Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Breaking News Romania

#46751 Breaking News Romania: ÎCCJ: PEDEAPSĂ majorată şi SUSPENDATĂ pentru Dragnea

2016-04-22 14:04

ÎCCJ: PEDEAPSĂ majorată şi SUSPENDATĂ pentru Dragnea

http://www.stiripesurse.ro/liviu-dragnea

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat definitiv, vineri, la doi ani de închisoare cu suspendare de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţiei în dosarul"Referendumul".

 

Perioada de încercare este de 4 ani. Au fost suspendate şi pedepsele complementare (cu privire la interzicerea drepturilor electorale). Dragnea are de plătit 550 de lei cheltuieli de judecată.

 

Tot acum, Instanţa supremă a menţinut sentinţele date în cazul celorlalţi inculpaţi din acest dosar, cu excepţia a doi dintre ei - Adriana Vespe şi Daniela Vlăduţ - acestea fiind achitate. 

Pe 15 mai 2015, Liviu Dragnea a fost condamnat de un complet de trei judecători de la ÎCCJ în dosarul "Referendumul" la un an de închisoare cu suspendare, cu un termen de încercare de trei ani. Alţi 74 de inculpaţi din dosar au fost fie achitaţi, fie condamnaţi la închisoare cu suspendare. Decizia a fost atacată cu apel de cei condamnaţi, inclusiv de Liviu Dragnea.

Vezi AICI detaliile dosarului!

 

 


Musafir

#46753 Re: Re: Hai la unireaaaa....

2016-04-22 17:16

#46750: - Re: Hai la unireaaaa.... 

  AI DREPTATE,ESCROCUL ASTA DE DUMITRU SI CU CERNEV[CRA CRA]CHIAR NE AU DEZBINAT SI DESPARTIT,AU FACUT AI DRACULUI EXACT CE AU DORIT KAKATII  DE USL istii.

 

Ne-au facut cum au vrut. Au incasat banii si acum rad de noi.


Musafir

#46754 tradatorilor de oltchim-v-ati vandut

2016-04-22 17:30

Ce aveti ma voi cu noi de la Pitesti voi copii lui Cernev ce faceti va uniti cu oameni lui Diculoiu ati uitat cat ati fost tarati prin instante acum va faceti frati stim ce urmariti sa puneti mana pe fostul SLO speram ca oameni nu vor fi atat de prosti.


Musafir

#46755 Re: tradatorilor de oltchim-v-ati vandut

2016-04-23 06:19

#46754: - tradatorilor de oltchim-v-ati vandut 

 Pai veniti voi astia de la pitesti netarati prin instante din cauza lui dumitru. va asteptam si va deschidem larg portile. nu de alta dar sunteti asa de multi incat daca va straduiti incapeti toti in passatul lui dumitru. si daca vreti sa nu va inghesuiti. puteti veni cu bicicletele ca tot vine vara . iar ca recompensa va lasam voua SLOiu lu diculoiu


Musafir

#46756 Re: Re: Re: Hai la unireaaaa....

2016-04-23 10:09

#46753: - Re: Re: Hai la unireaaaa.... 

 VEDETI CUM VENITI VOI ACUM LA POLICICA LUI FOTA?.......HO FRAIERILOR CA RAUL INCA NU A INCEPUT.

SA TRAIASCA KAKATI USL istii,TOT EI CONDUC.

#46757 Re: tradatorilor de oltchim-v-ati vandut escrocilor,sa va frece guritele PICASSO?

2016-04-23 10:16

#46754: - tradatorilor de oltchim-v-ati vandut 

 SA VA MAI REPET INCA ODATA CA TREBUIE SA VA RETRAGETI DIN ACESTE SINDIKAKATE  CARE NU FAC ALTCEVA DECIT SA PUPE IN KUR DIRECTORIMEA ASTA TRADATOARE,PUPINKURISTA,BORFASA SI IMPUTITA[TALPASANU,AVRAM,MARDARE,PIRNEA,PIPEREA,STANESCU,ETC] SA VA IA LOZUL[BANUL]SI SA SI APERE SCAUNUL CU FUNDURILE ALEA SLINOASE?

