Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Rateuri care mai sunteti prin Oltchim
Musafir

#49276 Rateuri care mai sunteti prin Oltchim

2017-02-04 21:01

#49274: - Adevăr grăiești !  

 Dupa cum te exprimi ai fost frecagiu de menta si asa ramai. Cum poti sa spui ca esti harnic azi in Oltchim si te contrazici pe ce ai spui mai devreme ca Oltchim tace. Freci menta si asa ramai. Au fost disponibilizari colective in insolventa, nu pe nedrept sau ce vrei tu sa invoci. Nu vine nimeni, nu mai visati ca nebunii.Nimeni nu are bani pentru ce ati trandavit voi atatia ani din 2013 si Oltchim are datorii creante uriase pe care voi le Oltchim trebuie sa le achitati. Spui prostii omule si stiu de ce spui asa, tranznai spuse de unii  ca tine au dus la disparitia Oltchim, vinzi iluzii. Oltchim nu poate trai numai cu brand omule, OLTCHIM bubuia cu turatie  la capacitate toata si vindea cand noi toti munceam, nu tacea ca acum si nu taceam ca voi. Voi ati tacut, taceti si muriti, iar conducerea Oltchim va flecmeaza si se scutura de voi, binenteles dupa ce ati cotizat cu ploconul. Rataciti de prostie in Oltchim, asta ati fost. Noi munceam cu Oltchim pornit, nu oprit ca voi care va laudati de cat sunteti voi specialisti ce sunteti, rateurilor.

SA L PUPI PE FOTA N POOOLA?

#49277 Re: Adevăr grăiești ! CRED CA NU VORBESTE O KURVA CERNEVISTA

2017-02-05 06:09

#49274: - Adevăr grăiești !  

 TU UNDE AI FRECAT MENTA SI O MAI FRECI INCA PE SPATELE OAMENILOR?..TE CREZI DESTEPT,PAI SA NE SOOOGI POOOLILE DISPONIBILIZATILOR MAI SOBOLAN CERNEVIST SI PUPINKURIST JEGOS.


Musafir

#49278 Re: Rateuri care mai sunteti prin Oltchim,,,AI DREPTATE FRATE,,,

2017-02-05 06:14

#49276: Rateuri care mai sunteti prin Oltchim - Rateuri care mai sunteti prin Oltchim 

 ASTA I UN SOOOGACI CERNEVIST SPER SA NU FIE KURVA AIA MOOOISTA NUMITA MARCELINA BUBULINA AIA CU KURUL CIT LAMA DE LA BULDOZER,VA N BOTURI DE CERNEVISTI NEMERNICII,SOBOLANI RAIOSII SI PUPINKURISTIII.


Musafir

#49279 Re: Adevăr grăiești !

2017-02-05 09:12

#49274: - Adevăr grăiești !  

 Nu mai mintii ba ca spui Adevarul. Oltchim merge LA TAIAT!  Oltchim este INCHIS  si nu merge.


Musafir

#49280 Re: Re: Rateuri care mai sunteti prin Oltchim,,,AI DREPTATE FRATE,,,

2017-02-05 09:14

#49278: - Re: Rateuri care mai sunteti prin Oltchim,,,AI DREPTATE FRATE,,, 

 Exact ca sobolanii asa sunt. N-au luptat pentru nimic, au asteptat salariu pe card, au fugit de raspundere, de mitinguri, de munca, de ceilalti colegi cu care au mancat si muncit o viata unii din ei, otravind, mintind, injurand, au adus vrajeli si si-au ros inclusiv ata lor.


