Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

#48276 Re: Re: tugurineee,bidineee,marcelooo,alup itegus la PICASSO?

2016-09-01 06:41

#48275: AM UITAT,ALUP IGUS SI CU PENALUL DE GUTA.U,HAI PA MIRLANE POPONAR. - Re: tugurineee,bidineee,marcelooo,alup itegus la PICASSO? 

 GAOZAREEEE,MAI AI 3 PENALII PE LINGA TINE SI GUTA.U,PRIMUL E TIGANUL DE LA OCNE,AL 2 LEA E DIN COLONIE[E PENAL DIN GRECIA INTREBA L CA E VECINU TAU] SI AL TREILEA E BAJAN,DECI IN TOTAL SUNTETI 5,VEDEM CE MAI GASIM , PA  GAOZARULE RETARDAT.


Musafir

#48277 Re: Re: Re: tugurineee,bidineee,marcelooo,alup itegus la PICASSO?

2016-09-01 11:37

#48276: - Re: Re: tugurineee,bidineee,marcelooo,alup itegus la PICASSO? 

 ghiocaaa,sti care i diferenta dintre un picasso si o GAOAZA RETARDATA?PICASSO a muncit toata viata si va munci mereu ,pina moare iar gaoaza sta cu gura sa su.da pooola,asta i diferenta dintre noi,unul sooge altul munceste,apropo,ce gust are acadeaua lui penalul de GUTA.U?

Avertisment dur din partea sindicaliştilor pentru judecătorii de la Tribunalul Vâlcea

#48278 Avertisment dur din partea sindicaliştilor pentru judecătorii de la Tribunalul Vâlcea

2016-09-01 19:43

Avertisment dur din partea sindicaliştilor pentru judecătorii de la Tribunalul Vâlcea

Vineri, 2 septembrie, magistraţii decid definitiv dacă obligă sau nu CET Govora SA să livreze abur industrial CSR, proprietara fostei USG, la preţ mult sub costul de producţie

Liderii sindicaliştilor din cadrul CET Govora SA, societate aflată în procedură de insolvenţă, îi avertizează pe magistraţi că trimit societatea în faliment, dau lovitura de graţie platformei chimice şi lasă în frig peste 140.000 de vâlceni dacă obligă producătorul să furnizeze polonezilor de la CSR abur mult sub costul de producţie. De altfel, contractul denunţat reprezintă una din cauzele importante care au condus la acumularea de datorii de către furnizorul de abur.

Sindicaliştii din cadrul CET Govora, societate aflată în insolvenţă, fac front comun cu administratorul judiciar Remus Borza în conflictul cu clienţii polonezi de la Ciech Soda România (CSR), proprietarii Uzinelor Sodice Govora (USG). Fără a se feri de termenii duri, ei îi avertizează pe judecătorii de la Tribunalul Vâlcea că trimit în faliment garantat CET Govora dacă menţin decizia anterioară prin care obligă societatea să furnizeze USG abur la preţul din contractul denunţat, de 78 lei/Gcal, mult sub costul de producţie de peste 130 de lei şi, de asemenea, sub preţul aburului furnizat Oltchim.
Liderii protestatarilor reamintesc că falimentul CET va avea o reacţie devastatoare în lanţ, dând lovitura de graţie platformei chimice pe ca re încă mai lucrează peste 5000 de angajaţi, alte societăţi pe orizontală şi va lăsa în prag de iarnă fără căldură şi apă caldă peste 140.000 de locuitori din trei oraşe: Râmnicu Vâlcea, Călimăneşti şi Băile Olăneşti. De asemenea, sindicaliştii le reamintesc magistraţilor că au obligaţia profesională şi morală de a analiza corect litigiul dintre cele două societăţi, dar şi în interesul Statului Român.

Absolut toate sindicatele susţin demersul!

În acest sens, absolut toate sindicatele din cadrul CET Govora SA, inclusiv cele de la UMC Berbeşti, au întocmit şi semnat un memoriu adresat judecătorilor Tribunalului Vâlcea – Secţia a doua Civilă, pe care l-au depus la Dosarul nr. 1396/96/2016/a17 ce are termen vineri, 2 septembrie a.c..
Reamintim că, după ce a admis iniţial, pe 2 august a.c., decizia CET de denunţare a contractului cu Uzinele Sodice Govora pentru furnizarea aburului tehnologic la preţul de 78lei/gcal, Tribunalul Vâlcea a dat câştig de cauză polonezilor de la CSR în defavoarea producătorului vâlcean de electricitate şi agent termic. În această cauză, administratorul judiciar, avocatul Remus Borza, a declarat în cadrul şedinţei Consiliului Judeţean din 31 august a.c. că în data de 5 septembrie, dacă magistraţii vâlceni vor da câştig de cauză polonezilor de la CSR în litigiul cu CET (termen vineri, 2 septembrie a.c.), va declanşa procedura de intrare în faliment a societăţii. Redăm în continuare textual conţinutul memoriului asumat de cele 12 sindicate reprezentative din cadrul CET Govora SA.

“MEMORIU - prin care ne exprimam profunda îngrijorare cu privire la soarta viitoare a CET Govora, din perspectiva iminentei unui faliment.

Domnule Preşedinte, cu respect va informăm că, în situaţia în care principalul contract prin care CET Govora îşi vinde producţia de abur industrial va rămâne în fiinţă în parametri actuali de preţ, soarta CET Govora este pecetluită atâta vreme cât menţinerea preţului actual cauzează o pierdere de 171.000 de lei pe zi, respectiv de 5.300.000 de lei lunar sau 63.000.000 lei anual, ceea ce va conduce în mod implacabil la falimentul societăţii.
Falimentul CET Govora înseamnă pierderea tuturor licenţelor şi oprirea imediată a activităţii, cu consecinţa disponibilizării tuturor salariaţilor şi începerii operaţiunilor de lichidare a CET Govora. Cu alte cuvinte, falimentul CET Govora înseamnă vinderea obligatorie a acesteia la fier vechi şi pierderea locurilor de munca a 2.000 de persoane.
Falimentul CET Govora ar însemna dispariţia totală a întregii platforme industriale Râmnicu Vâlcea, pentru că nici Soda România şi nici Oltchim nu au variante alternative de aprovizionare cu aburul tehnologic indispensabil procesului lor de producţie.
Oltchim are 2.000 de salariaţi care ar trebui disponibilizaţi, Soda România are peste 500 de salariaţi care de asemenea îşi vor pierde locurile de muncă. Totodată, alţi peste 2.000 de salariaţi de la Ocnele Mari, Servcet, Cetprest, Prelcet şi de la alte societăţi de pe platformă, îşi vor pierde locul de muncă.
Vă rugăm să analizaţi cu toată responsabilitatea situaţia CET Govora, pentru că pe lângă pierderea locurilor de muncă şi deci a singurului mijloc de trai, toţi cei care locuim în Râmnicu Vâlcea vom rămâne şi fără apă calda şi căldură, în condiţiile în care peste o lună de zile deja temperaturile în Vâlcea vor ajunge la nivelul la care nu vom mai putea sta în case fără căldură.

Nu putem înţelege decizia Dvs. de a obliga CET Govora să îşi vândă în pierdere producţia, într-un mod total neeconomic, acum când este în insolvenţă şi chiar ameninţată de faliment.

Ştim că CET Govora îşi poate reveni doar dacă generează suficient profit cât să îşi poată plăti creditorii (adică peste 400 milioane de lei).
Cum să poată supravieţui CET Govora dacă produce abur la 130 lei/Gcal şi îl vinde la 78 lei/Gcal?! Cine îşi asumă să pună diferenţa pentru ca CET Govora să îşi poată acoperi costurile?
Este adevărat că în viitor, ca urmare a măsurilor pe care le ia administratorul judiciar, costurile se vor diminua, dar ele nu vor ajunge NICIODATĂ la nivelul de 78 lei/Gcal cât este în prezent preţul din contract.
Suntem extrem de revoltaţi de ideea ca o instanţă DIN ROMÂNIA, care FUNCŢIONEAZĂ ŞI DATORITĂ CET GOVORA (amintim că CET Govora este furnizorul de căldură şi apă caldă al TRIBUNALULUI VÂLCEA!), alege să dea câştig de cauză unei societăţi STRĂINE, pe care o favorizează în mod vădit, prin aceea că îi permite să cumpere aburul sub preţul de cost!
Credem că instanţa ROMÂNĂ trebuie în primul rând să fie CORECTĂ şi în al doilea rând să pună interesele societăţii ROMÂNE deasupra intereselor firmei poloneze! Nu ne putem explica ce fel de raţiuni ar putea fi invocate pentru ca o instanţă din România să oblige o societate comercială tot din România să îşi vândă sub cost produsul, pentru ca o societate din Polonia să poată să facă în continuare profit. În cei zece ani de contract cu USG, CET Govora a pierdut 64 de milioane de euro. Evoluţia preţului contractual nu a acoperit nici măcar inflaţia. Doar raportat la inflaţie, azi ar trebui să avem un preţ în contract de 114 lei. În ultimii ani CET Govora a vândut către USG abur industrial chiar sub preţul minim reglementat de ANRE, ceea ce reprezintă o încălcare flagrantă a legii şi a fost de natură sa producă prejudicii de ordinul zecilor de milioane de euro.

