Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

BIDIN Smecherul
Musafir

#48676 V-am ciuruit si de data aceasta

2016-09-21 18:36

Este tarziu sa va mai retrageti din Sindicatul Chimistul(Galben) deja a primit personalitate juridica vom face un CCM cum vrem noi nu cum vreti ,,VOI'' va multumim penru ajutor nu a fost greu sa va prostim.

alup igus cu talpasanu mai gaoaza retardata

#48677 Re: V-am ciuruit si de data aceasta

2016-09-21 18:50

#48676: - V-am ciuruit si de data aceasta 

 NU AI CIURUIT PE NIMENI GAOZARE NUMIT GHIOCA,AI TRADAT CU BIDIN ,TUGURIN,CRA CRA TIGANUL BOSIT SI RESTUL DE KAKATII,NU E NEVOIE SA I MAI ENUMAR,ATI TRADAT PT. NISTE ZLOTII,TE AU AJUTAT ACUM SA I DAI LA GUTA.U PENALU SA TE PUNA UN KAKAT DE INSPECTOR LA NISTE WCuri[asta ai facut si in oltchim ai mincat kaka si kakat vei ramine cu tambalagiul]ORICUM DUMNEZEU NU DOARME MAI GAOZARE,O SA TE CONVINGI CU TAMBALAGIUL DE TACTO LA CARE A SUPT MATA DE TE A CREAT UN KAKAT,MAI BINE TE MINCA LA GARD


Musafir

#48678 V-am ciuruit EU mai moooistilor cernevistiii,cu tambalagiul si kakatul de talpasanu,EU v am ciuruit

2016-09-21 19:11

#48677: alup igus cu talpasanu mai gaoaza retardata - Re: V-am ciuruit si de data aceasta 

 A FOST UNUL PICASSO CARE A CIURUIT NISTE GAOZARI CERNEVISTII,VA MAI ADUCE TI AMINTE?.....VEZI MAI GAOAZA RETARDATA CA SE INTOARCE REPEDE ROATA CIT E DE PATRATA,O SA VEZI IMPUTITULE CA RAUL FACUT SI ACUM LA UN OM NEVINOVAT SE VA INTOARCE CIT DE CU.RIND IMPOTRIVA TA,HO CA DUMNEZEU NU DOARME MAI KAKATULE RETARDAT,HO UN PICULET DOAR U N PIC,ANI TREC MAI EMUILUSI.


Musafir

#48679 URAAA! VIN ALEGERILE. VALCENII PRIMESC GOGOSI ... GOGOSI ELECTORALE UMPLUTE CU "OLTCHIM".

2016-09-22 08:22

#48666: - URAAA! VIN ALEGERILE. VALCENII PRIMESC GOGOSI ... GOGOSI ELECTORALE UMPLUTE CU "OLTCHIM". 

 

LA OLTCHIM IN POARTA ... OARE CINE BATE?
Peste 160 de posibili investitori au primit informatii generale si au timp sa isi exprime interesul de cumparare a OLTCHIM. Pana la finalul anului cred ca vom avea o oferta angajanta de la un investitor, strain sau roman.

CINE MAI CREDE? DE CATE ORI SUNT ALEGERI PARLAMENTARE SE PRIVATIZEAZA OLTCHIM.
NUMAI ATAT ... PANA TREC ALEGERILE.
IN 2012, DUPA ALEGERI, OLTCHIM A FOST BAGAT IN INSOLVENTA.
IN 2016, DUPA ALEGERI, URMEAZA FALIMENTUL?

 

UN INVESTITOR PENTRU TOATE CELE NOUĂ BUCĂTI
Nici Borc nu mai ştie cum vrea să privatizeze "Oltchim"!?
 