Musafir

#49281

2017-02-05 11:06

Ba anesteziatilor stiti cum este Oltchimul acum ca o masina care timp de 5 ani nu ati facut nimic la ea dar ati tras de ea cat ati putut.mentenanta zero.carpeli si petece din vechituri(numai conducerea si-a permis masini noi) investiti zero,capital de lucru din invarteli si smecheri. Asa ca imbatativa cu apa rece mai vedem si cu privatizarea, tare cred ca miroase a fier vechi. Cat de prosti sunteti sa credeti ca v-a avea succes o privatizare pe bucati. Cititi cele 9 pachetele scoase la privatizare si realizati enormitatea, dar nu ma mira nimic daca nu realizati monumentul de prostie numita privatizare. Oltchimul are valoare deantregul nu bucati. 


Musafir

#49282 Vai de capul vostru !

2017-02-05 11:34

Ce spui nene , tu ai muncit de te-ai rupt si ăștia de acum freacă menta. Bai bolșevicule ! Sa nu-mi spui mie ca te doare ce se va întâmpla cu Oltchimul,drept dovada,ai o răutate in tine sora cu moartea. V-ați luptat atât de mult ca au plecat 1300 de oameni. Perverși ca tine au fost si sunt destui in OltChim. De fapt si de drept, ce te mai interesează pe tine de " Leneșii " din OltChim ? Zvonaci ca tine, cucuvele care trăiau pe Pavilion, am mai văzut. Mare meseriaș ai fost , de s-a renunțat la tine. Când ai plecat, ai crezut ca se prăbușește tot după tine. Eu am curaj sa spun ca , pana in 2006_2007, Oltchimul a mers la capacitate ,pe profit. Acum numai scriptic apare . Nu s-au ales soluțiile cele mai bune. Dar ce vrei,sa vad totul in negru,sa nu mai avem speranța ? Cu pesimiști ca tine nu mai dam înainte ! Nu am fost si nu voi adopta poziția pupincuristului. Si știi de ce ? Pentru ca ma simt capabil in ceea ce fac. Pentru ca in OltChim au lucrat si părinții noștri, poate si copiii noștri. Sa ma lăsați cu "marea voastră revoluție", cu presupusa greva a foamei !!!!! De fapt, încotro am luat-o dacă spui va v-ați sacrificat in locul celor care au rămas? Te contrazici singur. Adică ne-ați lăsat in rahat si acum in ce suntem? Noi vrem ca acest combinat sa funcționeze si asa o sa fie, spre disperarea ta.


Musafir

#49283

2017-02-05 12:00

Aici ai dreptate ! Vinderea pe bucăți,o mare cacanarie. Dar sunt o serie de sectoare care merg externalizate. Le știi si tu,care nu fac obiectul activității. In același timp,am spus,eu as prelua înapoi Sistemplastul. Acolo sunt meseriașii adevărați,care fac cu adevărat mentenanța. Legat de eventualul cumpărător al Oltchimului,eu sunt realist : in condițiile actuale, 1000 de muncitori se mai regăsesc in noua formula de funcționare. Evident, un pas înapoi,fata de promisiunile făcute si avansate pe piața. Depinde de cumpărător : dacă cumpara niște ageamii ,se alege praful. Asta este clar ! Dar, da-mi voie sa fiu si optimist. Asta vreau sa te fac sa înțelegi. Vreau sa te întreb ceva: dacă mâine s-ar face angajări in OltChim,crezi ca ar fi înghesuiala la poarta ? Ma îndoiesc ! Știi de ce? Omul s-a învățat sa ia 10 milioane ,stand acasă. Bani care de altfel ii merita, doar a fost disponibilizat prin ordonanța.

Rateuri care mai sunteti prin Oltchim
Musafir

#49284 Rateuri care mai sunteti prin Oltchim

2017-02-05 12:43

#49282: - Vai de capul vostru !  

