Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!

#46576 Laura Codruța Kovesi, un nou mandat la DNA

2016-04-07 13:35

Laura Codruța Kovesi, un nou mandat la DNA

Klaus Iohannis a fost miercuri seara invitatul unei ediţii speciale a emisiunii Prim Plan de la TVR1. Preşedintele a vorbit despre subiectele de actualitate şi a anunţat în exclusivitate că a semnat decretul de numire a Laurei Codruţa Kovesi în funcţia de procuror şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA).

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, într-un interviu în exclusivitate pentru TVR, că a semnat decretul de numire a Laurei Codruţa Kovesi pentru un nou mandat de 3 ani în fruntea Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Preşedintele a apreciat din nou rezultatele DNA, despre care a spus că sunt "impresionante". Şeful statului  a subliniat că nu are niciun semn de întrebare şi nicio îndoială în ceea ce o priveşte pe Laura Codruţa Kovesi. Despre scandalul stârnit de faptul că şefa DNA a fost spionată de o firmă israeliană a unui fost director al Mossad-ului, preşedintele şi-a exprimat convingerea că procurorii DIICOT vor face lumină în acest caz.“Am toată convingerea că procurorii DIICOT vor face lumină în această chestiune. În ce-o priveşte pe doamna Kovesi, pot să vă spun foarte clar că nu am niciun semn de întrebare şi nicio îndoială în ce-o priveşte. Rezultatele obţinute de DNA sunt impresionante. Ba, mai mult, pot să vă spun că în această după amiază am semnat decretul de numire a doamnei Kovesi pentru un nou mandat de trei ani în fruntea DNA-ului”, a anunţat Klaus Iohannis.Decretul va fi publicat mâine (joi, n.r) la prima oră în Monitorul Oficial, a precizat preşedintele."Sunt  foarte mulţumit de rezultate, sunt foarte mulţumit de abordare şi am toată convingerea că DNA-ul va continua în forţă", a mai spus şeful statului.Anunţul preşedintelui vine după ce secția pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a avizat favorabil,  cu unanimitate de voturi, propunerea făcută pe 29 februarie de ministrul Justiției, Raluca Prună, de reînvestire a Laurei Codruța Kovesi în funcția de procurorul șef al Direcției Naționale Anticorupție (DNA).Despre o posibilă vizită a preşedintelui american Barack Obama la Bucureşti, Iohannis nu a dat un răspuns clar, însă a precizat că invitaţia există şi se aşteaptă un răspuns. „Este greu de evaluat, având în vedere că preşedintele Obama este la sfârşit de mandat şi mai sunt destul de multe evenimente internaţionale”, a spus preşedintele.Despre recentul scandal Panama Papers, preşedintele a declarat că "dacă un om de afaceri care câştigă foarte bine în România preferă să facă o schemă de acest tip şi să nu plătească impozite în România, ci în cu totul altă parte, de exemplu în Panama, atunci e un lucru care poate să fie judecat nu numai din punct de vedere legal, ci, cel puţin în spaţiul public, în spaţiul media, şi din punct de vedere moral".Iohannis a subliniat că nu există nume foarte cunoscute sau pe poziţii foarte înalte politic, din România, pe lista Panama Papers. Şeful statului spune că întrebarea este dacă aceşti bani provin din corupţie şi aici anchetatorii trebuie să dea un răspuns.

Consultări cu partidele

Despre legile siguranţei naţionale, şeful statului a anunţat că săptămâna viitoare, marţi şi miercuri, va avea consultări cu partidele pe această temă, iar luni va discuta subiectul cu premierul Dacian Cioloş.

"Sunt chestiuni care devin tot mai arzătoare. Noi până acum, şi pot să spun că nu doar norocul, ci şi profesionalismul oamenilor din domeniu, ne-au ferit de atacuri teroriste, dar avem nevoie de o legislaţie îmbunătăţită", a subliniat preşedintele.