      Ministrul Economiei Costin Borc insistă să facă declaraţii care dau bine, referitor la privatizarea "Oltchim", fără să ţină cont că sacrifică acurateţea informaţiilor, mai ales că firma este listată la BVB, iar investitorii ar trebui să fie informaţi cum trebuie.
     "Până la finalul anului cred că vom avea o ofertă angajantă de la un investitor, străin sau român (n.r. pentru Oltchim)", a arătat ministrul Economiei, la întâlnirea de la Râmnicu Vâlcea cu administratorii judiciari şi conducerea combinatului. Domnia sa a adăugat: "Climatul este foarte bun acum pentru găsirea unui investitor care să continue să dezvolte partea viabilă a Oltchim".
     Dar, recent, compania a anunţat că va lansa un proces competitiv de vânzare a activelor, grupate în nouă pachete, înlocuind astfel metoda anterioară de privatizare, printr-un vehicul special SPV.
     Decizia a venit în contextul în care Comisia Europeană a lansat, în aprilie, o investigaţie privind un posibil ajutor de stat pentru "Oltchim" şi a transmis că opinează că procesul de vânzare astfel cum figurează în planul de reorganizare aprobat va conduce la o continuitate economică între Oltchim SA şi un posibil cumpărător al Oltchim SPV (o societate fără datorii, 100% deţinută de Oltchim SA şi destinată a fi vândută unui investitor).
     Astfel, dacă un singur investitor ar cumpăra toate cele nouă bucăţi din Oltchim, aşa cum su-gerată Costin Borc, nu ar fi ca şi cum ar cumpăra întregul?
     Dar Borc, suprinzător, nu a uitat care este noua metodă de privatizare. Ministerul Economiei precizează: "Varianta aleasă, cea a vânzării pachetelor de active, oferă potenţialului cumpărător siguranţa juridică în conformitate cu măsurile prevăzute de forma actuală a planului de reorganizare şi a constrângerilor suplimentare derivate din cerinţele legate de reglementările în materie de ajutor de stat, dar pe de altă parte poate asigura atât vânzarea cu succes a companiei, cât şi maximizarea pentru creditori a veniturilor din acest proces".
     Ministrul Borc a apreciat, ieri, că, de la lansarea procesului de vânzare, s-au făcut paşi importanţi de către Oltchim pentru a asigura un proces transparent şi nediscriminatoriu. În acest sens au fost trimise la peste 160 de entităţi informaţii generale despre companie iar până la sfârşitul lunii, aceştia au timp să îşi exprime interesul de cumpărare pentru a intra în următoarea fază a procesului de vânzare.
     Totodată, Costin Borc a precizat că oficiali din Ministerul Economiei, Comerţului şi Relaţiilor cu Mediul de Afaceri dialoghează constant cu reprezentanţi ai Comisiei Europene pentru a oferi sprijin administratorului judiciar de a maxima şansele de vânzare Oltchim, pentru a salva partea viabilă şi a păstra locurile de muncă. În acest sens, Comisia Europeană a fost notificată de partea română cu privire la decizia modalităţii de vânzare şi a paşilor stabiliţi în proces.
     Ministerul Economiei spune în clar că se consultă cu Comisia Europeană, în problema Oltchim, deşi, recent, a ţinut să dezmintă ferm că vânzarea pe pachete de active a societăţii a fost impusă de la Bruxelles, aşa cum au susţinut unele surse.
     Ministerul a insistat că "cei care decid sunt creditorii", dar planul de reorganizare nu prevede vânzarea de active ale combinatului în pachete, iar noua metodă nu a fost încă discutată în Adunarea Creditorilor, care, în schimb, a aprobat recent prelungirea cu un an a perioadei de reorganizare.
     Combinatul a intrat în procedură de insolvenţă în ianuarie 2013. 

 


Musafir

#48680 Re: V-am ciuruit si de data aceasta

2016-09-22 09:27

#48676: BIDIN Smecherul - V-am ciuruit si de data aceasta 

08.09.2016
Ora estimata: 09:00
Complet: Civ C16 - C. Cons.
Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Admite cererea formulată de petentul BICA DUMITRU. În baza art. 14 şi urm. din Legea nr. 62/2011: Acordă personalitate juridică SINDICATULUI CHIMISTUL - OLTCHIM Document:   4283/2016  08.09.2016 


Musafir

#48681 Ati fost dusi de nas

2016-09-22 11:17

Minti Bidine numarul de dosar este  8662/288/2016.