http://saptamana.net/articol/

 

Avertisment dur din partea sindicaliştilor pentru judecătorii de la Tribunalul Vâlcea

#48279 Re: Avertisment dur din partea sindicaliştilor pentru judecătorii de la Tribunalul Vâlcea

2016-09-01 19:47

#48278: Avertisment dur din partea sindicaliştilor pentru judecătorii de la Tribunalul Vâlcea - Avertisment dur din partea sindicaliştilor pentru judecătorii de la Tribunalul Vâlcea 

 

CET Govora a fost întotdeauna pionul de sacrificiu în Vâlcea şi vedem cu mare îngrijorare şi revoltă că în continuare, organele statului sacrifică CET Govora, chiar şi acum când societatea este efectiv strangulată, în loc să fie protejată de lege şi de judecător!

Am fost obligaţi ani de zile să vindem abur tehnologic de sute de milioane de lei fără să vedem un leu de la Oltchim, pentru că interesele politice de atunci erau sa ţină Oltchim în viaţă, fără să se gândească nimeni ce se întâmplă cu CET Govora. Asta a făcut ca societatea să rămână datoare la CE Oltenia, furnizorul de cărbune, care ne-a facturat penalităţi de întârziere la plată de zeci de milioane de lei!
Acum, din nou, tot statul roman - printr-o instanţă judecătorească - ne obligă la acţiuni împotriva CET Govora, adică să fim de acord să vindem aburul sub preţul de cost! Costul nu ar ajunge la 78 lei/Gcal nici dacă, din cei 2.000 de salariaţi rămaşi, am rămâne doar 100 de oameni şi ar pleca 1.900!
Noi salariaţii CET Govora, am făcut deja sacrificii, am acceptat măsuri dure de restructurare a personalului şi de reducere a veniturilor salaríale. Din societate au plecat în ultimele 3 luni peste 300 de colegi de-ai noştri, iar cei care am rămas am renunţat fortuit la unele sporuri şi beneficii câştigate cu trudă în zeci de ani de activitate în CET Govora, societate în care fiecare dintre noi am încercat să ne facem datoria faţă de societate, stat şi cetăţeni.
Toată viaţa noastră şi a familiilor noastre este legată de viaţa societăţii. Dacă cu bună ştiinţă veţi condamna această societate la faliment şi o veţi obliga să acumuleze pierderi, înseamnă că tot cu bună ştiinţă ne condamnaţi la şomaj, la foame şi la frig - pe noi, cei peste 6.000 de salariaţi ai societăţilor de pe platforma Rm. Vâlcea. În acelaşi timp condamnaţi 3 oraşe să rămână în frig, în prag de iarnă - adică peste 140.000 oameni.

Nicio raţiune juridică şi nicio lege din această lume nu credem că poate să fie mai importantă decât viaţa oamenilor.

Justiţia înseamnă totuşi o elementară dreptate - ori ce dreptate poate fi dacă însuşi instrumentul justiţiei, adică instanţa de judecată, ne-ar obliga la frig şi foame?

Stă în puterea Dumneavoastră să salvaţi CET Govora prin adoptarea unor decizii CORECTE şi care să respecte legea cu privire la relaţia cu Ciech Soda. Ne manifestăm nemulţumirea majoră că, exact în momentul în care Soda România acceptase preţurile CET Govora de 106 lei/Gcal pentru aburul de 6 şi 13 bari respectiv 110 lei/Gcal pentru aburul de 35 de bari, dumneavoastră prin hotărârea pe care aţi pronunţat-o pe 18 august ne-aţi obligat să vindem la 78 lei/Gcal, acumulând pierderi în fiecare zi.

Este foarte uşor de prevăzut că în condiţiile în care aţi suspendat decizia de denunţare a contractului, polonezii de la Soda România vor încerca tot posibilul să tragă de timp şi să nu se judece, ca să ne oblige să le dăm în continuare abur sub costul de producţie pentru cât mai mult timp!

Vă rugam faceţi dreptate, respectaţi legea şi salvaţi CET Govora şi zecile de mii de oameni care depind de această societate!”

Cu respect şi cu încredere că veţi face dreptate,
Sindicatul 2015 CET Govora, prin Predonescu Valentin - lider de sindicat.
Sindicatul Carierei Berbeşti prin Popescu Daniel - lider de sindicat.
Sindicatul CĂRBUNELUI BERBEŞTI, prin Glomnicu Dorel - lider de sindicat.
Sindicatul LIBER, prin Huidulescu Gheorghe - lider de sindicat.
Sindicatul LIBERTATEA, prin Gheorghe Ion - lider de sindicat.
Sindicatul TERMO 2008, prin Cumpănaşu Dumitru - lider de sindicat.
Sindicatul Minier Solidaritatea Berbeşti Alunu, prin Mânzatu Gheorghe - lider de sindicat.
Sindicatul PROFRĂŢIA, prin Pârvu Constantin - lider de sindicat.
Sindicatul LIGNITUL OLTENIA, prin Cretan Constantin - lider de sindicat.
Sindicatul Independent Olteţu prin Vladoiu Marcel - lider de sindicat.
Sindicatul Minier Berbeşti, prin Păunescu Ilie - lider de sindicat.
Sindicatul Minier independent Berbeşti, prin Chelcea Constantin – lider de sindicat.

http://saptamana.net/

Gutău mută gunoiul râmnicenilor lângă Oltchim

#48280 Gutău mută gunoiul râmnicenilor lângă Oltchim

2016-09-02 07:40

Gutău mută gunoiul râmnicenilor sub nasul lui Bica

Comisia Europeană pune presiune pe Statul Român să îmbunătăţească radical activitatea Oltchim SA pentru a proteja mediul înconjurator. Mircia Gutău, realesul edil al Râmnicului, s-a gândit probabil că ar fi momentul potrivit să „agaţe” şi municipalitatea, în zonă, o sursă de miasme.

O nouă afacere ia amploare pe platforma chimică Oltchim

Gard în gard cu Combinatul, printre hale de producţie şi centre logistice, tocmai s-a găsit spaţiul potrivit pentru selectarea deşeurilor râmnicenilor executată de cei de la Romprest Energy. Din fotrografia ataşată se vede clar cine ar trebui să suporte disconfortul şi să accepte potenţialul focar de înmulţire a dăunătorilor. Cum, din câte ştim, Romprest nu a adăugat toate documentele solicitate de Agenţia pentru Protecţia Mediului Vâlcea, pentru autorizare, îi aducem la cunoştinţă pe acestă cale conducerii instituţiei situaţia nou creată. De asemenea, solicităm APM, dar şi Gărzii de Mediu să analizeze atent cazul şi să emită un punct de vedere public. 

Primăria Râmnicu Vâlcea, pregătită să mai bage o afacere în morişca Romprest

Urât mirositoarea prezență a firmei de salubritate Romprest în Râmnic tinde să devină și mai deranjantă pentru localnici, odată cu introducerea spre aprobare în Consiliul Local a trei proiecte de hotărâre care au ca subiect salubrizarea orașului.

Pe lângă haosul lăsat în urmă la punctele de colectare a deșeurilor menajere și încercarea de a ciurui bugetul local sub scuza transportării gunoaielor din oraș taman până sub nasul bucureștenilor, la Chiajna, consorțiul Romprest Energy-Romprest Service s-ar putea trezi invitat să se înfrupte și dintr-o afacere nouă cu deșeuri reciclate.

Printre gunoaie

Mizera istorie cu iz fetid de țeapă dată locuitorilor din oraș se prezintă în felul următor: odată cu desemnarea Romprest ca prestator de servicii de salubritate pe raza municipiului cantitatea de gunoaie din spațiile amenajate pentru colectare a crescut vertiginos.

