Indemnizatia de crestere copil pana la 2 ani cu prag 3400 lei

Cresterea pragului indemnizatiei de crestere a copilului pana la 2 ani de la 1200 lei la 3400 lei

Cresterea procentului indemnizatiei de la 75% la 85% este praf in ochi, atata timp cat se mentine pragul pentru concediu de 2 ani la 1200 lei si nu il aduce la aceeasi valoare ca si cea dinainte, de 3400 lei. Ce a spus doamna Mariana Campeanu ca se va reveni la indemnizatia de crestere a copilului care a fost inainte de diminuare este o minciuna.

In felul acesta, mamele cu salariu mediu, desi au achitat contributii mai mari, nu pot sta sa-si cresca copilul pana la 2 ani si sunt obligate sa se intoarca dupa 1 an la munca sa plateasca in continuare taxe si impozite. Unde mai este dreptatea daca tot cei care platesc impozite mai mari sunt discriminati?

Politicienii se plang ca a scazut nataliatea, dar nu sunt create cu adevarat conditii pentru crestere.

Prin semnare, autorizez pe Nicoleta GP să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.