Preşedintele a subliniat că, în elaborarea acestei legislaţii, este nevoie să se aibă în vedere atât nevoia de securitate şi siguranţă a cetăţenilor, dar să respecte şi drepturile şi libertăţile acestora. Iohannis şi-a exprimat convingerea că parlamentul va găsi soluţiile cele mai bune.Preşedintele Iohannis a mai vorbit despre cererile DNA de reţinere sau arestare privind anumiţi parlamentari, respinse de legislativ.„Eu cred că imunitatea parlamentară trebuie folosită doar pentru a preveni abuzuri politice, în niciun caz ea nu trebuie folosită pentru a împiedica procurorii să cerceteze pe cineva”, a subliniat şeful statului.Klaus Iohannis a mai spus că se aşteaptă ca după alegeri să avem un Parlament mai performant, iar criteriile de integritate să fie impuse de partide şi propriilor parlamentari."Cred că suntem pe calea pe care am dorit să o promovez, de reformare a clasei politice", a conchis preşedintele.Despre posibila remaniere a guvernului Cioloş, preşedintele a spus că i-a lăsat premierului libertatea să-şi aleagă echipa, iar prim-ministrul are în continuare această libertate de a decide când crede de cuviinţă să schimbe ceva."Este decizia primului ministru", a subliniat Iohannis, care a adăugat că "lucrurile funcţionează", în ceea ce priveşte activitatea guvernului. Şeful statului a precizat că avem creştere economică, iar aceasta nu se mai datorează doar guvernelor anterioare, ci şi acestui guvern.Preşedintele a mai vorbit despre acea „altfel de politică” pe care o promovează: „Comunic lucruri fără să caut senzaţionalul”, spune preşedintele, care subliniază că şi-a dorit ca dezbaterea în spatiul public să fie pe o tonalitate serioasă."Tot mai des, politicienii folosesc argumentul, în loc de acuzaţie fără niciun argument", apreciază şeful statului.În ceea ce priveşte apropiatele alegeri locale, este foarte important ca cetăţenii se meargă la vot, a spus Iohannis . Ar fi cel mai bun lucru să avem o participare masivă, mai ales că avem la primari un singur tur, a subliniat şeful statului.Klaus Iohannis a confirmat pentru TVR că a aprobat numirea şefului Cancelariei Prezidenţiale, Dan Mihalache, pentru funcţia de ambasador al României în Regatul Unit al Marii Britanii.Urmăriţi interviul integral în secţiunea VIDEO. - See more at: http://stiri.tvr.ro/acum-klaus-iohannis--la-tvr

 


Musafir

#46577 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-04-07 13:40


Musafir

#46578 APEL CATRE DISPONIBILIZATI!

2016-04-07 13:42

#46554: - APEL CATRE DISPONIBILIZATI! 

 

APEL CATRE DISPONIBILIZATI!

 




NU UITATI NE VEDEM MIERCURI, 13 APRILIE 2016, ORA 10:00, LA OLTCHIM, LA SEDIUL ADMINISTRATIV DIN RAMNICU VALCEA DAR SI LA SEDIUL DIVIZIEI PETROCHIMICE BRADU PITESTI.

NU MAI STATI PE GANDURI ... CU CAT MAI MULTI, CU ATAT MAI BINE!

ANUNTATI, PRIN TOATE MIJLOACELE (TELEFOANE, RETELE DE SOCIALIZARE, ETC.), SA VINA TOTI COLEGII!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NOI VREM DREPTURILE NOASTRE SALARIALE NEPLATITE - OBLIGATII SALARIALE DE CARE OLTCHIMUL SI GUVERNANTII TREBUIAU SA SE ACHITTE PANA IN DATA DE 13.06.2013.

AU TRECUT 3 ANI SI NU AM PRIMIT DECAT FIRIMITURI.
AM FOST MINTITI ATUNCI SI SUNTEM MINTITI SI IN ZIUA DE ASTAZI.
NU NE-A SPUS NIMENI DE LA INCEPUT CA VOM PRIMI BANII LA "SFANTU' ASTEAPTA" SAU PANA IN ANUL 2020.
NU NE-A SPUS NIMENI CA DREPTURILE NOASTRE SALARIALE VOR FI TRANSFORMATE IN CAPITAL DE LUCRU PENTRU FUNCTIONAREA OLTCHIM.
AM FOST FURATI ATUNCI SI SUNTEM FURATI SI IN ZIUA DE ASTAZI.

VIN ALEGERIILE. 
VIN AI NOSTRI ...
PLECA AI NOSTRI
NOI RAMANEM IAR CA PROSTII!

PREGATITI-VA DE GREVA FOAMEI!


Musafir

#46579 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-04-07 14:05

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!

#46580 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-04-07 14:21

#46579: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Ghioca este tot ala care urla si urla inchide in cor cu alti pungasi, adeptii pungasiilor, sa aibe ei loc de hotii.


Musafir

#46581 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-04-07 14:28


Musafir

#46582 Re: STOP. DACA NU MAI ESTE NIMIC DE SPUS DESPRE OLTCHIM, INCHIDETI PETITIA!!!