La acest lucru a contribuit atât lipsa dotărilor firmei pentru asigurarea unor servicii într-un ritm susținut, cât și stilul haotic în care se intervine pentru ridicarea deșeurilor, localnicii plângându-se că văd mașinile romprest plimbându-se și de câte 3 ori pe zi pe la același punct de colectare.

Mai mult, programul de colectare selectivă al deșeurilor (mai țineți minte butoaiele din plastic colorat inscriptionate “Hârtie-Plastic-Sticlă-Metal” puse la colțul fiecarei străzi, nu-i așa? –n.n.) este și el compromis, angajații Romprest obosindu-se să ridice manual din aceste recipiente doar stratul de suprafață, pe care il incarcă apoi de-a valma și îl depozitează pe te miri unde.

Ciudat la acest program este faptul că a fost pasul premergător înaintea demarării amplelor lucrări de amenajare cu fonduri europene a stației de depozitare de la Fețeni și a celei de compost de la Râureni, ambele trecute în patrimoniul public al municipiului și administrate de Direcția Administrării Domeniului Public, componenta colectării selective și a reciclării făcând parte din legislația de mediu europeană.

Mă rog, cât de europeni sunt edilii din Râmnicu Vâlcea rămâne un punct discutabil, în contextul în care nici la această oră depozitul de deșeuri de la Fețeni nu are activitate, iar stația de compost de la Râureni este mai mult un depozit pentru un munte de resturi biodegradabile, amplasat în așa fel pentru a masca alte gunoaie aruncate de-a valma de catre angajații Romprest.

(Chestiunea ar putea deveni un adevărat bumerang care să zdruncine destul de serios bugetul local, in cazul în care Comisia Europeană va constata că suma de 11 milioane euro a fost investită la Râmnicu Vâlcea prin programul ISPA doar pentru a rămâne la stadiul de proiect lăsat fără activitate, dar aceasta chestiune face subiectul unui alt articol).

Băi, care îmi furași gunoiul?

Calculele fostei administrații arată că aproximativ 3000 de tone de deșeuri sunt ridicate lunar din oraș, o cantitate foarte mică rămânând in incinta celor două obiective ridicate cu bani europeni. Păi, și atunci unde ajunge gunoiul de sub preșul râmnicenilor?

La Drăgășani nu a fost transportat decât o lună, administratorii de acolo reziliind contractual după ce au constat că Romprest insista să arunce de-a valma gunoiul adus în rampă.

La groapa de la Horezu, Romprest s-a confruntat cu o blocadă a mașinilor rivalilor de la Urban SA, dar s-a izbit și de băsesciana sintagmă “Iarna nu-i ca vara!” în momentul în care a descoperit că drumul de acces devine impracticabil în timpul sezonului rece.

La Balș, o verificare făcută la Agenția Națională de Mediu i-a întors pe gunoierii de la Romprest cu coada între picioare în Vâlcea, depozitul nemaifiind autorizat.

De la Albota-Argeș și Cristianu-Sibiu au venit alte două răspunsuri negative privind acceptarea deșeurilor nesortate de care Romprest tot încearcă să scape.

Varianta depozitului ecologic de la Fețeni a picat și ea din start, impunerea obligației de sortare a gunoiului recoltat de la râmniceni fiind aceeași cauză care le-a dat bătăi de cap celor de la Romprest.

Varianta depozitului de deșeuri de la Chiajna a fost preferată de Romprest din motive obscure, traseul impunând parcurgerea a 342 de kilometri de către orice mașină.

Pentru cele 3000 de tone de gunoi colectate lunar în Râmnicu Vâlcea, între 4-6 mașini ale companiei ar trebui să circule zilnic între municipiu și orășelul satelit al Bucureștiului, lucru prea puțin probabil.

Dar, varianta Chiajna a fost doar o scuză penibilă pentru încercarea de a impinge o factură de 451.835,05 lei către bugetul local sub pretextul că acesta este costul suplimentar rezultat în urma transportului de deșeuri către Capitală.

Cum încercarea nu a dat roade în fața fostului viceprimar Ion Gigi Matei, Romprest a dus cazul în instanță, pretinsa datorie de 4,5 miliarde lei vechi urmând să fie tranșată de către judecători.

Să facem totul!

Schimbarea mai mult sau mai puțin poticnită a conducerii de la Primărie a schimbat într-o oarecare măsură optica administrației locale față de firma care încearcă din răsputeri să “mulgă” cât mai eficient și banul public din buget și pe cel privat, al beneficiarilor serviciilor de salubritate.

„Vom face totul pentru a-i ajuta!”, au fost primele cuvinte rostite de primarul Mircia Gutău cu privire la scandalul Romprest.

Cum promisiunea-i promisiune, trei noi proiecte dedicate ajutorării Romprest, toate avându-l ca inițiator pe Mircia Gutău, au fost introduse în dezbatere în ședința din 31 august.

Primul stabilește un tarif de 3,64 lei/tonă fără TVA pentru prelucrarea deșeurilor degradabile ce urmează a fi transformate în compost în stația de la Râureni. Cel de-al doilea bate în cuie și prețul de comercializare al materialului rezultat în urma prelucrării: 37,81 lei/tonă fără TVA.

Aparent, aceste hotărâri par destinate consolidării bugetului DADP prin prestarea acestor servicii și a introducerii în sfârșit în circuitul normal a unei investiții cu fonduri europene.

Doar în aparență însă, căci circuitul de adrese dintre Primăria Râmnicu Vâlcea și Consiliul Județean Vâlcea demonstrează că procedura era dedicată încă de ceva vreme deservirii intereselor Romprest.

Astfel, în răspunsul CJ Vâlcea privind posibilitatea comercializării compostului din stația de la Râureni, fosta conducere a instituției precizează: “La momentul când operarea Depozitului de deșeuri Fețeni și a Stației de Compostare va fi delegată unui operator privat, primăria va putea comercializa compostul rezultat la stația de compostare în următoarea situație: în contractual de delegare al serviciilor este prevăzută o clauză specific referitoare la dreptul Primăriei Râmnicu Vâlcea de a comercializa compostul.

În caz contrar, acest obiect de activitate este în responsbilitatea operatorului privat delegate, iar pentru îndeplinirea contractului acesta plătește doar redevență Primăriei pentru bunurile concesionate”.

Destul de clar, în contextul în care un fost viceprimar a pregătit deja terenul pentru intrarea Romprest în afacere prin concesionarea unui spațiu de 100 mp în incinta stației de compostare la un preț de doar 2 lei/mp.

Ce înseamnă acest lucru pentru oraș? Nimic altceva decât o direcționare a potențialului profit din prelucrarea deșeurilor bio-degradabile de la bugetul local direct către conturile Romprest, o sărăcire a bugetului propriu al DADP și, implicit, mai puține lucrări edilitare efectuate în Râmnicu Vâlcea.

La final, cireașa de pe tort o reprezintă proiectul de aprobare al noului tarif pentru depozitarea deșeurilor în Depozitul de la Fețeni, calculat la 67,29 lei/tonă fără TVA.

BREAKING NEWS ALERT OLTCHIM INSOLVENTA RAMNICU VALCEA :

#48281 Re: Combinatul Oltchim, păzit de o firmă din grupul Romprest

2016-09-02 07:47

#43354: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM! - Combinatul Oltchim, păzit de o firmă din grupul Romprest  

 

Combinatul Oltchim, păzit de o firmă din grupul Romprest

 

Societatea a câştigat şi licitaţia pentru ridicarea gunoiului în Râmnicu Vâlcea

Omul de afaceri Florin Walter (fost Busca), finul fostului ministru Miron Mitrea, a pătruns pe piaţa vâlceană cu două contracte importante. Cunoscut drept unul dintre afaceriştii români abonaţi la banii publici, Walter a câştigat în această primăvară licitaţia pentru a ridica gunoiul în Râmnicu Vâlcea, iar o firma de pază înfiinţată de acelaşi om de afaceri (Romprest Secu_rity) asigură în prezent paza la combinatul chimic Oltchim.

La începutul lunii mai, cam în aceeaşi perioadă în care societatea lui Walter câştiga licitaţia organizată de Primăria Râmnicu Vâlcea, procu_rorii DIICOT au descins la firma de salubrizare Romprest, într-un dosar de evaziune fiscală şi spălare de bani, prejudiciul fiind calculat la aproximativ 18 milioane de euro. Patronul firmei, Florin Walter, s-a sustras urmăririi penale şi a fugit în Columbia, unde s-a ascuns timp de aproape o lună, până când a fost găsit de Interpol.
Potrivit DIICOT, în perioada 2013-2014, Florin Walter a coordonat un grup infracţional organizat format din 23 de persoane, care a desfăşurat operaţiuni financiare din sfera evaziunii fiscale şi a spălării banilor, utilizând ca mod de operare reducerea artificială a profitului impozabil şi TVA de plată, efectuarea unor decontări fictive de la diferite societăţi şi utilizarea de societăţi comerciale tip fantomă pentru realizarea operaţiunilor ilicite.

