Scrisoare de solidarizare cu Statul Israel

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Scrisoare de solidarizare cu Statul Israel


Musafir

#26

2012-12-01 15:39

Hamas = ură şi violenţă pură
Democraţia nu are şanse în islam.
Costi

#27 Solidar

2012-12-02 08:56

Sunt oltean si sunt alaturi de Israel, ca multi alti nprieteni de-ai mei. Intru pe forumuri si-i combat de multe ori pe idiotii care tin partea inamicilor. Am luucrat doi ani intr-o tara musulmana si stiu ce le poate capul. Mai bine zis, ce nu le poate.

Musafir

#28

2012-12-02 10:37

Gata! A fost confirmata.

Musafir

#29

2012-12-05 06:24

Doresc sa se faca dreptate Statului Israel, sa fie eradicata agresiunea la adresa sa, sa fie pace si intelegere definitiva pentru poporul evreu atat de incercat de-alungul secolelor. Sper ca prin aceasta initiativa sa fie intarita sustinerea suprematiei acestui popor ales , care se constituie intr-un exemplu de rabdare in suferintza, un exemplu de urmat in traditzii si apreciere a valorilor reale ale umanitatzii. Sunt ferm convinsa ca Dumnezeu va ajuta poporului Sau, si astfel intreaga umanitate se va elibera de ura, teroare, si de tot ce deriva din ele.
Multumesc, Radian C.

rafael manory

#30

2012-12-05 11:05

In lumea publicistica in care ce spun criminalii Hams care omoara in mod deliberat conteaza la fel cu ce spune un stat care se straduieste sa NU omoare civili, aceasta chemare e la locul ei, si ar fi la locul ei si in alte tari din Europa.
Smaranda Livescu

#31

2012-12-09 12:25

Nu apartin niciunei organizatii. Am semnat din convingerea ca o injustitite si violenta nu trebuiesc incurajate.
Multumesc.
Prof. Smaranda CAZAN-LIVESCU
Atlanta, USA actual in Bucuresti pentru o perioada.

Musafir

#32 BIG, BIG LIKE!

2012-12-20 20:52

Gabi

#33 Sprijin...

2013-01-05 02:52

...pentru criminalii aia? Niciodata! Saracul stat Israel, cat a suferit el de la fondarea lui dupa cel de-al doilea razboi, p.ersecutiile si crimele de razboi sunt dificile chiar si pentru ei, doar sunt si ei oameni. Hai sa ii ajutam, saracii, poate reusesc sa-i nenoroceasca definitiv pe palestinieni.
Dana

#34 Re:

2013-01-05 02:54

#29: -

Esti plecata definitiv si nici nu te mai intorci.


Musafir

#35

2013-03-05 12:31

Sunt solidara cu Statul Israel si voi face tot ce imi sta in putinta pentru a ajuta aceasta initiativa!!

Musafir

#36

2013-09-25 19:11

ISRAEL este otara si un popor BINECUVANTAT de DUMNEZEU,popor pus deoparte de DUMNEZEU

Musafir

#37

2014-06-01 13:20

Domnul Dumnezeu IISUS HRISTOS să binecuvânteze Israelul din care după Trup ne-A venit Mântuirea!
Împăratul IISUS HRISTOS să facă din România și din toate Națiunile Crețtine și nu numai un aliat pentru Israel atât din punct de vedere spiritual, social, economic, cât și militar pentru combaterea adevăratului terorism-fundamentalismul islamic/legea sharia care reprezintă un atentat la drepturile fundamentale ale omului.

