Indemnizatia de crestere copil pana la 2 ani cu prag 3400 lei
lege indemnizatie
Corect...se prioritizeaza orice alte legi...sa se finalizeze si cea pt indemnizatie...ca din septembrie a fost pusa la dospit si lasata uitarii...mamele si copiii pe ce loc sunt in tara asta??? Rusinee!!!
Re:
este si o problema financiara ! As sta cu bucurie 2 ani cu bebe acasa insa daca ai o rata la un apartament in care locuiesti ..cei 1200 ron nu ajung nici pt plata ratei !!! Si tin sa precizez ca in domeniul unde lucrwz eu...nu se poate lucra de acasa
membrii. Sper intr-o schimbare care sa tina cont de valori sociale fundamentale - respect si corectitudine. Multumesc.
Desfiintarea oricarui prag
De ce nu cerem desfiintarea oricarui prag? E adevarat ca pragul de 1200 este unul mizerabil, dar de ce ar fi pragul de 3400 mai bun? Unii contribuie cu sute de lei pe luna la tot felul de asigurari de sanatate si sociale si cand vine vremea sa primeasca ceva inapoi de la stat, primesc la fel cu cei care contribuie cu putini bani. Si in loc ca statul sa incurajeze natalitatea si in randul celor care ar putea sa le ofere copiilor lor un viitor, ei o incurajeaza in randul celor cu venituri mici. E drept ca cei cu venituri mari sunt mai putini, asa ca nu conteaza, dupa mintea unora.
Am creeat petitia asta
Pentru ca nu cred ca modificarea pragului de la 1200 la 3400 este solutia, ci desfiintarea oricarui prag, am creeat petitia pentru desfiintarea oricarui prag. Se numeste: Indemnizatia de crestere a copilului pana la 2 ani fara prag. Din pacate nu pot sa postez link-ul aici ca e interzis sa postezi cuvinte mai lungi de 90 de caractere.
Sper ca autoarea petitiei initiale nu se va supara ca am folosit cateva cuvinte din textul ei, daca e o problema le schimb.
In ce tara traim, oameni buni??? Pt ca am rata de 1100 lei pe luna si intretinerea e 400 lei vara si 700 iarna, trebuie sa imi duc copilul la cresa dupa 11 luni, doar ca sa avem un trai decent?? Sa ii pot oferi necesarul? Sunt una din mamele cu venituri bune si nu imi pot permite sa stau acasa 1 an si 11 luni, asa cum merit dupa atatia ani de platit cotizatii la stat, pt ca din 1200 lei nu am putea achita nici macar ratele. Mi-e scarba de tara in care traiesc.
| This discussion has been closed. |