 Iar vorbesti numai prostii, iar te contraziti intr-o propozitie de doua ori. Sa incep cu inceputul, da am rupt prin munca in sectoarele combinatului chimic cand eram pib-ul tarii si exportam in toata lumea, ai inteles, nu, repet in combinatul chmic la productia aia de tu dormi si azi cea din 2007 zici tu, eu spun ca pana in 2011 Oltchim a fost varf de productie, dupa in 2012 a venit Ponta si a spus stop pana azi cu conducerea pnl pe care o aveti. Lenesii din Oltchim au fost ca termitele si azi Oltchim este pe lista de fier vechi cu firme inscrise la cumparare tot de fier vechi, acesti lenesi de spui tu, au avut somnul frumos si matul gros la plocoanele date conducerii ca faca si ei de o vechime, altceva nu ii interesa, ca dupa cum spui cu munca stau rau, fiind lenesi in Oltchim, le place linistea instalatiilor,dar cereti bani pe card, de unde, nu conteaza. Tu esti un dezinformator si vinzi ILUZII. S-a prabusit Oltchim da, dupa plecarile din Oltchim prabusirea se observa acum, nici revizii de 5 ani, accidente munca, focuri si multe alte sanctiuni pentru nepasarea voastra si indolenta pe care o aveti, iar inchiderea este pe buzele tuturor, inclusiv conducerea Oltchim care va spart in 9, ceea ce duce la inchidere. Ce mai, esti la teste cu acolitii din Oltchim care nu stiu pe ce lume sunt, Oltchim a fost solutia INCHIS din 2012. Esti negru, deoarece jaci in intuneric, sa vezi cand iesi din besna, atunci e nasol pentru tine si viata ta. Ce faci ? Faci nani, somn. Am lucrat, corecteaza-te, nu te mai ascunde in spatele celor care recunosti ca am lucrat, iar voi, ati stat din 2012 si azi 2017, ( nu ziceai ca esti specialist ?) RATEU. Nu de revolutie este vorba, de faptul ca sunteti orbi si nu va stiti idealul, gata, e sfarsit si v-am tot explicat peste tot asta. Ati luat-o catre jegosii din conducere, partide politice, sindicate cu ploconeala si pupicurismul si linsul in c..r la ei. Esti  contrazis de ce spui, din tot ce am scris si raspuns la ce zici, esti magia intunericului in care tu crezi, vei iesi curand la lumina si atunci e grav ca esti pierdut in realitate. Nu ai zis tu ca esti specialist? Nu te-a lasat nimeni in rahat, ai intrat adanc in rahat singur si l-ai si mancat. Te bateai in piept ce specialist esti, ESTI UN RATEU. Vrei sa functioneze, nu mai visa, iar visezi, ai somnul pe tine...., a trecut trenul din 2012 pana azi, numai de functionat nu a functionat, ESTE INCHIS OLTCHIM 2017 si 4 ani de insolventa ( PATRU ANI DE SOMN CU OLTCHIM TACUT, INCHIS ) si azi., cand insolventa este pentru redresare, nu inchidere, iata ca s-a ales finalul, asta ati vrut si voi RATEURILE, CEI DIN OLTCHIM, ... OLTCHIM INCHIS!!!!! Pacat de intunericul in care esti, vei da tu cu ochii singur de lumina  si atunci e prea tarziiu!


Musafir

#49285

2017-02-05 13:18

Clar ! Nu te scot din ale tale. Sa fii sănătos băiete.Nu fac jocurile nimănui,îmi pare rău ca ai căzut in negura. Acum îți prezic viitorul : cu dai ca tine, nu ajungem nicăieri. Dacă as fi patron, nu te-as lua in ograda mea. Ești prăpăstios rău. Ai o răutate distructiva, tu cangrenezi orice colectiv. Asculta-ma si va fi bine pentru tine:consulta un medic . Lasă orgoliile de o parte,meditează un pic si verifica mentalul. Nu o lua ca pe o jignire, puterea de înțelegere se poate dobândi pe viitor , daca ești preocupat de acest aspect. Stai de vorba cu un specialist si o sa-ți confirme cele spuse de mine. Îți doresc multă sănătate si putinica minte pe viitor. Doamne ajuta-l ,cât se mai poate !