Nicoleta

#38

2016-08-02 20:42

Este o vorba veche in popor: Fie roata si patrata, tot se intoarce ea odata. La fel se intampla si statului Israel acum pentru politicile sale rasiste si fanatice la adresa palestinienilor si tarilor arabe vecine. Se indeplineste proverbul. Nu degeaba e nevoie de politia gandirii ca sa nu zica nimeni nimic din ce nu place evreilor/israelienilor sau nimic incorect politic/incorect ideologic, pe motiv ca asa se combate anti-semitismul/rasismul/intoleranta. De fapt cei mai aprigi anti-semiti/rasisti/intoleranti sunt impostorii kazari din Israel ce comit decenii de-a randul purificari etnice impotriva unui popor semit (palestinienii) si vor sa ascunda asta, ca si alte crime impotriva altor popoare comise de-a lungul istoriei si dandu-se drept evreii biblici. Exemple: sclavagismul negrilor africani, instigarea si participarea la crimele impotriva indienilor americani sau aborigenilor australieni, mafia pusa in spatele italienilor, genocidul comunist, minciuna holocaustului din Germania si Romania impotriva lor in timpul ww2, pentru a stoarce de bani aceste 2 tari prin cultul vinovatiei inculcat in mintea copiilor de mici, bombardarea Dresdei, Hiroshimei si Nagasaki de catre S.U.A. si MB la ordinele bancherilor lor etc. Si lista poate continua, mai ales cu pacatul camatariei/asasinatului economic prin camatarie. Prin masonerie, odinioara organizatie crestina, chiar daca nascuta in spatiul eretic non-ortodox, ce a facut si lucruri bune, de fapt manevreaza pe liderii goymilor ca pe animale. A se vedea protocoalele sionului.

Inventarea holocaustului din Romania si predarea despre asa ceva in scoli, are scopul de a pregati psihologic populatia din Romania prin indoctrinarea in cultul vinovatiei pentru a primi un numar foarte mare de imigranti evrei israelieni in tara fara nici un protest, in cazul in care Israelul isi pierde sprijinul international din cauza crimelor comise decenii de-a randul impotriva palestinienilor si pierde razboiul cu lumea musulmana. In acest caz vor ramane in Israel doar evreii din tarile musulmane, in timp ce evreii originari din Europa se vor intoarce in tarile europene de unde au venit. Cultul vinovatiei plus frica de politia gandirii daca nu gandesti corect politic sunt cei mai buni dresori ai unui popor. Plus o clasa politica alogena/jidaneasca in foarte mare parte si santajabila cu diverse pacate, mai ales daca politicienii respectivi au facut parte din fostul regim criminal si terorist jidanesco-comunist. Deci sunt direct interesati sa fie considerati criminali opozantii lor, ca sa aiba circumstante atenuante pentru abuzurile lor. Tipic jidanesc. Mare atentie la cine nu e voie sa fie criticat si la cine nu e voie sa fie vorbit de bine. Si iata-l pe stapanul lumii/iata-i pe stapanii lumii sau mai bine zis tiranii lumii.

Si apropo de crime, sa fie oare co-incindenta faptul ca foarte multi fosti detinuti politici dintre cei care au fost legionari sau simpatizanti ai legionarismului nu mai sunt in viata, desi nu au trecut decat 25 de ani de la caderea comunismului, in timp ce supravietuitori ai holocaustului, la 70 de ani dupa ww2, apar ca ciupercile dupa ploaie pretutindeni, inclusiv la noi in tara? Desigur ca nu si cu siguranta nu au murit de moarte naturala, ci ucisi discret, ca si cum ar fi murit de batranete, fara sa fie asa batrani. In felul asta nu mai sunt martori ai acelor vremuri care sa contrazica versiunea corect politica a istoriei ww2.

Antonescu nu a deportat pe nimeni in nici un lagar al mortii. Relocarile tiganilor si evreilor in Transnistria au fost facute ca masuri de siguranta fata de o populatie pe care statul nu mai putea conta, intrucat exista mereu pericolul de a colabora cu inamicul. Nu a fost nimeni lasat sa moara de foame, deportatii au trait in conditii foarte omenesti in Transnistria, in satele si orasele de acolo. Chiar Wilhelm Fielderman, presedintele comunitatilor evreiesti din Romania, o recunoaste in memoriile sale, puse sub cheie de Mossad in Israel. La fel si Benjamin Netanyahu, un om politic israelian de frunte, a recunoscut deschis intr-un discurs public in Romania modul foarte frumos in care s-au purtat autoritatile romane cu evreii in acele vremuri. Este inregistrarea pe youtube.

Dumnezeu sa lumineze pe cat mai multa lume sa vada adevarul.

Nicoleta

#39

2016-08-02 20:49

Deci dupa cum se poate concluziona, nu am semnat si nici nu am de gand sa semnez aceasta petitie, intrucat nu se poate sti cine e mai vinovat sau mai putin vinovat: Hamas/Hezbollah sau Israel. Vina s-ar putea sa fie 50%-50%.