Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

revolutia

#9976 Re: SA O LAMURIM SI PE-ASTA

2013-10-13 20:18

#9973: - SA O LAMURIM SI PE-ASTA ,CUM DRACU DE AU VANDUT RAMPLASTUL CU 7 MIL EURO?

degeaba .... nu o sa ii ia pe toti odata si in plus inca nu se stie sigur daca o sa ii ia

revolutia

#9977 Re: de ce s-a suparat cheliuta

2013-10-13 20:20

#9962: S-a confirmat - de ce s-a suparat cheliuta Fals : a fost vandut pentru ca altfel nu-ti dadea nimeni bani pt a supravietui;

teoretic dar practic la ce bani ia in rate nu prea se mai sustine asta cu bani pentru supravietuire


Musafir

#9978 las-o balta!

2013-10-13 20:24

Asta cu loialitatea este relativa : tu ai un crez, vezi actualii conducatori ca merg pe un drum bun. Ma , da nu incerca a renega trecutul ! Numai un tampit spune ca nu s-au facut si greseli in trecut, dar sa o tii precum turcul cu vechile datorii, dai in ridicol.O luati pe urmele lui TIBERIU PARNAU. Cand tuna, de vina este ROIBU-CAND RASARE SOARELE -LA FEL. Se aduc multe acuzatii nefondate dl CERNEV. Dar ce fel de om esti, cand tu imparti carti cu fostul tau coleg{dl ROIBU}, MIZERII TIPARITE DE UN OM CARE N-ARE SCRUPULE: ITI BAGA STRAMBE IN FAMILIE. AICI SE VEDE CARACTERUL UNUI OM. SI MA REFER SI LA DL CERNEV. Macar taci din gura, incearca sa faci tu mai multe decat predecesorul tau.

Musafir

#9979 suntem chiar naivi ?

2013-10-13 20:38

Cum sa crezi asa ceva ? Ne-am bazat pe VANZAREA RAMPLASTULUI -CONDITIONAREA UNUI IMPRUMUT ? Sa-mi zici tu mie,dar sincer: Au conditionat acordarea unui imprumut de 40 mil euro{a doua zi} daca ROIBU ISI DA DEMISIA ? Unde sunt mai flacau, banii ?

Musafir

#9980

2013-10-13 22:24

http://www.evz.ro/typo3temp/pics/03vulpescu_RZV_1bc0065bb6.jpg...

După ce a gestionat circul privatizării Oltchim, Vulpescu ar putea primi Economia

Fostul ministru al Economiei Varujan Vosganian lasă să se înţeleagă că Remus Vulpescu, apropiat al lui Daniel Chiţoiu, ar fi următorul ministru al Economiei.
Remus Vulpescu este unul dintre apropiații ministrului de Finanțe, liberalul Daniel Chițoiu

Remus Vulpescu, director de cabinet al ministrului Finanţelor Publice, Daniel Chiţoiu este varianta cea mai probabilă pentru a prelua conducerea ministerului Economiei, lasă să se înţeleagă fostul ministru Varujan Vosganian.

Acesta a scris, pe blogul personal, că Vulpescu s-a instalat în biroul său imediat după ce şi-a dat demisia. "Vreţi să ştiţi cine a fost cel care a ocupat biroul meu, după ce mi-am trimis demisia la Palatul Victoria şi am părăsit sediul Ministerului Economiei? The winner is... Remus Vulpescu!!!", a scris fostul ministru al Economiei Varujan Vosganian, pe blogul personal.

Unul dintre apropiaţii lui Daniel Chiţoiu, Remus Vulpescu a fost şef al Oficiului Participaţiilor Statului şi Privatizării în Industrie a semnat intrarea în insolvenţă a Hidroelectrica, în calitate de preşedinte al Consiliului de Administraţie al companiei. Numele său este însă legat de gestionarea privatizării eşuată a combinatului Oltchim. După situaţia de la Oltchim, premierul Victor Ponta a anunţat că Vulpescu nu se va mai ocupa de privatizări la OPSPI şi i-a reproşat acestuia faptul că s-a lăsat atras în farsa şi circul organizate de Dan Diaconescu, câştigătorul licitaţiei pentru Oltchim. La rândul său, Vulpescu a spus că îşi asumă eşecul privatizării Oltchim.