Rateuri care mai sunteti prin Oltchim
Musafir

#49286 Rateuri care mai sunteti prin Oltchim

2017-02-05 14:04

#49285: -  

 Faci jocuri murdare. Jocuriler murdare pe care le-ati creat. La pensionari nu mai aveti ce sa mai faceti, asa cum decurge viata pensionarului din Oltchim fost salariat,viata lunga si sanatate multa tuturor confratilor pensionari. Tu patron, hahahaha, leaga-ti sireturile pana nu cazi in nas. Sa stati la ordinea zilei oferita de prabusitii din Oltchim, ca in intuneric ati fost si asa ramaneti, bezna in combinatul chimic. Specialistii s-au pronuntat, nu au fost bagati in seama si voi ati agreat parasutatii din combinat,  conducere Oltchim care a fraudat, furat si acum definitivat inchiderea Oltchim 2013-2017. Nu ai minte si Doamne ajuta ca vi s-a spus de ati ajuns in 4 ani de zile si chiar 5 ani de zile mai rau si mult mai rau decat ati fost atunci. Subiect si combinat chimic INCHIS, cu hotii parasutati in Oltchim 2013-2017 HOTI! Dormiti rateurilor, dormiti...

Rateuri care mai sunteti prin Oltchim

#49287 Rateuri care mai sunteti prin Oltchim

2017-02-05 14:16

#49285: -  

 Baaa, sa ma cauti ca am la tara sa prasesti, ca am nevoie la muncile pamantului, dupa ce termini cu combinatul ca esti odihnit acolo, ai dormit mult, iti arat eu ce patron serios sunt, mancare, bauturi, tigari iti dau si leafa daca faci bine munca, stiu ca  vi odihnit de la combinat, asa ca sa ma cauti. 


Musafir

#49288

2017-02-05 14:34

Vezi, cum te-am slăbit in dialog,o iei razna .Simtomele sunt clare: schizofrenie( caută in DEX )


Musafir

#49289 Re:

2017-02-05 14:44

#49288: -  

 SCHIZOFRENIC SI RETARDAT ESTI TU MAI BUUUULAGIULE DE SOBOLAN COMUNIST SI RETARDAT,UN JEG CERNEVIST, ASTA ESTI BA HANDELULE.


Musafir

#49290 Re:RAMAI LA SOOPT POOLA CU TACTO CRA CRA MAI GAOAZA.

2017-02-05 15:16

#49286: Rateuri care mai sunteti prin Oltchim - Rateuri care mai sunteti prin Oltchim 

 tu vorbesti bai kakatule de pui comunist si cernevist retardat[SCHIZOFRENIC] de pensionarii?

Rateuri care mai sunteti prin Oltchim

#49291 Rateuri care mai sunteti prin Oltchim

2017-02-05 15:19

#49288: -  

 Dialogul tau care este inclus in doua fraze cu doua contradicttii pe care le ai. Esti bolnav grav de nici la prasit nu esti bun, de aia ti-am zis ca am nevoie de tine sa te pun la munca, ca nu poti  tu sa stai in soare la munca. Faci crize si mori. Pune mana si inghite pastilele


Musafir

#49292 Re: Rateuri care mai sunteti prin Oltchim

2017-02-05 15:56

#49291: Rateuri care mai sunteti prin Oltchim - Rateuri care mai sunteti prin Oltchim 

 ASTA NU STIE SA INGHITA,EL STIE NUMAI SA SOOOOGA,ASTA A FACUT TREI[3] ANI IN OLTCHIM,A SUUUUPT CU TAMBALAGIUL DE TACSO,UNUL CRA CRA


Musafir

#49293

2017-02-05 15:57

Ți-am verificat inteligenta: simptomele nu simtomele. Dar, vad ca nu ma corectezi. Clar, închei dialogul cu tine.