I-ati ciuruit fe fraierii din OLTCHIMsi de data aceasta,la anul sa-i dati afara.


Musafir

#48682 Re: Ati fost dusi de nas

2016-09-22 11:55

#48681: - Ati fost dusi de nas 

 

Informaţii generale

Nr. unic (nr. format vechi) : 8662/288/2016
Data inregistrarii 04.08.2016
Data ultimei modificari: 12.09.2016
Sectie: CIVILA
Materie: Civil
Obiect: acordare personalitate juridică
Stadiu procesual: Fond

 

Părţi

NumeCalitate parte
SINDICATUL CHIMISTUL RM. VÂLCEA Petent
PARCHETUL DE PE LÂNGĂ JUDECĂTORIA RM. VÂLCEA Reprezentant legal

 

Şedinţe

08.09.2016
Ora estimata: 09:00
Complet: Civ C16 - C. Cons.
Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Admite cererea formulată de petentul BICA DUMITRU. În baza art. 14 şi urm. din Legea nr. 62/2011: Acordă personalitate juridică SINDICATULUI CHIMISTUL - OLTCHIM
Document:   4283/2016  08.09.2016

24.08.2016
Ora estimata: 09:00
Complet: Complet Civil Vacanţă 2 - C. Cons.
Tip solutie: Amână cauza
Solutia pe scurt: Amână judecarea cauzei la 8 septembrie 2016 în camera de consiliu, la completul Civ.16, pentru a se lua cunoştinţă de înscrisurile depuse.
Document: Încheiere de şedinţă    24.08.2016

 

 

Căi atac

Nu există informaţii.

 

 

Citare prin publicitate

Nu există informaţii.
Daniel

#48683 Rusine sa va fie

2016-09-22 13:34

Sunteti bucurosi ca ati facut un sindicat format din oameni lui Diculoiu si oameni lui Cernev ce impreunatura;lucru impreunat miroase a CAC-AT.impreuna veti lua oamenilor drepurile castigate de Sindicatul Liber ati desfiintat un sindicat semnatar al actualui CCM si ati infiintat un sindicat profund CORUPT.


Musafir

#48684 Disponibilizati, ascultati indemnul lui VODA PIPEREA: nu stati ... la nevoie, iesiti in strada!

2016-09-22 13:53

#48665: - Disponibilizati, indemnul lui Voda Piperea este: nu stati ... la nevoie, iesiti in strada!  

 

Nu stati. Trimiteti e-mail-uri, dati telefoane, intrati si comentati pe paginile de socializare ale parlamentarilor. La nevoie, iesiti in strada. Altfel, riscati sa pierdem ...!


Gheorghe Piperea: La nevoie, ieșiți în stradă

Autor:
Alexandra Cruceru
 

Gheorghe Piperea le cere românilor să reacționeze și să pună presiune pe parlamentari, pentru ca aceștia să nu mai tărăgăneze și să voteze mai repede două legi care sunt în favoarea consumatorilor. De asemenea, îndeamnă pop ulația să iasă în stradă, la nevoie.

Din păcate se trage de timp în Parlament cu privire la ambele legi pe care consumatorii de credite (și nu numai) le așteaptă - și cea a independenței ANPC, și cea a conversiei la cursul istoric. Nu prea mai e timp de amânări. În curând, se intră în campanie, iar Parlamentul nu va mai prea lucra. Dezbaterile pe cele doua legi - poate la Sfântul Așteaptă. Cei ce vor fi câștigat din această tragere de timp vor delincvenții care abuzează de puterea lor economică (pentru că pot și pentru că le permiteți).