2016-04-07 14:31

#46574: - STOP. DACA NU MAI ESTE NIMIC DE SPUS DESPRE OLTCHIM, INCHIDETI PETITIA!!! 

 DESCREIERAT  E FIUL LUI MATA,TE N GITU MATI DE KAKAT RETARDAT,SA TE MANINCE ASTIA CU PETITIA,ALUP IGUS FRAIERE.


Musafir

#46583 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-04-07 14:33

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!

#46584 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-04-07 14:53

#46581: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Tu esti inchis la minte  ca te lasa Ghioca sa-i lingi balele uhhhh, huuuuuuuuuuu

Uite oamenii cui sunteti, astia va comana in frunte cu puscaraisul gutau

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!

#46585 Re: Re: Re: Sindicaliştii de la Oltchim acuză: Piperea & Co. vor să „vândă combinatul bucată cu buca

2016-04-07 15:01

#36562: CREANTELE OLTCHIM. - Re: Re: Sindicaliştii de la Oltchim acuză: Piperea & Co. vor să „vândă combinatul bucată cu bucată" 

 n-au ce mai vinde, capacele gurilor de canal sunt ipotecate la banci.

Ai uitat sa spui ca se fura cu totul canalul si gura de canal hahahahhhhiiihihiiiii si asa cum scrie bucata cu buca. Fura astia de rup in Oltchim din 2013, asta fac si cu asta se ocupa.

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!

#46586 Re: Re:

2016-04-07 15:02

#36569:  Re:  

 

NIMIC NU S-A SCHIMBAT DE LA PRIMA PRIVATIZARE.ACELEASI PERSOANE CU ALTE FETZE!


Musafir

#46587 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-04-07 15:20


Musafir

#46588 Re: Re: Re: SA I ZICI LA MUMETA,TE N POOLA MEA MAI RETARDATULE

2016-04-07 15:22

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!

#46589 Re: Re: Re: Re: SA I ZICI LA MUMETA,TE N POOLA MEA MAI RETARDATULE

2016-04-07 15:37

#46588: - Re: Re: Re: SA I ZICI LA MUMETA,TE N POOLA MEA MAI RETARDATULE 

 Tine-o stransa nu o musca, tu cu asta ramai, acasa,Ten p*** mea! De aveam copii ca tine ii aruncam pe Olt la vale.

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!

#46590 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-04-07 15:39

#46587: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  <= daca ai sti cat imi pare rau ca nu te-am fardat atunci la control final, meritai  si  acum ereai treaz, nu mai dormeai.

 La cat de inampt esti, nici nu iti dai seama de unde are gutau bani si pe cine face mare ca asta e venit direct din puscarie condamnat de doua ori si a si facut anii pe doua condamnari  puscarie pe furt din banul public ( de la mine si de la tine si altii ca noi..., a furat baaaaa cum fura si ponta si altii ca ei ) ca e puscarias si ca e ponta pe teava catre puscarie si multii altii care devin puri si ecologici de infecti ce sunt, colcaie de infectii sunt bombe ecologice, iar pacaliciul cu romeo la tambal  va acapareaza prin balele lui ghioca asta e talpa iute prinde viteze ( nici nu stie pe cernev, nu-l cunoaste si nu se cunosc, habar nu au unii de altii, a fost demult Oltchim si svo, nu stiu cine sunt, nu se cunosc ca sunt rivali de partide pulitice, vrajeli electorale ) pe voi astia mai natarai asa cum esti tu papagalule si uite asa castiga ei iari voi  acasa,Ten p*** mea! Aaaaa, vezi ca mai e un tambalagiu tac-su lui ghioca si toata floarea cea vestita a SVO pe nume cernev cica asta joaca la tambalul lui tariceanu o tambaleste si o sugativeaza tare ca e loc sa scape si astia din clinciuri si sa devina puri si eclerizati bio ecologici ca e multa infectie si putreziciune si sconcsii put si lasa dare de jeg in urma lor. Si repet sa iti reintre in bostan de stirb si chior ce esti. Na dea ici mai musca o data si papa tot. Tine-o stransa nu o musca, tu cu asta ramai  acasa,Ten p*** mea! De aveam copii ca tine ii aruncam pe Olt la vale.


Musafir

#46591 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-04-07 17:01

#46590: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM! - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 DE AVEAI SI AVEATI UN PICASSO CA MINE,MA PUPATI REGULAT SI MI O SU...GEATI ZILNIC PUPINKURISTILOR SI BORFASILOR[BANCIU] roibulescienii.