Vuzone

#46758 Privatizare

2016-04-24 10:56

Ce se mai aude cu oferta facuta de D-nul. dr. Stefan Vuza?

A inaintat-o saptamana trecuta. 

Maine-poimaine incaleca Chimcomplexul Oltchimul!

 

 


Musafir

#46759 Re: Privatizare

2016-04-24 13:47

#46758: Vuzone - Privatizare 

 emile,da i ma la AGHIUTA cu oltchimul lor cu tot,kaka ma si pe eiiiiiiiiiiiiiiiii


Musafir

#46760 Re: Privatizare

2016-04-24 14:17

#46758: Vuzone - Privatizare 

 CIOCU MIC, TOT ZAREMBA VEGHEAZA MAI BAIETASI DE LA ORAS

Vuzone

#46761 Re: Re: Privatizare

2016-04-24 16:44

#46760: - Re: Privatizare 

 Vegheaza o p...la!

Nu mai merge, trebuie sa se ia o decizie. Ori la bal ori la spital!

Banul e pe masa, Vuza dicteaza!

Tic-tac!

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!

#46762 Re: Re: Re: Privatizare

2016-04-24 18:30

#46761: Vuzone - Re: Re: Privatizare 

 Vuza are afacerile prabusite si este sufocat el cu acolitii lui care nu stiu ce sa faca in astfel de demersuri decat macaneala bla bla bla si asa cum au facut si chinezi cu muuuulte plimbari si aiureli pe care eu vi le spuneam din timp ca sunt POCNITORI si ABURELI PENTRU FRAIERI CA TINE si MULTI ALTII CA TINE. Daca ti se pare suma de 95 milioane euro ca sunt bani pentru Oltchim asa cum a aprobat AGA Chimcomplex, ar trebui sa le fie rusine sa mai bombane si pentru voi, inseamna ca baa...., esti tic-tac cu puscariasul de mana Gutau iar nebunia e precum cancerul la voi  care vine si cand se spune stop,.... asa va duceti toti, brusc si n-ati inteles nimic.  Oltchim trebuie sa justifice Comisiei Europene tot ce au comis si sa acopere CREANTELE OLTCHIM ( banii baaa ) cat si toate decizile mizerabile pe care le-au comis cat si incalcarea tuturor legilor si creantelor pe care nu si le achita cum scrie in Legea 85/2006 si toate legile publicate.

Nu degeaba v-am pus poza asta ca sa studiati bine  unde duc pe escrocii si pungasii pocnitori si maimutariti babuini sufocati de prostie:

Vuzone

#46763 Re: Re: Re: Re: Privatizare

2016-04-24 19:02

#46762: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM! - Re: Re: Re: Privatizare 

 Vuza cumpara doar o parte din Oltchim. Apoi, se vand intreprinderi si pe 1 EUR !!! Ai citit bine, 1 eur!

Daca achizitia implica alte responsabilitati, se pot vinde si cu 1 eur.

 

 

Cine a fixat pretul initial la cateva sute de milioane eur pt Oltchim acum cativa ani, inseamna ca nu stie ce vorbeste. Pe langa banii aia, mai trebuie sa decartezi altii.

Nu ca ii iau apararea lui Vuza dar Chimcomplexul merge ceas! Vezi si ce investitii s-au facut in ea, mai ales din fonduri UE si din profit reinvestit. Iar Chimcomplexul este perla afacerilor lui Vuza, asa ca nu mai debita prostii ca e sufocat. De aici ii vin cei mai multi bani. 

Toata pulimea vorbeste sa se afle in seama!

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!

#46764 Re: Re: Re: Re: Re: Privatizare

2016-04-24 19:12

#46763: Vuzone - Re: Re: Re: Re: Privatizare <= Vorbesti si spui prostii asa cum ati mai facut si in trecut si azi va aratam ca am avut dreptate.