Florin Busca a iniţiat şi a coordonat aceste circuite financiare pe mai multe paliere, ce au avut drept scop înregistrarea în contabilitatea societăţii Compania Romprest Service SA Bucu_reşti a achiziţiilor, de la diverse societăţi comerciale, utilizate exclusiv pentru emiterea de facturi. Conform anchetatorilor, majoritatea angajaţilor din cadrul firmei de salubritate deţinută de Busca lucrau la negru, iar, pentru a justifica şi a deduce banii plătiţi muncitorilor, Romprest încheia contracte cu alte firme, care la rândul lor încheiau contracte cu alte societăţi, până se ajungea la „un eşalon patru”.
În urmă cu câţiva ani, Florin Buşca şi-a schimbat numele în Walter pentru ca firma sa să poată participa fără probleme la o licitaţie privind prestarea de servicii pentru bazele americane din România.
Firma lui Walter (Romprest Secu_rity) - aceeaşi care asigură în prezent paza la Oltchim - a asigurat paza şi în perimetrul Aeroportului Otopeni, afaceristul reuşind să înlocuiască astfel Jandarmeria Română.

http://saptamana.net/articol/

Firma care ridică gunoiul râmnicenilor, fără autorizaţie de mediu

Citeste mai mult: adev.ro/nsjt57

 

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!

#48282 Re: Re: JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACER

2016-09-02 07:53

#43358: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM! - Re: JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ? 

 

Oltchim vinde fier vechi și se pregătește de agricultură și comerț

luni, 08 septembrie 2014

Oltchim nu și-a găsit încă un investitor dispus să readucă la viață combinatul chimic, dar se pregătește să introducă noi obiecte de activitate în firmă, precum cultivarea de plante în aer liber și în sere și comerțul în magazine specializate.

Oltchim nu reușește să iasă din insolvență și nici nu pare a avea șanse să găsească investitori în perioada următoare. După cum am arătat și în articolele precedente, privatizarea Oltchim este pusă în dificultate și de Comisia Europeană, care dorește asigurări că preluarea la pachet a Arpechim nu reprezintă un ajutor de stat mascat pentru OMV Petrom. Între timp însă bucăți din combinat sunt valorificate la fier vechi, iar societatea înregistrează noi obiective de activitate, de parcă intenționează să se reorienteze către alte afaceri.

Situația combinatului pare să dea semne de îmbunătățire conform oficialilor societății. Recent a intrat în probe o nouă secție, cea de oxoalcooli, care ar majora capacitatea de producție a Oltchim la 40% dacă va li repornită. „O dată repornită această secție, vom spori capacitatea de producție a combinatului la 40% față de 25% cât este în prezent“, spune Ion Vâncea, liderul filialei vâlcene a sindicatului Cartel Alfa, care adaugă că în respectiva secție vor fi angajate peste o mie de persoane. În primele șapte luni ale anului, Oltchim a avut o cifră de afaceri de aproximativ 11 milioane euro și un profit operațional de 0,25 milioane euro, în condițiile unei utilizări a capacității de producție de 23%, conform informațiilor oferite de Gheorghe Piperea, unul dintre administratorii judiciari ai companiei.

Deșeuri metalice

Societatea nu este însă ferită de scandaluri. Recent, Vocea Vâlcii a publicat două contracte de vânzare fier vechi din 2013, prin care erau vândute mai multe tone de deșeuri metalice și nemetalice, respectiv deșeuri de inox austenitic pregătit și deșeuri inox austenitic neperegătit. Inoxul austenitic este un oțel nemagnetic, cu cea mai bună rezistență la coroziune, cu duritate și sudabilitate bune, adică un oțel de calitate foarte bună. Contractele au fost încheiate în mai și octombrie 2013, când la conducerea Ministerului Economiei au fost pe rând Varujan Vosganian și Andrei Gerea, iar la conducerea combinatului s-au aflat Mihai Tălpășanu și Marius Pârvu. O diferență care poate ridica suspiciuni este prețul de vânzare. În primul contract, tona de deșeu pregătit era de 1.680 dolari pe tonă, iar cel nepregătit de 1.500 dolari pe tonă. În cel de-al doilea, prețurile scad la 1.020 dolari pe tonă, respectiv 975 dolari pe tonă. Altfel, compania trece prin restructurări care presupun închiderea unor active (secții) nerentabile și concentrarea pe afacerile profitabile. Mutarea activelor viabile pe o nouă companie, Oltchim SPV, care să nu mai aibă datoriile celei vechi (datorii care ajung la 700 milioane euro) a și fost realizată.

Saga codurilor CAEN

Obiectele de activitate ale Oltchim ne oferă însă și mai multe motive de amuzament (sau îngrijorare). Putem presupune că o parte a secțiilor din combinat nu vor supraviețui schimbărilor prin care trece compania, de unde și vânzarea de „deșeuri“ metalice. Dar este greu de imaginat că ditamai combinatul chimic se pregătește de „cultivarea altor plante din culturi nepermanente“, de „cultivarea plantelor petnru înmulțire“, de „fabricarea ambalajelor din lemn“, de „lucrări de demolare a construcțiilor“ sau de „comerțul cu amănuntul al altor bunuri noi, în magazine specializate“. Este hilar când vezi că un combinat chimic se pregătește de deschis chioșcu_ri sau de cultivat plante pe terenuri agricole sau în sere, dar așa reiese din convocatorul Adunării Generale Extraordinare a Acționarilor din 9 septembrie 2014. Ar putea fi un semnal îngrijorător pentru acționarii și angajații companiei apariția acestor noi obiecte de activitate, în ideea că societatea se pregătește de agricultură și de comerț, eventual pe suprafețele de teren care rămân în urma închiderilor de secții. De altfel, chiar aceasta ar putea fi situația reală a unor departamente din combinat (pe care ar trebui să le decidă actualii și viitorii acționari). Administratorii judiciari, respectiv BDO Business Restructuring și Rominsolv, nu au oferit explicații în ziua publicării convocatorului pe pagina BVB, adică pe 4 septembrie, însă este de așteptat să ofere în perioada următoare. Dar aceste activități complet diferite de cea a unui combinat chimic nu sunt complet străine de condurile CAEN ale Oltchim. Găsim „activități ale portalurilor web“ , „activități ale agențiilor de publicitate“ sau „activități fotografice“. Și multe altele, trecute în aproximativ 200 de obiecte de activitate înregistrate. Inclusiv „intermedieri în comerțul cu materii prime agricole, anumale vii, materii prime textile și cu semifabricate“. Sunt activități care pot apărea în cadrul unui combinat atât de mare și care încearcă să ofere angajaților cam tot ce au nevoie în viața zilnică. Așa era modelul comunist, unde se presupunea că tot ce ai nevoie primești de la locul de muncă, inclusiv de mâncare, iar apartamentul de acasă este doar pentru dormit. Din fericire, lucrurile s-au schimbat, iar companiile din prezent preferă să externalizeze orice activitate care nu ține de cea principală, astfel încât să nu aibă parte de cheltuieli inutile. De aceea este amuzant că, în anul de grație 2014, Oltchim (aflat în insolvență) încearcă să se ocupe de agricultură și comerț în „magazine specializate“ în loc să se concentreze pe activitatea pe care o cunoaște cel mai bine și care îi poate aduce profit dacă este eficientizată.

Oltchim se pregătește de o nouă vânzare, pe data de 15 decembrie anul acesta. În cazul fericit în care va găsi un investitor este de așteptat ca astfel de coduri CAEN să nu se mai regăsească în noua companie.

 

 CLIK pentru a deschide pentru vizualizare:

Sindicatele (!?!) de la CET Govora, în genunchi la Tribunal!

#48283 Sindicatele (!?!) de la CET Govora, în genunchi la Tribunal!

2016-09-02 08:20

Sindicatele (!?!) de la CET Govora, în genunchi la Tribunal!