Diaconescu a declarat că, la o şedinţă de negociere, Remus Vulpescu, le-ar fi pus invitaţilor săi să asculte muzică de Tudor Gheorghe. El a mai spus că a aflat de la avocaţii săi că în alte zile Remus Vulpescu le-a pus invitaţilor săi să asculte piese ale AC/DC şi Phoenix. Vulpescu a negat însă informaţiile furnizate de Diaconescu.

PNL decide marţi cine va conduce Economia

Printre alte nume vehiculate pentru preluarea ministerului Economiei se numără şi Teodor Atanasiu, fost ministru al Apăririi şi şef al AVAS, deputatul Cristian Buican, lider al PNL Vâlcea şi Iulian Dumitrescu, senator PNL de Călăraşi. Liberalii vor lua o decizie oficială în acest sens în urma şedinţei conducerii partidului de marţi.

Citiţi mai mult: După ce a gestionat circul privatizării Oltchim, Vulpescu ar putea primi Economia - Guvern > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/1061898.html#ixzz2hdxT0dMn
EVZ.ro


Musafir

#9981 Varujan Vosganian: Cel care mi-a ocupat biroul la Ministerul Economiei este Remus Vuplescu

2013-10-13 22:28

http://www.capital.ro/typo3temp/pics/03_vosganian_RP_14_9a063d0d3d.jpg...

Fostul ministru al Economiei Varujan Vosganian a scris, duminică, pe blogul său că Remus Vulpescu s-a instalat în biroul său imediat după ce şi-a dat demisia.

'Vreţi să ştiţi cine a fost cel care a ocupat biroul meu, după ce mi-am trimis demisia la Palatul Victoria şi am părăsit sediul Ministerului Economiei? The winner is... Remus Vulpescu!!! Dacă recunoaşteţi personajul, comentariile vă aparţin...', spune Vosganian pe blog.

Remus Vulpescu este, în prezent, directorul de cabinet al ministrului Finanţelor Publice. El a fost şef al Oficiului Participaţiilor Statului şi Privatizării în Industrie.


Pe 7 octombrie, plenul Senatului a respins solicitarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie privind începerea urmăririi penale împotriva liberalului Varujan Vosganian. În aceeaşi zi, Varujan Vosganian a demisionat din funcţia de ministru al Economiei.

Ulterior, vicepremierul şi ministrul Finanţelor, Daniel Chiţoiu, a fost numit interimar la Economie.

Liberalii se vor reuni marţi în şedinţa Biroului Politic Naţional pentru a decide propunerea pentru Ministerul Economiei.

SURSA: Agerpres

http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/varujan-vosganian-cel-care-mi-a-ocupat-biroul-la-ministerul-economiei-este-remus-vuplescu-187604.html


Musafir

#9982 Fiscul a început executarea silită a sindicatului lui Mihai Diculoiu din Oltchim

2013-10-13 22:38

http://ziaruldevalcea.ro/wp-content/uploads/2013/09/mihai_diculoiu_66622500.jpg...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