 Tu nu intelegi ca banul oferit de Chimcomplex, nu ajunge nici pentru o scobitoare pentru Oltchim????????????? Cine isi face impresia ca trece asa cum au mai fost fostele licitatii, se insala si vor termina in blocaj si faliment. Chimcomplex merge la fel de bine cum functioneaza Oltchim acum si iti raspund cei care sunt implicati acolo la ei peste tot lasa sccris ce ti-am lasat si eu si multi altii, hiiiihahaaa, asta pentru natarai suna bine " merge bine ", stim ca nu functineaza rotitele multora si uite asa va dau scris ca este o cacialma Chimcomplex asa cum au fost si chinezii si multi altii.

Singurii care pot salva Oltchim si Arpechim este STATUL ROMAN SI ACTIONARII PRIVATI CARE TREBUIE PRINTRE ALTELE SI MULTE ALTE DEMERSURI SI APLICARI, SA APROBE CONVERSIA IN ACTIUNI SI ASTFEL VINE BANUU IN OLTCHIM SI IN BUNA FUNCTIONARE ( numai acestia au interes in Oltchim, altii vn la plesneala si furt "ATI UITAT DE FRATII CRISTESCU LA USG RAMNICU VALCEA "!!!!!!!!!!), firesc trebuie dati afara toti din pavilon si adusa conducere competenta chiar si internationala pentru ca sunt banii mondiali bagati in Oltchim de pe toate continentele unde are produse Oltchim in peste 80 de tari si actionari privati care sunt acum cu creante in Oltchim si astia care sunt acum in combinat politrucii dati afara pentru ca  NU SUNT IN STARE SA NE DEA FOSTILOR SALARIATI SALARIILE CREANTE OLTCHIM TOT SUMA TOATA INTREAGA SI TOT, ASA CUM SCRIE IN L 85/2006 SI MULTE ALTE LEGI. SI PIPEREA SPUNEA CU GURA PANA LA URECHILE LUI  ( CONFIRMATE DE MOTIVAREA SENTINTEI DATE SI VORBELE LUI PUBLICATE ) IN TRIBUNAL  RAMNICU VALCEA DE FATA CU SALA SI JUDECATORUL-SINDIC, CUM CA PANA LA SFARSITUL ANULUI 2015 ACHITA TOT, NICI AZI 24.04.2016 NU A ACHITAT BANII FOSTILOR ANGAJATI OLTCHIM SALARIILE.....!!!!!!! Numai asa scapa Oltchim si Romania din blocajul creat de polititrucii si derbedeii astia de sunt acum, FACAND ACHITARILE DE CREANTE OLTCHIM CATRE FOSTII SALARIATI SI DUPA LA CEILALTI CU CREANTE OLTCHIM ( NU INCALCAND LEGEA SI LEGILE DANDU-I CET-ULUI SAU ALTORA INCALCAND LEGILE SI LEGEA ASA CUM PROCEDEAZA SI AZI ). VOI  NU MAI CRAUNITI PROSTII DACA NU STITI!!!!!!!

PESTE ASTIA, PRIMII SUNT SALARIATII OLTCHIM (FOSTII SI ACTUALII  CARE AM FOST SI SUNTEM PACALITII OLTCHIM) CU CREANTE, DUPA URMEAZA RESTUL ( ASA S-A INCALCAT LEGEA SI LEGILE IN OLTCHIM ) si multi alti creditori cu CREANTE OLTCHIM:

Breaking News Romania

#46765 Lovitură de aproape 300 de milioane de lei pentru OMV Petrom. Decizia este definitivă

2016-04-24 21:00

Lovitură de aproape 300 de milioane de lei pentru OMV Petrom. Decizia este definitivă

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a confirmat irevocabil încălcarea legii concurenţei de către OMV Petrom SA prin participarea la o înţelegere de tip cartel, alături de alte companii active pe piaţa carburanţilor, a anunţat vineri Consiliul Concurenţei.