Cele 12 sindicate de la CET Govora au transmis un memoriu către preşedintele Tribunalului Vâlcea prin care au expus situaţia societăţii de pe Platforma Chimică şi ce ar însemna să fie obligată să livreze în continuare către Ciech Soda abur sub preţul de producţie. Vă prezentăm integral memoriul prin care îşi exprimă profunda îngrijorare cu privire la soarta viitoare a CET Govora, din perspectiva iminenţei unui faliment: “Domnule Preşedinte, cu respect va informăm că, în situaţia în care principalul contract prin care CET Govora îşi vinde producţia de abur industrial va rămâne în fiinţă în parametri actuali de preţ, soarta CET Govora este pecetluită, atâta vreme cât menţinerea preţului actual cauzează o pierdere de 171.000 de lei pe zi, respectiv de 5.300.000 de lei lunar sau 63.000.000 lei anual, ceea ce va conduce în mod implacabil la falimentul societăţii. Falimentul CET Govora înseamnă pierderea tuturor licenţelor şi oprirea imediată a activităţii, cu consecinţa disponibilizării tuturor salariaţilor şi începerii operaţiunilor de lichidare a CET Govora. Cu alte cuvinte, falimentul CET Govora înseamnă vinderea obligatorie a acesteia la fier vechi şi pierderea locurilor de muncă a 2.000 de persoane. Falimentul CET Govora ar însemna dispariţia totală a întregii platforme industriale Râmnicu Vâlcea, pentru că nici Soda România şi nici Oltchim nu au variante alternative de aprovizionare cu aburul tehnologic indispensabil procesului lor de producţie. Oltchim are 2.000 de salariaţi care ar trebui disponibilizaţi, Soda România are peste 500 de salariaţi care de asemenea îşi vor pierde locurile de muncă. Totodată, alţi peste 2.000 de salariaţi de la Ocnele Mari, Servcet, Cetprest, Prelcet şi de la alte societăţi de pe platformă îşi vor pierde locul de muncă. Vă rugăm să analizaţi cu toată responsabilitatea situaţia CET Govora, pentru că, pe lângă pierderea locurilor de muncă şi deci a singurului mijloc de trai, toţi cei care locuim în Râmnicu Vâlcea vom rămâne şi fără apă caldă şi căldură, în condiţiile în care peste o lună deja temperaturile în Vâlcea vor ajunge la nivelul la care nu vom mai putea sta în case fără căldură. Nu putem înţelege decizia Dvs. de a obliga CET Govora să îşi vândă în pierdere producţia, într-un mod total neeconomic, acum când este în insolvenţă şi chiar ameninţată de faliment. Ştim că CET Govora îşi poate reveni doar dacă generează suficient profit cât să îşi poată plăti creditorii (adică peste 400 milioane de Lei). Cum să poată supravieţui CET Govora, dacă produce abur la 130 lei/Gcal şi îl vinde la 78 lei/Gcal?! Cine îşi asumă să pună diferenţa pentru ca CET Govora să îşi poată acoperi costurile? Este adevărat că, în viitor, ca urmare a măsurilor pe care le ia administratorul judiciar, costurile se vor diminua, dar ele nu vor ajunge NICIODATĂ la nivelul de 78 lei/Gcal, cât este în prezent preţul din contract. Suntem extrem de revoltaţi de ideea că o instanţă DIN ROMÂNIA, care FUNCŢIONEAZĂ ŞI DATORITĂ CET GOVORA (amintim că CET Govora este furnizorul de căldură şi apă caldă al TRIBUNALULUI VÂLCEA!), alege să dea câştig de cauză unei societăţi STRĂINE, pe care o favorizează în mod vădit, prin aceea că îi permite să cumpere aburul sub preţul de cost! Credem că instanţa ROMÂNĂ trebuie în primul rând să fie CORECTĂ şi în al doilea rând să pună interesele societăţii ROMÂNE deasupra intereselor firmei poloneze! Nu ne putem explica ce fel de raţiuni ar putea fi invocate pentru ca o instanţă din România să oblige o societate comercială, tot din România, să îşi vândă sub cost produsul, pentru ca o societate din Polonia să poată să facă în continuare profit. În cei zece ani de contract cu USG, CET Govora a pierdut 64 de milioane de euro. Evoluţia preţului contractual nu a acoperit nici măcar inflaţia. Doar raportat la inflaţie, azi ar trebui să avem un preţ în contract de 114 lei. În ultimii ani CET Govora a vândut către USG abur industrial chiar sub preţul minim reglementat de ANRE, ceea ce reprezintă o încălcare flagrantă a legii şi a fost de natură să producă prejudicii de ordinul zecilor de milioane de euro. CET Govora a fost întotdeauna pionul de sacrificiu în Vâlcea şi vedem cu mare îngrijorare şi revoltă că, în continuare, organele statului sacrifică CET Govora, chiar şi acum când societatea este efectiv strangulată, în loc să fíe protejată de lege şi de judecător! Am fost obligaţi ani să vindem abur tehnologic de sute de milioane de lei fără să vedem un leu de la Oltchim, pentru că interesele politice de atunci erau să ţină Oltchim în viaţă, fără să se gândească nimeni ce se întâmplă cu CET Govora. Asta a făcut ca societatea să rămână datoare la CE Oltenia, furnizorul de cărbune, care ne-a facturat penalităţi de întârziere la plata de zeci de milioane de lei! Acum, din nou, tot statul român — printr-o instanţă judecătorească - ne obligă la acţiuni împotriva CET Govora, adică să fim de acord să vindem aburul sub preţul de cost! Costul nu ar ajunge la 78 lei/Gcal nici dacă, din cei 2.000 de salariaţi rămaşi, am rămâne doar 100 de oameni şi ar pleca 1.900! Noi, salariaţii CET Govora, am făcut deja sacrificii, am acceptat măsuri dure de restructurare a personalului şi de reducere a veniturilor salariale. Din societate au plecat în ultimele 3 luni peste 300 de colegi de-ai noştri, iar noi, cei care am rămas, am renunţat fortuit la unele sporuri şi beneficii câştigate cu trudă în zeci de ani de activitate în CET Govora, societate în care fiecare dintre noi am încercat să ne facem datoria faţă de societate, stat şi cetăţeni. Toată viaţa noastră şi a familiilor noastre este legată de viaţa societăţii. Dacă cu bună ştiinţă veţi condamna această societate la faliment şi o veţi obliga să acumuleze pierderi, înseamnă că tot cu bună ştiinţă ne condamnaţi la şomaj, la foame şi la frig - pe noi, cei peste 6.000 de salariaţi ai societăţilor de pe platforma Rm. Vâlcea. În acelaşi timp condamnaţi 3 oraşe să rămână în frig, în prag de iarnă - adică peste 140.000 oameni. Nici o raţiune juridică şi nici o lege din această lume nu credem că poate să fie mai importantă decât viaţa oamenilor. Justiţia înseamnă totuşi o elementară dreptate - ori ce dreptate poate fi dacă însuşi instrumentul justiţiei, adică instanţa de judecată, ne-ar obliga la frig şi foame? Stă în puterea Dumneavoastră să salvaţi CET Govora prin adoptarea unor decizii CORECTE şi care să respecte legea cu privire la relaţia cu Ciech Soda. Ne manifestăm nemulţumirea majoră că, exact în momentul în care Soda România acceptase preţurile CET Govora de 106 lei/Gcal pentru aburul de 6 şi 13 bari respectiv 110 lei/Gcal pentru aburul de 35 de bari, dumneavoastră prin hotărârea pe care aţi pronunţat-o pe 18 august ne-aţi obligat să vindem la 78 lei/Gcal, acumulând pierderi în fiecare zi. Este foarte uşor de prevăzut că, în condiţiile în care aţi suspendat decizia de denunţare a contractului, polonezii de la Soda România vor încerca tot posibilul să tragă de timp şi să nu se judece, ca să ne oblige să le dăm în continuare abur sub costul de producţie pentru cât mai mult timp! Vă rugăm faceţi dreptate, respectaţi legea şi salvaţi CET Govora şi zecile de mii de oameni care depind de această societate!

FOTO – VIDEO: Sute de sindicaliști de la CET Govora s-au adunat în fața Tribunalului Vâlcea

#48284 FOTO – VIDEO: Sute de sindicaliști de la CET Govora s-au adunat în fața Tribunalului Vâlcea

2016-09-02 08:57

FOTO – VIDEO: Sute de sindicaliști de la CET Govora s-au adunat în fața Tribunalului Vâlcea

In aceasta dimineata de vineri, 2 septembrie 2016, sute de sindicalisti ai CET Govora s-au adunat in fata Tribunalului Valcea acolo unde, de la ora 9.00, incepe procesul pe fond impotriva USG, procesul de denuntare a contractului.

Pe holurile Tribunalului se afla si directorul CET Zelici Ludovic, dar si Witold Urbanowski – directorul USG.

https://www.youtube.com/watch

JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?