• Premieră în Vâlcea

Zilele trecute, Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Vâlcea a anunţat că în data de 24 octombrie 2013 va organiza prima licitaţie publică pentru vânzarea bunurilor imobile ce aparţin debitorului „Sinducatul Liber din Oltchim” (condus de sindicalistul de carton Mihai Diculoiu, căţeluşul baronului chimic Constantin Roibu), în dosarul de executare nr. 38. Va fi scoasă la licitaţie o clădire în suprafaţă de 203 mp, compusă din parter 82 mp, etaj 82 mp, mansardă 40 mp construită din beton, cărămidă şi lemn în anul 1998, situată în comuna Dăeşti, sat Fedeleşoiu (baza de agrement a Oltchim). Clădirea se află pe terenul proprietate a SC Oltchim SA. Această construcţie nu este intabulată în cartea funciară, dar se află amplasată pe terenul cu nr. cadastral 35.288. Preţul de pornire a licitaţiei este de 140.000 lei. Menţionăm că intabularea, respectiv toate costurile referitoare la această operaţiune cad în sarcina cumpărătorului. Potrivit dispoziţiilor din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003, când urmează să se ia măsuri de executare silită, nu este obligatorie audierea contribuabilului. Reamintim că în urmă 1 an, liderul de sindicat de la Oltchim, Mihai Diculoiu, a fost revocat din funcţie cu 1.654 de voturi impotriva intr-o sedinta a salariatilor combinatului. Potrivit declaratiilor lui Corneliu Cernev, lider al comitetului de criza de la Oltchim in sedinta extraordinara a salariatilor de la Oltchim s-a decis ca Mihai Diculoiu sa fie demis in urma strangerii a 1.654 de semnaturi. De altfel intreaga conducere a sindicatului a fost revocata atunci, Corneliu Cernev asigurând interimatul. În acest timp, in fiecare sectie a combinatului trebuiau sa aiba loc alegeri pentru desemnarea celor doi membri care vor face parte din Comitetul Executiv. Corneliu Cernev a mai precizat atunci ca procesul verbal al sedintei de urma să ajungă la Tribunalul Valcea pentru a fi validat, însă instanţa lăast situaţia.. în coadă de peşte. Tot la Tribunalul Valcea urma să se ceară o comisie de audit pentru a se verifica finantele si contributiile salariale ale sindicaliştilor.
(Nicu Trandafir)

http://ziaruldevalcea.ro/2013/10/13/fiscul-a-inceput-executarea-silita-a-sindicatului-lui-mihai-diculoiu-din-oltchim/

 

IONUT POLIETERI

#9983 autoruleeeeeeeeeeeeeeeeeee

2013-10-14 05:31

MODIFICA TITLU PETITIEI,NUMESTEO ""SALVATI PE FOTA""
IONUT POLIETERI

#9984 FOTAAAAAAAAAAAAAAA

2013-10-14 05:38

CIND SUGI PULA TRAGI AER IN PIEPT??????

Musafir

#9985 te faci de ras

2013-10-14 06:13

Si tu si FOTA, va comportati ca niste birjari. Ar fi cazul sa va internati undeva. Te credeam mai capabil domnule IONUT !
ELECTROLIZA CU MEMBRANA

#9986 sfatu medicului

2013-10-14 07:55

pt tine fota 10 grame de FURADAN te scot din incuecatura

Musafir

#9987

2013-10-14 07:58

SALVATI UN PARANOIC (FOTA)

Musafir

#9988 chiar sunteti nebuni ?

2013-10-14 08:34

Pe noi , cei multi, ne intereseaza soarta OLTCHIMULUI, NU REFULARILE VOASTRE. Finantele scot la licitatie un bun al OLTCHIMULUI. Baza de agrement de la FEDELESOIU, ESTE A NOASTRA , A TUTUROR ANGAJATILOR DIN OLTCHIM. Daca DICULOIU a facut greseli, sa plateasca el,PRISACARU SI MARCU. Eu asa vad lucrurile {retineti: nu sunt un simpatizant al lui CERNEV} incet,incet,se cam instraineaza bunurile OLTCHIMULUI. Reprezentativi nu mai sunt de nici un fel ,domnule PARNAU.Ne-am saturat de acesti lideri, fie ei cernevisti sau diculoisti.De aceea oamenii nu mai ies la greva: de scarba! Maine, poimaine , auzim ca se vinde altceva, se pune sechestru pe nu stiu ce, si uite asa se duce dracu OLTCHIMUL. Sper sa nu ajungem un SRL, cu 2-3 sectii gafaind in functionare, cu pensionari directori care trag spuza pe turta lor.