”Cu toate că instanţa a redus amenda de la 366,5 milioane lei la 297,8 milioane lei, aceasta rămâne cea mai mare sancţiune aplicată de Consiliul Concurenţei”, precizează instituţia.

Anterior, Autoritatea de concurenţă câştigase definitiv şi procesele cu Mol România, Rompetrol Downstream SRL, Eni România şi OMV Petrom Marketing.

La sfârşitul anului 2011, Consiliul Concurenţei a sancţionat şase companii petroliere cu amendă de aproape 880 milioane lei (205 milioane euro) pentru încheierea unei înţelegeri anticoncurenţiale.

În urma investigaţiei, autoritatea de concurenţă a constatat că cele şase companii au încălcat atât Legea Concurenţei, cât şi Tratatul de Funcţionare al Uniunii Europene (TFUE) prin stabilirea retragerii simultane pe piaţă a sortimentului de benzină Eco Premium.

Astfel, OMV Petrom (la data încălcării legii opera benzinăriile Petrom şi Petrom V) a fost amendată cu 366,5 milioane lei, OMV Petrom Marketing srl (la data încălcării legii opera benzinăriile OMV) cu 137,2 milioane lei, Rompetrol Downstream SRL cu 159,5 milioane lei, Lukoil Romania SRL cu 136,8 milioane lei, Mol Romania Petroleum Products SRL cu 80,2 milioane lei, iar ENI Romania SRL cu 11,1 milioane lei.

Amenzile au fost executate de Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF).

 http://www.gandul.info/financiar/lovitura

 

 


Musafir

#46766 Oameni bine informaţi vorbesc că, până în 2017, USG, Oltchim şi CET Govora vor avea acelasi stapan!

2016-04-25 07:02

 

CINE VA DETINE USG, OLTCHIM SI CET GOVORA, IN URMATORII ANI?

Data publicarii: 24-04-16
http://www.impactreal.ro/2016042421855

 

Platforma chimică vâlceană a fost mereu o ţintă pentru cei dornici de îmbogăţire rapidă. Ani de zile, Oltchim, CET Govora şi USG au fost vacile bune de muls ale multor politicieni şi afacerişti, care au făcut milioane de euro din cei trei giganţi aflaţi la sud de Râmnicu Vâlcea. Sute de firme au căpuşat mai bine de 20 de ani platforma chimică, aducând-o în pragul falimentului. Între timp, USG au fost cumpărate de polonezi, iar societatea Oltchim aproape a decedat sub greutatea datoriei de sute de milioane de euro, fără ca statul să se îndure, totuşi, să o vândă unor privaţi. 

 

Singurul uriaş cu picioare de lut care a continuat să fie exploatat până la sânge a fost CET Govora. În acest moment, însă, societatea este compromisă aproape total. Are datorii importante, se vorbeşte tot mai insistent despre insolvenţă şi faliment, iar concedierile colective bat la uşă. În continuare, politicienii obişnuiţi să prospere din contractele dubioase încheiate direct sau prin interpuşi cu CET pun presiune, sperând la câteva ultime tunuri, înainte de societatea să-şi dea obştescul sfârşit. 

 

Şi totuşi, nu acest jaf continuu este principalul pericol.
În realitate, se vorbeşte despre urmărirea unui plan laborios, început în urmă cu mai bine de un an şi jumătate.
Oameni bine informaţi vorbesc despre faptul că, până în 2017, USG, Oltchim şi CET Govora vor avea unul şi acelaşi proprietar. Este vorba, aţi ghicit, despre polonezii de la Ciech, care îşi doresc un control absolut asupra platformei chimice vâlcene.
Să nu uităm că, în urmă cu puţin timp, Consiliul Judeţean a renunţat să mai cotizeze la capitalul social al USG, prin intermediul CET. Era clar că se va ajunge aici, că un CET din ce în ce mai slăbit, cu din ce în ce mai puţine resurse, va înceta să mai opună rezistenţă unui investitor ambiţios, care îşi urmăreşte interesele până la capăt. 