Fost angajat Arpechim

#49294 ARPECHIM = Fier vechi

2017-02-05 16:17

     Mai viseaza cineva ca se va porni Arpechim dupa ce sta din noiembrie 2008 ? :) Ca fost angajat Arpechim am crezut sincer, la venirea Oltchimului, ca se va porni in 2010. Incepand din toamna anului 2010 cand instalatiile au intrat in asa zisa "conservare" mi-a fost foarte clar ca a fost o cacialma. E cazul ca aceasta petitie sa fie inchisa pentru ca nu se mai poate face nimic pentru Arpechim, oricine ar veni la putere. Sunt prea multi bani de investit si instalatiile sunt depasite tehnologic. Finalul va fi tot acelasi chiar daca se tot "lungeste". E drept ca pentru cateva persoane este foarte bine pentru ca de aici vor iesi la pensie dar ce fac cei mai tineri ? Mai sunt cativa operatori care au putin peste 40 ani. Ce vor face acestia ? Dumnezeu cu mila !

NU E PICASSO

#49295 Re: ARPECHIM = Fier vechi

2017-02-05 17:12

#49294: Fost angajat Arpechim - ARPECHIM = Fier vechi 

 PAI OR SA VINA SCHIZOFRENICI SI CULTII DE CERNEVISTII SI VA PROMIT EI SOLEMN CA PORNESC SI OLTCHIMUL SI ARPECHIMUL DAR MAI ASTEPTATI PUTIN,VREO 20 DE ANI,HA HA HA GAOAZA SI CRA CRA, MAI SOOOOOOGE TI POOOOLA MEA?


Musafir

#49296 Re: AVETI SIMPTOME CRA CRA SI GAOAZA?

2017-02-05 17:17

#49293: -  

 DECIT SA I VERIFICI INTELIGENTA MAI BINE NE PUPI IN POOOLICUTE KAKATULE DE CRA CRA SAU GAOAZA RETARDATA,VOI ATI RAMAS CU SMPTOMELE,CRED CA AVETI SIMPTOME DE LA CIT MI ATI SOOOPT O LA OLTCHIM[VREO 3 ANI?]

Rateuri care mai sunteti prin Oltchim
Musafir

#49297 Rateuri care mai sunteti prin Oltchim

2017-02-05 18:13

#49293: -  

 Boala ta, nu se sfarseste, are continuare. Daca crezi ca ai spus ceva, iote ca ai dat in prostia ta.  Eu pot corecta o scriere, tu nu mai poti sa iti corectezi boala. HAHAHA CLANTAU.  OLTCHIM ESTE INCHIS 2012-2017 catre FINAL.


Musafir

#49298 Re: Rateuri ,BA CRA CRA,STI SA SOOOOGI POOOOLA MEA CU COPILASUL DE gaoaza?

2017-02-06 07:56

#49291: Rateuri care mai sunteti prin Oltchim - Rateuri care mai sunteti prin Oltchim 

 SEFU[ASTA CU PETITIA]ASTA I TAMBALAGIUL DE CRA CRA DIN 2015 CU ,,,,,,COPY PASTE,SA NE O LINGI ACUM CRA CRA ?


Musafir

#49299 Re: Rateuri care mai sunteti prin Oltchim

2017-02-06 11:01

#49297: Rateuri care mai sunteti prin Oltchim - Rateuri care mai sunteti prin Oltchim 

 GAOZARULEE,GUNOIERULEEEE,MAI SOOOOGI PEACILISEA[HA HA] POOOLICUTELE NOASTRE CU TACTO CRA CRA?

APROPOOO;CIND VA VETI SCHIMBA MENTALITATEA DE COMUNISTII?

#49300 VORBA LUI BANCIU; O TARA DE HOTII,BORFASII,CORUPTII SI TRADATORI DE NEAM,SA MI BAG SOOOLA N VOI

2017-02-07 16:21

CE ATI AVUT CU MINE MAI PUILOR DE COMUNISTI RETARDATII?

 CINE SOOOGE ACUM POOLA LUI FOTA MAI CERNEVE,GHIOCA,ZAMFIR TALPASANU,SERBAN,DRASOVEAN,AVRAM,BALAN,MARDARE,PIRNEA?