Musafir

#9989 Scandal în PNL: "România este în comă financiară"

2013-10-14 08:35

http://www.curierulnational.ro/poze-cnr/190058maxim.jpg...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://www.curierulnational.ro/Finante+Banci/2013-10-14/Scandal+in+PNL%3A+%22Romania+este+in+coma+financiara%22?utm_source=Curierul+National&utm_campaign=86a16daaf3-UA-7973187-1&utm_medium=email&utm_term=0_8905e9b2b5-86a16daaf3-208015421

Liberalii Daniel Chiţoiu şi Cristian Bodea au avut un schimb dur de replici pe teme economice, parlamentarul afirmând că "România este în comă financiară", iar ministrul spunând că economia creşte şi că va cere în PNL o decizie care să stopeze "astfel de declaraţii iresponsabile"

Liderul PNL Daniel Chiţoiu şi senatorul PNL Cristian Bodea au avut un schimb dur de replici pe teme economice, parlamentarul afirmând că "România este în comă financiară", iar ministrul spunând că economia creşte şi că va cere în PNL o decizie care să stopeze "astfel de declaraţii iresponsabile", informează Mediafax. Bodea a scris, joi, pe blogul său, că Guvernul Ponta nu ştie să comunice şi că "România este în comă financiară". "Pentru că Guvernul Ponta nu ştie să comunice şi e foarte posibil să nici nu aibă curajul să prezinte situaţia crudă de azi, şi pentru că m-am săturat de răspunsurile penibile primite de pe la miniştri, am decis să fac o vizită la Ministerul Dezvoltării, să mă informez despre situaţia reală în care se află ţara şi la ce ne putem aştepta anul viitor. (...) Ei bine, am venit azi în negru, pentru că simt că este de datoria mea să fiu sincer cu primarii şi să anunţ moartea clinică a fondurilor guvernamentale. Perspectiva pentru anul 2014 este sumbră, pentru că în acest moment România este în comă financiară!", a scris Bodea, pe blog.

"Bugetul pe 2014 pare neclar şi pentru domnii Chiţoiu şi Voinea"

Potrivit acestuia, "bugetul de stat pe anul 2014 pare neclar şi pentru domnii Chiţoiu şi Voinea, care încă nu s-au decis în privinţa rectificării pe care o tot moşesc din august". "Drama cea mare vine din faptul că, deşi anul acesta au crescut taxele cu vreo 16%, gradul de colectare a scăzut cu 20%, spre un îngrijorător 70%. Or, asta înseamnă mai puţini bani decât erau prevăzuţi în bugetul pe 2013 şi, probabil, o rectificare în minus", a scris senatorul liberal, adăugând că "pentru anul viitor se preconizează alocarea a 2 miliarde RON pt. PNDL pe toată ţara". "Ceea ce ar însemna de 3 ori bugetul din acest an. Numai că... Ministerul Dezvoltării tocmai a preluat şi arieratele pe şcoli de la Ministerul Educaţiei, care se ridică la 1,7 miliarde RON. Care se adaugă zecilor de miliarde restanţe pe proiectele de drumuri, poduri, apă şi canalizare", se mai arată în postarea parlamentarului.

"Este regretabil că oameni fără expertiză se pronunţă pe subiecte delicate"