#48285 SINDICATELE OLTCHIM SUNTETI IN PROCESUL INSOLVENTEI OLTCHIM ?NU, VOI N-ATI FOST SI NU EXISTATI !

2016-09-02 09:17

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #34833 (TOATE INCLUS SI IONEL VINCEA  CARTEL ALFA SI FALIMENT MENTCHIM LIDERUL DE SINDICAT NEALES DE NIMENI NICIODATA) SI STATUL ROMAN #30014 SUNT IN CULPA.

 ACTIVITATI DE SERVIRE A BAUTURILOR, MASA SI DANSUL OLTCHIM:

 ....SI TOATE STRUCTURILE SINDICALE DIZOLVATE SI REANFINTATE SAU INFINTATE SUB DIVERSE DENUMIRI. 

 

PENTRU INTERESUL VOSTRU MESCHIN ATI VANDUT OLTCHIM  LA FIER VECHI SI INCA ESTE INCHIS, MUNCA SI VIITORUL NU VA INTERESEAZA SI SUNTETI FOLOSITI PE POST DE CERSETORI LA O FRIPTURA SI-UN PAHAR DE ALCOOL, INSTIGATI SA NE FACETI ZILE FRIPTE SI SA TRADATI TOT, RUSINE SA VA FIE IMPOSTORILOR, NUMAI GALAGIA ESTE DE VOI DAR IMPOTRIVA NOASTRA A CELOR NEVINOVATI, NU SI A SINDICATELOR SI STATULUI ROMAN CARE NE UMILESC, NE FURA, NE JIGNESC, NE HAITUIESC, NE IMPING LA DEZASTRU, NE MINT........S.A.M.D., PENTRU COLEGII SI FAMIILELE LOR CARE I-ATI UMILIT SI DISTRUS, ATI CALCAT SI PE CADAVRE SI FAMILIILE LOR, TOT COLEGI CU NOI, LA PROPRIU, VETI PLATII TOTI. DUMNEZEU NU DOARME!!! NUMAI DUMNEZEU FACE DREPTATEA SI LEGEA PENTRU TOTI CARE VA COMPORTATI PE PLACUL ALTORA CA VOI, DAR CARE NE-AU FURAT VIITORUL SI BANII!!!

 

 SINDICATELE TREBUIAU SA FIE CU  AVOCATI SI SA LUPTE LA BAIONETA CU STATUL ROMAN PE ACEST PROCES AL INLSOLVENTEI, INSA EI AU FACUT PACT CU EI SI DIVERSE HARTII SEMNATE INTRE EI, INTALNIRI DE TAINA LA PREFECTURA SAU MAI STI TU PE UNDE..., EVITAND PROCESUL IN CARE ESTE OLTCHIM.  SINDICATELE  AU FOST IN RAZBOI CU ANGAJATII SI FOSTII SALARIATI * PLATITI DE ACESTIA PRIN COTIZATII SI INCASAND BANI DE LA NOI * SI IMBARLIGATORI CONTINUU......., DETURNATORI DE FAPTE SI EVENIMENTE, INSTIGATORI, RAU VOITORI SI DIVERSIONISTI CONTINUU...

 

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective 

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

 

Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata ABROGATA

Sentinta nr. 617 din 30.01.2013 pronuntata de Tribunalul Valcea in dosarul 887/90/2013

  

http://portal.just.ro/

 

Portal  > Tribunalul VÂLCEA  > Informaţii dosar

 

Informaţii generale

 

Nr. unic (nr. format vechi) : 887/90/2013
Data inregistrarii 25.01.2013
Data ultimei modificari: 22.05.2015
Sectie: a II a CIVILA
Materie: Faliment
Obiect: cererea debitorului - L85/2006 art.27 alin.5
Stadiu procesual: Fond

 

  

 

NumeCalitate parte
SC OLTCHIM SA RM VALCEA Debitor
CONSORTIUL ROMINSOLV SPRL - RFO 0122/2006 Lichidator
BDO BUSINESS RESTRUCTURING SPRL - RFO 0239/2006 Lichidator
JUDECĂTORIA RÂMNICU VÂLCEA Reprezentant legal
OFICIUL REGISTRULUI COMERŢULUI DE PE LÂNGĂ TRIBUNALUL VÂLCEA Reprezentant legal
D.G.F.P VÂLCEA Reprezentant legal
COMISIA NAŢIONALĂ A VALORILOR MOBILIARE Reprezentant legal

 

 

 

 si TOTI CREDITORII CU CREANTE....

 

JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

#48286 JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?

2016-09-02 09:26

DIGI 24 TV:

Liderul de sindicat Corneliu Cernev a spus că 1.020 de persoane îşi vor pierde locul de muncă.

URMARITI LINK SI IN JOS ARATA DECLARATIA LUI:

02.04.13

http://www.digi24.ro/

POZA ARATA EXACT CAND SE JURA, REPETITIV.....(SE OBSERVA SATISFACTIA SI BUCURIA....!!!)

 Pot sa-i postez si ce spunea Gerea (stia adevarul mai bine el decat Cernev), pentru ca era uluit un lider sindical sarea in aparea lui, in loc sa tina cu angajatii, conform CCM, atunci tot Diculoiu (SLO) a intervenit repede spunand realitatea pentru momentul respectiv insa a tacut cand a fost vorba de masa credala o ilegalitate pe lege..., probe sunt pe net si pe petitie suficente...

https://www.youtube.com/watch?v=L-avFshzBOI min.5,53 Cernev si min. 7,53 Parvu

APARE SI MINCIUNA SPUSA DE PARVU, AUZITA DE TOTI SI TOTI AU TACUT INCLUSIV SLO ( OARE CINE DEZINFORMA IN HALUL ASTA????), CU SALARIILE PLATILOR COMPENSATORII CARE NU SUNT LA MASA CREDALA DIN SIMPLUL MOTIV PENTRU CA DISPONIBILIZARILE S-AU INTAMPLAT LA 5 LUNI DE LA INTRAREA IN INSOLVENTA IANUARIE 2013 (LEGEA SPUNE FOARTE CLAR LA MASA CREDALA INTRA TOT CEEA CE A FOST INAINTE, NU SI DUPA DECLANSAREA INSOLVENTEI ) FIIND SUPUSE LEGII SI CARE SPUNE AGHITA CREANTELE, MASA CREDALA CUPRINZAND NUMAI CEEA CE ERA INAINTE DE INTRAREA IN INSOLVENTA ANUL PANA-N DECEMBRIE 2012 NU DIN IANUARIE  2013 ANUL DISPONIBILIZARILOR SI DECLANSARII INSOLVENTEI. ASTA DOVEDESTE MULTA DEZINFORMARE SI ILEGALITATE IN CEEA CE AU COMIS TOTI PRIN NEPLATA DREPTURILOR SALARIALE NICI PANA AZI  SFARSITUL ANULUI 2014. LEGEA 85/2006 SPUNE ACHITA...!!!!!!!!!

 

JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

#48287 Re: JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?

2016-09-02 09:28

#48286: JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ????? - JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ? 

 

Corneliu Cernev - liderul sindicatului VICTORIA - OLTCHIM - 19 martie 2013

A VORBIT IN NUMELE DISPONIBILIZATILOR ESTE O ILEGALITATE PE CCM, SUNTEM 929 DISPONIBILIZATI, TU NU NE-AI CERUT DREPT DE REPREZENTARE IN PRESA SI PESTE TOT, TU AI DECLARAT SI AI MINTIT ODIOS DESPRE NOI:

https://www.youtube.com/watch?v=QilFOhhqLfc , iar la intrebarea reporteritei a evitat raspunsul referidu-se la alte sume si FALS SI UZ DE FALS, LEGEA  85/2006 SPECIFICA ACHITA CREANTELE RESTANTE, NU PROFIT SI NICI CEEA CE MINTEA ACEST CERNEV IN  MEDIA.

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA  SC. OLTCHIM SA. 

 

MIHAI DICULOIU

video http://www.digi24.ro uitati-va voi aici cine e Diculoiu pentru SLO.  Are si text scris acolo, daca nu se intelege in video discutia...

"
Salariat: - De ce nu scoti domnule oamenii afara ? Ca nu mai este sindicat !
Diculoiu: - Pai ce sa ii scot eu ?
Salariat: - Dar cine sa ii scoata ?
Diculoiu: Ies ei daca vor.
Salariat: - Dumneata, ca dumneata ai sindicatul !
Salariat: Face sindicatul ce vrea !
Salariat: Pai dumneata esti seful."