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!

#46592 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-04-07 17:07

#46591: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  <= Tine-o stransa nu o musca, tu cu asta ramai  acasa,Ten p*** mea! De aveam copii ca tine ii aruncam pe Olt la vale.

 KURVO  stai capra ca din ce balmajesti o sugativezi si acum. Baaa cretinel, repet, ai furat cu gutau, atunci  esti puscarie. Paparuda de cate ori sa-ti repet ca nu sunt " roibulescienii " , baaaaaaaaaaaa handel.

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!

#46595 Re: Re: Re: Re: RE;EU BANCIU,,,

2016-04-07 17:38

#46594: - Re: Re: Re: RE;EU BANCIU,,, 

 Kakam-as pe ochii tai si ti-am mai spus ca te trimit la cimitir, nu stiu eu de cine balmajesti ca tu batii campii pramatie si oligofrenule, hoitule,

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!

#46596 Re: Re: Re;RETARDATULEEE,ALUP IGUS LUI BANCIU?

2016-04-07 17:40

#46593: - Re: Re;RETARDATULEEE,ALUP IGUS LUI BANCIU? 

 Hoti la hoti trag, asa ca tu conformeaza-te, stai la dus si freaca la gutau si la ghioca linge-i tare balele bai baiete.


Musafir

#46597 Re: Laura Codruța Kovesi, un nou mandat la DNA

2016-04-07 19:19

Iancu

#46598

2016-04-07 19:43

Disponibilizati 2013

De fiecare data cand ne intalnim , constat cu uimire si compasiune pentru voi , ca nu sunteti nimic altceva decat o adunatura tampa si credula care sta cu gura cascata si absoarbe minciunile si gogoritele debitate de oameni precum Mateita, Diaconu, Bicu, Avram . Nu asta ar fi problema, fiecare cu posibilitatile lui, dar ca sa ajungi in final sa milogesti 1000 de lei din banii tai ca sa ai de sarbatori, mi se pare umilitor,   mi se pare ca ati ajuns la un nivel de degradare umana jalnic. Oricum parerea mea e ca va meritati soarta. Pacat , sunteti cu totii la o varsta cand ar trebuii sa aveti o experienta de viata destul de bogata.

Cu greata,

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!

#46599 Re: Re: Laura Codruța Kovesi, un nou mandat la DNA

2016-04-07 19:50

#46597: - Re: Laura Codruța Kovesi, un nou mandat la DNA 

 Daca te referi la creante salariale Oltchim, am spus mereu ca sunt in hartii  peste tot si ce am publicat este la vedere. Procesul insolventei Oltchim continua si nu s-a oprit, este inca o etapa a hotiilor si pungasiilor sa o lalalaie si sa fure in continuitatea faptelor create la interval mai mare acum de infatisari in fata judecatorilor ca hotii au plan de reorganizare avizat  ( initial partial aprobat, tot pe pungasii si nu pe merite, dupa l-au aprobat tot in pungasie totala ) si uite asa se taraganeaza si fura si acum in ilegalitate. Insolventa Oltchim 2013 este in anul 2016 cu escrocii si hotii la carma subjugarilor inclusiv in justitie, asa e in Romania, tara hotiilor. Vesnic, poate sa fie pe intelesul tau ca banii care ii avem de primit conform actelor, legilor, documentelor si multor alte argumente aratate pe petitie si peste tot, au fost substituite,  deturnate, aruncate cu taraita si in batjocura, iar "confratii" nostri neoameni ( astia au doar chipul de om, si nici pe ala fiind animalizate ) din randul nostru al salariatilor Oltchim au semnat in ilegalitate un protocol care este considerat penal, punandu-si semnatura in numle altora si in ilegalitate, vrem sa-i aflam, insa si judecatoarea nu scoate acest act semnat in iunie 2013 conform declaratie date in tribunal de catre Piperea pe care l-a scapat in tribunal porumbelul si vrea sa se nu se mai spuna nimic justificand chipurile FURTUL CREAT CA LINIE DE CREDIT IN OLTCHIM, astfel cei cu care au fost si sunt in cardasie acum semnatarii vor raspunde penal la comun si li se vor cere daune-interese pentru prejudiciile  create tuturor confom cu legile cat si amenzile primite de la ITM si raspunsul primit de toti in plic de la aceasta institutie care a fost singura care a aparat si raspuns in aparearea salariatilor Oltchim si le multumim, sa completam si infractionalitatea avocatilor care in loc sa apere salariatii Oltchim platiti de salaritii Oltchim,  au fost si sunt complice cu Piperea si gasca de hoti ai Oltchim, banii la astia fiind tot furtul lor ca asa sunt astai, hoti. Da, Oltchim fura azi creante salariale si multe alte furturi in acest combinat chimic!