În replică, Daniel Chiţoiu a remis, joi, un comunicat în care afirma că este regretabil că "oameni fără expertiză, precum senatorul Cristian Bodea, se pronunţă asupra unor subiecte foarte delicate, în totală necunoştinţă de cauză", el precizând că afirmaţiile parlamentarului vor fi analizate de liderii PNL în prima şedinţă a Biroului Politic Naţional. "Condamn faptul că există persoane în rândurile Partidului Naţional Liberal care îşi doresc cu tot dinadinsul să-şi facă imagine publică, adunând zestre politică prin denigrarea muncii unui întreg guvern. Este regretabil că oameni fără expertiză, precum senatorul Cristian Bodea, se pronunţă asupra unor subiecte foarte delicate, în totală necunoştinţă de cauză. Acesta nu beneficiază de experienţa profesională necesară pentru a face o analiză economico-financiară coerentă", afirmă Chiţoiu.
Potrivit acestuia, realitatea este că economia României se află pe un trend ascendent, "fapt certificat de toate evaluările organismelor naţionale şi internaţionale de profil". "Anul acesta, România va avea o creştere economică de peste 2%. Au apărut mai multe firme decât s-au închis. Au fost deblocate fondurile europene, obţinând totodată un an în plus pentru absorbţia acestora, ceea ce înseamnă că firmele din România vor avea la dispoziţie un plus de aproximativ 2 miliarde de euro. Avem cea mai mare creştere a lucrărilor de construcţii din UE. Am atins un nivel record de exporturi, avem un deficit de 2 ori mai mic decât în aceeaşi perioadă din 2011, am câştigat credibilitate externă şi astfel ne-am împrumutat la niveluri minime, avem cea mai mare creştere a producţiei auto din Europa, am atins locul 2 în UE la creşterea producţiei industriale. Toţi aceştia sunt indicatori care arată că lucrurile merg într-o direcţie bună", declara Chiţoiu, citat în comunicat.

ATI BELITO!!!!!!!!!!

#9990 CE ZICETI??

2013-10-14 08:35

ce mai tot o dadeati domnule diculoiu ca vosganian in sus si-n jos , ia sa vedem ce mai spuneti acum de remus vulpescu..... ca e cu ochi pe voi ca pe ciresu de mai

Musafir

#9991 Vosganian pe blog: Ştiţi cine a ocupat biroul meu de ministru? The winner is... Remus Vulpescu!

2013-10-14 08:40

http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/1/186/3927/11506264/1/5566104-mediafax...

http://www.gandul.info/stiri/vosganian-pe-blog-stiti-cine-a-ocupat-biroul-meu-de-ministru-the-winner-is-remus-vulpescu-11506264

Fostul ministru al Economiei Varujan Vosganian anunţă pe blog cine a ocupat biroul său după ce a demisionat din funcţia de ministru, el scriind: "The winner is... Remus Vulpescu!!! Dacă recunoaşteţi personajul, comentariile vă aparţin...".

"Vreţi să ştiţi cine a fost cel care a ocupat biroul meu, după ce mi-am trimis demisia la Palatul Victoria şi am părăsit sediul Ministerului Economiei? The winner is... Remus Vulpescu!!! Dacă recunoaşteţi personajul, comentariile vă aparţin...", scrie Vosganian pe blogul său.

În prezent, Remus Vulpescu este directorul de cabinet al vicepremierului Daniel Chiţoiu, care asigură interimatul la Ministerul Economiei, după demisia lui Varujan Vosganian. Vulpescu face parte şi din Consiliul de supraveghere al Hidroelectrica.

Remus Vulpescu a fost şef al Oficiului Participatiilor Statului şi Privatizării în lndustrie (OPSPI), funcţie din care a demisionat în urmă cu an, urmare a insuccesului privatizării Oltchim, al cărei câştigător fusese declarat Dan Diaconescu.

Varujan Vosganian şi-a anunţat luni demisia din funcţia de ministru. El a făcut acest anunţ după ce a ieşit din cabinetul preşedintelui Senatului, Crin Antonescu, unde a avut loc o şedinţă a liderilor PNL la care au participat şi premierul Victor Ponta şi liderul senatorilor PSD, Ilie Sârbu.

Demisia a fost prezentată la scurt timp după votul dat în Senat de respingere a solicitării procurorului general al Parchetului ICCJ privind începerea urmăririi penale împotriva lui Vosganian. El rămâne însă senator, iar demisia sa din funcţia de ministru nu are vreo consecinţă asupra solicitării respinse de Senat.


Musafir

#9992 am observat

2013-10-14 08:41

Ca acest PARNAU simte o placere deosebita cand se intampla ceva rau la OLTCHIM. OMUL ACESTA ARE O RAUTATE NATIVA ! PARCA NU AR TRAI IN VALCEA .

Musafir

#9993 Re: am observat

2013-10-14 08:47

#9992: - am observat

baniii...este cumparat sa latre ...