Nu stați. Trimiteți e-mail-uri, dați telefoane, intrați și comentați pe paginile de socializare ale parlamentarilor. La nevoie, ieșiți în stradă. Altfel, riscați să pierdem chiar și legea DIP.

PS Tocmai am aflat dintr-un mesaj în privat că unii angajați ai BNR dau în plată”, a scris Piperea, luni, pe Facebook.

 
Gheorghe Piperea
FACEBOOK
Luni

Din pacate se trage de timp in Parlament cu privire la ambele legi pe care consumatorii de credite (si nu numai) le asteapta - si cea a independentei ANPC, si cea a conversiei la cursul istoric.
Nu prea mai e timp de amanari. In curand, se intra in campanie, iar Parlamentul nu va mai prea lucra.
Dezbaterile pe cele doua legi - poate la Sfantul Asteapta.
Cei ce vor fi castigat din aceasta tragere de timp vor delincventii care abuzeaza de puterea lor economica
(pentru ca pot si pentru ca le permiteti).

Nu stati. Trimiteti e-mail-uri, dati telefoane, intrati si comentati pe paginile de socializare ale parlamentarilor. La nevoie, iesiti in strada. Altfel, riscati sa pierdem chiar si legea DIP.

PS Tocmai am aflat dintr-un mesaj in privat ca unii angajati ai BNR dau in plata.


Musafir

#48685 Re: Rusine sa va fie

2016-09-22 14:57

#48683: Daniel - Rusine sa va fie 

 BRAVO DANIELE SI TE SALUT,MULTA MUUUIE LA ACESTI NEMERNICI DE CERNEVISTII SI LA KAKATUL DE MARCU SORIN DIN PARTEA LUI FOTA.


Musafir

#48686 Re: Re: Rusine sa va fie

2016-09-22 15:00

#48685: - Re: Rusine sa va fie 

 GAOZAREEE,VINO REPEDE CU BIDINU SA MI FACETI O LINGITURA INTRE INGHINALI,VA ASTEPT LA TIC TAC.

Daniel

#48687 Retragetiva din sindicatul Chimistul

2016-09-22 16:53

Oltchimisti trezitiva in ai 12-lea ceas retragetiva din sindicatul corupt Sindicatul chimistul fiindca daca nu o faceti va vor negocia un CCM fara prema de vacanta,cu sporuri in salariu,cu zile de concediu de odihna mai putine, cu diminuarea numarului de salarii compensatorii,fara ajutor deces pentru parinti,acesti oameni de la conducerea Sindicatului chimistul au primit fiecare mai multe avantaje,iar acum ei trebuie sa dea inapoi(drepturile Oltchimistilor).Depuneti cereri de retragere incepind cu 01.10.2016,fiindca cu aceeasi data ei vor sa va bage in sindicatul ,,GALBEN''.

O SA LE SPUNETI COPIILOR VOSTRI CA FOTA ,DICULOIU SI BUSA DANIEL AU TRADATLTCHIMUL?

#48688 PT.FRAIERI DIN OLTCHIM CARE NU L AU ASCULTAT DE FOTA SI S A MINJIT PT.50 DE LEI;

2016-09-22 17:44

#48687: Daniel - Retragetiva din sindicatul Chimistul 

 BAI KURVELOR DE LA ADMINISTRATIV SI EL.3, VOI NICI ACUM NU ATI INTELES CA KAKATII DE CERNEVISTII V AU UMILIT?......O SA NE INTILNIM PE STRADA SI SA VAD CE PUTETI SA MI SPUNETI SI MIE CE ATI CISTIGAT DE LA UN MARE TRADATOR CERNEVIST NUMIT MARCU SORIN,DE LA NISTE TARANI RETARDATI SI HOTI DE OLTCHIM[O SA REVIN CU HOTII] CA BIDINU,TUGURIN,MARCELA[O KURVA SOOGACE DE POOLA LUI TAMBALAGIUL DE CERNEV]ETC,PROSTILORRRRRRRRR,CE LE VETI SPUNE COPIILOR VOSTRI?