DACA STATI BINE CU MATEMATICA, INMULTITI CU ANII SI SUMA CARE A OFERIT-O OLTCHIM SI ROMINSOLV NU SE STIE PE CE CRITERII AU SCOS EI SUMELE ASTEA CAND EVOLUTIA EURO ESTE OSCILANTA CHIAR A AVUT EXPLOZIE IN PLUS MAI SUS IN ANII AZTIA SI ASTAI ARATA ALTA DECAT  A REZULTAT DE ASTIA ARUNCAT PE SITE-URI SI CA REVIN FOSTILOR SALARIATI OLTCHIM PE DAUNE-PREJUDICII CREATE NOUA CU SUMA RESPECTIVA ANUAL 14.4 MILIOANE EURO ( SPUN EI ) CARE SE ATASEAZA ACESTOR SUME, PE AN LA INTAZIERI CA AU FOLOSITI " ZIC EI "  CA LINIE DE CREDIT, CEEA CE NOI NU I-AM IMPUTERNICIT LA ASA CEVA.

Reducerea de personal vizează 929 de salariaţi (602 în Vâlcea şi 327 în Piteşti) şi are ca scop realizarea unei economii lunare de aproximativ 1.200.000 euro (14,4 milioane euro anual). Demn de remarcat este procentul mare (peste 60%) de sa_lariaţi care au solicitat benevol să fie acceptaţi pe listele de disponibilizări.

  http://www.rominsolv.ro/ ; http://www.oltchim.ro/

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!

#46600 Re:

2016-04-07 19:54

#46598: Iancu -  <= La cei de te referi ca vin constant, aceia sunt o minoritate si astia sunt si ai dreptate, sorb cuvintele hotilor.  Si ne-am mai ingrosat cifra, suntem mai multi slariati disponibilizati ~1200 si lista va continua si anul asta daca nu inteleg cei din Oltchim.

 Iancule, baiatule. Nu uita ca "cineva" a stat atat de mult in genunchi la astia aciutii in Oltchim  de fura ca nici nu mai stiu cum ii cheama dar au stat in genunchi pe banul lor si munca lor umili  ( culmea) drepturi legale si reale, numai ca au semnat precum criminalii dusi la taiat capcaunii si alte protocoale in ilegalitate ei avand acte la disponibilizare colectiva in 2013 in maini, avand acte, la ce le mai trebuiau protocoale... si alte nemernicii, acum se stiu si nu stiu daca realizeaza ca fapta lor este penala fiind complice cu cei pe care i-au lasat si le-au dat apa din apa lor ( un izvor de  ~ 9 milioane euro care crestea si creste si azi mereu aceasta suma dar in Oltchim, la noi firmituri ajung ) dar ei, nu au tinut cont ca apa a fost comuna, insa canile sunt diferite si apa e aceeasi. Hotii stiau si i-au inecat repede pe viitorii  complici ai lor tot hoti care au navalit in isterie, protocoale, mitinguri, greve, dialoguri-sociale maimutarite, intalniri cu te miri cine ba pe la guvern, ba pe la combinat, ba pe nicaieri ... si altelele comise si care acum sunt complici hoti penali. Acum umilinta continua prin greselile fatale oferite de cei care ai spus ca iti este greata si iti impartasesc acelas sentiment dee.... greata fata de ce se intampla. Hotii fura cu hoti si corup alti hoti, acum se stiu ei. Pacat ca astia sunt o minoritate, aia multi nu au fost inclusi si nu se tine cont de noi toti. Totusi sunt creante salariale cu drepturi depline si sustinute de toate legile publicate, ce nu stiu ei ca Oltchim nu sta bine in picioare atata timp cat nu ACHITA doar fac ESCROCHERII DE ACHITARI.

Reducerea de personal vizează 929 de salariaţi (602 în Vâlcea şi 327 în Piteşti) şi are ca scop realizarea unei economii lunare de aproximativ 1.200.000 euro (14,4 milioane euro anual). Demn de remarcat este procentul mare (peste 60%) de sa_lariaţi care au solicitat benevol să fie acceptaţi pe listele de disponibilizări.

  http://www.rominsolv.ro/ ; http://www.oltchim.ro/

Iata mai jos si  postez in casuta urmatoare, sa se vada mai bine si...