.

Toate studiile independente arată că un copil se dezvoltă cel mai bine atunci când e crescut de părinţii lui biologici. De asemenea, studiile care analizează impactul divorţului asupra copiilor ne arată ce suferă un copil atunci când e separat de tatăl sau de mama sa biologică. În cazul adopţiilor, în cazul acelor copii din cămine, care au pierdut legătura cu părinţii lor biologici, ei pot fi adoptaţi de un bărbat şi o femeie căsătoriţi care vor deveni, într-o anumită măsură, tatăl şi mama lui. În ei, copilul va avea modele de rol care îl vor ajuta în dezvoltarea lui socială, ca bărbat sau femeie echilibrată în societatea de mâine.

O familie de homosexuali sau lesbiene însă îl privează pe copil de un tată sau o mamă. Toată dragostea din lume a doi bărbaţi nu pot suplini lipsa unei mame. Iar două femei iubitoare nu pot face niciodată un tată pentru acel băieţel care creşte alături de ele. Băieţii şi fetele au nevoie de un tată şi o mamă, ideal părinţii lor biologici, pentru dezvoltarea lor psiho-socială.

3. Cale liberă către poligamie. Primii doi bărbaţi care s-au căsătorit în statul Massachusetts (SUA), în ziua în care acest stat a legalizat aceste parodii, au declarat nonşalant că ei vor avea o căsătorie deschisă. Mă întreb, ce se va întâmpla atunci când ei vor dori să mai aducă nişte bărbaţi în relaţia lor? După ce i-am lăsat acum să se căsătorească, ce motiv vom avea să nu îi lăsăm să-şi lărgească familia? De fapt, nişte poligami din Canada au invocat în instanţă chiar acest argument. Dacă doi bărbaţi sau două femei se pot căsători, care e motivul pentru care un bărbat nu se poate căsători cu două femei sau o femeie cu trei bărbaţi? Discriminarea poligamilor faţă de homosexuali ar fi evidentă.

4. Acceptarea deplină va deveni obligatorie. Astăzi tolerăm relaţiile homosexuale. Nu există nici un homosexual alungat cu pietre din cartierul în care locuieşte. Cu excepţia unor grupuscule violente, românii sunt destul de toleranţi faţă de spectacolul hazliu pe care îl dau homosexualii în fiecare an cu parada lor prin centrul Bucureştiului.

Totuşi, după legalizarea căsătoriilor între homosexuali, va urma limitarea libertăţii de expresie.

Un pastor suedez, Ake Green, acum câţiva ani, predica în biserica sa din versetele din Biblie care condamnă homosexualitatea. Nişte activişti homosexuali, care nu fuseseră în biserică acolo, au auzit despre predică şi l-au reclamat. A fost chemat la interogatoriu şi ameninţat cu luni de puşcărie. Nu pentru că ar fi făcut ceva cuiva, nu pentru că ar fi rănit pe cineva prin cuvintele lui.

Activiştii canadieni, după ce au legalizat căsătoria homosexuală în câteva provincii canadiene, au adoptat Legea C250. E o lege care declară că dacă spui lucruri care i-ar putea răni pe homosexuali, eşti pasibil de închisoare. Ajungi la puşcărie dacă vorbeşti ce nu trebuie. Poate părea incredibil. Nouă, românilor, asta ne aminteşte de Securitate şi de regimul comunist. E îngrijorător: să spui că un copil are nevoie de un tată şi o mamă poate fi privit ca incitare la ură.

Fostul guvernator de Massachusetts, Mit Romney, a fost luat în colimator de ziarul Boston Globe pentru că a îndrăznit să spună că copiii au nevoie de un tată şi o mamă. Au spus că asta e incitare la ură (hate speech) şi că a greşit spunând asta. Incitare la ură dacă spui că copiii au nevoie de un tată şi o mamă. Aceasta nu e o lume undeva departe în viitor, ci e lumea în care trăim acum.

În anul 2005, compania Tarom a fost amendată de infamul Consiliu Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNDC, noua poliţie a gândirii) cu 5000 de lei pentru că, de Valentine’s Day, a lansat o ofertă adresată (doar) cuplurilor de sex diferit.