 

Să nu ne mirăm, aşadar dacă, în maxim doi ani, vom putea vorbi despre un conglomerat industrial pe platforma chimică, sub aceeaşi umbrelă patronală. Polonezii au tot interesul să deţină un business integrat, care să corespundă planului lor pe termen lung. Cu siguranţă, nu vor reuşi de unii singuri să pună mâna pe întreaga platformă. Însă, în legătură cu toată această poveste, vom vorbi cu altă ocazie.

 

Un alt scenariu, de avarie, ar fi ca, în cazul în care afacerea nu va mai fi profitabilă, din punctul de vedere al resurselor şi investiţiilor de mediu, patronatul polonez să decidă să renunţe la afacerea dezvoltată la Vâlcea, iar atunci toată greutatea coloşilor industriali mulşi până acum până la refuz de politicieni va cădea, din nou, pe umerii statului, adică ai noştri, ai tuturor. 

Musafir

#46767 Vâncea nu este decât un expert în tăiatul frunzei la câini și un guraliv fără sens.

2016-04-25 07:10

Sindicalistul Vâncea îi terorizează verbal pe funcționarii din Consiliul Județean

Există în Vâlcea un așa-zis lider de sindicat, Ionel Vâncea. Parcă de la Cartel Alfla.
Ipochimenul acesta se preface că-i reprezintă pe salariații de la Oltchim și din alte sectoare ale economiei și administrației pubice locale din județul Vâlcea.
Părerea noastră. În fapt, Vâncea nu este decât un expert în tăiatul frunzei la câini și un guraliv fără sens. Adevărul e că dacă stai de vorbă cu el două minute realizezi repede că este cam tabula rasa. Mai nou, domnul acesta stă mai toată ziua prin sediul Consiliului Județean Vâlcea și perturbă activitatea funcționarilor din instituție, prin acceptul președintelui Gică Păsat. Vâncea îi bruiază ore întregi pe funcționari, care în loc să se concentreze pe activitatea lor sunt terorizați verbal de marele lider sindical. Am mai înțeles că dintre Vâncea ar fi unul dintre liderii de sindicat care-i pupau undeva pe directorii care au falimentat industria chimică din Vâlcea și care au băgat capul în pământ ca struții când muncitorii disponibilizați au avut nevoie de sprijinul lor.
Așadar, chiar așa nu are nimeni curaj să-l trimită la plimbare din CJ pe Vâncea?! Poate s-a amorezat de cineva pe-acolo și-atunci e alta poveste, că altfel nu se explică lipiciul lui la această instituție publică…

http://valcea.comisarul.ro/articol/sindicalistul-vancea


Musafir

#46768 Re: Vâncea nu este decât un expert în tăiatul frunzei la câini și un guraliv fără sens.

2016-04-25 11:48

#46767: - Vâncea nu este decât un expert în tăiatul frunzei la câini și un guraliv fără sens. 

 PAI SA VA SPUNA  FOTA CINE I ESCROCUL SI SU..GACIUL DE VINCEA;UN PAPAGAL RETARDAT CARE A MINTIT POATE CEL MAI MULT OAMENII SI UN POPONAR ORDINAR CE NU A EXISTAT PE ACEST PAMINT,UN PUI DE COMUNISTO SECURIST[COLABORATOR AL SECURITATI] IMPUTIT SI MIZERABIL, UN KAKAT,ASTA E VINCEA.

Breaking News Romania

#46769 Constantin Niță, pus sub control judiciar de DNA! Fostul ministru este acuzat de trafic de influență

2016-04-25 16:28

Constantin Niță, pus sub control judiciar de DNA! Fostul ministru este acuzat de trafic de influență

Constantin Niță, fost ministru al Economiei și actual deputat PSD, a fost pus sub control judiciar pe cauțiune de către procurorii DNA, care îl acuză că și-ar fi traficat influența pentru suma de 30.000 de euro. Acesta a fost audiat astăzi mai bine de o oră de oamenii legii.