02.12.13


ASA CA SA MAI COTIZATI IN FLUTURAS LA ACEST INDIVID DICULOIU !!!!

ESTE CAM VECHE POVESTEA SI  ACUM ISI DA ARAMA PE FATA SI NU ESTE PRIMA DATA

JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

#48288 Re: Re: JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACER

2016-09-02 09:31

#48287: JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ????? - Re: JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ? 

 

Sindicatul piteştean nu e solidar cu vîlcenii aflaţi în greva foamei

 

 VANATORII VAMPIRIZATI ADUSI LA OLTCHIM. SUGACII SI SUGATIVELE:

Sindicatul piteştean SUO (Sindicatul Unirea Oltchim Pitesti )

HUNTER - IIIIIIIIIIIIIIIIIII VANATORII VAMPIRIZATI ADUSI LA OLTCHIM.

 

TOATE STRUCTURILE SINDICALE DIZOLVATE SI REANFINTATE SAU INFINTATE SUB DIVERSE DENUMIRI. 

 

PENTRU INTERESUL VOSTRU MESCHIN ATI VANDUT OLTCHIM  SI ARPECHIM LA FIER VECHI SI INCA ESTE INCHIS, MUNCA SI VIITORUL NU VA INTERESEAZA SI SUNTETI FOLOSITI PE POST DE CERSETORI LA O FRIPTURA SI-UN PAHAR DE ALCOOL, INSTIGATI SA NE FACETI ZILE FRIPTE SI SA TRADATI TOT, RUSINE SA VA FIE IMPOSTORILOR, NUMAI GALAGIA ESTE DE VOI DAR IMPOTRIVA NOASTRA A CELOR NEVINOVATI, NU SI A SINDICATELOR SI STATULUI ROMAN CARE NE UMILESC, NE FURA, NE JIGNESC, NE HAITUIESC, NE IMPING LA DEZASTRU, NE MINT........S.A.M.D., PENTRU COLEGII SI FAMIILELE LOR CARE I-ATI UMILIT SI DISTRUS, ATI CALCAT SI PE CADAVRE SI FAMILIILE LOR, TOT COLEGI CU NOI, LA PROPRIU, VETI PLATII TOTI. DUMNEZEU NU DOARME!!! NUMAI DUMNEZEU FACE DREPTATEA SI LEGEA PENTRU TOTI CARE VA COMPORTATI PE PLACUL ALTORA CA VOI, DAR CARE NE-AU FURAT VIITORUL SI BANII!!!

JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

#48289 Re: Re: Re: JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE T

2016-09-02 09:33

#48288: JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ????? - Re: Re: JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACER 

 

TOATE PROTOCOALELE INCHEIATE DIN IUNIE 2013 ILEGALE SI IMPOTRIVA LEGILOR SI ALTOR CREDITORI CU CREANTE SI SALARIALE  SAU  ALTE DREPTURI, SUNT INSCRISURI CARE INCALCA LEGEA SI LEGILE PREZENTATE AICI : #39627 CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

 

citez:  " In aceasta situatie sunt peste 900 de persoane pentru care exista aceleasi drepturi de a-si incasa aceste sume in momentul care se vor efectua platile. "

DE CE NU SE RESPECTA HOTARAREA MOTIVATIEI JUDECATORESTI????? S-A REANCALCAT HOTARAREA JUDECATOREASCA DATA PRIN MOTIVARE SENTINTA JUDECATOREASCA.

 

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

"Voi lupta pana la ultima mea picatura de sange, ca sa ai dreptul, sa nu fi de acord cu mine "

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #34833(TOATE INCLUS SI  IONEL VINCEA DE LA CARTEL ALFA SI FOST MENTCHIM FALIMENT ) SI STATUL ROMAN#30014 SUNT IN CULPA.

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

ATI INTRAT IN JOCUL PARTIDELOR POLITICE. PERSU, CILEA, PREFECTII, CONDUCERE OLTCHIM, GUVERN, SINDICATE CU ALTE INTERESE SI ALTII... S.AM.D. SI-AU BATUT JOC DE TOTI SI PSD STIA CA VOI NU AVETI LIDERI DECAT SINDICATELE DIN OLTCHIM PE CCM LA NIVELUL COMBINATULUI CHIMIC. ATI FOST FOLOSITI PE POST DE CAMPANIE ELECTORALA SI SI-AU ATINS SCOPUL, OBSTRUCTIONAND JUSTITIA, PROCESUL INSOLVENTEI OLTCHIM  PRIN  TARAGANAREA EVENIMENTELOR SI LIPSA LOR DE INTERES SI ALTE FAPTE..... PRIN FURT, EI TOT CEEA CE AU DORIT AU REALIZAT.

 

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE (TOATE INCLUS SI  IONEL VINCEA DE LA CARTEL ALFA SI FOST MENTCHIM FALIMENT ) SI STATUL ROMAN  SUNT IN CULPA.

N-AM IMPUTERNICIT PE NIMENI SA SE FACA PE SUSTA PROTOCOALE IN DEFAVOAREA ALTOR CREANTE SALARIALE DISPONIBILIZATII 2013 SI ORICE FEL DE PROTOCOL IN DEFAVOAREA ALTORA...!!!!!! Alt aspect, NIMENI, ABSOLUT NIMENI NU ARE VOIE PE LEGE SA DECIDA IN NUMELE ALTEI CREANTE SAU ALTOR DREPTURI CREANTE DIN ACTELE PE CARE LE DETINE / DETINEM, CEEA CE S-A INTAMPLAT....

PENTRU A FI MANDADAT PE CREANTELE SALARIALE TREBUIA UN JURIST SAU AVOCAT SA CONCEAPA O FORMA LEGALA IN CARE INDIVIDUAL ( DECI FIECARE IN PARTE, NU TABELAR ) ACEA PERSOANA MANDATA ALTA ENTITATE ( EX:SINDICATE )   SAU PERSOANA  ( AVOCATI, JURISTI..S.A.M.D) SA LE REPREZINTE CREANTELE SALARIALE, CEEA CE NU S-A INTAMPLAT, DIN CONTRA S-AU PRONUNTAT SALARIATII ANGAJATI PE SUME ALE SALARIATILOR FOSTI SALARIATI. http://www.docdroid.net/

JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

#48290 Re: Re: Re: JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE T

2016-09-02 09:37

in vizita la o cafea Palatul Victoria:

 

 http://stiri.tvr.ro/oltchim-ramnicu-valcea-

JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

#48291 Re: Re: Re: Re: JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RU

2016-09-02 09:47

JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

#48292 Re: Re: Re: Re: Re: JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAN

2016-09-02 09:48

JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

#48293 Re: SINDICATELE OLTCHIM SUNTETI IN PROCESUL INSOLVENTEI OLTCHIM ?NU, VOI N-ATI FOST SI NU EXISTATI !

2016-09-02 09:50

#48285: JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ? - SINDICATELE OLTCHIM SUNTETI IN PROCESUL INSOLVENTEI OLTCHIM ?NU, VOI N-ATI FOST SI NU EXISTATI ! 

 

SINDICATELE TREBUIAU SA FIE CU  AVOCATI SI SA LUPTE LA BAIONETA CU STATUL ROMAN PE ACEST PROCES AL INLSOLVENTEI, INSA EI AU FACUT PACT CU EI SI DIVERSE HARTII SEMNATE INTRE EI, INTALNIRI DE TAINA LA PREFECTURA SAU MAI STI TU PE UNDE..., EVITAND PROCESUL IN CARE ESTE OLTCHIM.  SINDICATELE  AU FOST IN RAZBOI CU ANGAJATII SI FOSTII SALARIATI * PLATITI DE ACESTIA PRIN COTIZATII SI INCASAND BANI DE LA NOI * SI IMBARLIGATORI CONTINUU......., DETURNATORI DE FAPTE SI EVENIMENTE, INSTIGATORI, RAU VOITORI SI DIVERSIONISTI CONTINUU...

JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

#48294 JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?

2016-09-02 09:53

 IONEL VINCEA DE LA CARTEL ALFA SI FOST MENTCHIM FALIMENT SI OLTCHIM DEZMEMBRAT SITUATIE DE FALIMENT!!!!!!!!! HUUUUOOOO BAAAA JAFRA ANALFABETA  IONEL VINCEA,

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

ATI INTRAT IN JOCUL PARTIDELOR POLITICE. PERSU, CILEA, PREFECTII, CONDUCERE OLTCHIM, GUVERN, SINDICATE CU ALTE INTERESE SI ALTII... S.AM.D. SI-AU BATUT JOC DE TOTI SI PSD STIA CA VOI NU AVETI LIDERI DECAT SINDICATELE DIN OLTCHIM PE CCM LA NIVELUL COMBINATULUI CHIMIC. ATI FOST FOLOSITI PE POST DE CAMPANIE ELECTORALA SI SI-AU ATINS SCOPUL, OBSTRUCTIONAND JUSTITIA, PROCESUL INSOLVENTEI OLTCHIM  PRIN  TARAGANAREA EVENIMENTELOR SI LIPSA LOR DE INTERES SI ALTE FAPTE..... PRIN FURT, EI TOT CEEA CE AU DORIT AU REALIZAT.