VAI MAMICUTELE VOASTRE CITE COLIVE TREBUIE SA FACA

#48689 CITESTE BINE CERNEVEE,CITESTE N MORTII MATI DE TRADATOR SI TIGAN BULGAR.

2016-09-22 17:48

#48688: O SA LE SPUNETI COPIILOR VOSTRI CA FOTA ,DICULOIU SI BUSA DANIEL AU TRADATLTCHIMUL? - PT.FRAIERI DIN OLTCHIM CARE NU L AU ASCULTAT DE FOTA SI S A MINJIT PT.50 DE LEI; 

 SA VA FOOT IN GURITE MAI TRADATORILOR CERNEVISTIIII,REPET CIT VREA POOOLA MEA,NE ATI TRADAT PT. NISTE ZLOTII,DA SA VA FEREASCA DUMNEZEU SA IA ZAREMBA OLTCHIMUL,INTELEGETI CEVA CERNEVISTILOR?


Musafir

#48690 Re: Re: Re: noul CCM

2016-09-22 17:58

#48648: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM! - Re: Re: noul CCM 

 SU.GI POOLA BA MILOGARULE!

O sa mori si banii nu ii pui.

Dar tu SU.ce plouă la greu aici .

Habar nu ai de capul tau plin de cac.at.


Musafir

#48691 Re: Re: Re: noul CCM

2016-09-22 18:06

#48646: - Re: Re: noul CCM 

 CE.AI FACUT MA TU ??? :)))

FOTACHE TU DOAR AI BELIT POOLILE TUTUROR SI ACUM ESTI VITEAZUL POOLII CA SI VITA AIA ISTERICA SI BOLNAVA DUPA BANI, MILOGUL DE SE CREDE INTELIGENT DAR EL E PROST CA POOLA CA AIA NU STIE CARTE :))))

 

UN INVESTITOR PENTRU TOATE CELE NOUĂ BUCĂŢI Nici Borc nu mai ştie cum vrea să privatizeze "Oltchim"

#48692 UN INVESTITOR PENTRU TOATE CELE NOUĂ BUCĂŢI Nici Borc nu mai ştie cum vrea să privatizeze "Oltchim"

2016-09-22 18:08

UN INVESTITOR PENTRU TOATE CELE NOUĂ BUCĂŢI
 

Nici Borc nu mai ştie cum vrea să privatizeze "Oltchim"

BURSA 22.09.2016

Ministrul Economiei Costin Borc insistă să facă declaraţii care dau bine, referitor la privatizarea "Oltchim", fără să ţină cont că sacrifică acurateţea informaţiilor, mai ales că firma este listată la BVB, iar investitorii ar trebui să fie informaţi cum trebuie.
     "Până la finalul anului cred că vom avea o ofertă angajantă de la un investitor, străin sau român (n.r. pentru Oltchim)", a arătat ministrul Economiei, la întâlnirea de la Râmnicu Vâlcea cu administratorii judiciari şi conducerea combinatului. Domnia sa a adăugat: "Climatul este foarte bun acum pentru găsirea unui investitor care să continue să dezvolte partea viabilă a Oltchim".
      Dar Borc, suprinzător, nu a uitat care este noua metodă de privatizare. Ministerul Economiei precizează: "Varianta aleasă, cea a vânzării pachetelor de active, oferă potenţialului cumpărător siguranţa juridică în conformitate cu măsurile prevăzute de forma actuală a planului de reorganizare şi a constrângerilor suplimentare derivate din cerinţele legate de reglementările în materie de ajutor de stat, dar pe de altă parte poate asigura atât vânzarea cu succes a companiei, cât şi maximizarea pentru creditori a veniturilor din acest proces".
     Ministrul Borc a apreciat, ieri, că, de la lansarea procesului de vânzare, s-au făcut paşi importanţi de către Oltchim pentru a asigura un proces transparent şi nediscriminatoriu. În acest sens au fost trimise la peste 160 de entităţi informaţii generale despre companie iar până la sfârşitul lunii, aceştia au timp să îşi exprime interesul de cumpărare pentru a intra în următoarea fază a procesului de vânzare.
     Totodată, Costin Borc a precizat că oficiali din Ministerul Economiei, Comerţului şi Relaţiilor cu Mediul de Afaceri dialoghează constant cu reprezentanţi ai Comisiei Europene pentru a oferi sprijin administratorului judiciar de a maxima şansele de vânzare Oltchim, pentru a salva partea viabilă şi a păstra locurile de muncă. În acest sens, Comisia Europeană a fost notificată de partea română cu privire la decizia modalităţii de vânzare şi a paşilor stabiliţi în proces.
     Ministerul Economiei spune în clar că se consultă cu Comisia Europeană, în problema Oltchim, deşi, recent, a ţinut să dezmintă ferm că vânzarea pe pachete de active a societăţii a fost impusă de la Bruxelles, aşa cum au susţinut unele surse.
     Ministerul a insistat că "cei care decid sunt creditorii", dar planul de reorganizare nu prevede vânzarea de active ale combinatului în pachete, iar noua metodă nu a fost încă discutată în Adunarea Creditorilor, care, în schimb, a aprobat recent prelungirea cu un an a perioadei de reorganizare.
     Combinatul a intrat în procedură de insolvenţă în ianuarie 2013. 