SURPRIZE....SURPRIZE

#9994 NASOL

2013-10-14 08:47

RELATIILE DE PRIETENIE DINTRE VULPESCU SI PONTA SINT BINE STRINSE IAR SEFUL CEL MARE DE LA DNA ESTE PRIETEN LA CATARAMA CU VULPESCU .
NU VA VA SPUNE NIMIC NUMIREA ASTA??

Musafir

#9995 Re: NASOL

2013-10-14 08:48

#9994: SURPRIZE....SURPRIZE - NASOL

Si familia SPIRU CIOBESCU este implicata in sfoara asta...


Musafir

#9996 NU NE FACEM BINE

2013-10-14 08:55

PAI CE VREI SA ZICI, CA ESTE GROZAV A-L PUNE PE VULPESCU LA ECONOMIE ? CAND VINE CATE UNUL CARE A FACUT PRAF PRIVATIZAREA OLTCHIMULUI, CERNEVISTII SE BUCURA CU FOC. BA , TREZITI-VA, SA VINA DRACULUI UNUL CARE VREA SI BINELE RAMNICULUI!
TESA

#9997 PT 9993

2013-10-14 09:06

CITI LATRAI NU AU FOST PLATITI DE S-A AJUNS AICI DAR ACEST PARNAU A DESVALUIT MULTE MATRAPAZLICURI CARE LE FACEA ROIBANU SI ALIATI LUI SI E NORMAL SA PRIMEASCA RECULUL
PENTRU MULTI VILCENI ONESTI TIBI PARNAU ESTE UNU DIN PUTINI ZIARISTI BUNI PE CARE VILCEA AI MAI ARE
DE CE CIND SE SCRIA DE ROIBU IN ZIARUL DE VILCEA O PUPAZA DE LA ALIMENTARA LUI DICULOIU AVEA CA SARCINA SA CUMPERE TOT CA SALARIATI SA NU CITEASCA...CA DE E MAI BINE CA PROSTIMEA SA NU STIE SPUNE DOMNU MIHAI DICULOIU
IN CONCLUZIE;CE A FOST A FOST MULTUMITIVA CU ATIT CA OLTUL NU ISI MODIFICA CURSU IAR MORTU DE LA GROAPA NU SE MAI INTOARCE'ASA CA PUTETI VOI SA PUNETI 10 NEBUNI CA FOTA SA ISI BAGE SI SA ISI SCUATA 24 DIN 24 CA SURTA VOASTRA ASTA E

Musafir

#9998 UNDE E OARE???????????

2013-10-14 09:09

DE O SAPTAMINA CERNEV NU E IN TARA
LA TIMPURI NOI OAMENI NOI

#9999 SINCER

2013-10-14 09:17

PE ARMAND SPIRU IL VEDEM CA UN BUN MENEGER AL OLTCHIM
OLTCHIM NU ARE NEVOIE DE GENERAL CHIMIST CA AM AVUT SI AM VAZUT, OLTCHIM ARE NEVOIE DE DIRECTOR GENERAL BUN ECONOMIST AL CIFRELOR CA DIN DOI LEI SA FACA RAPID TREI
OLTCHIM ARE NEVOIE DE SINGE TINAR

Musafir

#10000 stii ce ?

2013-10-14 09:46

Nu vrem un director influentabil. Sa fie un bun economist, dar o mana de fier. Sa asculte pe oricine, dar decizia finala sa fie a lui. L-am uitat pe BALAN, NICIDECUM. Omul si-a asgurat pacea sociala dandu-le tuturor frau liber. Si unul care sa trimita naiba pensionarii acasa. Speram sa nu mai infinteze alte sindicate, sa termine cu golaniada diculoista-cernevista -bicaloista etc. Pana atunci sa iesim la liman, ca daca mergem in ritmul asta ,nu ne mai trebuie manager la srl OLTCHIM, CI UN PAZNIC LA.....OI....OLTCHIMISTI. IL CAUTATI PE CERNEV ? ESTE IN RUSIA- CA INFORMATIE, NU GARANTEZ 100%