În Occident există numeroase cazuri de acţiuni în instanţă iniţiate de homosexuali împotriva unor companii sau persoane care au refuzat să satisfacă pretenţiile unor perechi de homosexuali. O familie din Marea Britanie a pierdut procesul intentat de doi homosexuali cărora au refuzat să le închirieze o cameră la motelul lor.
Profesori concediaţi, oameni daţi în judecată şi amendaţi, familii ameninţate dacă nu se conformează cu politica oficială.

5. Îndoctrinarea copiilor la şcoală. „Heather are două mămici.” Acesta e titlul unei cărţi care e folosită în grădiniţele din Canada. De ce? Pentru că acolo totul e legal acum. Îi învaţă pe cei mici că familia homosexuală e o parte normală şi naturală a vieţii.

Titlurile şi subiectele poveştilor din manuale se vor schimba. Nu doar în cele de sociologie sau sănătate. Copiii noştri vă vor veni acasă cu poveşti despre Carina care merge la munte de 1 mai cu cei doi taţi ai ei ţinându-se de mână.

Pe 17 mai 2004, Massachusetts a legalizat căsătoriile homosexuale. Nu a durat mult şi le-au introdus în manualele şcolare. Ce le predă o profesoară de clasa a opta copiilor? Lecţii cu planşe explicite despre relaţiile sexuale între homosexuali. Când familiile şi părinţii au obiectat, ea le-a răspuns: „Mai slăbiţi-mă, acum e legal”.

În anul 2005, activiştii din România au creat un aşa-zis manual numit Orientarea Sexuală, în care le prezentau celor mici „normalitatea” relaţiilor homosexuale. Au încercat să-l introducă în şcolile din Iaşi, ca un „ajutor” pentru profesori, însă au întâmpinat rezistenţă.

În februarie 2012 şi 2013, activiştii homosexuali din Bucureşti au organizat, susţinuţi şi finanţaţi de vreo două ambasade, „luna gay” în două facultăţi şi în colegiul George Coşbuc din Capitală. Studenţii şi elevii au fost invitaţi să afle despre istoria acestor perversiuni, sub masca unei false normalităţi. În loc să formeze caractere morale, şcoala românească strică mintea şi sufletele tinerilor.

Aceste lucruri se petrec deja în sistemul şcolar din România, fără ca părinţii să afle ce „învaţă” copiii lor la şcoală.

În şcoli şi în alte instituţii publice, „soţ şi soţie” sau „tată şi mamă” vor fi înlocuite cu „partener şi partener” sau „părinte şi părinte”. În unele şcoli publice din SUA deja s-a trecut la un asemenea limbaj. Tot în SUA, Ziua Mamei şi Ziua Tatălui au fost interzise. În grădiniţele din Marea Britanie se folosesc deja cărţi cu basme în care Făt Frumos nu mai caută o Ileana Cosânzeana, ci un alt Făt Frumos. După legalizarea căsătoriilor homosexuale în Franţa, s-au eliminat cuvintele „mamă” şi „tată” din actele de identitate.

6. Impactul asupra libertăţii religioase. Bisericile vor fi forţate să accepte homosexuali. De fapt, acest lucru se întâmplă chiar acum. O parohie din Galaţi a fost amendată de CNDC pentru că l-a concediat din cor pe un tânăr despre care a aflat că e homosexual.

Am menţionat mai sus cazul pastorului suedez Ake Green. În Marea Britanie, episcopul anglican Peter Forster, care a avut curajul să afirme că unii homosexuali pot deveni heterosexuali, a fost adus înainte procurorului pentru această declaraţie. În Irlanda, preoţii romano-catolici au fost atenţionaţi discret că ar putea avea probleme dacă distribuie un material al Vaticanului împotriva căsătoriilor între homosexuali.

Deşi activiştii homosexuali spun că nu vor forţa bisericile să oficieze cununii homosexuale şi că vor doar dreptul să se poată căsători cu cine vor ei, activiştii din Marea Britanie deja solicită guvernului să forţeze bisericile să oficieze asemenea aberaţii.

Vor fi însă perechi care se vor duce la biserica X sau Y şi îi vor spune preotului: „Vrem să ne cununăm aici”. Preotul le va spune: „Îmi pare rău, nu acceptăm asemenea căsătorii.” Se vor duce la CNDC şi vor reclama acea parohie.