   

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!

#48693 Re: Re: Re: Re: noul CCM

2016-09-22 18:23

#48690: - <= Ai ramas de caruta si in urma cu informatiile si stirile, ciocul maree ca iti bag caaacaatulll in tine, nesss sa  iti faci cu limbuta otravita,

 Am auzit ma de tine. Esti ala de ai lins cuuururi si mancaat caaaacat de lingi taree la ness-ul nostru gaozarule dezinformat. Gaoazaaa, CLANTA MARE ca iti bag si vidanja daca esti cuminte. Clantoi papa tot, caaacaaat dezinformator si limbi in cuuur care inghiti ca babuinul porcificat si maimutarit, suuugaciule!!!!!!!! Iti dam sa suuugi acadele, muuuule acadele sa le sugativizezi, bagaa maimutoiule. Maimutoiuleee crapi, crapi papitoiule!!!!!!


Musafir

#48694 Re: Re: Re: Re: noul CCM

2016-09-22 18:27

#48691: - Re: Re: Re: noul CCM 

 GAOZAREE,ACUM TE FAC CHIAR DE KAKAT MAI NEMERNIC SI SOOGACI DE POOOLI SLINOASE,AI DAT AFARA UN OM NEVINOVAT DIN PROFI DE LA NEVASTA LUI GUTAU PENALU CARE DETINE ACTIUNI LA PROFI,AI DAT AFARA NEMERNICULE RETARDAT CARE MI AI SOOOPT POOLA DE CEL PUTIN 3 ANI UN OM CARE NU A VRUT SA TI FIE SERVITOR,TU TI MORTI MATI DACA EU NU RAMIN ULTIMUL SAMARITEA,TE FOOOT SA MAI MOARA MATA INCA ODATA CU GURA IN POOOLA LUI FOTA.

E FOTA FARA PERDEA GAOZICA MOOOISTA,RIDE TOATA VALCEA,CETul SI OLTCHIMUL,HA HA

#48695 Re: Re: Re: Re: noul CCM

2016-09-22 18:34

#48691: - Re: Re: Re: noul CCM 

 TE MANIC GAOZAREEEEEE,MA PIS PE IA DE POLITIE DAR TU TE VEI CULCA CU KURVA TA MOISTA LARGA DECIT ODATA CU GAINILE,MA JUR MAI TRADATORULE SI MOOOISTULE DE OLTCHIM CARE AI LUAT ZLOTI LUI ZAREMBA SI I AI DAT LA PUSCARIASUL DE GUTA.U,AI SOPT PUUOLA LUI TACT O CRA CRA CU MATA ,AI SOOPT LA TALPASANU SI TI A TRAS O CU DRASOVEAN,ACUM O SA MI ALUP IGUS CU GUTAU PENALUL,VA DAU NUMAI MOOOIEEEE.