 A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #34833(TOATE INCLUS SI  IONEL VINCEA DE LA CARTEL ALFA SI FOST MENTCHIM FALIMENT ) SI STATUL ROMAN#30014 SUNT IN CULPA.

 

TOATE STRUCTURILE SINDICALE DIZOLVATE SI REANFINTATE SAU INFINTATE SUB DIVERSE DENUMIRI. 

 

 

 

PENTRU INTERESUL VOSTRU MESCHIN ATI VANDUT OLTCHIM  LA FIER VECHI SI INCA ESTE INCHIS, MUNCA SI VIITORUL NU VA INTERESEAZA SI SUNTETI FOLOSITI PE POST DE CERSETORI LA O FRIPTURA SI-UN PAHAR DE ALCOOL, INSTIGATI SA NE FACETI ZILE FRIPTE SI SA TRADATI TOT, RUSINE SA VA FIE IMPOSTORILOR, NUMAI GALAGIA ESTE DE VOI DAR IMPOTRIVA NOASTRA A CELOR NEVINOVATI, NU SI A SINDICATELOR SI STATULUI ROMAN CARE NE UMILESC, NE FURA, NE JIGNESC, NE HAITUIESC, NE IMPING LA DEZASTRU, NE MINT........S.A.M.D., PENTRU COLEGII SI FAMIILELE LOR CARE I-ATI UMILIT SI DISTRUS, ATI CALCAT SI PE CADAVRE SI FAMILIILE LOR, TOT COLEGI CU NOI, LA PROPRIU, VETI PLATII TOTI. DUMNEZEU NU DOARME!!! NUMAI DUMNEZEU FACE DREPTATEA SI LEGEA PENTRU TOTI CARE VA COMPORTATI PE PLACUL ALTORA CA VOI, DAR CARE NE-AU FURAT VIITORUL SI BANII!!!

 

JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

#48295 Re: JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?

2016-09-02 10:00

#48294: JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ????? - JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ? 

 PENTRU TOTI FRIPTURISTIII , POFTA BUNA :             

PENTRU INTERESUL VOSTRU MESCHIN ATI VANDUT OLTCHIM  LA FIER VECHI SI INCA ESTE INCHIS, MUNCA SI VIITORUL NU VA INTERESEAZA SI SUNTETI FOLOSITI PE POST DE CERSETORI LA O FRIPTURA SI-UN PAHAR DE ALCOOL, INSTIGATI SA NE FACETI ZILE FRIPTE SI SA TRADATI TOT, RUSINE SA VA FIE IMPOSTORILOR, NUMAI GALAGIA ESTE DE VOI DAR IMPOTRIVA NOASTRA A CELOR NEVINOVATI, NU SI A SINDICATELOR SI STATULUI ROMAN CARE NE UMILESC, NE FURA, NE JIGNESC, NE HAITUIESC, NE IMPING LA DEZASTRU, NE MINT........S.A.M.D., PENTRU COLEGII SI FAMIILELE LOR CARE I-ATI UMILIT SI DISTRUS, ATI CALCAT SI PE CADAVRE SI FAMILIILE LOR, TOT COLEGI CU NOI, LA PROPRIU, VETI PLATII TOTI. DUMNEZEU NU DOARME!!! NUMAI DUMNEZEU FACE DREPTATEA SI LEGEA PENTRU TOTI CARE VA COMPORTATI PE PLACUL ALTORA CA VOI, DAR CARE NE-AU FURAT VIITORUL SI BANII!!!

 SINDICATELE TREBUIAU SA FIE CU  AVOCATI SI SA LUPTE LA BAIONETA CU STATUL ROMAN PE ACEST PROCES AL INLSOLVENTEI, INSA EI AU FACUT PACT CU EI SI DIVERSE HARTII SEMNATE INTRE EI, INTALNIRI DE TAINA LA PREFECTURA SAU MAI STI TU PE UNDE..., EVITAND PROCESUL IN CARE ESTE OLTCHIM.  SINDICATELE  AU FOST IN RAZBOI CU ANGAJATII SI FOSTII SALARIATI * PLATITI DE ACESTIA PRIN COTIZATII SI INCASAND BANI DE LA NOI * SI IMBARLIGATORI CONTINUU......., DETURNATORI DE FAPTE SI EVENIMENTE, INSTIGATORI, RAU VOITORI SI DIVERSIONISTI CONTINUU...

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

Sentinta nr. 617 din 30.01.2013 pronuntata de Tribunalul Valcea in dosarul 887/90/2013

Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata ABROGATA

http://portal.just.ro/

Portal  > Tribunalul VÂLCEA  > Informaţii dosar

Informaţii generale

Nr. unic (nr. format vechi) : 887/90/2013
Data inregistrarii 25.01.2013
Data ultimei modificari: 22.05.2015
Sectie: a II a CIVILA
Materie: Faliment
Obiect: cererea debitorului - L85/2006 art.27 alin.5
Stadiu procesual: Fond

  

NumeCalitate parte
SC OLTCHIM SA RM VALCEA Debitor
CONSORTIUL ROMINSOLV SPRL - RFO 0122/2006 Lichidator
BDO BUSINESS RESTRUCTURING SPRL - RFO 0239/2006 Lichidator
JUDECĂTORIA RÂMNICU VÂLCEA Reprezentant legal
OFICIUL REGISTRULUI COMERŢULUI DE PE LÂNGĂ TRIBUNALUL VÂLCEA Reprezentant legal
D.G.F.P VÂLCEA Reprezentant legal
COMISIA NAŢIONALĂ A VALORILOR MOBILIARE Reprezentant legal

 

 si TOTI CREDITORII CU CREANTE....

ATI IESIT KAKATILOR DIN CET CU NOI LA MITINGURI?

#48296 TACEREA E DE AUR,CIOCUL MIC RAHATILOR DIN C.E.T.[ LIDERI POOLI MELE]SI SA ALUP IETGUS LA UNUL FOTA

2016-09-02 10:52

#48295: JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ????? - Re: JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ? 

 BA KAKATLOR DIN CET.SA VA  DEA FOTA DE LA OLTCHIM NUMAI MUUUIEEEEE,VETI PATI RETARDATILOR CE AM PATIT NOI VITELE DIN OLTCHIM,SA MA PUPATI IN POOOOLA MAI LIDERILOR DE SINDIKAKAT,VA N GURITE CU MAMAICUTELE VOASTRE ALEA KURVE,EXACT CA RAHATI AIA DIN OLTCHI,CERNEV,GHIOCA,TUGURIN,BIDIN,MARCELA BARAGLADINA,TALPASANU,SERBAN LUCIAN,ZAMFIR R. TI AI DRACULUI DE DUSMANI CA NU DAU PE VOI 2 BANI.

E O INTREBARE KATILOR DIN CET,SA MOARA...

#48297 Re: TACEREA E DE AUR,CIOCUL MIC RAHATILOR DIN C.E.T.[ LIDERI POOLI MELE]SI SA ALUP IETGUS LA UNUL F

2016-09-02 10:55


Musafir

#48298 Re: Re: JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACER

2016-09-02 13:21


Musafir

#48299 Re: Re: Re: JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE T

2016-09-02 14:00

#48298: - Re: Re: JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACER 

 SA SUUUUGI ALUP IGUS CU MATA SI TOT NEAMUL TAU CU DICULOIU IN LIMBA TRADATORUL ASTA ORDINAR SI MIZERIA CARE NU A AJUTAT OLTCHIM IN JUDECATORIE LA TRIBUNAL, HUUUUOOOOOO

JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

#48300 Re: Re: Re: JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE T

2016-09-02 14:02

#48298: - Re: Re: JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACER 

 CE A FACUT MA DICULOIU? DE CE NU S-A DUS IN FATA JUDECATORULUI LA TRIBUNAL? STA SI O FREACA LA PENSIE SI A FUGIT LA FEL CUM A FUGIT CERNEV, NU ESTE NICIO DIFERENTA DINTRE ASTIA DOI.