În Canada, două lesbiene s-au dus să închirieze o sală a unei asociaţii romano-catolice. Voiau să facă acolo o ceremonie de „căsătorie”. Când au văzut că e vorba de două lesbiene, asociaţia le-a spus că nu le închiriază sala pentru că ei nu acceptă asemenea „căsătorii”. Cele două nu le-au spus „Bine, înţelegem, nu vrem să vă jignim sensibilităţile religioase”, ci i-au dat în judecată ca să obţină sala pentru ceremonia lor. Foarte probabil cele două femei au ştiut de la început că vor fi refuzate dar au orchestrat acest atac juridic asupra asociaţiei ştiind că au legea de partea lor.

Misiunile catolice din statul american Massachusetts sunt forţate de către stat să încredinţeze orfani cuplurilor de homosexuali spre adopţie; în caz contrar, ele îşi pierd subvenţiile publice. La fel se întâmplă în Marea Britanie.

În Anglia, doi homosexuali “căsătoriţi” vor să dea biserica în judecată pentru că aceasta refuză să îi căsătorească. “Dacă oamenii spun că e ok ce facem noi, biserica trebuie să ne dea ce vrem noi”.

Limitarea libertăţii de conştiinţă, gândire şi exprimare. Homosexualii fac eforturi deosebite pentru adoptarea unei legislaţii „anti-discriminare” şi „împotriva urii” cât mai ample. În virtutea noilor legi, sunt reduşi la tăcere şi pedepsiţi aspru toţi cei ce critică aceste comportamente. În România, aşa-zisul „Consiliu Naţional pentru Combaterea Discriminării” a devenit de facto o poliţie homosexuală, iar preşedintele acestui organism nu mai are nici o reţinere să ţină interviuri împreună cu reprezentanţii homosexualilor, declarându-se total de partea lor.

În California, o firmă poate fi amendată acum cu până la 150.000 dolari dacă nu-i permite unui bărbat să vină la muncă îmbrăcat ca femeie.
Acum câţiva ani în Boston, un bar a fost amendat cu 100.000 dolari pentru că i-a dat afară pe doi bărbaţi care se sărutau în public şi care provocau tulburări.

Comisia pentru Drepturile Omului din provincia canadiană Saskatchewan a decis că un anunţ de ziar, care menţiona pasajele din Biblie care condamnă homosexualitatea, încalcă drepturile omului. Comisia a decis ca ziarul şi Hugh Owens, cel care a publicat anunţul, să plătească câte 1.500 dolari fiecăruia dintre cei trei homosexuali „jigniţi” de anunţ.

Scott Brockie, un creştin care deţine un magazin de imprimeuri în Toronto, a fost forţat să realizeze nişte materiale pentru o asociaţie de homosexuali, deşi el a afirmat că este forţat astfel să-şi încalce convingerile religioase. Comisia de anchetă a declarat că deşi dl Brockie este „liber să-şi exprime opiniile religioase şi să le practice acasă şi în comunitatea lui creştină”, în public drepturile homosexualilor prevalează asupra libertăţii lui religioase.
O instanţă din provincia British Columbia a confirmat suspendarea pe timp de o lună a unui profesor de liceu care a trimis nişte scrisori unui ziar local, arătând că homosexualitatea nu este o orientare fixă, ci o stare care se poate şi care trebuie tratată. Profesorul nu a fost acuzat de discriminare, ci de exprimarea unor gânduri pe care statul le găseşte ca nepotrivite!!

Nu e o sperietoare, nu e un bau-bau, ci aceste lucruri se întâmplă acum şi se vor întâmpla mai devreme sau mai târziu peste tot unde s-a început cu legalizarea căsătoriilor între homosexuali.

Din acest motiv, în fiecare discuţie pe această temă, trebuie să privim lucrurile în perspectivă şi să luăm aminte la ce a urmat în alte ţări cum e Canada sau Scandinavia. Discuţia nu trebuie să se poarte nici de pe poziţii sentimentale şi nici de pe poziţii de ură. Fiecare cetăţean responsabil trebuie să se gândească cum va fi influenţată familia lui, copiii lui, şcoala sau parcul unde merg copiii săi.