UPDATE 16.00: Constantin Niță a fost pus sub control judiciar pe cauțiune, pentru o perioadă de 60 de zile, de procurorii DNA, fiind acuzat de trafic de influență. Fostul ministru al Economiei trebuie să depună o cauțiune în valoare de 150.000 de lei în termen de șase zile.

Mai exact, procurorii arată în ordonanța de luarea măsurii controlului judiciar pe cauțiune că, în cursul anului 2013, Constantin Niță, deputat în Parlamentul României și, la data faptei, ministru al Energiei, i-a solicitat unui om de afaceri (denunțător) un comision de 5% din valoarea unui contract încheiat de societatea comercială a acestuia cu primăria unui municipiu.

Comisionul a fost pretins de Constantin Niță în schimbul exercitării influenței sale asupra primarului de municipiu și a promisiunii că interveni pe lângă acesta pentru a-l determina să agreeze semnarea și buna derulare a contractului cu firma omului de afaceri.

Potrivit înțelegerii, urma ca suma reprezentând 5% din valoarea contractului (aproximativ 3,4 milioane lei) să îi fie remisă lui Constantin Niță în două forme: parțial cash și parțial printr-un contract de consultanță fictiv, ce urma a fi încheiat cu o persoană de încredere din anturajul lui Constantin Niță.

În consecință, la data de 21 iulie 2013, Constantin Niță a primit 30.000 euro de la omul de afaceri, în incinta unui restaurant libanez, dintr-un hotel din București.

De asemenea, la solicitarea fostului ministru al economiei a fost contactată persoana de încredere a acestuia care a propus încheierea unui contract de consultanță cu o anumită firmă, la prețul de 5.000 euro + TVA/lună, care a și fost semnat la data de 2 mai 2013.

În baza acestui contract fictiv (serviciile facturate nefiind, în fapt, prestate de firmă), reprezentanții omului de afaceri au remis firmei indicate de Constantin Niță, prin intermediul acestui mecanism, suma totală de 303.118 lei, în tranșe lunare, în perioada mai 2013-iunie 2014.

Suma solicitată nu a fost, așadar, achitată integral, ci două tranșe, de 30.000 euro, respectiv 303.118 lei. Sumele au fost folosite, în mare parte, pentru diverse cheltuieli ale organizației județene de partid, la solicitarea lui Niță Constantin.

UPDATE 15.20: Constantin Niță a ieșit din sediul DNA. Acesta nu a dorit să facă nicio declarație în fața jurnaliștilor.

Acesta a ajuns la sediul DNA însoțit de avocatul său.

Constantin Niță s-a mai prezentat în fața procurorilor anticorupție în anul 2013, atunci când a fost audiat în calitate de martor în dosarul "Mită la Hidroelectrica", legat de negocierea unui contract pentru vânzarea de energie ieftină în valoare de peste 260 de milioane de euro. 

Fostul ministru al Economiei a anunțat, la încheierea mandatului de președinte al PSD Brașov, că se retrage din viața politică și că nu va mai candida pentru un mandat de deputat în viitorul Parlament.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/constantin-ni-


Musafir

#46770 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Privatizare

2016-04-26 06:06

#46764: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM! - Re: Re: Re: Re: Re: Privatizare 

 ASCULTA AICI LA FOTA TU O SA IEI DOAR MUITA , ATATA IEI. CAND SPUNEA FOTA NU-L CREDEA NIMENEA.

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!

#46771 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Privatizare

2016-04-26 07:14

#46770: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Privatizare <= Reciteste ce am lasat eu scris, nu ce m***e iei tu mereu in bot, inclusiv de la Gutau, sugaciule.

