Spune NU desfiintarii Spitalului de Ortopedie din Eforie
Nici nu stiti ce personal se pierde odata cu desfiintarea spitalui. Pacat, mare pacat, daca se va intampla asa ceva.
SANATATEA poporului nu intereseaza chiar pe nimeni?
Haideti sa fim uniti in Romania nu este unitate solidaritate stim sa vorbim doar pe la colturi
This comment has been removed by the person who wrote it.
Reason for the removal: didn't have the name on it
un "voievod" care sfideaza legea, institutiile statului...crede ca este stapanul absolut al judetulu
Citeste mai mult: adev.ro/mpylqp
Am fost "reparat" la SOTRM in anul 1995 de o echipa profesionista condusa de Dr. Rubeli dupa ce colegii mei "marii ortopezi" de la Judetean Constanta au "gresit" operatia initiala motivand la final "se mai intampla"!!?? fara ca nimeni din sectie sa-si asume macar nepriceperea/ incompetenta, fara a mai vorbi de consecinte. Cu siguranta NU am fost un caz izolat.
Un Sanatoriu cat o istorie
Eram elev de liceu in Constanta si stiu ca Sanatorioul era "ochi", mai ales vara cand accidentele rutiere din zona litoralului se rezolvau ACOLO.
A desfiinta Sanatoriul e ca si cum ai sterge cu buretele stradaniile unor oameni priceputi si a distruge o traditie care poate fi din nou un Sanatoriu de prestigiu, alaturi de tratamentul geriatric care se facea la "Steaua de mare". Adugati namolul si aveti un loc UNICAT in lume !
Rusine celor care vor sa distruga ceea ce a fost reprezentativ pentru RO si peste hotare !
In anul 1953 am fost internat copil fiind.Aici am absolvit clasa a 5 elementară.Am fost operat de dr. CLIMESCU de coxalgie dreptă.Imi amintesc ,operat fiind ,cum ne scotea cu paturile pe terasă ,la plajă.Vedere superbă a mării.Am prins iarna anului 1954 ,cu zăpezile neegalate de atunci.Era spital pentru copii atunci.Atunci opera aici pe lânga dr. Climescu și dr. Duminică fratele copozitorului Marția Negreacum și alți medici ortopezi.NU sunt de acord cu desființarea,ci cu dotarea cu echipamente așa cum s-dotat cel din Constanța,dar sectie de ar fi și dotări tot primii ar rămâne,având in vedere condițiile de aer nepoluat de acolo.Gheorghe Mihai.Bucuresti tel.0729775236.Vă mulțumesc.!
Spitalele si medicii aduc cu adevarat o vindecare omului, pe cand bisericile si popii aduc doar iluzii si mananca banii oamenilor fara sa aiba nici un merit.
Popa ajunge oricine, dar medici buni foarte putini ajung! Popii si bisericile nu platesc nici macar impozite pe venituri.
Iar pentru hoteluri si alte fabrici de bani nu trebuiesc distruse spitalele! Sunt multe alte solutii...
| This discussion has been closed. |