Însă, adevărata miză a acestei lupte stă în acceptarea şi recunoaşterea juridică, forţată, a homosexualităţii în viaţa publică şi privată. Lupta îndârjită pentru „căsătoria homo” este legată în realitate de obsesia homosexualilor ca societatea să le accepte comportamentele, şi de ideea că, fără a fi forţată prin lege, societatea n-o să-i accepte niciodată. Făcând din comportamentul homosexual o chestiune legală, sub forma unei „căsătorii” sau „parteneriate civile”, se ajunge astfel la recunoaşterea de către stat a acestui comportament, recunoaştere care atârnă foarte greu în balanţă.

AFR

Musafir

#162 Convenţia europeană a Drepturilor Omului si Codul Civil

2013-10-20 20:36

Convenţia europeană a Drepturilor Omului

Art. 9.
1. Orice persoana are dreptul la libertatea de gindire, de constiinta si de religie; acest drept include libertatea de a-si schimba religia sau convingerea, precum si libertatea de a-si manifesta religia sau convingerea in mod individual sau in colectiv, in public sau in particular, prin cult, invatamint, practici si indeplinirea ritualurilor.
2. Libertatea de a-si manifesta religia sau convingerile nu poate face obiectul altor restringeri decit acelea care, prevazute de lege, constituie masuri necesare, intr-o societate democratica, pentru siguranta publica, protectia ordinii, a sanatatii sau a moralei publice ori pentru protejerea drepturilor si libertatilor altora.

ARTICOLUL 10
Libertatea de exprimare
1. Orice persoană are dreptul la libertate de exprimare.
Acest drept include libertatea de opinie şi libertatea de a primi
sau a comunica informaţii ori idei fără amestecul autorităţilor
publice şi fără a ţine seama de frontiere. Prezentul articol nu
împiedică Statele să supună societăţile de radiodifuziune,
cinematografie sau televiziune unui regim de autorizare.

2. Exercitarea acestor libertăţi ce comportă îndatoriri şi
responsabilităţi poate fi supusă unor formalităţi, condiţii,
restrângeri sau sancţiuni prevăzute de lege care, într-o
societate democratică, constituie măsuri necesare pentru
securitatea naţională, integritatea teritorială sau siguranţa
publică, apărarea ordinii şi prevenirea infracţiunilor, protecţia
sănătăţii, a moralei, a reputaţiei sau a drepturilor altora,
pentru a împiedica divulgarea informaţiilor confidenţiale
sau pentru a garanta autoritatea şi imparţialitatea puterii
judecătoreşti.

ARTICOLUL 12
Dreptul la căsătorie
Începând cu vârsta stabilită prin lege, bărbatul şi femeia au
dreptul de a se căsători şi de a întemeia o familie conform
legislaţiei naţionale ce reglementează exercitarea acestui
drept.

DECLARATIA UNIVERSALA A DRETURILOR OMULUI

Articolul 16
1. Cu începere de la împlinirea vârstei legale, bărbătul și femeia, fără nicio restricție în ce privește rasa, naționalitatea sau religia, au dreptul de a se căsători și de a întemeia o familie. Ei au drepturi egale la contractarea căsătoriei, în decursul căsătoriei și la desfacerea ei.
2. Căsătoria nu poate fi încheiată decât cu consimțământul liber și deplin al viitorilor soți.
3. Familia constituie elementul natural și fundamental al societății și are dreptul la ocrotire din partea societății și a statului.


Codul Civil
CAPITOLUL II
Încheierea căsătoriei
SECŢIUNEA 1
Condiţiile de fond pentru încheierea căsătoriei
Consimţământul la căsătorie

Art. 271. - Căsătoria se încheie între bărbat şi femeie prin consimţământul personal şi liber al acestora.

Art. 277. - (1) Este interzisă căsătoria dintre persoane de acelaşi sex.

(2) Căsătoriile dintre persoane de acelaşi sex încheiate sau contractate în străinătate fie de cetăţeni români, fie de cetăţeni străini nu sunt recunoscute în România.

(3) Parteneriatele civile dintre persoane de sex opus sau de acelaşi sex încheiate sau contractate în străinătate fie de cetăţeni români, fie de cetăţeni străini nu sunt recunoscute în România.