 Sa o iei tu in gingii baaa. Ce spunei ma tu? Iti spuneam aici si ti-am lasat scris ca ne vedem la AJOFM si stai la coada. Angajatul care spuneai ca te salveaza aiurelile tale. Babuinule sufocat si stors de neuroni.

OLTCHIM Breaking News

#46772 OLTCHIM Breaking News

2016-04-26 11:39

Comunicat
Sindicatul Dreptate si Adevar, a solicitat Conducerii Oltchim, prin adresa inregistrata la registratura Oltchim sub nr.3975/20.04.2016, o intalnire, care sa aiba loc la sediul societatii, pana azi 26-04-2016, intalnire ce viza analiza:
1. Situatia functionarii instalatiilor cu respectarea etapelor prevazute in Planul de Reorganizare al S.C. OLTCHIM S.A..
2. Imbunatatirea conditiilor de munca si respectarea normelor de SSM.
3. Strategia in conformitate cu Legea 85/2006 si Planul de Reorganizare, pentru viitorul S.C. OLTCHIM S.A..
4. Negocierea Contractului Colectiv de Munca , aplicabil in S.C. OLTCHIM S.A., pentru perioada 01.01.2017 – 31.12.2018.
5. Graficul privind acordarea salariilor restante ale salariatilor, pentru urmatoarele 90 de zile.
6. Prezentarea situatiei economico - financiare pentru activul RAMPLAST, (cifra de afaceri, cheltuieli totale), prezentare calcul de rentabilitate in conditii de exploatare, ale acestui activ, de catre S.C. OLTCHIM S.A..
7. Motivele ce au condus la nemodificarea Planului de Reorganizare al S.C. OLTCHIM S.A., de catre debitor, conform Art.101., Al.5 din Legea 85/2006.
8. Prezentarea situatiei asigurarii salariatilor pentru accidente de munca si boli profesionale conform prevederilor CCM existent in S.C.OLTCHIM S.A. si a legislatiei muncii.
9. Prezentarea cheltuielilor cu tertii ( xerox, reparatii cisterne, revizii instalatii, paza ,etc.).
10. Programul de investitii planificate si prezentarea etapelor de realizarea acestora pentru anul 2016.
11. Analiza gradului de functionare in conditii de siguranta a instalatiilor tehnologice, cu prezentarea procentajului de riscuri pentru salariati.

Conducerea societatii, nu a dat curs solicitarii noastre, probabil fiind nepregatita sa raspunda eventualelor intrebari ale salariatilor, sau datorita anomaliilor de functionare a instalatiilor si posibilelor nereguli de SSM si economico-financiare.

In acest caz, Sindicatul Dreptate si Adevar, a hotarat sa se adreseze institutiilor statului pentru a le transmite spre analiza punctele prezentate in adresa sus amintita.

Anexat in fotocopie Adresa nr. 4/20/04.2016 (nr.SDA), registartura Oltchim nr.3075/20.04.2016.


Musafir

#46773 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Privatizare

2016-04-26 15:33

#46771: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM! - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Privatizare 

 PAI CE ZICI , MI O ALUP IGUS CU NEAMUL TAU DE RETARDAT?...HAI SA TI O BAG SI PE MUMETA IN ECUATIE.


Musafir

#46774 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Privatizare

2016-04-26 15:36

#46770: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Privatizare 

 BRAVO FRATICA,TI AI ADUS AMINTE VORBELE MELE,PUTINI PAPAGALII MAI TIN MINTE.


Musafir

#46775 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Privatizare

2016-04-26 16:23

#46773: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Privatizare 

 AUZI BA RAHAT ROIBULESCIAN,PE MINE M AU DAT AFARA OAMENII LUI KAKATU DE roibu;TALPASANU,AVRAM;FINUL]DRASOVEAN LASUL,MARDARE[MOLDOVENCA IMPUTITA]SI MU..ISTUL DE PIPEREA[SPECIAL]ASTIA M AU DAT AFARA MAI POULIFRICI CU OCHII.