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!

#48696 Re: Re: Re: Re: noul CCM

2016-09-22 18:45

#48690: -  <= ESTI PREA CURVAA SI MANANCI PREA MULT CAAACAT SI IEI MUUUUUIEE ACADELELE NOASTRE GOZARULE CLANTA CLANTANITA MAIMUTARITA BABUINIZAT SI SCOS DIN CONTEXT, PAPA TOT,

 Ne arati zilnic retardule goazar si maimutarit handicapat lipsa creier si scos din context ca esti total in afara  discutiilor si scos din context clanta clantanita maimutarita babuinizata lipsa creier, haahaaahaaa, babuinule sufocat si scrum de scoti fum la cata cenusa ai in bostan. Prapaditule clanta clantanita si kuuurva kuurvelor, ai luat muuuleee acadele si stai cu clanta maree deschisa larg la cuuurul nostru. Esti atat de imbecil si scos din context ca debitezi, iar matul tau e plin de caaacaaat cati iti bagam in tine si tu nu te poti caaaca ca esti doar la primire in bot stai cu matul plin ca dejectam toti in botul tau, creier la tine nu exista si bostanul tau iese fum, in clanta ta te umflii ca porcul maimutarit scos din context handel handicapat gooozar SI STAI CU CLANTA LARGA SI MAREEEE DESCHISA. Inghite caaacat fraiere!!!!! HAHAAAHAAA, mananca caaacat si da-i limbi la kuuurul nostru ca iti faci nesss, inghitee fraiere si fraiero. Putorilor!!!!!

EU CHIAR SINT FOTA FARA PERDEA,SA MI BAG POOOLA N GURA MATI GAOZAREEE

#48697 Re: Re: Re: Re: Re: noul CCM

2016-09-22 19:20

#48696: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM! - Re: Re: Re: Re: noul CCM 

 A AVUT UN MENTOR PUTERNIC ghioca asta UNUL CARE A DEZBINAT SI OAMENII DIN USG,moistul si tambalagiul NUMIT cernev,VAI MAMICUTELE VOASTRE DACA NE VOM INTILNI IN PARTICULAR,ORICUM MUNTE CU MUNTE SE INTILNESTE,CITA MOOIE ITI DAU CERNEVE,AI GRIJA GAOAZA CA TI O TRAG CA MOSU ALA CU MOOISTUL DE PRESEDINTE IOHANIS,TE PRIND IN MORTIII MATIIII.


Musafir

#48698 Re: Re: Re: Re: Re: Re: noul CCM

2016-09-22 19:21

NU VA LAS SI NU VA IERT TRADATORILOR DE OAMENIII.

#48699 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: noul CCM

2016-09-22 19:32

#48698: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: noul CCM 

 CITESTE BINE GAOZARE RETARDAT NUMIT GHICA,EU LA ANU PE VREMEA ASTA SINT PENSIONAR CU ACTE N REGULA,TU MI O MAI SUUUUGI  CU TATICUTUL CRA CRA TAMBALAGIUL?

CINE POATE FI DECIT PICASSO

#48700 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: noul CCM

2016-09-22 19:48

#48699: NU VA LAS SI NU VA IERT TRADATORILOR DE OAMENIII. - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: noul CCM 

 ALUP IGUS CU MATA MAI GHIOCA,NU MAI CONTEZA CINE POSTEAZA ORICUM TU INTELEGI CE IGUS NUMAI CU MATA O KURVA CARE A SOOPT POOLA UNUI TIGAN BULGAR  NUMIT CERNEV TAMBALAGIUL CARE TE A FATAT LA GARD CA PE UN HANDEL,SIC SIC SIC .