Musafir

#163 Manualul drepturilor omului

2013-10-20 20:59

Asociatia pentru Apararea Drepturilor Omului în România – Comitetul Helsinki


"În ce priveşte relaţiile dintre parteneri, familia este înţeleasă în sens larg de către
Curtea europeană şi nu este condiţionată de încheierea unei căsătorii civile. În lipsa
căsătoriei, existenţa unei familii între cei doi parteneri va fi apreciată de la caz la
caz, în funcţie de circumstanţele concrete ale fiecărui caz. De exemplu Curtea va
cerceta dacă cei doi parteneri locuiesc împreună şi de cât timp, dacă au copii
împreună, fie ei biologici sau adoptaţi, dacă alte elemente concrete indică intenţia de
a avea o relaţie de durată. În schimb, Curtea nu a acceptat până în prezent că relaţiile
stabile dintre persoane de acelaşi sex pot intra în sfera de aplicare a vieţii de familie.
Acestora le-a oferit, însă, protecţie în cadrul noţiunii mai largi a vieţii private."


Musafir

#164 Re: Manualul drepturilor omului

2013-10-20 21:01

#163: - Manualul drepturilor omului

Asta ce spui nu-i adevarat.


Musafir

#165 "parteneriatul civil" si/sau "concubinajul" legalizat

2013-10-20 21:40

un astfel de act ar incuraja concubinajul si in randul heterosexualilor, pentru ca parteneriatul civil poate fi si intre heterosexuali si nu numai, ceea ce ar duce la defavorizarea sau minimizarea casatoriei, punand-o pe picior de egalitate cu concubinajul, conducand astfel la incurajarea imoralitatii si la periclitarea mediului familial fapt ce ar afecta dezvoltarea stabila a copiilor. poate fi considerata o problema de interes public si nu trebuie adoptata. cu alte cuvinte, concubinajul ar deveni un fel de casatorie avand aceleasi implicatii in ambele cazuri, ceea ce ar duce la o instabilitate psiho-sociala a dezvoltarii copiilor.

deja s-ar extinde intr-un mod periculos sfera acceptarii relatiilor bazate pe "orientarea sexuala", deviind catre acceptarea mult prea multor obiceiuri imorale, periculoase pentru societate, ceea ce inseamna ca nu pot fi transformate in "acte legale". legalizarile trebuie sa se rezume doar la aspectele fundamentale ale societatii, fara a nuanta obiceiurile ce pot fi legalizate intr-un fel sau altul, pentru ca obiceiurile imorale se urmeaza unul altuia fiind construite pe aceleasi principii.


Musafir

#166 Re: Re: Manualul drepturilor omului

2013-10-20 22:08

#164: - Re: Manualul drepturilor omului 

 familia inseamna si sa poti lasa urmasi, familia caracterizandu-se si prin legaturile de rudenie. cuplurile care nu lasa urmasi nu se implinesc cu inrudirea prin copil/copii. din acest motiv, cuplurile homosexuale nu se pot defini ca familii, raman doar cupluri.


Musafir

#167

2013-10-23 17:55

parteneriatul civil este un mod de a fenta Codul Civil care zice: Art. 277. - (1) Este interzisă căsătoria dintre persoane de acelaşi sex.
"cununia civila" inseamna ca nu mai are sens in cadrul legii pentru ca va fi inlocuita de "parteneriatul civil". atata timp cat exista "casatoria civila" si este prevazuta prin lege, nu este nevoie de tranformarea unui act notarial in act de stare civila. acte notariale intre persoane fizice se pot face fara a fi prevazute in mod special pentru cazul concubinajelor.

DECLARATIA UNIVERSALA A DRETURILOR OMULUI

Articolul 16
1. Cu începere de la împlinirea vârstei legale, bărbătul și femeia, fără nicio restricție în ce privește rasa, naționalitatea sau religia, au dreptul de a se căsători și de a întemeia o familie. Ei au drepturi egale la contractarea căsătoriei, în decursul căsătoriei și la desfacerea ei.
2. Căsătoria nu poate fi încheiată decât cu consimțământul liber și deplin al viitorilor soți.
3. Familia constituie elementul natural și fundamental al societății și are dreptul la ocrotire din partea societății și a statului.

(parteneriat civil) = cununie civila = casatorie = familie = barbat + femeie = copii = viitor.
parteneriat civil homosexual = contrafacere

daca exista cununia civila nu este nevoie de parteneriat civil decat doar daca se vrea incalcarea legii nationale si conventiile internationale.

daca 2 persoane vor sa-si imparta bunurile , pot face asta printr-o declaratie la notariat.


Musafir

#168 unde se gaseste proiectul de lege pentru a fi consultat?

2013-10-23 18:11

unde se gaseste proiectul de lege pentru a fi consultat? cei care au semnat petitia stiu ce au semnat de fapt? de ce nu este prezentat proiectul de lege la inceputul petitiei?

Musafir

#169

2013-11-02 05:00

Persoanele trebuie sa se poata bucura de aceleasi drepturi indiferent de sex, rasa, etnie, religie, diz/abilitate sau orientare sexuala!
Andrei

#170 Subiect

2013-11-04 15:21

Dumnezeu condamnă sodomia, așa că e păcat dacă iî tratăm pe poponari ca pe niște egali!
eusebio

#171 de ce???

2013-11-06 09:07

Avem toti drepturi egale in fata lui D-zeu,EL a facut pe Eva ca sa ii fie pereche lui Adam.Daca D-zeu voia homosexuali mai facea un Adam sau facea doua Eve.Pana la urma toti ne intalnim cu Creatorul la judecata si atunci nu vor mai conta legile omului ci numai cele ale Domnului.Ganditi-va bine in viata asta ce faceti caci vine urmatoare in care veti plati toate pacatele de aici.

Musafir

#172 Crește transmiterea HIV printre homosexuali

2013-11-10 18:18

Homosexualii din Europa se expun unor riscuri sporite de contaminare cu virusul HIV, întrucât întreţin relaţii sexuale neprotejate, anunţă AFP, făcând referire la două studii recente. Transmiterea virusului HIV pare „scăpată de sub control" în rândurile homosexualilor francezi, se arată într-un articol publicat în The Lancet Infectious Diseases.
Deşi numărul de contaminări a scăzut, în Franţa, de la 8.390 de noi infecţii, în 2003, la 6.940 de infecţii noi, în 2008, în cazul populaţiei homosexuale, rata contaminărilor a crescut, fiind „de 200 de ori mai mare decât în cazul populaţiei heterosexuale", conform declaraţiei lui Stephane le Vu, cel care a condus studiul.
La o concluzie similară au ajuns şi experţii Universităţii Gent, din Belgia, care au găsit dovezi de natură genetică privind riscurile la care se supun partenerii de acelaşi sex, cu privire la contactarea temutului virus.

Îngrijorările specialiştilor europeni sunt împărtăşite şi de cei din Statele Unite, dintre cele 55.000 de noi infecţii cu virusul HIV, care apar în fiecare an, mai bine de jumătate înregistrându-se printre cei care întreţin relaţii homosexuale, conform unei statistici a Centers for Disease Control and Prevention.
Deşi numărul de contaminări a scăzut, în Franţa, de la 8.390 de noi infecţii, în 2003, la 6.940 de infecţii noi, în 2008, în cazul populaţiei homosexuale, rata contaminărilor a crescut, fiind „de 200 de ori mai mare decât în cazul populaţiei heterosexuale", conform declaraţiei lui Stephane le Vu, cel care a condus studiul.

La o concluzie similară au ajuns şi experţii Universităţii Gent, din Belgia, care au găsit dovezi de natură genetică privind riscurile la care se supun partenerii de acelaşi sex, cu privire la contactarea temutului virus.

Îngrijorările specialiştilor europeni sunt împărtăşite şi de cei din Statele Unite, dintre cele 55.000 de noi infecţii cu virusul HIV, care apar în fiecare an, mai bine de jumătate înregistrându-se printre cei care întreţin relaţii homosexuale, conform unei statistici a Centers for Disease Control and Prevention.
De pe "Semnele Timpului.ro"

Musafir

#173

2013-11-11 05:27

todos tenemos silimares derechos ok

Musafir

#174

2013-11-16 22:49

I hope my vote helps!

Musafir

#175 Re:

2013-11-16 22:51

#174: -

All votes are wellcome... thanks a lot!